ne kontam ? 60 i nest kvota, 1,5 uplata, eto dobitak, nije online listicsagitarius je napisao/la:jbmilan je napisao/la:
Konacno
A gde ti pise "isplacen dobitak" i si to nak odigrao reda radi
Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
- Citizen-X
- Kontakt:

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

3/4 jucer fin dan

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Jos jedan imam listic al prekid meca radi kise, a na zadnjem me barsa zeznula.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Od jucer:ado899 je napisao/la:
Jos jedan imam listic al prekid meca radi kise, a na zadnjem me barsa zeznula.

Ako nekoga interesuje, golman Basela se zove Yann Sommer.... Decko je jednostavno ubica, do sada Basel nije nikad izgubio na penale(podrazumijeva se,odkako je on na golu).

10.90 KM
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.