Kad je to Lihtejnštajn pobijedio Švicarsku,ne mogu da se sjetim nikako.harishp je napisao/la:Dobili Svajcarce u kvalifikacijama a poslije par mjeseci ta ista Svajcarska tukla svjetske sampione Spaniju na svjetskom prvenstvu.Dobar im kredit.velez_mostar je napisao/la:Liechtenstein je zajeban pravo, ovaj jedan vezni sto u banci radi kaze da ima odradit papirologiju za jedan veci kredit, i nakon toga ce dan-dva trenirat, a, cuo se i sa ostalim radnicima u reprezentaciji, jedan je mljekar, drugi je sahadzija, i smatra da taj trojac moze napravit probleme Susicevom timu.
Ja se kao navijac nadam da ce Susic, moci odgovoriti zadacima, i da ce barem minimalno pobjediti strasni Liechtenstein, jer ce i nakon toga pobrati simpatije, pogotovo na forumu, gdje ce ga dizati u nebesa.
Kazu da su se i Svajcarci sprdali kao i ti prije meca sa Lihtenstajnom.
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- velez_mostar
- Kontakt:
Daj Haris, uozbilji se Boga ti...budimo realni, i objektivni, sve ispod 3 komada u mrezi domacina bi bilo jadno, da se razumijemo, razlika u kvaliteti je ogromna, ljudi igraju lopte samo da bi ucestvovali, pogledaj im statistiku, poziciju, ma sve pogledaj..amateri igraju..ne znam sta treba jos napisati.harishp je napisao/la:Dobili Svajcarce u kvalifikacijama a poslije par mjeseci ta ista Svajcarska tukla svjetske sampione Spaniju na svjetskom prvenstvu.Dobar im kredit.velez_mostar je napisao/la:Liechtenstein je zajeban pravo, ovaj jedan vezni sto u banci radi kaze da ima odradit papirologiju za jedan veci kredit, i nakon toga ce dan-dva trenirat, a, cuo se i sa ostalim radnicima u reprezentaciji, jedan je mljekar, drugi je sahadzija, i smatra da taj trojac moze napravit probleme Susicevom timu.
Ja se kao navijac nadam da ce Susic, moci odgovoriti zadacima, i da ce barem minimalno pobjediti strasni Liechtenstein, jer ce i nakon toga pobrati simpatije, pogotovo na forumu, gdje ce ga dizati u nebesa.
Ne znam u kakvoj si formi, cesto si online
- crvenocrni
- Kontakt:
Primjetio sam vise puta da se ovdje spominje neka pobjeda Lihtenstajna protiv Svicarske pa da to jednom za sva vremena demantiram. Nisu oni dobili Svicarce nego LUXEMBOURG...
10/09/2008 Zurich Switzerland 1:2 (1:1) Luxembourg
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 04 sep 2012, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
gubimo od Latvije

Ti si u formi k'o i Papac jos bi autogol zabio.velez_mostar je napisao/la:Daj Haris, uozbilji se Boga ti...budimo realni, i objektivni, sve ispod 3 komada u mrezi domacina bi bilo jadno, da se razumijemo, razlika u kvaliteti je ogromna, ljudi igraju lopte samo da bi ucestvovali, pogledaj im statistiku, poziciju, ma sve pogledaj..amateri igraju..ne znam sta treba jos napisati.harishp je napisao/la:Dobili Svajcarce u kvalifikacijama a poslije par mjeseci ta ista Svajcarska tukla svjetske sampione Spaniju na svjetskom prvenstvu.Dobar im kredit.velez_mostar je napisao/la:Liechtenstein je zajeban pravo, ovaj jedan vezni sto u banci radi kaze da ima odradit papirologiju za jedan veci kredit, i nakon toga ce dan-dva trenirat, a, cuo se i sa ostalim radnicima u reprezentaciji, jedan je mljekar, drugi je sahadzija, i smatra da taj trojac moze napravit probleme Susicevom timu.
Ne znam u kakvoj si formi, cesto si online(sala mala, nemoj se ljutit), ali bi ih ja i ti, sa nekolicinom invalida pobjedili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeste u Zenici cemo izgubit od Lativije ...Lesnar je napisao/la:gubimo od Latvije![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobro si,ali su zato u kvalifikacijama kidali bodove od Portugala i Slovakacrvenocrni je napisao/la:Primjetio sam vise puta da se ovdje spominje neka pobjeda Lihtenstajna protiv Svicarske pa da to jednom za sva vremena demantiram. Nisu oni dobili Svicarce nego LUXEMBOURG...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj harishp tvojom logikom nije sramota ne pobjediti bilo koju reprezentaciju koja je bilo koga nekad pobjedila
Hajmo još koji podatak iznijeti kad se već bavimo reprezentacijom Lihtejnštajna,recimo jedina su reprezentacija na svijetu koja je izgubila utakmicu od San Marina,što taj podatak nisi spomenuo
Hajmo još koji podatak iznijeti kad se već bavimo reprezentacijom Lihtejnštajna,recimo jedina su reprezentacija na svijetu koja je izgubila utakmicu od San Marina,što taj podatak nisi spomenuo
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma nije to, nego @harishp več traži svom pajdi selektoru alibiharishp je napisao/la:Dobro si,ali su zato u kvalifikacijama kidali bodove od Portugala i Slovakacrvenocrni je napisao/la:Primjetio sam vise puta da se ovdje spominje neka pobjeda Lihtenstajna protiv Svicarske pa da to jednom za sva vremena demantiram. Nisu oni dobili Svicarce nego LUXEMBOURG...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ne pametuj,vec procitaj jedan od zadnjih intervjua Ivice,sve ce ti se objasniti.U vezi ovakvih pepsikolasa,i drugih volasa.Dylan Dog je napisao/la:Joj harishp tvojom logikom nije sramota ne pobjediti bilo koju reprezentaciju koja je bilo koga nekad pobjedila![]()
Logika je da se mi dizemo u nebesa i kad treba i kad ne.A jedva dva igraca( u stvari jednog) recimo u LS imamo iz repke,jos cestito nije ni pocela.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
čujemo se poslije utakmiceElegant je napisao/la:Jeste u Zenici cemo izgubit od Lativije ...Lesnar je napisao/la:gubimo od Latvije![]()
Postujem tuđe misljenje ali mislim da grijesis, vidjet cemo.Lesnar je napisao/la:čujemo se poslije utakmiceElegant je napisao/la:Jeste u Zenici cemo izgubit od Lativije ...Lesnar je napisao/la:gubimo od Latvije![]()
Vidim vec se izgovori spremaju za Susica, cak se i Lihtenstajn dize u nebesa.
SVE OSIM 6 BODOVA JE KATASTROFA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Poslije Rijeke i u jogurt pusiCartman je napisao/la:Vidim vec se izgovori spremaju za Susica, cak se i Lihtenstajn dize u nebesa.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 sep 2012, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- crvenocrni
- Kontakt:
Slazem se da nemamo mi neku pretjerano jaku repku u ovom trenutku i uzimajuci u obzir formu pojedinih igraca, koliko vremena provedu na terenu plus povrede i eto suspenzije mi uopste nismo neka ekipa koja moze sa sigurnoscu tvrditi da cemo dobit recimo jednu Latviju kod kuce. OK, to se ocekuje ali mene nebi pretjerano iznenadilo kad bi tu kiksali. Pobjeda u Vaduzu nebi smjela doci u pitanje ali vec druga tekma ce biti solidan ispit. Rekao bih da smo u rangu jedne Slovacke u nasoj grupi i nesto iza Grcke. Nista vise i nista manje. Moje misljenje je da bi prvo mjesto u grupi bio jako lijep uspjeh, drugo mjesto mozda neka realna opcija a treca pozicija neko razocarenje ali nista preveliko. To je od mene i smatram se veoma realnim a ne tipa onih 'sta ce Portugal' i tako nekih izjava 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma pobjeda u hendikepu. Kakav crni Lihtenštajn?
Sad kao treba ići onom "danas svako igra fudbal". Ove 2 utakmice se moraju dobiti, da ne bude na kraju pod moranjem dobiti Grčku sa 3 gola razlika, a da Slovačka odigra neriješeno na svom terenu kontra (opjevanog) Lihtenštajna, te da se tako mi plasiramo U BARAŽ.
Jbt, svi mogući izgovori su samo "izgovori". Ako nismo u stanju dobiti ove 2 utakmice, onda se fudbal treba zakonom zabraniti. Čak i rekreativno bavljenje istim.
Jbt, svi mogući izgovori su samo "izgovori". Ako nismo u stanju dobiti ove 2 utakmice, onda se fudbal treba zakonom zabraniti. Čak i rekreativno bavljenje istim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je sad ono klasicno pitanje jeli casa polupuna ili poluprazna.
Optimizam ili pesimizam. Ja mislim da to sto nam igraci ne igraju puno u svojim klubovima i nije tako lose, vjerujem da su zeljni igre. Jedan Misimovic kojeg treneri maltretiraju od Turske do Rusije, Medunjanin slicna stvar, pa Dzeko koji mora moliti saigrace da mu dodaju loptu ponekad... u reprezentaciji toga nema. Samo dodaj gas i igraj 
Ima li koji drugi program osim BHT da prenosi ovu tekmu. Vidim cak ni TV FL nema ovu u reklami u programu.
Ako ima ko vise informacija molim da pomogne.Hvala.
ESPN 3dinoze je napisao/la:Ima li koji drugi program osim BHT da prenosi ovu tekmu. Vidim cak ni TV FL nema ovu u reklami u programu.
Ta mentalna agresivnost nije nista kad je poredis za fizikalnom spremnosti i formi igraca. Bilo bih bolje da svi igraju redovno.calcio je napisao/la:Ovo je sad ono klasicno pitanje jeli casa polupuna ili poluprazna.Optimizam ili pesimizam. Ja mislim da to sto nam igraci ne igraju puno u svojim klubovima i nije tako lose, vjerujem da su zeljni igre. Jedan Misimovic kojeg treneri maltretiraju od Turske do Rusije, Medunjanin slicna stvar, pa Dzeko koji mora moliti saigrace da mu dodaju loptu ponekad... u reprezentaciji toga nema. Samo dodaj gas i igraj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.