NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2011, 17:07

nime_tm87 je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nostradamus hajd' obustavi živ bio. Omrznut ćeš nam tu finu čaršiju, prepunu Željinih navijača (ne računam ovu novu balavurdiju kojoj i ti vjerovatno pripadaš. Tvoja mržnja prema Želji mi više liči na jednog pitarskog kompleksaša). Neki dan sam bio u Travnikui uvijek fin osječaj. Dobijte ako ste bolji i gotova stvar. Kao neki problem dobiti ovog Želju, nemojte da se bezveze se prepucavamo. Travnik je vazda bio naš i mi ga tako doživljavamo.
upravu si, samo da nebude nekih belaja, ko će sad razbijati glavu oko ove lige, nego kakav vam je to crnac došao na probu?neki tehničar?
Jeste lik se preziva Chafort i iz Kanade je ima video na Yt o njemu prema videu mali je drama, osim Zebe i Kojasevica ne znam ko ima bolju tehniku od njega, zna sa loptom, ali vidjecemo da li ce potpisati. Toliko. Eto nas po 3 boda i nadam se da neće biti krkanske igre, jel igraju oni mesari Sarajcic i varupa ? Nadam se da ne!
Wagner. ;)
...Život za Široki...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2011, 17:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 21:15

nime_tm87 je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nostradamus hajd' obustavi živ bio. Omrznut ćeš nam tu finu čaršiju, prepunu Željinih navijača (ne računam ovu novu balavurdiju kojoj i ti vjerovatno pripadaš. Tvoja mržnja prema Želji mi više liči na jednog pitarskog kompleksaša). Neki dan sam bio u Travnikui uvijek fin osječaj. Dobijte ako ste bolji i gotova stvar. Kao neki problem dobiti ovog Želju, nemojte da se bezveze se prepucavamo. Travnik je vazda bio naš i mi ga tako doživljavamo.
upravu si, samo da nebude nekih belaja, ko će sad razbijati glavu oko ove lige, nego kakav vam je to crnac došao na probu?neki tehničar?
Jeste lik se preziva Chafort i iz Kanade je ima video na Yt o njemu prema videu mali je drama, osim Zebe i Kojasevica ne znam ko ima bolju tehniku od njega, zna sa loptom, ali vidjecemo da li ce potpisati. Toliko. Eto nas po 3 boda i nadam se da neće biti krkanske igre, jel igraju oni mesari Sarajcic i varupa ? Nadam se da ne!
ma igraju, šta ćeš kad Sarajka sastavlja ekipu, i ja čekam dan kad će prestati igrati

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 18 avg 2011, 02:23

E znas uvjek je fin osjecaj biti u Travniku u to mozes biti siguran i drago mi je da si to i osjetio.Sto se tice mojih godina ni pokusavati necu da imam tvoje ,mozda mi i i drago bilo da sem toliko godina mladji :D .Ako si ti iz svega sto sam napisao skontao da vas mrzim ,zao mi je stvarno,ali prvo moras da nepristrasno procitas od cega se sve na ovom forumu moramo braniti.
A Travnik je svaciji nije samo vas nego je danas svih seljaka koji su sisli sa okolnih brda i nije vise Travnik Travnicana u to budi siguran.Jer da je Travnik Travnicki u subotu bi dosle carsija citava i Kalibunar i Sumece, i Osoje i Basbunar i Pirota .I orilo bi se KAD POGLEDAM S BAŠBUNARA VIDIM DIVAN GRAD STARI TRAVNIK MOJ ZAVICAJ itd... a nebi svi digli ruke od kluba i Gerila i Veziri stari i sva raja koje nece u subotu ni 300 doci jer u tu pricu polako prestajem nazalost da vjerujem i ja .A kad prestanem ja vjeruj prestace svi...
I znas jarane sta je tuga najveca .Sto ce te vi veliki klub iz metropole izgubiti u subotu od kluba u koji ni u gradu VEZIRA vise niko ne vjeruje.
Meni je casu prelilo ovo podizanje cjena ali vidim da je vama pojedincima trebalo staviti i 20 km...
Ali eto otom potom ne pisem vise nista do kraja tekme pa se cujemo i izvinjenje ako sam svojim postovima bilo koga uvrjedio...
Veliki pozdrav svim fanovoma BH klubova .....jer da bi to bio stvarno moras previse voliti ovu igru...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 18 avg 2011, 12:29

Ima li neki dobrovoljac da bi me pocastio cevapcicima u subotu ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 17:40

Kako sporo prolaze dani, zeljno iscekujem tekmu i nova 3 boda. :)

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 20 avg 2011, 10:53

Doshao je i taj dan...................
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 avg 2011, 12:20

Idite kod Harija na vapace dobri pravo samo ponesite somun sa sobom ona im lepinja masna.

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 20 avg 2011, 14:36

A vi trazite da vam je ne poliju i eto problem rijesen
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 20 avg 2011, 15:44

"Ma kakva gruba igra, koliko me sjećanje služi, Travnik je u prošloj sezoni znao svojim protivnicima zabiti i po pet golova. Ne možete to uraditi ako mislite na neke grubosti. Istina, igraju muški na svom terenu, ali i uvijek teže da postignu gol više od svog protivnika. Uslovi za igu u Travniku su kao i na svim terenima u našoj državi, pa možda i mnogo bolji nego na nekim drugim, tako da se ne zamaram previše sa takvim pričama", govori Osim.
AMAR OSIM

Bez komentara...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 20 avg 2011, 15:45

MESARI,MESARI

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 20 avg 2011, 15:48

" onclick="window.open(this.href);return false;

Idemo Veziri rasturiti ove p....

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 20 avg 2011, 15:54

nostradamus je napisao/la:

Idemo Veziri rasturiti ove p....
Špica :) Hajde, hajde :D
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 20 avg 2011, 18:46

Bravo Travničani, od danas samo vaš sir jedem. :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 18:50

Hahaha
eto im glavati lopov Amar i mafijas kujo-tabletoman... svaka čast sir vam se pozlatio

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2011, 18:54

Spomenik Varupi, Velikom veziru :mrgreen:

Institucija u Travniku :lol:

hahahahha...sto se ismijah :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 avg 2011, 18:54

Gdje su one face koje kažu da je Travnik mesarski klub a? :lol: :lol:

Kol'ko sam ja vidio, navijači Želje najviše i pričaju to.. neka neka. 8-)
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 20 avg 2011, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 20 avg 2011, 18:55

cestitam svima u fk travnik za utakmicu sa zeljom !!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 20 avg 2011, 18:58

Iskreno se divim ovom klubu, kao i igračima i treneru Travnika. Svi pričaju mesari , ne može se igrati, ali je činjenica da ovaj klub sa najmanjim budžetom u ligi svake sezone pobjeđuje mnogo bolje i skuplje ekipe od sebe. ;)

La Familia Varupa ! 8-)

EDIT. prvi na tabeli :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 avg 2011, 19:11

Vec vidim naslove - eurogol Varupe za drugo mjesto na tabeli! :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.