[0:2] Tko postiže sljedeći gol?
Tip: 1 [Nacional]
2.28
trpajmo na Nacional

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prošlo!gundul je napisao/la:Nacional - Estoril
[0:2] Tko postiže sljedeći gol?
Tip: 1 [Nacional]
2.28
trpajmo na Nacional
gundul je napisao/la:sad trpajmo na rezultat![]()
Nacional - Estoril
Točan rezultat meča
Tip: 3:2
8.20
pobjeda 4,98 i
sljedeci gol daje Nacional 1,82
2:1... StetaConsigliere je napisao/la:Nesto malo ludje![]()
Na SportKlubu ide prenos utakmice turskog Kupa Sivasspor- Akhisar. Domacini su favoriti (1.65) i vode nakon prvog poluvremena sa 1:0, golom koji su postigli nakon greske gostujuceg golmana. Osim gola, nisu ozbiljnije zaprijetili te igraju dosta nepovezano i nervozno. S druge strane, gost koji ove godine pruza odlicne partije u Kupu puno bolje stoji na terenu, dominira i stvorio je barem 3 ciste sanse za gol, od kojih su dvije bile odlicne odbrane golmana.
Svi znamo kako su turci skloni ovim prelazima pa cu ja probat odigrati 2 na Akhisar po kvoti 12.00
ne moras ga tako napadat zbog kladioniceOtelo je napisao/la:druze bez uvrede al jesi li ti razmisljao da okoncas svoj zivot, nisam jos upratio da si nesto korisno uradio
ja odigrao Espoo - Lukkozgmiky je napisao/la:espoo-lukko 3-1 kraj 2.trećine
over 5.5 1.95
trebalo bi lagano proći i nadam se da i hoće
biti će tu 7+ 5-2 ili 6-2gundul je napisao/la:ja odigrao Espoo - Lukkozgmiky je napisao/la:espoo-lukko 3-1 kraj 2.trećine
over 5.5 1.95
trebalo bi lagano proći i nadam se da i hoće
Broj golova [Espoo]
Tip: Više [3.5]
1.64
dat ce domacini jos jedan do kraja i gosti jedan
da, čudno, a jučer su vitkovice u zadnjoj minuti dva gola pa možda i ovdje bude tako iako ne vjeujemgundul je napisao/la:sad me zabrinjavaju 14 min proslo nigdje gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.