najbolji vam je s.yesil iz liverpoola,dva tri puta ga posaljete na posudbu po pola sezone i onda vec mozete u svoj tim na klupu a vrlo brzo za tim i u prvi timceze je napisao/la:To kad igraš sa nekim jačim klubovima pa možeš da se izvališ par milionaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko igra karijeru nek kupi Bakkalia iz PSV-a i Marquinhosa iz PSGa. Obojica ce kasnije nakucati po 88-90.![]()
Evo lista najtalentovanijih igrača čiji OVRL drastično poraste tokom par sezona. Većinu možete dovesti za cifru manju od jednog miliona, neki su možda malo skuplji.
http://www.futwiz.com/en/career-mode/pl ... wth&s=desc" onclick="window.open(this.href);return false;
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: FIFA 14
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Imam problem,nakon nekoliko minuta slika mi se pocne tresti za vrijeme utakmice? 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
krekuj sa onom verzijom v5DesimaL je napisao/la:Imam problem,nakon nekoliko minuta slika mi se pocne tresti za vrijeme utakmice?
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako da iskljucim autosave? Ne mogu instalirat modduingway 1.0.1 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Evo nakon par utakmice odlucio sam da krenem neku karijeru.
Uzeo sam QPR.Posto nisam neki ekspert u ovoj igru,jer je igram 2 put u zivou odlucio sam uzeti solidan klub.
Inace da li je moguce dobijati ponude drugih klubova da ih vodis u toku sezone ?
Uzeo sam QPR.Posto nisam neki ekspert u ovoj igru,jer je igram 2 put u zivou odlucio sam uzeti solidan klub.

Inace da li je moguce dobijati ponude drugih klubova da ih vodis u toku sezone ?
Jest.DesimaL je napisao/la:Evo nakon par utakmice odlucio sam da krenem neku karijeru.
Uzeo sam QPR.Posto nisam neki ekspert u ovoj igru,jer je igram 2 put u zivou odlucio sam uzeti solidan klub.![]()
Sve vrijeme dok igraš dobijaš ponude od raznih reprezentacija. U početku od onih slabijih (Finska, Indija, Australija..), kasnije ako su ti rezultati dobri dobijaš ponude i ovih boljih reprezentacija.
Nije ni to loše, biraš koga ćeš zvati, igraš kvalifikacije. Dakle, uporedno vodiš i klub i repku.
Mada meni lično to nije zanimljivo

A kad ti rezultati budu dobri, dobiješ ponude raznih klubova i možeš preći u drugi klub na kraju sezone ili polusezone.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koga vi vodite ? Ja sam trenutno na klupi Mexica i ocekujem osvojim SP sa njima
... ...Cak sam jucer milan 7-0 nagaz'o ,al zato sljedece kolo izgubim od Galatasaraya...I od tad je krenulo serija sve po 4-5 razlika dobija...Nego , ja na pocetku sezone ne mogu nikog zivog da dobijem, jel kod vas tako ?

Ja sam krenuo sa Northamptonom u karijeri.. Osvojio ligu i J.Paint trophy..
Imam već u klubu razvijenog igrača 16 godina 53 ovr
Imam već u klubu razvijenog igrača 16 godina 53 ovr
Ja igram sa Sturmom, prije toga uveo Bristol Rovers u drugu ligu.
Ja igram player mode, dosta mi je bolji, napadač logično, prva sezona Arminia Bielefeld, ne baš najbolji, druga sezona pređem u Leicester koji je ušao u EPL iz Championshipa, i tu 5 golova samo dam za sezonu, al ostanemo u ligi, evo treća sezona sad sam na brojci od 12 golova, april je mjesec. 

Zadnja izmjena: Chapman, dana/u 30 nov 2013, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da nastavim post xD
Volland mi iz akademije procjena90 overall kasnije..
Doveo sam iz Barce B Joela.Huertasa i Chubu Akpoma za svega 250.000 funti nemam ni milion budžet al snalazim se :yd
Volland mi iz akademije procjena90 overall kasnije..
Doveo sam iz Barce B Joela.Huertasa i Chubu Akpoma za svega 250.000 funti nemam ni milion budžet al snalazim se :yd
Tesko tesko.Morat cu prekinuti karijeru i vjezbati jos fifu 

Stavi sebi amateur ili semi-pro pa igraj dok malo ne uđeš u fazon.DesimaL je napisao/la:Tesko tesko.Morat cu prekinuti karijeru i vjezbati jos fifu
Sad cu ja to morat probat da igram.Chapman je napisao/la:Ja igram player mode, dosta mi je bolji, napadač logično, prva sezona Arminia Bielefeld, ne baš najbolji, druga sezona pređem u Leicester koji je ušao u EPL iz Championshipa, i tu 5 golova samo dam za sezonu, al ostanemo u ligi, evo treća sezona sad sam na brojci od 12 golova, april je mjesec.
Malo sam ohladio od FIFE al idem taj mod zaigrat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
E moze li mi iko objasnit šta trebam uradit jer kad krenem meč izbaci mi fifu 

"Toliko sam brz da sam prošle noći pritisnu prekidač za gašenje svjetla i bio u krevetu prije nego je sobom zavladala tama."
Izašla jebagrcavi je napisao/la:Jel moguće da još nema FIFA MANAGER 14 na torrentu?
moze li mi neko link poslati da skinem fifu i neki patch sa ovim zadnjim transferima 

Ako moze na PM dobar link za igru i krek?
Hvala.
Hvala.
Kako namjestiti kontrole? Znam da je na prijašnjim izdanjima FIFA-e bilo jednostavno, uđeš u igricu i odeš u settings i nariktaš na koja slova na tastaturi ćeš igrati. Kako se sad to namješta?
EDIT: Namjestio sam ove kontrole za šut, pas, trčanje, ali kako na namjestim da se kreće igrač na strelice sad se igrač kreće samo na J i na K?
EDIT: Namjestio sam ove kontrole za šut, pas, trčanje, ali kako na namjestim da se kreće igrač na strelice sad se igrač kreće samo na J i na K?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I to je lagano. Npr. kod tebe pise J left stick right i i ispod imas pod mentality pise Right arrow. Tu stavis kontrolu J i te ce se dvije komande zamijenit. Tako za svaku strelicu uradis. Ako ti je za left stick up slovo K gdje pise Up arrow stavis K itd.bagrcavi je napisao/la:Kako namjestiti kontrole? Znam da je na prijašnjim izdanjima FIFA-e bilo jednostavno, uđeš u igricu i odeš u settings i nariktaš na koja slova na tastaturi ćeš igrati. Kako se sad to namješta?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.