NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
GSW ide dalje zasluzeno kad se sve sabere! 

Zasluzeno idu dalje a ja ocekujem da u roku od 3-4 dana Karl zasluzeno dobije otkaz 

nevjerovatno kako se amaterski denver izgubio u doigravanju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Cestitke ratnicima, koja borbena ekipa
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
upravo sam zavrsio gledanje sinocnje utakmice gsw i denvera i samo cu reci BOGUT 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trebaju mi pobjede Oklahome i Grizzliesa da bih imao sve 4 tačne prognoze na zapadu.Na istoku sam samo tačno prognozirao rezultat u onoj Heat-Bucks seriji al i tamo su moji favoriti bliže prolazu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Trebaju mi pobjede Oklahome i Grizzliesa da bih imao sve 4 tačne prognoze na zapadu.Na istoku sam samo tačno prognozirao rezultat u onoj Heat-Bucks seriji al i tamo su moji favoriti bliže prolazu
Pogledaj tamo, neko je pogodio Wariore 4-2

Pa i ja samlumani je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Trebaju mi pobjede Oklahome i Grizzliesa da bih imao sve 4 tačne prognoze na zapadu.Na istoku sam samo tačno prognozirao rezultat u onoj Heat-Bucks seriji al i tamo su moji favoriti bliže prolazu
Pogledaj tamo, neko je pogodio Wariore 4-2

Nuggetsi nisu ekipa za playoffa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nije mogao playoff biti bolji
gsw prosao, netsi izjedancili - sto bi volio da odu dalje
.jos kad bi kelti proslo
ne moze covjek vise pozeljet 

gsw prosao, netsi izjedancili - sto bi volio da odu dalje

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Možetel mi dat žiroračun da vam uplatim nagradu što ste pogodili ko prolazi dalje??
Svaki treći post neko govori kako je on pogodio ko prolazi dalje.... što niste igrali kakvu kladionicu ili šta...
Svaki treći post neko govori kako je on pogodio ko prolazi dalje.... što niste igrali kakvu kladionicu ili šta...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
hahah fakat , evo i ja vam cestitam majstori xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
kokuz je napisao/la:Možetel mi dat žiroračun da vam uplatim nagradu što ste pogodili ko prolazi dalje??
moji tiketi su tamo redovni :)nema potrebe jos i ti da mi saljes

GSW iznenadjenje godine,moraju bar COY dobit,kad vec Curry nista ne dobi.
Imal kakav sopcast za nyk celtics
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj OKC je skupina 'vrucih glava'...Nije mi jasno kako Durant uopste funkcionise sa ovom grupom...
Dajte kakav kvalitetan link za Houston vs OKC. Hvala 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ovaj Memphis je mina,mogu oni do finala,tjesno ce biti protiv SAS, jer ovakav OKC ako prodje,mogu dobiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cirkusant od sudije Joey Crawford na djelu u MEM!

Šta se to dešava? Gledah Houston.NEZALAGANJE je napisao/la:Cirkusant od sudije Joey Crawford na djelu u MEM!![]()
Usput, svaka čast Houstonu i publici, odlična serija.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma podjeli milion tehnicki,pa igraci i ne znaju koga je iskljucio!
Dva puta je trznuo Barnesa da ga je iskljucio,a ustvari je prvo iskljucio Paula,pa onda i Randolpha!Sou!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.