BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Jel stigao Dzeko ? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije.harry_90 je napisao/la:Jel stigao Dzeko ?
Kriv je Pape, sta je sve dopustio igracima jos pred ovaku utakmicu ali neka, neka..

Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aaa kontam gdje ces Lulica na klupu,ako Sejo bude na beku!BenjooJutub je napisao/la:Zaboravio sam gore napisat Medunjanin ili Lulić, jer ako Salihović bude igrao beka, Lulić igra na LM. Medunjanin ili klupa ili umjesto Rahimića, mada sumnjam da će Elvira ostavit na klupiNEZALAGANJE je napisao/la:@Benjo Trudis se da napises sastav i onda izbacis Lulica ili Salihovica u korist Medunjanina!?To se ni na PS nece desiti da njih dvojica ne igraju u prvih 11!

Mnogi ne znaju da su ove kvalfikacije davno proaple ne pozivanjem Cocalica i Ljevakovica, ali se kao nesto tjese.Mironi je napisao/la:Kriv je Pape, sta je sve dopustio igracima jos pred ovaku utakmicu ali neka, neka..![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sto je Pape kriv? Ti znas sta je u pitanju? Jel to treba prutom da ga tjera da dodje, i sta bi sa tim postigao?Mironi je napisao/la:Nije.harry_90 je napisao/la:Jel stigao Dzeko ?
Kriv je Pape, sta je sve dopustio igracima jos pred ovaku utakmicu ali neka, neka..![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bičakčić je igrao na desnom beku sa SAD-om, Zukanović je povrijeđen tako da su od štopera tu ostali Pandža (bez kluba) i Šunjić.Iago je napisao/la:ceze je napisao/la: Ono što mene brine je povreda Mujdže za kojeg sumnjam da može odigrati dvije tekme u 4 dana, a pored toga je i Vranješ već dugo van terena. Mislim da će tu zaigrati Bičakčić a na štoperu Pandža ili Šunjić jer ne mislim da Vršajević ima kvalitet da odigra ovako bitnu tekmu. Volio bih da me razuvjeri
A ono što raduje je da su glavne uzdanice ekipe u dobroj formi (Spahić, Pjanić, Lulić, Džeko, Ibišević, Begović).
U svakom slučaju, sve osim pobjede bi bio loš rezultat jer će Grčka skoro pa sigurno dobiti Lihtenštajn, a uz to imaju lakši raspored do kraja.za boldovano
Ili da na desnom beku igra Lulić (koji igra sa obje noge i kojem to nije strana pozicija).
Mada sve prilike pokazuju da je Mujdža ipak spreman, ja jedino znam da je u Freiburgu trenirao odvojeno od ekipe zadnjih dana i da nije bio ni na klupu u zadnjoj tekmi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Goalgetter
- Kontakt:
U slucaju da Mujdza ne bude spreman, postoji i opcija da se Rahimic stavi na stopera. Mislim sto da ne, ukoliko mozes birati izmedju Sunjica, i Pandze koji mjesecima nije igrao utakmice, Rahimiga sigurno svojim iskustvom moze pomoci. Mada je to jako riskantno, ali hvala bogu, pa ce Mujdza igrati.
-
- Kontakt:
Ako nije bilo sudi nam ovaj gospodin :

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo Intervju na Bht s Platinijem.
15:29
15:29
- NoName
- Kontakt:
A ovog lika sa Hayatamostar0606 je napisao/la:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-------------------BEGOVIC-------------------
MUJDZA---BICAKCIC--SPAHIC--SALIHOVIC
-------------------RAHIMIC-------------------
-------MEDUNJANIN-PJANIC-MISIM.-LULIC
--------------------IBISEVIC------------------
(u slucaju da se ne pojavi dzeko)
MUJDZA---BICAKCIC--SPAHIC--SALIHOVIC
-------------------RAHIMIC-------------------
-------MEDUNJANIN-PJANIC-MISIM.-LULIC
--------------------IBISEVIC------------------
(u slucaju da se ne pojavi dzeko)
- Bayern@heart
- Kontakt:
ima li trening danas poslijepodne
Jeli Džeko došao u Sarajevo

Jeli Džeko došao u Sarajevo

Marekiaro je zvjer, evo dokaz.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
Sta zvijer,gorila.Inace vodi ga kuci.Ti si fakat zalutao na ove teme BIH reprezentacije.Mironi je napisao/la:Marekiaro je zvjer, evo dokaz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima li Djeksona igdje na mapi
.Kazu, molio Pelegrinija da ga zamjeni na poluvremnu da ne bi zakasnio na zadnji avion tu vece za USA.Sta li mu je Amra pripremila jos se ne zna.Nadamo se Djeksonu da dodje pred samu utakmicu pun snage i samopuzdanja,i nek samo nastavi zabijati i bit ce dobro . 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tyler durden
- Kontakt:
Kao ni Safet Sušić, koji nije mogao računati na Edina Džeku, ni Kozak na jučerašnjem okupljanju nije imao sve reprezentativce na raspolaganju.
Nedostaju Vladimir Weiss, koji će stići večeras, i Erik Jendrišek, koji bi se timu trebao priključiti sutra.
Izdali su naciju ko i Dzeko , jel de?
Nedostaju Vladimir Weiss, koji će stići večeras, i Erik Jendrišek, koji bi se timu trebao priključiti sutra.
Izdali su naciju ko i Dzeko , jel de?

šerpu graharodjak je napisao/la:Ima li Djeksona igdje na mapi.Kazu, molio Pelegrinija da ga zamjeni na poluvremnu da ne bi zakasnio na zadnji avion tu vece za USA.Sta li mu je Amra pripremila jos se ne zna.Nadamo se Djeksonu da dodje pred samu utakmicu pun snage i samopuzdanja,i nek samo nastavi zabijati i bit ce dobro .

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Što ovi maskirani izvlače zivce ovdje na ovom topicu o najboljim igračima bosanske reprezentacije. Pa kako jim ne dosadi?
Meni je bitno, da ostave srce na terenu, a ako slovaci pobjede jim treba sportski cestitati.
Vjerujem u Boga i našu snagu da jih razvalimo aBd.
Meni je bitno, da ostave srce na terenu, a ako slovaci pobjede jim treba sportski cestitati.
Vjerujem u Boga i našu snagu da jih razvalimo aBd.
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.