U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kivi
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la kivi » 03 feb 2011, 18:48

legenda reala je napisao/la:
nihco je napisao/la:hajrovic s......sudic.......bicakcic......kvesic(bevab)

haurdic........besic......cajic........hajrovic i

.............???????.....????????
stavio sam samo igrace iz inostranstva jer na ove domace, fakat , se ne moze racunati iako, nazalost, tesko da cemo vidjeti nesto ovako.
ja mislim da će većina od ovih igrati Bešić,Bičakčić,Čajić,Haurdić,Sudić,I.Hajrović,Bevab ,za mlađeg Hajrovića nisam siguran mislim da neće igrati ,a ovog Kvesića ne znam
A ima i ovaj Krpić ,a kakav je ovaj Jasmin Šćuk može li on igrati kakav je
Šćuk je solidan igrač.Momak koji bez ikakve stele uspio.Gledao sam ga par puta jer je i on iz Jablanice pa me uvjek zanimalo kako igra. Imas jedan njegov prelijep gol na you tubeu. Momak je uspio bez ikakve stele, ali sada ima li kvaliteta za repku, ne znam. Kad sam ga par puta gledao bio je uvijek dobar.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 feb 2011, 19:05

iz naše premijer lige jedino bi se mogli pozvati i trebali Višća,Handžić,Bekić,Durak i ako ima pravo nastupa Šehić i Hamzić ostalo nije ni izbliza kvalitetno da bi bilo u repci.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 19:23

Je li ostao Tulić**** selektor? Ili ćemo ipak ugledati bolje dane za mladu selekciju, kad bi Barbarez došao i doveo ove naše momke širom Evrope, još priključiti nekoliko iz Premijer lige, bilo bi šanse i za nešto više. Ali ako nas ovaj "stručnjak" Tulić nastavi voditi nema od toga ništa, a da ne pominjem ove igrače iz vana.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 feb 2011, 20:37

juventus 0244 je napisao/la:Je li ostao Tulić**** selektor? Ili ćemo ipak ugledati bolje dane za mladu selekciju, kad bi Barbarez došao i doveo ove naše momke širom Evrope, još priključiti nekoliko iz Premijer lige, bilo bi šanse i za nešto više. Ali ako nas ovaj "stručnjak" Tulić nastavi voditi nema od toga ništa, a da ne pominjem ove igrače iz vana.
Nešto se oko toga sporilo na relacije FSBIH-FSRS, oko tih selektorskih mjesta. Ne znam kako je završilo i je li uopšte završilo...
A za Tulića dok je bio pomoćnik Zukanoviću mislio sam da će biti od njega nešto, sad znam da neće. Još sam pritom prilično siguran da je primao mito da pozove neke igrače u repku, ali nemam dokaza pa je bolje da ćutim. S druge strane znam da voli igrati kladionicu što je za jednog selektora reprezentacije poprilično neozbiljno...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 13:12

kivi je napisao/la:

.............Visca.....Haris Handzic
stavio sam samo igrace iz inostranstva jer na ove domace, fakat , se ne moze racunati iako, nazalost, tesko da cemo vidjeti nesto ovako.
ja mislim da će većina od ovih igrati Bešić,Bičakčić,Čajić,Haurdić,Sudić,I.Hajrović,Bevab ,za mlađeg Hajrovića nisam siguran mislim da neće igrati ,a ovog Kvesića ne znam
Šćuk je solidan igrač.Momak koji bez ikakve stele uspio.Gledao sam ga par puta jer je i on iz Jablanice pa me uvjek zanimalo kako igra. Imas jedan njegov prelijep gol na you tubeu. Momak je uspio bez ikakve stele, ali sada ima li kvaliteta za repku, ne znam. Kad sam ga par puta gledao bio je uvijek dobar.

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 13:21

brazzo je napisao/la:iz naše premijer lige jedino bi se mogli pozvati i trebali Višća, Haris Handžić,Bekić,Durak i ako ima pravo nastupa Šehić i Hamzić ostalo nije ni izbliza kvalitetno da bi bilo u repci.

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 13:24

santos je napisao/la:

.............???????.....????????
Izbacite Sudica jer je vec igrao za U21 Svedsku ali nisam siguran moze li igrati u drugom ciklucu jer u istom ne bi mogao sigurno
u napadu bi mogao Djuric iz Italije,Bibija i Stevanovic(Vojvodina),

od domacih Visca,H Handzic,Mujic,Durak...

ovde dolazi u obzir 1990 godiste i mladje

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 feb 2011, 13:27

pardon je napisao/la:
brazzo je napisao/la:iz naše premijer lige jedino bi se mogli pozvati i trebali Višća, Haris Handžić,Bekić,Durak i ako ima pravo nastupa Šehić i Hamzić ostalo nije ni izbliza kvalitetno da bi bilo u repci.
mislio sam na Kenana ali dobro mogao bi i Haris igrati s obzirom kakva mu je konkurencija u napadu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 13:27

badboy je napisao/la:Ako stvari ostanu onakve kakve su danas u selekciji U-21 onda se ne bi imali cemu nadati da sami sebi napravimo grupu. Ukoliko se stvari posloze onda ova grupa i nije neki bauk posebno ako bi se islo na drugo mjesto pa da se preko baraza izbori prolaz.

Prvo nam treba selektor. Po meni to mora biti neko ko ima autoritet kod mladje "raje". neko ko je njima bio idol dok su bili djeca kad su pocinjali igrat fudbal. Po meni je Barbarez u kombinaciji sa Bolom, ili Konjicem idealno rjesenje. Prvo svima su bili idoli. Drugo Barba je vani, i sigurno bi privolio masu nase djece koja igra vani (pogotovu zna ove iz Njemacke) da igraju za reprezentaciju. Ubijedjen sam da bi za njega momci ginuli na terenu i "stranci" a i igraci iz domace lige.

Drugi preduslov uspjeha je djelimicno vec objasnjen gore. Treba okupit sve igrace i talente koje imamo unutra a posebno vani. To do sad ni jedan selektor U-21 nije napravio (pod izgovorom da se u mladoj trebaju forsirat domace snage a ustvari zbog talova sa menadzerima). Kod Barbe recimo ne bi bilo nikakvih talova 100%. Igrali bi najbolji ili on ne bi vodio ekipu.

Ako bi to uspjeli imali bi fakat beton ekipu... Besic, Bicakcic, Sudic, Hajrovic stariji, Subasic, Haris Handzic, itd itd itd a dodas im Pjanica u najbitnijim utakmicama ili u barazu (kao sto je recimo Rakitic igrao za Hrvatsku)

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 13:31

kivi je napisao/la:

.............Visca....Haris Handzic

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 13:54

brazzo je napisao/la:
pardon je napisao/la:
mislio sam na Kenana ali dobro mogao bi i Haris igrati s obzirom kakva mu je konkurencija u napadu ;)
moze Keno odbrana a bez Hareta fakat smijesan je napad.....Al kako lopovluku u kraj stati,sve stele i veze!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 feb 2011, 14:04

Volim te Bosno!!!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 04 feb 2011, 14:40

IVAN LENDRIĆ nakon juniorskog staža u Hajduku posuđen je Zrinjskom gdje se odlično snašao. U prvom dijelu sezone zabio je 11 golova što Splićanima nije bilo dovoljno da ga vrate na Poljud tako da mladi napadač ostaje u Mostaru.

Lendrić je igrao jednu utakmicu za U-21 hrvatsku reprezentaciju protiv Slovenije i zabio gol. Dražen Ladić ga je pozvao samo za tu utakmicu, a ni novi izbornik Ivo Šušak očito ne računa na njega pa je Lendrić odlučio igrati za BiH.

"Da, igrao sam za Hrvatsku, ali u prijateljskoj utakmici protiv Slovenije, tako da imam pravo igrati za BiH. Sada sam 99 posto odlučio da želim igrati za BiH. Nakon poziva za utakmicu protiv Slovenije, ponovo sam izostavljen od izbornika mlade reprezentacije i ne želim se više opterećivati time", rekao je Lendrić za Sportin.ba.

"Ja sam rođen u Splitu, ali mi je otac iz Čapljine, tako da imam pravo i želim igrati za BiH", zaključio je Lendrić.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 feb 2011, 15:02

mdss je napisao/la:IVAN LENDRIĆ nakon juniorskog staža u Hajduku posuđen je Zrinjskom gdje se odlično snašao. U prvom dijelu sezone zabio je 11 golova što Splićanima nije bilo dovoljno da ga vrate na Poljud tako da mladi napadač ostaje u Mostaru.

Lendrić je igrao jednu utakmicu za U-21 hrvatsku reprezentaciju protiv Slovenije i zabio gol. Dražen Ladić ga je pozvao samo za tu utakmicu, a ni novi izbornik Ivo Šušak očito ne računa na njega pa je Lendrić odlučio igrati za BiH.

"Da, igrao sam za Hrvatsku, ali u prijateljskoj utakmici protiv Slovenije, tako da imam pravo igrati za BiH. Sada sam 99 posto odlučio da želim igrati za BiH. Nakon poziva za utakmicu protiv Slovenije, ponovo sam izostavljen od izbornika mlade reprezentacije i ne želim se više opterećivati time", rekao je Lendrić za ****.

"Ja sam rođen u Splitu, ali mi je otac iz Čapljine, tako da imam pravo i želim igrati za BiH", zaključio je Lendrić.
Ako ga ne budu htjeli u BiH iskopati će da ima korjene i iz Crne Gore.. valja i tamo probati. :D
...što je više lome to je volim jače...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 04 feb 2011, 15:05

hehehehe fakat :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 feb 2011, 15:51

jos jedan koji je dobio nogu u hrvatskoj pa odjednom odlucio da zeli igrati za BiH, dokle vise.. :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2011, 15:59

spielführer_21 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Je li ostao Tulić**** selektor? Ili ćemo ipak ugledati bolje dane za mladu selekciju, kad bi Barbarez došao i doveo ove naše momke širom Evrope, još priključiti nekoliko iz Premijer lige, bilo bi šanse i za nešto više. Ali ako nas ovaj "stručnjak" Tulić nastavi voditi nema od toga ništa, a da ne pominjem ove igrače iz vana.
Nešto se oko toga sporilo na relacije FSBIH-FSRS, oko tih selektorskih mjesta. Ne znam kako je završilo i je li uopšte završilo...
A za Tulića dok je bio pomoćnik Zukanoviću mislio sam da će biti od njega nešto, sad znam da neće. Još sam pritom prilično siguran da je primao mito da pozove neke igrače u repku, ali nemam dokaza pa je bolje da ćutim. S druge strane znam da voli igrati kladionicu što je za jednog selektora reprezentacije poprilično neozbiljno...
Citao sam juce u "Zurnalu" bas po tom pitanju.FS RS zeli da se pridrzava valjda statuta gde pise da svaki od tri naroda(podsaveza ili sta vec)daje po jednog selektora za svaku poziciju i onda upravni odbor odlucuje koji ce da ide.No u ovom slucaju koliko sam uspeo da shvatim Piric,Katalinski i jos jedan zaboravih mu ime su na svoju ruku izabrali valjda selektore ne pitajuci upravni odbor.Tako je za selektora U21 "izabran" Borce Sredojevic,iako se Piric uopste nije konusltovao sa njim i sa Susicem posto Borce ima angazman u A repki.Zaista luda kuca ovde. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 feb 2011, 16:01

Devil je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Citao sam juce u "Zurnalu" bas po tom pitanju.FS RS zeli da se pridrzava valjda statuta gde pise da svaki od tri naroda(podsaveza ili sta vec)daje po jednog selektora za svaku poziciju i onda upravni odbor odlucuje koji ce da ide.No u ovom slucaju koliko sam uspeo da shvatim Piric,Katalinski i jos jedan zaboravih mu ime su na svoju ruku izabrali valjda selektore ne pitajuci upravni odbor.Tako je za selektora U21 "izabran" Borce Sredojevic,iako se Piric uopste nije konusltovao sa njim i sa Susicem posto Borce ima angazman u A repki.Zaista luda kuca ovde. :roll:
Ma nije bolan, sve se ovdje radi sistematično. Uređena institucija, nema šta :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2011, 16:03

Da,da uredjenost koju izgleda shvataju samo oni koji sede u foteljama,ustvari nisam siguran da i oni shvataju. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 19:10

Hvala @Devil i @spielführer_21 na odgovoru, ne mogu vjerovati, pa ovo je cirkus živi :? .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 18 gostiju.