NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Sam pao sam se ubio.
Ekipa iz Konjica sporazumno se razišla sa Admirom Đonom, a na prvoj prozivci pojavili su se Faris Handžić, dosadašnji igrač Veleža, i Benjamin Lukomirak, koji sa TOŠK-om pokušava riješiti papirologiju i vratiti se u rodni grad. Mufid Salčinović, koji je bio na pozajmici iz Sarajeva ostaje i dalje član „crvenih“, dok je povratak Zorana Blagojevića, također igrača Sarajeva, poželjan ali neizvjestan.
Ekipa iz Konjica sporazumno se razišla sa Admirom Đonom, a na prvoj prozivci pojavili su se Faris Handžić, dosadašnji igrač Veleža, i Benjamin Lukomirak, koji sa TOŠK-om pokušava riješiti papirologiju i vratiti se u rodni grad. Mufid Salčinović, koji je bio na pozajmici iz Sarajeva ostaje i dalje član „crvenih“, dok je povratak Zorana Blagojevića, također igrača Sarajeva, poželjan ali neizvjestan.
Benjo klošaru, suspenzija i treniranje sa juniorima TOŠK-a.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Smećar, neviđeni. Suspenzija 2000%MVN1994 je napisao/la:Benjo klošaru, suspenzija i treniranje sa juniorima TOŠK-a.
Benjo smecar umislio momak da je Ramos.
Ma ništa to, od prve rate, odmah odvojiti 300 km i dati Doganu da malo Benju našminka!atomac123 je napisao/la:Navijaci ce preko 1000 km uplacivat svaki mjesec. Gesta za pohvalu.
Mogao bi i Krsic ostati ..
Jel provjerena informacija?Keno123 je napisao/la:Mogao bi i Krsic ostati ..
Jestromaaaa je napisao/la:Jel provjerena informacija?Keno123 je napisao/la:Mogao bi i Krsic ostati ..
Keno123 je napisao/la:Mogao bi i Krsic ostati ..
Najvece pojačanje ali za ekipe koje se bore za opstanak. Šteta Bijedic u Bosni, bio bi mu veliko pojacanje da ga dovede hahahahahhahahahahhahaatomac123 je napisao/la:Remetic novi trener Travnika.
Nemoj tako covjek nas je uveo u ovu ligu, respekt za to, i sretno Rema majstore. Steta sto se kod nas nije snasaoKeno123 je napisao/la:Najvece pojačanje ali za ekipe koje se bore za opstanak. Šteta Bijedic u Bosni, bio bi mu veliko pojacanje da ga dovede hahahahahhahahahahhahaatomac123 je napisao/la:Remetic novi trener Travnika.
TŽV!
Nije se snasao jer je gurao uhljupa Bijedica pod svaku cijenu. A sto se tiče ulaska, respekt nema sta, ali s onom ekipom svako od nas bi usao + nije imao konkurenta. Realno treba pricat.atomac123 je napisao/la:Nemoj tako covjek nas je uveo u ovu ligu, respekt za to, i sretno Rema majstore. Steta sto se kod nas nije snasaoKeno123 je napisao/la:Najvece pojačanje ali za ekipe koje se bore za opstanak. Šteta Bijedic u Bosni, bio bi mu veliko pojacanje da ga dovede hahahahahhahahahahhahaatomac123 je napisao/la:Remetic novi trener Travnika.
Nadam se da će uprava do početka priprema dovesti još jednog štopera. Koliko god to teško bilo priznati Benjo je bio naš najbolji štoper u ovoj polusezoni. Hasanbaša je sklon greškama, Hame je tanak na poziciji štopera i Zukić je misterija.
Potrebniji je napadac po meni ako Krsic ne ostane ,a Benjo ako se ne vrati trebalo bi zaganjat stopera po mogucnosti u21 igrac.Imat cemo problem sa u21 igracima nemamo kvalitetnih mladih igraca.MVN1994 je napisao/la:Nadam se da će uprava do početka priprema dovesti još jednog štopera. Koliko god to teško bilo priznati Benjo je bio naš najbolji štoper u ovoj polusezoni. Hasanbaša je sklon greškama, Hame je tanak na poziciji štopera i Zukić je misterija.
Od Benje nema ništa, on je svoje završio u TOŠK-u po meni, Kršić je još misterija, ali postoji velika vjerovatnoća da će ostati, ako ne nađe "famozni" inostrani angažman.romaaaa je napisao/la:Potrebniji je napadac po meni ako Krsic ne ostane ,a Benjo ako se ne vrati trebalo bi zaganjat stopera po mogucnosti u21 igrac.Imat cemo problem sa u21 igracima nemamo kvalitetnih mladih igraca.MVN1994 je napisao/la:Nadam se da će uprava do početka priprema dovesti još jednog štopera. Koliko god to teško bilo priznati Benjo je bio naš najbolji štoper u ovoj polusezoni. Hasanbaša je sklon greškama, Hame je tanak na poziciji štopera i Zukić je misterija.
Računaj da će Hodža i Skula biti starteri 100%, jer su zaštićeno godište, moguće da će mo morati žrtvovati jednu izmjenu na samom početku kao i do sada. Ja bi prije ganjao nekog iskusnog štopera nego nekog U21.
Benjo je završena priča. A Krsic bi trebao ostati. A sto se tice napadaca mislim da se trazi strasan napadač a i stoper se. Dzemo je imao manje kikseva nego Lukomirak, Benjo gdje je ispado, padali su golovi, pravio je faulove nepotrebne odakle su ljudi gadjali gol, namjerno crveni dobio zadnje kolo, a trazio ga je i u Travniku. Mislim da ih ne treba poredit, Dzemo je institucija u odnosu na tog smrada iz Konjica.
Jok ba, Hasanbaša je jedan od naših najborbenijih igrača i meni jedan od najdražih. Ali daleko od toga da je kvalitetniji od Benje. Benji kad se igra, vidjeli smo protiv Rudara, Čapljine, Bratstva, da je itekako koristan. Drugi par cipela su njegove ljudske osobine, zbog kojih nije Dzemi ni do koljena.
Dzemo zna bez ikakve potrebe driblati u zadnjoj liniji al nista nas nije kostalo. Benjo protiv Olimpika pravi faul na igracu iako je ledjima okrenut golu(vratio mu jer je prethodno taj iati njega udario) i pada gol, da ne pricamo o kašnjenju kod uklizivanja. U Konjicu zaletio se u prvoj minuti na Dzafica , fulio i loptu i njega i iz te akcije pada gol. Ne znam, podijeljenog smo misljenja, Dzemo je po mom mišljenu pravi stoper i kapiten. Dzemici se moze jedino zamjerit faul u 2' protiv Orasja, mada to nije ni bio faul al o tom po tom.MVN1994 je napisao/la:Jok ba, Hasanbaša je jedan od naših najborbenijih igrača i meni jedan od najdražih. Ali daleko od toga da je kvalitetniji od Benje. Benji kad se igra, vidjeli smo protiv Rudara, Čapljine, Bratstva, da je itekako koristan. Drugi par cipela su njegove ljudske osobine, zbog kojih nije Dzemi ni do koljena.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 18 gostiju.