15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
bolje je da susic udje sa harmonikom i da zaigraju kolo
Manđukić osvojio LP, Ibrahimović nije, što znači.... 
hz1987 je napisao/la:.
.
.
.
Nadam se da neko od reprezentativaca čita forum i da će naletiti na ovu moju ideju/poruku...pa je prezentirati ostalim reprezentativcima
Ne bi bilo loše da nakon intoniranja himne napravimo jednu prepoznatljivu foru - koja bi nas krasila tokom svjetskog prvenstva kao unikatnu repku koja ima poseban ritual pred početak tekme. Ideja je da prvih 11 budu zagrljeni u krug i zajednički poskakuju i iz sveg glasa govore - KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ...npr 3x...
Treba nam neka bobmastična ložiona da se razbije ona tremica pred prvi sudijski zvižduk
Ne bi bilo loše ko je registrovan na drugim forumima - da pokrenemo tu akciju
![]()
![]()
.
.
.
Dođi sebi ako nemas kome ....
Sta vam sve nece pasti na pamet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bordobijeli
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:bolje je da susic udje sa harmonikom i da zaigraju kolo
Bože dragi i mili šta čovjek neće pročitat. Zamišljam tu scenu svi šute, himna počinje i umjesto mirnog stojanja i ruke na srce igrači iznenada prave krug i skaču ko ne skače mrzi Bosnu, stadion u čudu, gledatelji ispred malih ekrana ne vjeruju, mnogi se pitaju da l' ovi znaju što su došli na prvenstvo.
Nakon 2 minute ljudi u bijelim odijelima uskaču na teren i vrše doping kontrolu istog momenta, 9 od 11 igrača pozitivno na test.
Nakon 2 minute ljudi u bijelim odijelima uskaču na teren i vrše doping kontrolu istog momenta, 9 od 11 igrača pozitivno na test.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pogotovo nepismenost tebe koji ne znaš pročitati tekst. Hajd još jednom pročitaj i nađi riječ NAKON!!!!!nedim93 je napisao/la:Bože dragi i mili šta čovjek neće pročitat. Zamišljam tu scenu svi šute, himna počinje i umjesto mirnog stojanja i ruke na srce igrači iznenada prave krug i skaču ko ne skače mrzi Bosnu, stadion u čudu, gledatelji ispred malih ekrana ne vjeruju, mnogi se pitaju da l' ovi znaju što su došli na prvenstvo.
Logicno, da Ibra nije ni do koljena velikom Mariju. Pametnom dosta.Sheyi je napisao/la:Manđukić osvojio LP, Ibrahimović nije, što znači....
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
napisao je poslije intoniranja himnenedim93 je napisao/la:Bože dragi i mili šta čovjek neće pročitat. Zamišljam tu scenu svi šute, himna počinje i umjesto mirnog stojanja i ruke na srce igrači iznenada prave krug i skaču ko ne skače mrzi Bosnu, stadion u čudu, gledatelji ispred malih ekrana ne vjeruju, mnogi se pitaju da l' ovi znaju što su došli na prvenstvo.
Ali fakat sta nekome na pamet pada, ja ne vjerujem da mu je to palo na pamet i da je to podjelio sa nama.nedim93 je napisao/la:Bože dragi i mili šta čovjek neće pročitat. Zamišljam tu scenu svi šute, himna počinje i umjesto mirnog stojanja i ruke na srce igrači iznenada prave krug i skaču ko ne skače mrzi Bosnu, stadion u čudu, gledatelji ispred malih ekrana ne vjeruju, mnogi se pitaju da l' ovi znaju što su došli na prvenstvo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bas tako nekako.Sheyi je napisao/la:Manđukić osvojio LP, Ibrahimović nije, što znači....
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Promijenio sam mišljenje sinoć (ionako mi nisu bili fiksni favoritiSiamoNoi je napisao/la:Fali mu veliki rezultat sa Argentinom i mislim da je odlučio sve karte bacit na SP.Hoće li mu uspijeti ili ne doseći ono najbolje izdanje ne znam,ali nadam se da hoće pošto mi je Argentina jedan od favorita,a bez njega neće moći predaleko.
...
Simpatična reprezentacija,nakon što prođe prvo kolo navijam za vas
idemo rastaviti ove patuljaste argentince pa kud puklo da puklo, jednom se zivi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj komentara i prijedloga. Sta euforija radi od forumasa.
Ludilo.
Ludilo.
Ma iskreno nas niko ne treba ni da voli, niti da bodri nas ima dovoljno tako da nam ne treba nicija podrska.
Poslije sinosnje utakmice licno sam ja vise volio da smo dobili Brazil nego Argentinu mozda grijesim.
Kako god istrcat i ostavit srce na teren i izvuci povoljan rezultat iako ce nam biti veoma tesko.
Poslije sinosnje utakmice licno sam ja vise volio da smo dobili Brazil nego Argentinu mozda grijesim.
Kako god istrcat i ostavit srce na teren i izvuci povoljan rezultat iako ce nam biti veoma tesko.
04.10.2009 !!
Danas stiže potvrda da su bosanci glupi i ograničeni.
IDEJA - PROKLETA IDEJA! PRIJEDLOG!
Potenciranje ide u smijeru da prije sudijskog zvužduka ako ništa, barem budu zagrljeni u krug...a ne nakon rukovanja da se razlete po terenu ko muhe bez glave, već jedno 5-10 sec dišu kao jedan - da pokušaju tu tremicu razbiti onim koji je imaju - to je ona kolektivna motivacija!
Dodatak na prijedlog je da poskoče...skontaju nešto - jer vika, galama, istresanje iz sebe - podiže adrenilin i briše tremu!!!!
IDEJA - PROKLETA IDEJA! PRIJEDLOG!
Potenciranje ide u smijeru da prije sudijskog zvužduka ako ništa, barem budu zagrljeni u krug...a ne nakon rukovanja da se razlete po terenu ko muhe bez glave, već jedno 5-10 sec dišu kao jedan - da pokušaju tu tremicu razbiti onim koji je imaju - to je ona kolektivna motivacija!
Dodatak na prijedlog je da poskoče...skontaju nešto - jer vika, galama, istresanje iz sebe - podiže adrenilin i briše tremu!!!!
Ja sam zato da Susic udje sa harmonikom, nogometasi dovedu zene pa onako jedno 3-minutno kolo oko centra odigraju ali sa onim mahrama sto ih drze za ruke da se ne dodiruju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHead je napisao/la:Pjanic je bolji od svakog veznog iz hrvatske
Duplo.Marcus je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHead je napisao/la:Pjanic je bolji od svakog veznog iz hrvatske
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja bi ove "ciji je qrac veci" sve banovao... 
Sve ćemo vidjeti kolega scouseru.Otelo je napisao/la:Duplo.Marcus je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHead je napisao/la:Pjanic je bolji od svakog veznog iz hrvatske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.