Mislio sam na narod općenitojovanmaksimovic je napisao/la:nije bas stoljecima, ali sigurno jedno 10 godinasamocelik je napisao/la:Majke mi navijam za ove Grke.Ljudifakat žele da budu prvi ne boje se nikoga i hrabri su i što je najvažnije bore se za svoj grb i zemlju.VAljda je to tako stoljećima u njihovoj krvi
1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ovaj Šuko galami Šansaaa i ništaaaaaaaaaaaaa
Onaj drugi: Nemaaaaaa golaaaaaaaaaaa
Kad se završi trebati će mi mjesec da se oporavim od ovih komentatora.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogu mislit naših u produžecima. Počeli bi organe povraćat.
A Grci se nisu još ni zagrijali
Odbili su premije traze samo kamppisac je napisao/la:Grci vape za pripremama i sami finansiraju kapm, a nasi se pripremaju u Hrasnici i do kafanama i ne zele ici u onaj sto smo sadakom dobili a koji je vrhunski.Interista je napisao/la:Grci i u produzecima imaju snage da trce a nasi nakon 55 jezik do poda
Sto Aco rece, mi imamo taj podanicki mentalitet.
"Ma dobro je sto smo se ikako plasirala, sta hocete vi sto kritikujete. Hvala vam zmajevi".
Sve dok tako budemo razmisljali, nikad od nas nista.
Jedan grk razmislja na nacin "Mi smo heleni, kolijevka civilizacije, nadiljudi, potomci bogova sa olimpa, od nas niko bolji nema".
"Ma dobro je sto smo se ikako plasirala, sta hocete vi sto kritikujete. Hvala vam zmajevi".
Jedan grk razmislja na nacin "Mi smo heleni, kolijevka civilizacije, nadiljudi, potomci bogova sa olimpa, od nas niko bolji nema".
@Donnie Darko
Da nije Ramazana neki od naših bi na pauzi Sarajevsku mlatnuli, iza 00.00 ne znaju drugačije da funkcionišu. Valjda navika sa priprema.
Da nije Ramazana neki od naših bi na pauzi Sarajevsku mlatnuli, iza 00.00 ne znaju drugačije da funkcionišu. Valjda navika sa priprema.
- Consigliere
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Mogu mislit naših u produžecima. Počeli bi organe povraćat.
Samaras se isteze
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A Konjicev komentar na sanse za gol: Aaaaaaaa, oOOjjjjjjJanez je napisao/la:Ovaj Šuko galami Šansaaa i ništaaaaaaaaaaaaa
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
dakle,
Kostariki ne sviraju cist penal
Onda im iskljuce igraca (grčka sa igracem više pola sata prije kraja reg. dijela + produžeci)
i onda su grci neki heroji, spartanci, ljudi koji ne vole gubiti, qrci palci
a ne vide se sudijske greške koje su prouzrokovale sve to
sad je lako biti pametan i navaljivati kad su se "tikosi" istrošli sa 9 igraca u polju....ljudi popadali, a nemaju više izmjene
nazovimo stvari pravim imenom - sudija odradio momacki posao za grke
a ne neka hrabrost i sreca junacka grčka 
Kostariki ne sviraju cist penal
Onda im iskljuce igraca (grčka sa igracem više pola sata prije kraja reg. dijela + produžeci)
i onda su grci neki heroji, spartanci, ljudi koji ne vole gubiti, qrci palci
a ne vide se sudijske greške koje su prouzrokovale sve to
sad je lako biti pametan i navaljivati kad su se "tikosi" istrošli sa 9 igraca u polju....ljudi popadali, a nemaju više izmjene
nazovimo stvari pravim imenom - sudija odradio momacki posao za grke
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 jun 2014, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
da smo mi realno bezveze ekipa pa hajde, al baš imamo potencijala da napravimo nešto, a oni ko amateri se ponijeli sa ovim izjavama, isto politicari majke mipisac je napisao/la:Sto Aco rece, mi imamo taj podanicki mentalitet.
nema potpisa
Ne spominji ga molim te legendo, ako će mi radi nečeg stravu saliti to će biti od stručnog komentatora.IronMany je napisao/la:A Konjicev komentar na sanse za gol: Aaaaaaaa, oOOjjjjjjJanez je napisao/la:Ovaj Šuko galami Šansaaa i ništaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 30 jun 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
Istina, istina, fale karizmatici poput Zagorakisa, Basinasa i Gianakopulosa, ali ide to. Idemo do finala i ovdje dakako.
@let3. Mi ovdje to nista nismo vidjeli. Sve bilo u redu.
Istina, istina, fale karizmatici poput Zagorakisa, Basinasa i Gianakopulosa, ali ide to. Idemo do finala i ovdje dakako.
@let3. Mi ovdje to nista nismo vidjeli. Sve bilo u redu.
Marksizam u skole!
"Bravo za Grčku, to je reprezentacija i to su igrači. Oni izađu na teren i isprse se bilo kojem protivniku. To je pobjednički mentalitet s kojim su uostalom i osvojili naslov prvaka Europe prije deset godina. Grke izuzetno cijenim jer daju više od sto posto za nacionalni tim. Nije to ona shema ruku na prsa kao kod nas pa ih onda nigdje. Takvi su nas najviše pokrali. Rekao bi da je Grčka jedno od najugodnijih iznenađenja SP-a."
Josip Skoblar, izjava od juce.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
i ja navijam za njih samo zbog togakimbo je napisao/la:Gledaj DZEKO WALKERU kako se igra za domovinu i kako Samaras .g.uzi i trci za ekipu. Grci su mi postali idoli jer su opsta suprotnost nasim zmajcicima .. sta kazu necemo premiju napravite nam centar... zmajcici kazu necemo centar hocemo disko i FACE TV
svaka im cast
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Navijam za Kostariku, a ovaj Šuko navija za svoju braće Grke skoro pa otvoreno i živcira me drama. A Baloga na HRT-u ne bih gledao ni u ludilu, jer mu je bolje da sahrane prenosi nego ovo.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Hejterima i dalje sporan čist faul za II žuti karton Kostarikanca.
Molim Boga kada ćemo mi trčati, ne 120 min. kao što rade Kostarikanci, a pogotovo GRCI, nego barem 80.
Molim Boga kada ćemo mi trčati, ne 120 min. kao što rade Kostarikanci, a pogotovo GRCI, nego barem 80.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hajmo Ticosi !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Gekas botino koliko lopti ti treba.
nidje vezepisac je napisao/la:"Bravo za Grčku, to je reprezentacija i to su igrači. Oni izađu na teren i isprse se bilo kojem protivniku. To je pobjednički mentalitet s kojim su uostalom i osvojili naslov prvaka Europe prije deset godina. Grke izuzetno cijenim jer daju više od sto posto za nacionalni tim. Nije to ona shema ruku na prsa kao kod nas pa ih onda nigdje. Takvi su nas najviše pokrali. Rekao bi da je Grčka jedno od najugodnijih iznenađenja SP-a."
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.