pa dobro ko je po tebi alternativa na tom beku?Nerminovic je napisao/la:Hmm...novi fudbalski termin - lazni bek.zmaj348 je napisao/la:pa dobro znaš da je igrao i beka i krilo a on nama taj kapacitet da to sam izvuče ali ako bi sada igrao samo beka(a nije toliko ni spor igrač) uz pomoć Višće i Bešića možda bi i mogao to nekako odraditi,ja doduše i ne vidim neku alternativu na tom beku...Nerminovic je napisao/la:Cuj' Lulic bi mogao cuvati Bale-a, pa' co'jk jedva bio na nogama protiv Nigerije, gdje ce cuvati Bale-a?
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Sto jest jest Bale je dobar igrac. Upravu si ti.bordobijeli je napisao/la:jest Bejl dobar igrac al igrali su nasi i protiv boljih ekipa i igraca ,evo ludogorec sinoc namuci reala gdje ima i Bejl i Ronaldo i ostali pa su ljudi igrali .jedno je stvarni fudbal a jedno fifa,menadjeri i razne igrice .ja se samo nadam da ce nasi biti pravi onda nece biti problema ne bojim se welsanego nasih .al imam neki osjecaj da cemo dobiti
Da su Realu juce trebali bodovi za prvo mjesto u grupi ( zadnja utakmica grupe ) oni bi pregazili Ludogoreca. Ovako sa ovako losim Liverpoolom u grupi mogli su si priustiti da igraju u drugoj brzini. A i Ronaldo je promasio penal.
Jedini igrac koji je slican Bale-u je Ronaldo i znamo kako smo prosli u tim svim utakmicama. Slican je i di Maria samo je ipak Bale jedno 20-30% jaci. I tada protiv di Marie smo imali nas najjaci tim. Znaci 4-2-3-1 Spahic, Kolasinac, Mujdza. Jedno je stvarni fudbal kazes. U stvarnom fudbalu je Bale klasa Ronalda. I jedan i drugi su dvojica od trojice najboljih krilnih napadaca na svijetu i to ne slucajno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
@zmaj348
Dobro pitanje, kao prvo nema smisla da je Kvesic alternativa. Sebe pitam da li moze Besic ikako ali nam onda fali taj kljucni igrac na drugu poziciju. Nekako mi vise lezi Lulic na poziciju krila, vrlo borben i ovako bi opet bio vise defanzinvo orijentisan. Tesko je sta reci, hendikep veliki.
Dobro pitanje, kao prvo nema smisla da je Kvesic alternativa. Sebe pitam da li moze Besic ikako ali nam onda fali taj kljucni igrac na drugu poziciju. Nekako mi vise lezi Lulic na poziciju krila, vrlo borben i ovako bi opet bio vise defanzinvo orijentisan. Tesko je sta reci, hendikep veliki.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
svi znamo da je Kolašinac tu da ne bi bilo problema,ali ovako kako je Lulić se nameće kao jedino rješenje,u ovom momentu je čak i bolje što nema Salihovića(koji bi sigurno igrao beka)a koji je jako spor igrač ova zvijer bi ga uvijek ostavljala 5-6 met. iza sebe..Nerminovic je napisao/la:@zmaj348
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma nema tu price on je klasa igrac i treba obratiti paznju na njeg al mislim ako nasi budu pravi i koncetrisani da welsu ni Bale nece pomoci .Ajax je napisao/la:Sto jest jest Bale je dobar igrac. Upravu si ti.bordobijeli je napisao/la:jest Bejl dobar igrac al igrali su nasi i protiv boljih ekipa i igraca ,evo ludogorec sinoc namuci reala gdje ima i Bejl i Ronaldo i ostali pa su ljudi igrali .jedno je stvarni fudbal a jedno fifa,menadjeri i razne igrice .ja se samo nadam da ce nasi biti pravi onda nece biti problema ne bojim se welsanego nasih .al imam neki osjecaj da cemo dobiti![]()
![]()
Da su Realu juce trebali bodovi za prvo mjesto u grupi ( zadnja utakmica grupe ) oni bi pregazili Ludogoreca. Ovako sa ovako losim Liverpoolom u grupi mogli su si priustiti da igraju u drugoj brzini. A i Ronaldo je promasio penal.
Jedini igrac koji je slican Bale-u je Ronaldo i znamo kako smo prosli u tim svim utakmicama. Slican je i di Maria samo je ipak Bale jedno 20-30% jaci. I tada protiv di Marie smo imali nas najjaci tim. Znaci 4-2-3-1 Spahic, Kolasinac, Mujdza. Jedno je stvarni fudbal kazes. U stvarnom fudbalu je Bale klasa Ronalda. I jedan i drugi su dvojica od trojice najboljih krilnih napadaca na svijetu i to ne slucajno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bale je zestoko precjenjen igrac.
Kao sto sam napisao na prosloj stranici.
Bale je u ocajnoj formi, fali im Ramsey i Allen.
Posto ce govedo morati izvest normalnu formaciju, ocekujem 0:2, Wales je dvije klase slabiji od nas.
Bale je u ocajnoj formi, fali im Ramsey i Allen.
Posto ce govedo morati izvest normalnu formaciju, ocekujem 0:2, Wales je dvije klase slabiji od nas.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mozda si upravu.zmaj348 je napisao/la:svi znamo da je Kolašinac tu da ne bi bilo problema,ali ovako kako je Lulić se nameće kao jedino rješenje,u ovom momentu je čak i bolje što nema Salihovića(koji bi sigurno igrao beka)a koji je jako spor igrač ova zvijer bi ga uvijek ostavljala 5-6 met. iza sebe..Nerminovic je napisao/la:@zmaj348
BackSpace United
BackSpace United
ma pričaj ti šta hoćeš ali meni je još uvijek u glavi kad on kroz aut ostavlja igrača 3-4 met.iza sebecalcio je napisao/la:Bale je zestoko precjenjen igrac.
Ma mogu oni biti i bez pola standardnog tima, ali mi idalje imamo najslabiju kariku - to je Safet Susic.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Klasa igrac je Ramsey. Bale je svjetska klasa kao Ronaldo koji uvijek moze sam odluciti utakmicu. Da se obrati paznja nije dovoljno. Na njemu moraju uvijek biti bar dvojica igraca i jedan u rezervi. Golove moze postici iz apsolutno svih pozicija na terenu i kruzit ce tako da ce ga morati svi manje vise cuvati i tako ce traziti slabe tacke protivnika. Ako budu igrali igraci kao sto su Avdija ili Kvesic u prvih 11 to ce sigurno on iskoristiti. Nisu ni oni budale kao sto nije bio selektor Nigerije pa da ne znaju u detalje slabe tacke svog protivnika. Ako se zaustavi Bale-a napravilo se je barem pola posla.bordobijeli je napisao/la: ma nema tu price on je klasa igrac i treba obratiti paznju na njeg al mislim ako nasi budu pravi i koncetrisani da welsu ni Bale nece pomoci .
-
bordobijeli
- Kontakt:
ok svjetska klasaAjax je napisao/la:Klasa igrac je Ramsey. Bale je svjetska klasa kao Ronaldo koji uvijek moze sam odluciti utakmicu. Da se obrati paznja nije dovoljno. Na njemu moraju uvijek biti bar dvojica igraca i jedan u rezervi. Golove moze postici iz apsolutno svih pozicija na terenu i kruzit ce tako da ce ga morati svi manje vise cuvati i tako ce traziti slabe tacke protivnika. Ako budu igrali igraci kao sto su Avdija ili Kvesic u prvih 11 to ce sigurno on iskoristiti. Nisu ni oni budale kao sto nije bio selektor Nigerije pa da ne znaju u detalje slabe tacke svog protivnika. Ako se zaustavi Bale-a napravilo se je barem pola posla.bordobijeli je napisao/la: ma nema tu price on je klasa igrac i treba obratiti paznju na njeg al mislim ako nasi budu pravi i koncetrisani da welsu ni Bale nece pomoci .
Fudbal je egzaktan sport. Tvoja zadnja recenica je kao vecina tvojih recenica previse univerzalna i opet radis gresku i smanjujes kvalitet jednog Bale-a. Da jednom Kipru dodas Ronalda oni bi bili momentalno 40% jaca ekipa, Bale-a bar 30%. Cuj Wales nije mogao pobjediti nikoga ?? Taj Wales koji nije mogao pobjediti nikoga je dogurao do 29 mjesta na svijetu. A mi smo 25 na svijetu. Oni kao sto sam rekao a ti ocigledno to nisi u stanju ta razumijes. Oni se dizu iz kvalifikacija u kvalifikacije su sve bolji. Sada kada tri ekipe po prvi put idu dalje sada misle da imaju svoje sanse i sada ce biti najopasniji posebno u domacoj utakmici. I jos vise zbog Papetove bravure protiv jednog Kipra. Sada jos vise misle da imaju svoje sanse. To sto ti radis nije fudbal. Nije istina da sve zavisi od nasih igraca. Danas si gore sutra si dole to je fudbal. Osim ako radis kontinuirano na napredku. Skolovanje i pracenje novih trendova, selekcija igraca ( + dijaspora ) - minimalno dva do tri igraca na SVAKOJ poziciji, skauting protivnika, vrhunska fizicka priprema igraca ( na prvenstvima ne u kvalifikacijma tada nije potrebna ) i jos neke stvari. To je jedini nacin da se ostane na vrhu. Dali Pape to radi ??bordobijeli je napisao/la: ok svjetska klasaal igrao je on i dosad za wels pa nije mogao sam pobjediti nikog ,ja opet kazem ako nasi se pitaju ovu utakmicu ako budemo pravi dobicemo ako budemo loši bice nam kao i sa kiprom .sve kad se sagleda mi smo kvalitetni i zato mislim da sve zavisi od nasih igraca .a normalno ako ostavimo puno prostora iskoristi ce to i drugi igraci ewlsa ne samo Bale .
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
uh sta ti sve naprica nisi ti za foruma ti bi trebao biti neki savjetnik murinju ili gvardioli .Ajax je napisao/la:Fudbal je egzaktan sport. Tvoja zadnja recenica je kao vecina tvojih recenica previse univerzalna i opet radis gresku i smanjujes kvalitet jednog Bale-a. Da jednom Kipru dodas Ronalda oni bi bili momentalno 40% jaca ekipa, Bale-a bar 30%. Cuj Wales nije mogao pobjediti nikoga ?? Taj Wales koji nije mogao pobjediti nikoga je dogurao do 29 mjesta na svijetu. A mi smo 25 na svijetu. Oni kao sto sam rekao a ti ocigledno to nisi u stanju ta razumijes. Oni se dizu iz kvalifikacija u kvalifikacije su sve bolji. Sada kada tri ekipe po prvi put idu dalje sada misle da imaju svoje sanse i sada ce biti najopasniji posebno u domacoj utakmici. I jos vise zbog Papetove bravure protiv jednog Kipra. Sada jos vise misle da imaju svoje sanse. To sto ti radis nije fudbal. Nije istina da sve zavisi od nasih igraca. Danas si gore sutra si dole to je fudbal. Osim ako radis kontinuirano na napredku. Skolovanje i pracenje novih trendova, selekcija igraca ( + dijaspora ) - minimalno dva do tri igraca na SVAKOJ poziciji, skauting protivnika, vrhunska fizicka priprema igraca ( na prvenstvima ne u kvalifikacijma tada nije potrebna ) i jos neke stvari. To je jedini nacin da se ostane na vrhu. Dali Pape to radi ??bordobijeli je napisao/la: ok svjetska klasaal igrao je on i dosad za wels pa nije mogao sam pobjediti nikog ,ja opet kazem ako nasi se pitaju ovu utakmicu ako budemo pravi dobicemo ako budemo loši bice nam kao i sa kiprom .sve kad se sagleda mi smo kvalitetni i zato mislim da sve zavisi od nasih igraca .a normalno ako ostavimo puno prostora iskoristi ce to i drugi igraci ewlsa ne samo Bale .
Odustajem
Veze ti nemas o vrhunskom fudbalu. Ali to te ne sprjecava da pises stvari od kojih vecina nema veze sa istinom i pokazu se takvima u buducim utakmicama po pravilu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Odustajem![]()
Veze ti nemas o vrhunskom fudbalu. Ali to te ne sprjecava da pises stvari kojih vecina nema veze sa istinom.
BackSpace United
BackSpace United
- Unknown Genius
- Kontakt:
Neka sam dočekao i da @Ajax odustane od neke rasprave i da ne odgovori kilometarskim postom. Aferim, nikad nije kasno spoznati da neznalicama ne treba uvijek odgovarati.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nerminovic je napisao/la:![]()
@ Genius
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja i ne pokusavam da debatujem o fudbalu s tobom ti si na puno vecem intelektualnom nivou i puno vise znas o fudbalu . pozzAjax je napisao/la:Odustajem![]()
Veze ti nemas o vrhunskom fudbalu. Ali to te ne sprjecava da pises stvari od kojih vecina nema veze sa istinom i pokazu se takvima u buducim utakmicama po pravilu.
Nikad ja to nisam rekao ti si mozda skolovaniji od mene i puno vise znas o nekim drugim stvarima od mene sigurno. Ali posto je ovo sportski forum. Sto se tice fudbala govoris previse generalno i uvijek trazis neko opravdanje. A po drugoj strani potcjenjujes 29 reprezentaciju ( od 209 ukupno ) svijeta koja po tebi nije nikoga pobjedila i jednog igraca kao sto je Bale. Njih nebi ni Njemacka potcjenila. Izvini sta je previse, previse je.bordobijeli je napisao/la: ja i ne pokusavam da debatujem o fudbalu s tobom ti si na puno vecem intelektualnom nivou i puno vise znas o fudbalu . pozz