PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

FaraonTM
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FaraonTM » 09 jun 2015, 23:59

rodjenisa je napisao/la:Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode :lol:
I to zet Mostarski najbucniji :rol: :rol:
Pratice ga rodjeni do kraja zivota :urnebes: :urnebes:
Ma pusti Tuzlake, nekakvi indijanci iz Lukavca im provale parole i koreografiju i oni nekom pričaju o navijanju i tribini :rol: :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2015, 00:04

FaraonTM je napisao/la:
Ma pusti Tuzlake, nekakvi indijanci iz Lukavca im provale parole i koreografiju i oni nekom pričaju o navijanju i tribini :rol: :rol:
a eo i mitomana....inace,torca im UPADNE NA STADION I R A Z J E B E KOREOGRAFIJU,UNISTI IM GODISNJICU KLUBA IL STA SU VEC POKUSALI SLAVIT a mitomani iza kordona policije kao nesto prijete :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: ...to je bilo pisanje na kvadrat :lol: :lol: ...jos ljudi dosli sa par kombija...dolina mumijevih je oskrnavljena :urnebes:....al nije to garant tako bilo nego fotomontaza zlih splicana :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 jun 2015, 00:19

pinoglavi je napisao/la:Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti :urnebes: :urnebes: ' i sl.
A znas kolko je meni smijesno kad vidim da ga spominjete u desetak postova a covjeka nema da vam odgovori i i da vam se smijemo svi redom na forumu ;)
Pastrmka je moj crveni brat i ne treba te cuditi sto vam pokusavam skrenuti paznju na lijepo ponasanje.Mozes mislit koliki odron moras biti da pises o covjeku koji te ne moze odgovoriti :oops:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 jun 2015, 00:24

DoeTz je napisao/la:Eno Leotar vam opet namjesta, pomozite braci, dokazite da su nevini :lol:
I opet Slobodu naguzili :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jun 2015, 00:27

rodjenisa je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti :urnebes: :urnebes: ' i sl.
A znas kolko je meni smijesno kad vidim da ga spominjete u desetak postova a covjeka nema da vam odgovori i i da vam se smijemo svi redom na forumu ;)
Pastrmka je moj crveni brat i ne treba te cuditi sto vam pokusavam skrenuti paznju na lijepo ponasanje.Mozes mislit koliki odron moras biti da pises o covjeku koji te ne moze odgovoriti :oops:
Kakav odron bgt sta ste sve ovdje spomenuli i od svega tebi odron to sto ga spominju kad nije tu.Nemam nista protiv tebe,nit mi se ulazi u ova podjebavanja nego sam to primjetio i kad je pastrmka tu da odgovori i kada nije i morao sam ovo napisat vise mi stvarno smijesno postalo. :D pozdrav
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2015, 00:31

pinoglavi je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
Kakav odron bgt sta ste sve ovdje spomenuli i od svega tebi odron to sto ga spominju kad nije tu.Nemam nista protiv tebe,nit mi se ulazi u ova podjebavanja nego sam to primjetio i kad je pastrmka tu da odgovori i kada nije i morao sam ovo napisat vise mi stvarno smijesno postalo. :D pozdrav
ma stipu levate bolan..cuj,NIJE TU :urnebes: :urnebes: ....KAKO VAS NIJE SRAMOTA SPOMINJATI COVJEKA KAD NIJE ONLINE....ahahahahahh :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 jun 2015, 00:33

bagrcavi je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Eno Leotar vam opet namjesta, pomozite braci, dokazite da su nevini :lol:
Kako? :o Jedino ste vi naguzeni dvaput ove sezone :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 jun 2015, 00:43

I ja veca budala s kim raspravljam ,jos mi babo vazda govorio "fukaru nit **** nit je kuci vodi "
Lahka vam noc :beba: :beba:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jun 2015, 00:43

DoeTz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Kako? :o Jedino ste vi naguzeni dvaput ove sezone :lol:
tri put,bodovi,titula,ordagic... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 00:49

staragarda je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
a eo i mitomana....inace,torca im UPADNE NA STADION I R A Z J E B E KOREOGRAFIJU,UNISTI IM GODISNJICU KLUBA IL STA SU VEC POKUSALI SLAVIT a mitomani iza kordona policije kao nesto prijete :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: ...to je bilo pisanje na kvadrat :lol: :lol: ...jos ljudi dosli sa par kombija...dolina mumijevih je oskrnavljena :urnebes:....al nije to garant tako bilo nego fotomontaza zlih splicana :kafa:
Jao jao jao napali par momaka, pa kasnije po pičci dobili van stadiona :opaopa:

Gledaj ko vas bruka :urnebes: :urnebes:

slika

Edit: Usput više njih nego vas :rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 jun 2015, 00:56

FaraonTM je napisao/la:
Akcija za anala, 200 momaka napalo 15 njih. Neću utrošiti ni 1% svoje energije da ti objasnim bilo šta što je vezano za ostatak posta, imaš video snimak.

O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat na način da se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 00:59

Ajzea je napisao/la:
Akcija za anala, 200 momaka napalo 15 njih. Neću utrošiti ni 1% svoje energije da ti objasnim bilo šta što je vezano za ostatak posta, imaš video snimak.

O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat tako što se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.
Ma bili oni na drugom kraju grada :lol: :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2015, 01:01

FaraonTM je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat tako što se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.
a alipasino,mitomani :D :D..jel se i to nije desilo :D
bas su vam pitari odlican nadimak dali :urnebes: :urnebes:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 01:03

Desilo se u vašim glavama, uostalom posrali su vam se momci na yebeni centar grada pa kud ćeš veće bruke od toga? :urnebes:

Al' imate vi bisera od Siouxa, preko Jogeta do neodrađivanja pola gostovanja, sve u svemu smiješna grupa :rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jun 2015, 01:05

FaraonTM je napisao/la:Desilo se u vašim glavama, uostalom posrali su vam se momci na yebeni centar grada pa kud ćeš veće bruke od toga? :urnebes:
jes,jes mitomani..sve je to do glave :urnebes: :urnebes:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 jun 2015, 01:06

FaraonTM je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

a alipasino,mitomani :D :D..jel se i to nije desilo :D
bas su vam pitari odlican nadimak dali :urnebes: :urnebes:
Očigledno vam je dobra ta međusobna gužnjava pa sa toliko emocija govorite jedni o drugima. :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 jun 2015, 01:08

štrumfovi,kvazi huligani heh

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 jun 2015, 01:10

chily-rz je napisao/la:štrumfovi,kvazi huligani heh
slika
Ovi Tuzlaci bar nisu ugašeni :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 01:11

Malo Alipašino malo lična satisfakcija da se prekrije frustracija od redovnih dobijanja po tamburi gdje god odu, pa i u svom gradu od raznoraznih skupina od ovih kišobrandžija indijanaca pa do Manijaka :urnebes:

Sad će im i Crvena Legija nabiti komplekse :rol:

Još im Ultrasi zapale bus, mlate ih po Rodoču tamo a oni se još ližu sa njima odoh spavati ne mogu više ove komedije od grupice :rol:

@Ajzea

Jarane kupili ste taj trans, Ljubav se zvala imenom tvojim :lol: :rol:

Oni su malo bolji od male grupice bezmudaša iz Tuzle, braća :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 jun 2015, 01:14

Ajzea je napisao/la: Ovi Tuzlaci bar nisu ugašeni :D
Pa vas forsi ugasili prije nego što ste i osnovani,i to sa tribine vam trans skinuli,.

To što je ovaj trans završio kod vas ne cini vas huliganima nego samo dobrim bravarima,lopovima i manipulatorima,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.