Ma pusti Tuzlake, nekakvi indijanci iz Lukavca im provale parole i koreografiju i oni nekom pričaju o navijanju i tribinirodjenisa je napisao/la:Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode![]()
I to zet Mostarski najbucniji![]()
![]()
Pratice ga rodjeni do kraja zivota![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a eo i mitomana....inace,torca im UPADNE NA STADION I R A Z J E B E KOREOGRAFIJU,UNISTI IM GODISNJICU KLUBA IL STA SU VEC POKUSALI SLAVIT a mitomani iza kordona policije kao nesto prijeteFaraonTM je napisao/la:Ma pusti Tuzlake, nekakvi indijanci iz Lukavca im provale parole i koreografiju i oni nekom pričaju o navijanju i tribinirodjenisa je napisao/la:Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A znas kolko je meni smijesno kad vidim da ga spominjete u desetak postova a covjeka nema da vam odgovori i i da vam se smijemo svi redom na forumupinoglavi je napisao/la:Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti![]()
' i sl.
Pastrmka je moj crveni brat i ne treba te cuditi sto vam pokusavam skrenuti paznju na lijepo ponasanje.Mozes mislit koliki odron moras biti da pises o covjeku koji te ne moze odgovoriti
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
I opet Slobodu naguziliDoeTz je napisao/la:Eno Leotar vam opet namjesta, pomozite braci, dokazite da su nevini
DRUG NEBI TI PUNCA
Kakav odron bgt sta ste sve ovdje spomenuli i od svega tebi odron to sto ga spominju kad nije tu.Nemam nista protiv tebe,nit mi se ulazi u ova podjebavanja nego sam to primjetio i kad je pastrmka tu da odgovori i kada nije i morao sam ovo napisat vise mi stvarno smijesno postalo.rodjenisa je napisao/la:A znas kolko je meni smijesno kad vidim da ga spominjete u desetak postova a covjeka nema da vam odgovori i i da vam se smijemo svi redom na forumupinoglavi je napisao/la:Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti![]()
' i sl.
![]()
Pastrmka je moj crveni brat i ne treba te cuditi sto vam pokusavam skrenuti paznju na lijepo ponasanje.Mozes mislit koliki odron moras biti da pises o covjeku koji te ne moze odgovoriti
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma stipu levate bolan..cuj,NIJE TUpinoglavi je napisao/la:Kakav odron bgt sta ste sve ovdje spomenuli i od svega tebi odron to sto ga spominju kad nije tu.Nemam nista protiv tebe,nit mi se ulazi u ova podjebavanja nego sam to primjetio i kad je pastrmka tu da odgovori i kada nije i morao sam ovo napisat vise mi stvarno smijesno postalo.rodjenisa je napisao/la:A znas kolko je meni smijesno kad vidim da ga spominjete u desetak postova a covjeka nema da vam odgovori i i da vam se smijemo svi redom na forumupinoglavi je napisao/la:Koliko je meni presmijesno sto rodjenisa drka po pastrmki.Ima smisao za humor al ne moras ga u svakom svom postu spominjati i na svaki njegov post odgovoriti sa 'jooooj nemoj ih vise,ubi ih ti![]()
' i sl.
![]()
Pastrmka je moj crveni brat i ne treba te cuditi sto vam pokusavam skrenuti paznju na lijepo ponasanje.Mozes mislit koliki odron moras biti da pises o covjeku koji te ne moze odgovoritipozdrav
Kako?bagrcavi je napisao/la:I opet Slobodu naguziliDoeTz je napisao/la:Eno Leotar vam opet namjesta, pomozite braci, dokazite da su nevini![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
I ja veca budala s kim raspravljam ,jos mi babo vazda govorio "fukaru nit **** nit je kuci vodi "
Lahka vam noc

Lahka vam noc
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
tri put,bodovi,titula,ordagic...DoeTz je napisao/la:Kako?bagrcavi je napisao/la:I opet Slobodu naguziliDoeTz je napisao/la:Eno Leotar vam opet namjesta, pomozite braci, dokazite da su nevini![]()
![]()
Jedino ste vi naguzeni dvaput ove sezone
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jao jao jao napali par momaka, pa kasnije po pičci dobili van stadionastaragarda je napisao/la:a eo i mitomana....inace,torca im UPADNE NA STADION I R A Z J E B E KOREOGRAFIJU,UNISTI IM GODISNJICU KLUBA IL STA SU VEC POKUSALI SLAVIT a mitomani iza kordona policije kao nesto prijeteFaraonTM je napisao/la:Ma pusti Tuzlake, nekakvi indijanci iz Lukavca im provale parole i koreografiju i oni nekom pričaju o navijanju i tribinirodjenisa je napisao/la:Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...to je bilo pisanje na kvadrat
![]()
...jos ljudi dosli sa par kombija...dolina mumijevih je oskrnavljena
....al nije to garant tako bilo nego fotomontaza zlih splicana
Gledaj ko vas bruka

Edit: Usput više njih nego vas
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Akcija za anala, 200 momaka napalo 15 njih. Neću utrošiti ni 1% svoje energije da ti objasnim bilo šta što je vezano za ostatak posta, imaš video snimak.staragarda je napisao/la:a eo i mitomana....inace,torca im UPADNE NA STADION I R A Z J E B E KOREOGRAFIJU,UNISTI IM GODISNJICU KLUBA IL STA SU VEC POKUSALI SLAVIT a mitomani iza kordona policije kao nesto prijeteFaraonTM je napisao/la:Ma pusti Tuzlake, nekakvi indijanci iz Lukavca im provale parole i koreografiju i oni nekom pričaju o navijanju i tribinirodjenisa je napisao/la:Ovako ti je kad macke nama ,misevi kolo vode![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...to je bilo pisanje na kvadrat
![]()
...jos ljudi dosli sa par kombija...dolina mumijevih je oskrnavljena
....al nije to garant tako bilo nego fotomontaza zlih splicana
O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat na način da se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma bili oni na drugom kraju gradaAjzea je napisao/la:
Akcija za anala, 200 momaka napalo 15 njih. Neću utrošiti ni 1% svoje energije da ti objasnim bilo šta što je vezano za ostatak posta, imaš video snimak.
O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat tako što se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a alipasino,mitomaniFaraonTM je napisao/la:Ma bili oni na drugom kraju gradaAjzea je napisao/la:
Akcija za anala, 200 momaka napalo 15 njih. Neću utrošiti ni 1% svoje energije da ti objasnim bilo šta što je vezano za ostatak posta, imaš video snimak.
O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat tako što se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.![]()
bas su vam pitari odlican nadimak dali
Desilo se u vašim glavama, uostalom posrali su vam se momci na yebeni centar grada pa kud ćeš veće bruke od toga? 
Al' imate vi bisera od Siouxa, preko Jogeta do neodrađivanja pola gostovanja, sve u svemu smiješna grupa
Al' imate vi bisera od Siouxa, preko Jogeta do neodrađivanja pola gostovanja, sve u svemu smiješna grupa
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jes,jes mitomani..sve je to do glaveFaraonTM je napisao/la:Desilo se u vašim glavama, uostalom posrali su vam se momci na yebeni centar grada pa kud ćeš veće bruke od toga?
Očigledno vam je dobra ta međusobna gužnjava pa sa toliko emocija govorite jedni o drugima.staragarda je napisao/la:a alipasino,mitomaniFaraonTM je napisao/la:Ma bili oni na drugom kraju gradaAjzea je napisao/la:
O tom neću ali hoću o ovom jer se vidim spominje upad torcide na stadion? Dešavalo se da neka grupa upadne u grad i zaleti se u zagrljaj suparničkoj a ovi nimalo domaćinski izbjegnu njihov hvale vrijedan čin. Kakav je to domaćin kojem gosti nisu poželjni te ih se nastoji kotarisat tako što se zatvori u dnevnom boravku i šuti dok ne odu. A ovi zvone li zvone.![]()
![]()
..jel se i to nije desilo
![]()
bas su vam pitari odlican nadimak dali![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
štrumfovi,kvazi huligani heh
chily-rz je napisao/la:štrumfovi,kvazi huligani heh

Ovi Tuzlaci bar nisu ugašeni
Malo Alipašino malo lična satisfakcija da se prekrije frustracija od redovnih dobijanja po tamburi gdje god odu, pa i u svom gradu od raznoraznih skupina od ovih kišobrandžija indijanaca pa do Manijaka
Sad će im i Crvena Legija nabiti komplekse
Još im Ultrasi zapale bus, mlate ih po Rodoču tamo a oni se još ližu sa njima odoh spavati ne mogu više ove komedije od grupice
@Ajzea
Jarane kupili ste taj trans, Ljubav se zvala imenom tvojim
Oni su malo bolji od male grupice bezmudaša iz Tuzle, braća
Sad će im i Crvena Legija nabiti komplekse
Još im Ultrasi zapale bus, mlate ih po Rodoču tamo a oni se još ližu sa njima odoh spavati ne mogu više ove komedije od grupice
@Ajzea
Jarane kupili ste taj trans, Ljubav se zvala imenom tvojim
Oni su malo bolji od male grupice bezmudaša iz Tuzle, braća
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa vas forsi ugasili prije nego što ste i osnovani,i to sa tribine vam trans skinuli,.Ajzea je napisao/la: Ovi Tuzlaci bar nisu ugašeni![]()
To što je ovaj trans završio kod vas ne cini vas huliganima nego samo dobrim bravarima,lopovima i manipulatorima,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.