Pomaze sto su igrali protiv nizerazrednih reprezentacija
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Neozbiljne su ovo ekipe. Tek trebaju dobiti ozbiljnog rivala. Isto je bilo prošli put do Hrvatske.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 dec 2022, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vratio se u prajm na trenutak
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva magija u nigama sa 35 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Definitivno.
Ili možda Messi želi igrati cijelu utakmicu?
Alvarez će biti glavni igrač Argentine kad se Messi povuče.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- DavidMoyes
- Kontakt:
Vidi se da si mladja generacija, da si mogao svjedociti bar jednoj utakmici tog velikana drugačije pi pričao... covjek je sam jednu englesku tad izbacio, ne sjecam se da je Messi ikad rjesio jednu tako veliku utakmicu... bio je pravi vodja, karizmatican, jednostavno strasna ikona. Messi je samo odlican fudbaler, pored toga nema nikakvih kvalitetaAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:18Narkoman i ovisnik,mjerilo kao veci jer ima titulu SP?Otelo je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:13Napokon neko da napiše fakteDavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!![]()
![]()
![]()
![]()
Od Maradone je i Mijatovic veci igrac a ne Messi.
Covjek bio igrac za male klubove kao sto je Napoli.
Ma proslo prvenstvo su ocajni bili nisu ni grupu trebali proci.
Uopsteno i prije prvenstva su ovako igrali, Talijane su pregazili na Finalissimi.
-
- Kontakt:
Nisam znao da si rasist

Haj ti to ljudima i rajazu objasni

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Degenek najbolji stoper Srbije
Fantazija od atmosfere i vibea na utakmici
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Di Maria vodi navijanje
- akisarajevo92
- Kontakt:
gle fakat ne blokiraju RTS na Msat-u, zasto onda blokiraju HRT 2 na Telemachu
Don't believe the hype.
Još bolja atmosfera je bila u Rusiji 2018, rahmetli Diego našmrkan bio vođa navijača.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 03 dec 2022, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Al ovi navijaci argentine, svaka cast
hoce li dybala zaigrati? Jedan od boljih igraca na svijetu izmedju linija.

Mislim da je fazon u tome što televizija mora poslati zahtjev da se blokira. Možda RTS nije poslao taj zahtjev za RTS.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:29gle fakat ne blokiraju RTS na Msat-u, zasto onda blokiraju HRT 2 na Telemachu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tvoj komentar je uistinu jedan od glupljih napisanih na ovoj temi.DavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:24Vidi se da si mladja generacija, da si mogao svjedociti bar jednoj utakmici tog velikana drugačije pi pričao... covjek je sam jednu englesku tad izbacio, ne sjecam se da je Messi ikad rjesio jednu tako veliku utakmicu... bio je pravi vodja, karizmatican, jednostavno strasna ikona. Messi je samo odlican fudbaler, pored toga nema nikakvih kvalitetaAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:18Narkoman i ovisnik,mjerilo kao veci jer ima titulu SP?![]()
![]()
![]()
Od Maradone je i Mijatovic veci igrac a ne Messi.
Covjek bio igrac za male klubove kao sto je Napoli.
Messi je jos tamo neke 2014 godine prevazisao sve moguce Maradonine kvalitete , ovo ostalo je samo cementrianje i nista vise.
Jasno ljudi vole kontraverze stoga ta aroma sija iz imena Diega ali jednostavno Messi je nivo i za tu epsku pricu o Maradoni.Sam protiv svih , 1 na 11 i ostale epske price.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zar to ne bi trebao RAK narediti svim operaterima, nije RTS otkupio prava za podrucje BiHOtelo je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:33Mislim da je fazon u tome što televizija mora poslati zahtjev da se blokira. Možda RTS nije poslao taj zahtjev za RTS.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:29gle fakat ne blokiraju RTS na Msat-u, zasto onda blokiraju HRT 2 na Telemachu
ili zele izaci u susret svojima u RS-u da ne slusaju "nase" komentatore na BHT-u
Don't believe the hype.
Ide panic mode 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.