SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Gledam svoja tipovanja i samo sam Velez pogodio,morat cu opet pocet gledat tabele i gol razliku

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Odgovorno tvrdim da je legenda svojim zakulisnim radnjama izmolio administraciju da Bosco bude banovan!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Banovali @Bosca?Edin TM87 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da je legenda svojim zakulisnim radnjama izmolio administraciju da Bosco bude banovan!
PLACENICI!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jel trazis zamjenu za Jasmina? Slabo skroz, blizi nam se druga liga.spielführer_21 je napisao/la:Meni nije jasno zašto se ekipa zove Pjetlovi?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Da, i ovim putem moram iznijeti u javnost da je legenda, kad je god bio banovan, moljakao administraciju za smanjenje kazne da bi stigao tipovati i samim tim je dolazio do vaznih golova u presudnim tekmama sezone.Rooney88 je napisao/la:Banovali @Bosca?Edin TM87 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da je legenda svojim zakulisnim radnjama izmolio administraciju da Bosco bude banovan!
PLACENICI!!!
Roger Federer the greatest of all time!
- spielführer_21
- Kontakt:
Razmišljam o tome, ne znam je li @Donnie Darko pronašao tim? Moraćemo nešto mijenjati, danas smo igrali u gostima i na 2-3 para su isto tipovala po 2 naša igrača. To je vrlo rizično i time smo smanjili sebi broj prognoza.CollegeGunner je napisao/la:Jel trazis zamjenu za Jasmina? Slabo skroz, blizi nam se druga liga.spielführer_21 je napisao/la:Meni nije jasno zašto se ekipa zove Pjetlovi?
P.S: još vrijedi pitanje zašto se ekipa zove Pjetlovi?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Prva pogotka u ligi... Eh bitno je da sam probio led, a sad idemo dalje
- legenda reala
- Kontakt:
Ja stem neam ništa !!!
Za sve se obrati čika Geru
Za sve se obrati čika Geru
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bgm Delfini se ukljucuju u trci za titulu.
Nisam ni sumnjao u nas.
Nisam ni sumnjao u nas.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo da mi nekoga dobijemo, pa vi ispadate iz te utrkeBIHfan je napisao/la:Bgm Delfini se ukljucuju u trci za titulu.![]()
![]()
Nisam ni sumnjao u nas.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Napocetku ste redali pobjede, sada remije, mislim da je naredu neki poraz.*p!p!t@* je napisao/la:Samo da mi nekoga dobijemo, pa vi ispadate iz te utrkeBIHfan je napisao/la:Bgm Delfini se ukljucuju u trci za titulu.![]()
![]()
Nisam ni sumnjao u nas.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
*p!p!t@* je napisao/la:Samo da mi nekoga dobijemo, pa vi ispadate iz te utrkeBIHfan je napisao/la:Bgm Delfini se ukljucuju u trci za titulu.![]()
![]()
Nisam ni sumnjao u nas.
E al treba dobiti
Vazno je da smo mi pobjegli sa dna.Titula bi bila kao bingo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Al' imamo tri nevjerovatna vezana neriješena rezultata123456 je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Samo da mi nekoga dobijemo, pa vi ispadate iz te utrkeBIHfan je napisao/la:Bgm Delfini se ukljucuju u trci za titulu.![]()
![]()
Nisam ni sumnjao u nas.
E al treba dobiti.Kad se podrepi pa nece nikako.
Vazno je da smo mi pobjegli sa dna.Titula bi bila kao bingo
4:4
2:2
3:3
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Eh upravo to. Nije mi jasno sto igra iste rezultate a zna i nekada propustiti kolo. Ubaci Donnia ako kako moze.spielführer_21 je napisao/la: Razmišljam o tome, ne znam je li @Donnie Darko pronašao tim? Moraćemo nešto mijenjati, danas smo igrali u gostima i na 2-3 para su isto tipovala po 2 naša igrača. To je vrlo rizično i time smo smanjili sebi broj prognoza.
Moraju se neke promjene izvrsiti!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- pintol_TM87
- Kontakt:
BRAVO JA !!! 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hvala drug ... pa dobro je pomalo skupljamo bodova, valjda cemo skupiti do kraja ..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Možda nije pobjeda, ali jeste vrijedan gostujući bod. Bravo, kolega @forza!Patrice_Evra_3 je napisao/la: Forma se definitivno popravila, samo da nastavimo i u sljedećim kolima. Prošlo kolo pobjedu nam kapiten donese, ovo kolo moja malenkost, možda je sljedeće kolo red na kolegu @forzu ?Nismo ni sreće imali u ovom kolu. Siena i Kozara u zadnjim minutama, ali eto..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Da ti i ja čestitam @Evolution87 na hrabroj
igri i zasluzenom bodu, iako si igrao 1 na 3 . Druga liga će biti zanimljiva do zadnjeg kola, danas 4 remija
.
spielführer_21 i CollegeGunner
U vezi promjene igrača, to su pravila jasna kad igrac sakupi 3 izostanka u 6 kola, tad postoji mogućnost zamjene, prije toga to nije dozvoljeno.
spielführer_21 i CollegeGunner
U vezi promjene igrača, to su pravila jasna kad igrac sakupi 3 izostanka u 6 kola, tad postoji mogućnost zamjene, prije toga to nije dozvoljeno.
Čestitke i s moje strane.pintol_TM87 je napisao/la:BRAVO JA !!!
Naizgled dosta teško izborena pobjeda Spartanaca, al' kada se uzme u obzir posjed lopte, udarci na gol i ostala statistika (
Jel misliš u smislu da je gramatički neispravno ?spielführer_21 je napisao/la:
Vjeruj mi da sam i ja razmišljao o tome i da se prebacimo u Pijetlovi al sam odustao zato što je tradicija takva, kad smo dobili ime bilo je ovako i tako će ostati dok god sam ja kapiten.
Bravo Forza, vracas se kao Torres.forza je napisao/la:Hvala drug ... pa dobro je pomalo skupljamo bodova, valjda cemo skupiti do kraja ..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Možda nije pobjeda, ali jeste vrijedan gostujući bod. Bravo, kolega @forza!Patrice_Evra_3 je napisao/la: Forma se definitivno popravila, samo da nastavimo i u sljedećim kolima. Prošlo kolo pobjedu nam kapiten donese, ovo kolo moja malenkost, možda je sljedeće kolo red na kolegu @forzu ?Nismo ni sreće imali u ovom kolu. Siena i Kozara u zadnjim minutama, ali eto..
Vidim imamo dosta gostujucih utakmica do kraja, to nas moze zeznut, ali valjda cemo se nekako docepat 8. mjesta barem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.