BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 14 nov 2012, 23:28

Semir bvb je napisao/la:Sljedeći post je jubilarni desethiljaditi na ovoj temi. Da vidimo ko će biti taj koji će ga napisat'. 8-)

Sta treba napisati u tom postu? Nesto ozbiljno ili moze i nesto neozbiljno :mrgreen:

A vidi, vidi desethiljaditi post upravo ja napisah :mrgreen:

Glupo mi je ovo mrcvarenje nasih igraca u prijateljskim tekmama, ali je najvaznije da se niko nije povrijedio ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 15 nov 2012, 00:06

kraljttbvb je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Sljedeći post je jubilarni desethiljaditi na ovoj temi. Da vidimo ko će biti taj koji će ga napisat'. 8-)

Sta treba napisati u tom postu? Nesto ozbiljno ili moze i nesto neozbiljno :mrgreen:

A vidi, vidi desethiljaditi post upravo ja napisah :mrgreen:

Glupo mi je ovo mrcvarenje nasih igraca u prijateljskim tekmama, ali je najvaznije da se niko nije povrijedio ;)
Mogli bi se i ovi nasi pocet naglo zalit na bolest i povrede pred ove glupe utakmice,pa ostat u Dortmundu i trenirat sa maramicama,kako bi to izgledalo uvjerljivo.... :D :D :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 nov 2012, 00:57

Semir bvb je napisao/la:Naši u Elfu danas solidno. Gundo i Reus bili odlični, Hummels solidan, a Gotze nevidljiv na poziciji napadača. :roll:
Svoju minutažu dobio je i Bender. :D

Inače U21 igrala protiv Turske 1-1. Strijelac naš Sobiech. ABd dečko se vraća na ljeto kod nas. Nek' bude treći štoper jer vjerovatno Santana neće više htjeti da igra tu rolu.

EDIT:
Sljedeći post je jubilarni desethiljaditi na ovoj temi. Da vidimo ko će biti taj koji će ga napisat'. 8-)

Tvoj post je bio desethiljaditi :)
500 stranica * 20 postova,a tvoj post je bio dvadeseti na 500.oj stranici :D
cestitam :lol:

on topic: nadje li kad Gundogan koga onim dugim loptama?
bas mi je nekako zapao za oko,svaki put prejako posalje...

mislim da bi puno bolje igrali da su Gotze i Reus imali obrnute uloge,Gotzea bas nigdje nije bilo,ali pratio je samo upute...
#miasanmia

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 15 nov 2012, 12:58

DFB-Pokal 19.12. BVB-Hanofa 20.30 live na ARD-u

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 nov 2012, 13:17

Sad listam malo po transfermarktu kad medju "mogucim" nasim pojacanjima LUCAS BARRIOS :D
Mislim da od toga nema nista al eto...ima tamo finih imena,nadam se da ce Doktor izabrati pravo rjesenje u slucaju odlaska Lewe!
http://www.transfermarkt.de/de/borussia ... in_16.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 15 nov 2012, 14:04

Klopp na presici:

-svi reprezentativci su se živi i zdravi vratili u Dortmund.
-Kuba je jučer odigrao bez ikakvih problema zadnjih 15-ak minuta i bit će u kadru za utakmicu s Fürthom.
-Schmelzer i Subotić su se vratili treninzima.
-kod Kehla situacija nije najbolja jer još nije trenirao ovaj tjedan tako da je njegov nastup dosta upitan.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 15 nov 2012, 14:04

Mi se raspisali o Lewi, a našeg Bosanca Subotića skroz zaboravili. :roll: Šta mislite šta će sa njim biti? Ja mislim da će produžiti pošto mu forma i nije baš bajna kao prve šampionske sezone (tako da će manje interesirati najbogatije klubove), a plus je i to što je Kloppov liebling što mu sigurno nije nebitno.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 nov 2012, 17:41

KSIVLE je napisao/la:Mi se raspisali o Lewi, a našeg Bosanca Subotića skroz zaboravili. :roll: Šta mislite šta će sa njim biti? Ja mislim da će produžiti pošto mu forma i nije baš bajna kao prve šampionske sezone (tako da će manje interesirati najbogatije klubove), a plus je i to što je Kloppov liebling što mu sigurno nije nebitno.
Slazem se,ne bi bilo iznenadjenje da produzi,a to kolika bi mu cijena bila sada i koliko bi se klubovi otimali za njega...ne znam!Svakako da mu nije forma u punom sjaju ali ako ostane,vjerujem da se moze vratiti na nivo na kakvom je bio! ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 nov 2012, 17:55

Subotic je u boljoj formi od Hummelsa ove sezone. Pregovori su u toku, i po svemu sudeci do produzenja bi uskoro trebalo doci (pocetkom nove godine).
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 15 nov 2012, 17:57

smopiBVB je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Mi se raspisali o Lewi, a našeg Bosanca Subotića skroz zaboravili. :roll: Šta mislite šta će sa njim biti? Ja mislim da će produžiti pošto mu forma i nije baš bajna kao prve šampionske sezone (tako da će manje interesirati najbogatije klubove), a plus je i to što je Kloppov liebling što mu sigurno nije nebitno.
Slazem se,ne bi bilo iznenadjenje da produzi,a to kolika bi mu cijena bila sada i koliko bi se klubovi otimali za njega...ne znam!Svakako da mu nije forma u punom sjaju ali ako ostane,vjerujem da se moze vratiti na nivo na kakvom je bio! ;)
Naravno da će produžit', jer bez njega mi je teško zamislit' našu odbranu. Meni se njegova igra trenutno dopada, ne znam šta vi imate protiv njegove forme. Igra na visokom nivou. Nekad mu se desi neka greškica, ali ništa više nego Hummelsu. Trebamo bit' sretni što imamo dva klasna štopera. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 15 nov 2012, 18:04

Drago mi je ako je blizu potpisa. Nakon ovoga " onclick="window.open(this.href);return false; mi je postao jedan od dražih igrača u klubu.

@Semire čak se i slažem da je u boljoj formi od Matsa trenutno, ali valan ga zna i gadno zasrati. A činjenica je i da ni prošle ni ove sezone nije na razini iz prve šampionske sezone.

Edit: Klopp o Perišiću - http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/perisi ... 46894.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; Dobro mu je i rekao.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 nov 2012, 19:37

Pregovori sa Schmelzerom, kojem ugovor istice 2014. godine, se odvijaju jako dobro i u pitanju je samo da li ce biti produzen do 2016. ili 2017.
On sam kaze kako si moze zamisliti da igra citav zivot za BvB, inace igra od 2005. godine za BvB, u 112. bundesligaskih utakmica skupio je i jedan pogodak.

Bivsi nogometas BvB-a Alex Frei, najavio je kako ce slijedece sezone najvjerovatnije zavrsiti svoju karijeru kao nogometas, prosle godine se definitivno oprostio od reprezentativnog dresa.
Za BvB je igrao od 2006. do 2009. i u 74 nastupa uspio je postici 34 gola.

Jurgen Klopp nije bio nimalo zadovoljan izjavom Perisica koju je dao za HRT gdje je rekao kako nije zadovoljan svojim statusom u klubu i kako zasigurno BvB nije jedini klub u kojem moze igrati,naravno da postoji jos dosta zanimljivih klubova.
Klopp je na to rekao, "nogometas nije zadovoljan kada ne igra, ukoliko u tom trenutku drzi jezik za zubima bude na kraju najbolje. Trenirati, mukotrpno raditi i za ekipu igrati..."
Stern des Südens

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 15 nov 2012, 20:30

Klopponja pokazao ko je gazda u kuci,tako i treba...gospodine Perisicu prvo molim "Leistung" pa onda pametovanje....

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 15 nov 2012, 21:45

koja glupost da se ideš žalit medijima što ne igraš :? uvijek mi je to izgledalo nekako dječački i "izdajnički"

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 nov 2012, 21:50

ja cekam prvu priliku na manageru da ga prodam :) Jest da sam odbio 15 mil € od Citya, ali doci ce nova ponuda :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 nov 2012, 23:16

@Sema
Samo mi navedi ko ima nesto "protiv" njegove forme i gdje si to procitao? :?
Rekao sam da nije u punom sjaju,na najvisem nivou(na kakvom on moze biti),ni on ni Hummy sto ne znaci da su losi,vec da mogu biti bolji!
Sto se mene tice,itekako bi bio zadovoljan da produzi ugovor,mislim da je puno bolje imati dva uigrana stopera(sto Hummy i Subota jesu),i stopere koji se dobro poznaju i "nadopunjavaju" jedan drugog,nego traziti neku zamjenu,riskirati,pa dok se taj neko uklopi itd.

Klopp je odgovorio Perisi bas onako kako je trebao!Zna se ko je gazda u ekipi i cija je rijec posljednja! ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 nov 2012, 23:26

smopiBVB je napisao/la:@Sema
Samo mi navedi ko ima nesto "protiv" njegove forme i gdje si to procitao? :?
Ama kasno je za izmotavanje. Odmah palijom po vugla. :mrgreen:

Klopponja rutinski otreso slinu. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 nov 2012, 23:34

Samo bi' volio znati umjesto koga bi Perisic trebao dobiti priliku...Greuskreutz je puno korisniji od njega a da ne govorim o Kubi,Gotze-u ili Reus-u.

Sve u svemu,pozdraviti se s njim prvom prilikom...

Sto se tice Subotica nadam se da ce produziti ugovor jer ne vidim gdje bi mu moglo biti bolje nego u Dortmundu...s druge strane ako i on misli razguliti treba se pobrinuti da Santana ostane jer on bi definitivno produzio ugovor ako bi imao mjesto u prvih 11.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 nov 2012, 23:55

@adnan
Sto se Santane tice,ja da se pitam(ko sto ne pitam :) )dao bih mu priliku cesce,momak je pokazao koliko je odan ovom klubu,produzio je ugovor iako nije dobivao sansu i pri tome znao da ce ostati tako(da ce dobiti sansu tek ako se neko povrijedi)!Mislim da(ukoliko bi imao minutazu i bio standardan)nasa odbrana nebi puno izgubila,ili nikako!
Ovdje mislim ukoliko bi Subota htio napustiti klub,a cisto sumnjam da bi Santana ponovo produzio znajuci da ce biti treci stoper sa gotovo nikakvom minutazom!(mislim da treceg stopera necemo imati-ovakvog kao sto je on)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 16 nov 2012, 10:34

smopiBVB je napisao/la:@adnan
Sto se Santane tice,ja da se pitam(ko sto ne pitam :) )dao bih mu priliku cesce,momak je pokazao koliko je odan ovom klubu,produzio je ugovor iako nije dobivao sansu i pri tome znao da ce ostati tako(da ce dobiti sansu tek ako se neko povrijedi)!Mislim da(ukoliko bi imao minutazu i bio standardan)nasa odbrana nebi puno izgubila,ili nikako!
Ovdje mislim ukoliko bi Subota htio napustiti klub,a cisto sumnjam da bi Santana ponovo produzio znajuci da ce biti treci stoper sa gotovo nikakvom minutazom!(mislim da treceg stopera necemo imati-ovakvog kao sto je on)
Jebg. ljudi te stavari se jednostavno desavaju....
Pa veliki Sir.Alex je morao pustiti Pique-a isto takoo...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.