FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 09 apr 2016, 18:58

Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 apr 2016, 19:00

Pa gdje je moglo bolje. Vise nas na zapadu pokislo ko cvrci neg na sjeveru.tako je kako je.samo nek sloboda pobjedjuje :salut:
Sta je sa zebe.sepao je zadnjih 10-15 minuta?nedaj boze.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 19:01

klasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
Zaboravio si na Zrinjski
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 apr 2016, 19:03

solinas je napisao/la:Ovaj Lakicevic je igracina.svaka cast za danasnju partiju.
Efendic je nevjerovatno napredovao ima ga po cijelom terenu,a greske je sveo na minimum.
Volio bi da produzi ugovor (vjerujem da hoce jer evropa nam negine )sa ovakvom igrom mogao bi Efe fin transfer napraviti.
Sve u svemu nova pobjeda i korak blize tituli.
Lakicevic nije nikako za poziciju lijevog beka, prekrakat, spor ali se barem trudi. Efendic osrednje odigrao, dobio glup karton :!:
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2016, 19:05

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
klasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
Zaboravio si na Zrinjski
Daleko je Mostar, svakako ih tu nema, ako bude lijepo vrijeme docekace igrace ispred Tusnja
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 apr 2016, 19:05

:thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 apr 2016, 19:06

Rutinski, s obzirom da je izmješan sastav ovo je odlično, kao što sam i prognozirao jučer, 2:0...
Momci su fizički predobro spremljeni, to se najviše vidi po Lakičeviću koji utakmice dosad nije odigrao, al ovu je maestralno odradio, i biće pravi dobitak za nas.
Zeba po ko zna koji put igra čitavu utakmicu i dokazuje da su godine samo broj.
Efendić u drugom bolji i sigurniji, u prvom je to bilo malo lošije, ali više radi one suradnje njega i Mehidića, ono nije ni na šta ličilo, Damir je preloš bio, nekoliko finih poteza al na tome je ostalo, i znao sam da će ga Husref izvadit. Samo očekivao sam Govedaricu, šta je s tim momkom više...
Šta reći više za Ivetića, koliko nam taj čovjek znači, odlično odradio posao na stoperu.
Nadam se da će Haurdiću ovaj gol značiti i da će pročepiti i bolje igrati od sad. Solidna utakmica i bez gola. Imao sam osjećaj da mu je Kostić pustio da opuca i da gol, da skine teret, jer mogao je i on sigurno ubacit loptu iako je bio u malo lošijoj poziciji.
Uglavnom, pravo šampionski.
Malo sam razočaran posjetom, moglo je to i bolje, izgleda da je ova kiša baš presudila.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 09 apr 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 09 apr 2016, 19:06

Sve neki derbi navijacii suncaniii zalite se kisa imas sjever natkriven ccc sve hocemo neku posjetu vrhunsku danas slabo....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 apr 2016, 19:06

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi 20 minuta do tekme, ima li kakav link za stream?
I sta sad prigovarat nekome jel? :roll:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 apr 2016, 19:07

Imali smo i sreće što nam igrači koji su bili pred suspenziju nisu dobili kartone :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 apr 2016, 19:08

danas tezak teren, teska tekma, imali smo dosta srece mogli smo tri komada komotno primiti u prvom. Haurdic ga zabi na samom pocetku nakon greske njihove odbrane (korner). u drugom izlaskom Mehidica smo zaigrali bolje Haurdic masio 100% sansu, kasnije sretan i majstorski gol iz slobodnog za nova tri boda. Mehidic igrac manje na terenu i za njega je Haurdic izmislio fudbal, pored Haurdica danas odlican i Saric, Ivetic yebena igracina, i ostali su se dosta trudili. vidi se da cim nema Ordage i Veselog da nije to to! kako god 3 bobe su nase :wave:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2016, 19:09

Hajde nemojte svaki put jesti g...fna.
Ovdje ima nekoliko momaka koji su vani i razumljivo je da traze link.
Sto pravite dramu svaki put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 apr 2016, 19:09

I Prestanite vise prigovarat na forumu ljudima za posjete.neozbiljno i sramota brate.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 19:10

klasik je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Zaboravio si na Zrinjski
Daleko je Mostar, svakako ih tu nema, ako bude lijepo vrijeme docekace igrace ispred Tusnja
Ja se sa tobom slazem upotpunosti :thumbup: gdje su sad protiv Mladosti ti svi silni navijaci, protiv Zelje, Sarajeva itd su svi veliki navijaci, a sada nikog nema, to sam ja i pisao prije Zelje, pa me svi popljuvali :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2016, 19:11

Joj mozda je neko bolestan, mozda neko radi, sta vi znate sto neko niej dosao an utakmicu :facepalm: :damn: :sick:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 apr 2016, 19:11

. . .tako je!! Jeebote . . .poveo svoje dijete od pet godina . . .pokislo . . .može . . .i hoće . . . . a nekima se ne da' . . .. ta' će tamo neka Mladost DK. .

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 apr 2016, 19:12

Efe :cool:
Idemo na Grbavicu da i njih tricom ispoštujemo
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 19:12

Sariel je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi 20 minuta do tekme, ima li kakav link za stream?
I sta sad prigovarat nekome jel? :roll:
Ja sam na Tusnju redovan, naravno kada sam u Tuzli, znaci da je -50*C u Tuzli ja sam na stadionu, da sjekire padaju ja sam na stadionu, ali trenutno sam izvan granica BiH, tako da logicno nisam mogao doci na tekmu :wave:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2016, 19:29

NYKnicks Fan je napisao/la:Joj mozda je neko bolestan, mozda neko radi, sta vi znate sto neko niej dosao an utakmicu :facepalm: :damn: :sick:
Ja ba epidemija u Tuzli pa tolika razlika u posjeti u odnosu na Zelju.
Nije se ba furka protiv tamo neke Mladosti oznacit na Tusnju il opalit selfi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 apr 2016, 19:32

klasik je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Joj mozda je neko bolestan, mozda neko radi, sta vi znate sto neko niej dosao an utakmicu :facepalm: :damn: :sick:
Ja ba epidemija u Tuzli pa tolika razlika u posjeti u odnosu na Zelju.
Nije se ba furka protiv tamo neke Mladosti oznacit na Tusnju il opalit selfi.
:rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.