FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa gdje je moglo bolje. Vise nas na zapadu pokislo ko cvrci neg na sjeveru.tako je kako je.samo nek sloboda pobjedjuje
Sta je sa zebe.sepao je zadnjih 10-15 minuta?nedaj boze.

Sta je sa zebe.sepao je zadnjih 10-15 minuta?nedaj boze.
-
- Kontakt:
Zaboravio si na Zrinjskiklasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Lakicevic nije nikako za poziciju lijevog beka, prekrakat, spor ali se barem trudi. Efendic osrednje odigrao, dobio glup kartonsolinas je napisao/la:Ovaj Lakicevic je igracina.svaka cast za danasnju partiju.
Efendic je nevjerovatno napredovao ima ga po cijelom terenu,a greske je sveo na minimum.
Volio bi da produzi ugovor (vjerujem da hoce jer evropa nam negine )sa ovakvom igrom mogao bi Efe fin transfer napraviti.
Sve u svemu nova pobjeda i korak blize tituli.

Sloboda Tuzla
Daleko je Mostar, svakako ih tu nema, ako bude lijepo vrijeme docekace igrace ispred TusnjaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zaboravio si na Zrinjskiklasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
klasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Rutinski, s obzirom da je izmješan sastav ovo je odlično, kao što sam i prognozirao jučer, 2:0...
Momci su fizički predobro spremljeni, to se najviše vidi po Lakičeviću koji utakmice dosad nije odigrao, al ovu je maestralno odradio, i biće pravi dobitak za nas.
Zeba po ko zna koji put igra čitavu utakmicu i dokazuje da su godine samo broj.
Efendić u drugom bolji i sigurniji, u prvom je to bilo malo lošije, ali više radi one suradnje njega i Mehidića, ono nije ni na šta ličilo, Damir je preloš bio, nekoliko finih poteza al na tome je ostalo, i znao sam da će ga Husref izvadit. Samo očekivao sam Govedaricu, šta je s tim momkom više...
Šta reći više za Ivetića, koliko nam taj čovjek znači, odlično odradio posao na stoperu.
Nadam se da će Haurdiću ovaj gol značiti i da će pročepiti i bolje igrati od sad. Solidna utakmica i bez gola. Imao sam osjećaj da mu je Kostić pustio da opuca i da gol, da skine teret, jer mogao je i on sigurno ubacit loptu iako je bio u malo lošijoj poziciji.
Uglavnom, pravo šampionski.
Malo sam razočaran posjetom, moglo je to i bolje, izgleda da je ova kiša baš presudila.
Momci su fizički predobro spremljeni, to se najviše vidi po Lakičeviću koji utakmice dosad nije odigrao, al ovu je maestralno odradio, i biće pravi dobitak za nas.
Zeba po ko zna koji put igra čitavu utakmicu i dokazuje da su godine samo broj.
Efendić u drugom bolji i sigurniji, u prvom je to bilo malo lošije, ali više radi one suradnje njega i Mehidića, ono nije ni na šta ličilo, Damir je preloš bio, nekoliko finih poteza al na tome je ostalo, i znao sam da će ga Husref izvadit. Samo očekivao sam Govedaricu, šta je s tim momkom više...
Šta reći više za Ivetića, koliko nam taj čovjek znači, odlično odradio posao na stoperu.
Nadam se da će Haurdiću ovaj gol značiti i da će pročepiti i bolje igrati od sad. Solidna utakmica i bez gola. Imao sam osjećaj da mu je Kostić pustio da opuca i da gol, da skine teret, jer mogao je i on sigurno ubacit loptu iako je bio u malo lošijoj poziciji.
Uglavnom, pravo šampionski.
Malo sam razočaran posjetom, moglo je to i bolje, izgleda da je ova kiša baš presudila.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 09 apr 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Sve neki derbi navijacii suncaniii zalite se kisa imas sjever natkriven ccc sve hocemo neku posjetu vrhunsku danas slabo....
I sta sad prigovarat nekome jel?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi 20 minuta do tekme, ima li kakav link za stream?

Imali smo i sreće što nam igrači koji su bili pred suspenziju nisu dobili kartone 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
danas tezak teren, teska tekma, imali smo dosta srece mogli smo tri komada komotno primiti u prvom. Haurdic ga zabi na samom pocetku nakon greske njihove odbrane (korner). u drugom izlaskom Mehidica smo zaigrali bolje Haurdic masio 100% sansu, kasnije sretan i majstorski gol iz slobodnog za nova tri boda. Mehidic igrac manje na terenu i za njega je Haurdic izmislio fudbal, pored Haurdica danas odlican i Saric, Ivetic yebena igracina, i ostali su se dosta trudili. vidi se da cim nema Ordage i Veselog da nije to to! kako god 3 bobe su nase 

Sloboda Tuzla
Hajde nemojte svaki put jesti g...fna.
Ovdje ima nekoliko momaka koji su vani i razumljivo je da traze link.
Sto pravite dramu svaki put.
Ovdje ima nekoliko momaka koji su vani i razumljivo je da traze link.
Sto pravite dramu svaki put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I Prestanite vise prigovarat na forumu ljudima za posjete.neozbiljno i sramota brate.
-
- Kontakt:
Ja se sa tobom slazem upotpunostiklasik je napisao/la:Daleko je Mostar, svakako ih tu nema, ako bude lijepo vrijeme docekace igrace ispred TusnjaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zaboravio si na Zrinjskiklasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj mozda je neko bolestan, mozda neko radi, sta vi znate sto neko niej dosao an utakmicu

. . .tako je!! Jeebote . . .poveo svoje dijete od pet godina . . .pokislo . . .može . . .i hoće . . . . a nekima se ne da' . . .. ta' će tamo neka Mladost DK. .klasik je napisao/la:Derbi navijaci ostanite kod kuce i kad bude dolazio Zeljo, SIroki, Sarajevo, nabijem vas na qrac !
Efe
Idemo na Grbavicu da i njih tricom ispoštujemo

Idemo na Grbavicu da i njih tricom ispoštujemo
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ja sam na Tusnju redovan, naravno kada sam u Tuzli, znaci da je -50*C u Tuzli ja sam na stadionu, da sjekire padaju ja sam na stadionu, ali trenutno sam izvan granica BiH, tako da logicno nisam mogao doci na tekmuSariel je napisao/la:I sta sad prigovarat nekome jel?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi 20 minuta do tekme, ima li kakav link za stream?

Ja ba epidemija u Tuzli pa tolika razlika u posjeti u odnosu na Zelju.NYKnicks Fan je napisao/la:Joj mozda je neko bolestan, mozda neko radi, sta vi znate sto neko niej dosao an utakmicu![]()
![]()
Nije se ba furka protiv tamo neke Mladosti oznacit na Tusnju il opalit selfi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
klasik je napisao/la:Ja ba epidemija u Tuzli pa tolika razlika u posjeti u odnosu na Zelju.NYKnicks Fan je napisao/la:Joj mozda je neko bolestan, mozda neko radi, sta vi znate sto neko niej dosao an utakmicu![]()
![]()
Nije se ba furka protiv tamo neke Mladosti oznacit na Tusnju il opalit selfi.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.