Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Šta mislite može li Dubljević da prebaci 13,5? Prošli put je imao preko 25 poena, znam da je ovo revanš i da će Valensija braniti prednost, ali ipak očekujem da će biti koševa.
ja ti to ne bi preporučio jer povratkom Lučića proširila se rotacija,a 14 koševa mi se čini malo previše s obzirom na važnost utakmice,možda bolje da probaš Dollemana ili Nelsona više,ali eto ti odlučistole8455 je napisao/la:Šta mislite može li Dubljević da prebaci 13,5? Prošli put je imao preko 25 poena, znam da je ovo revanš i da će Valensija braniti prednost, ali ipak očekujem da će biti koševa.
SoloUltra je napisao/la:Sacramento - Oklahoma 2 92-107
Durant ispod 32,5 - 23
D.Williams ispod 16,5 - 8
Danas:
Spartak - Vojvodina X2 ( 1,50)
Vojvodina trazi izlazak u europu preko kupa , u prvoj utakmici u novom sadu bilo je 1:0 . Mislim da spartak i ako je kuci dobra ekipa danas nece slaviti protiv Vojvodine .
K.Anderson - Hanescu 1 ( 1,35)
Haase - Nedoyesov 1 (1,30)
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
ja igram na Spartak S-Vojvodinu 0-2 gola kvota 1,55
jagodina 1
APOEL 2 košarka Crvena Zvezda manje 143,5
i vaterpolo Partizan-Radnički 2
( malo sam prepisala i od vas )
jagodina 1
APOEL 2 košarka Crvena Zvezda manje 143,5
i vaterpolo Partizan-Radnički 2
( malo sam prepisala i od vas )
Fala, ionako nisam bio siguran. Kontam da probam Goudeloka preko.jozinho je napisao/la:ja ti to ne bi preporučio jer povratkom Lučića proširila se rotacija,a 14 koševa mi se čini malo previše s obzirom na važnost utakmice,možda bolje da probaš Dollemana ili Nelsona više,ali eto ti odlučistole8455 je napisao/la:Šta mislite može li Dubljević da prebaci 13,5? Prošli put je imao preko 25 poena, znam da je ovo revanš i da će Valensija braniti prednost, ali ipak očekujem da će biti koševa.
-
- Kontakt:
SAMP.CORREA-INTERPORTO (2:2) 1 1.5
PARTIZAN-RADNICKI K. 2 1.6
LITEX L.-LOK.PLOVDIV (d/n) 1 2.2
DOXA K.-APOEL (d/n) 1 2
HAASE-NEDOVYESOV 1 1.3
BAYERN M.-MANCHESTER Utd. (1:1) 1 1.35
Mog. dobit: 18,53 KM
Sta mislite o ovome?
PARTIZAN-RADNICKI K. 2 1.6
LITEX L.-LOK.PLOVDIV (d/n) 1 2.2
DOXA K.-APOEL (d/n) 1 2
HAASE-NEDOVYESOV 1 1.3
BAYERN M.-MANCHESTER Utd. (1:1) 1 1.35
Mog. dobit: 18,53 KM
Sta mislite o ovome?
Zadnja izmjena: Hattrick123, dana/u 09 apr 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN
to bi moglo i proć jer Goudelock ima lovačku dozvolu u prvoj utakmici je uputio 20 šuteva , a na 15 koševa je bio u 22 minstole8455 je napisao/la:Fala, ionako nisam bio siguran. Kontam da probam Goudeloka preko.jozinho je napisao/la:ja ti to ne bi preporučio jer povratkom Lučića proširila se rotacija,a 14 koševa mi se čini malo previše s obzirom na važnost utakmice,možda bolje da probaš Dollemana ili Nelsona više,ali eto ti odlučistole8455 je napisao/la:Šta mislite može li Dubljević da prebaci 13,5? Prošli put je imao preko 25 poena, znam da je ovo revanš i da će Valensija braniti prednost, ali ipak očekujem da će biti koševa.
Scheepers Panova 1
Ovaj par cekam, dobitak 220km sta predlaze vecina ne mogu uzeti pare jer sam igrao 4 para..
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Ovaj par cekam, dobitak 220km sta predlaze vecina ne mogu uzeti pare jer sam igrao 4 para..
Stavi 50KM na Panovu 2.2 kvota,ako Scheepers dobije dobar si 170KM a ako Panova dobije dobar si 60KMneOX je napisao/la:Scheepers Panova 1

P.S Ako nisi siguran u keca mozes staviti i 100KM na Panovu,pa ako dobije dobar si 110KM a ako izgubi dobar si 120KM
-
- Kontakt:
Ljudi moji zicer dana je Partizan-Radnicki 2 1.65
Trener Partizana Vujasinovic je najavio da ce igrati sa mladim igracima, odmarace par glavnih igraca i da u ovom ls nema visoke ambicije zbog fin.situacije. Pozurite dok nisu kladionice oborile kvotu.
Po meni jos bi trebalo doci Spartak-Vojvodina 0-2, Bajern 1, Blazic manje 10.5 i Milvoki-Indiana 2 1,35
Trener Partizana Vujasinovic je najavio da ce igrati sa mladim igracima, odmarace par glavnih igraca i da u ovom ls nema visoke ambicije zbog fin.situacije. Pozurite dok nisu kladionice oborile kvotu.
Po meni jos bi trebalo doci Spartak-Vojvodina 0-2, Bajern 1, Blazic manje 10.5 i Milvoki-Indiana 2 1,35
Rondo is expected to get a lot of minutes over the final five games of the season for the Celtics
Rondo 11,5 više maxbet
West ,George and the rest of the Pacers' starters may get a game or two off during the remaining four games of the team's regular season schedule, the Pacers' official site reports.
Vjerujem da ce Vogel odmoriti samo Westa i Georgea i eventualno Hibberta pa mi veliki poklon izgleda Stephenson 12,5 više
Foye 12,5 više maxbet
Vcrs Denver ugoscuje Houston,igrali su prije par dana i u toj utak je Randy ostao na 11 poena,nadam se da ce vcrs biti malo efikasniji...Denveru fale Lawson,Hickson,Chandler,Robinson.........
Rondo 11,5 više maxbet
West ,George and the rest of the Pacers' starters may get a game or two off during the remaining four games of the team's regular season schedule, the Pacers' official site reports.
Vjerujem da ce Vogel odmoriti samo Westa i Georgea i eventualno Hibberta pa mi veliki poklon izgleda Stephenson 12,5 više
Foye 12,5 više maxbet
Vcrs Denver ugoscuje Houston,igrali su prije par dana i u toj utak je Randy ostao na 11 poena,nadam se da ce vcrs biti malo efikasniji...Denveru fale Lawson,Hickson,Chandler,Robinson.........
Upravo hocu da pitam ko ce sve odmarati u Indiani veceras, kad bi to za PG i drustvo moglo biti sigurno da nece igrati, nadam se da ce se znati malo ranije
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vogel said veteran David West and Paul George, both of whom have played and started all 78 games this season, thought it would help and suggested it “in a very positive way.” Roy Hibbert has also yet to miss a game.
“Paul, David, and Roy have played every single game and that’s rare, especially when you play 18 games in a month with 11 road games,” said Vogel.
njih trojica 99% + jos neko, vjerovatno Lance i Hill, znaci petorka.
jest da ima gdje u ponudi TURNER kuknjava kuknjava
“Paul, David, and Roy have played every single game and that’s rare, especially when you play 18 games in a month with 11 road games,” said Vogel.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Poslije dva prolazna tiketa uz kvote 4,10 i 3,20 evo moje nove preporuke, pa ko hoće može nešto probati
ATP - SINGL: Casablanca, zemlja/tenis
Anderson K. - Hanescu V. | (hendikep +2,5) 1, kv. 1,50
NIZOZEMSKA: Eerste Divisie/nogomet
Graafschap - Willem II | (oba daju gol i 3+) DA, kv. 1,75
EUROPA: Eurocup - Playoff/košarka
Unics Kazan - Crvena Zvezda | (hendikep +13,5) 2, kv. 1,85
UKUPNA KVOTA: 4,85
OBJAŠNJENJE:
Što se tiče Andersona, mislim da je u ovom meču favorit što pokazuju i kvote na svim kladionicama, ali sam se odlučio za varijantu hendikepa (jer je postavljen jako nizak hendikep) jer ako će pobijediti mislim da bi to trebalo biti sa 3 i više poena, jest da je rizik malo veći, ali je i kvota samim tim u porastu.
Holandski nogomet sam izabrao jer je poznat po 'golijadi' i golovima na obje strane, a često i prođu ovakve stvari, dakle oba daju gol i 3+, čak smatram da bi to moglo i u prvom poluvremenu da prođe. Također, obje ekipe su jako efikasne u prvenstvu. Jedan od podataka je naprimjer, da je Willem II u posljednjih pet utakmica, postigao čak 16 golova.
I na kraju eurokup u košarci. Beograđani su prvu utakmicu dobili (62:53), iako su igrači Kazana favoriti u ovom dvomeču (što pokazuje i današnja kvota na pobjedu domaćina), ali opet mi se čini prevelik hendikep koji je postavljen, te čisto sumnjam da će se Zvezda tek tako 'raspasti' i izgubiti sa 14 i više razlike.
Sretno svima koji isprate, a ja se nadam da ću vam se poslije javiti kako bih ove parove 'obojio u zeleno'
I da, možda nekad kasnije postavim još nešto, dok pregledam ponudu, sad odoh na spavanje, skoro sam iz škole hahaha, lijep pozdrav svima!
ATP - SINGL: Casablanca, zemlja/tenis
NIZOZEMSKA: Eerste Divisie/nogomet
Graafschap - Willem II | (oba daju gol i 3+) DA, kv. 1,75
EUROPA: Eurocup - Playoff/košarka
Unics Kazan - Crvena Zvezda | (hendikep +13,5) 2, kv. 1,85
UKUPNA KVOTA: 4,85
OBJAŠNJENJE:
Što se tiče Andersona, mislim da je u ovom meču favorit što pokazuju i kvote na svim kladionicama, ali sam se odlučio za varijantu hendikepa (jer je postavljen jako nizak hendikep) jer ako će pobijediti mislim da bi to trebalo biti sa 3 i više poena, jest da je rizik malo veći, ali je i kvota samim tim u porastu.
Holandski nogomet sam izabrao jer je poznat po 'golijadi' i golovima na obje strane, a često i prođu ovakve stvari, dakle oba daju gol i 3+, čak smatram da bi to moglo i u prvom poluvremenu da prođe. Također, obje ekipe su jako efikasne u prvenstvu. Jedan od podataka je naprimjer, da je Willem II u posljednjih pet utakmica, postigao čak 16 golova.
I na kraju eurokup u košarci. Beograđani su prvu utakmicu dobili (62:53), iako su igrači Kazana favoriti u ovom dvomeču (što pokazuje i današnja kvota na pobjedu domaćina), ali opet mi se čini prevelik hendikep koji je postavljen, te čisto sumnjam da će se Zvezda tek tako 'raspasti' i izgubiti sa 14 i više razlike.
Sretno svima koji isprate, a ja se nadam da ću vam se poslije javiti kako bih ove parove 'obojio u zeleno'

I da, možda nekad kasnije postavim još nešto, dok pregledam ponudu, sad odoh na spavanje, skoro sam iz škole hahaha, lijep pozdrav svima!

Stephenson i Scola ne bi trebali imati problemadr.van nostrand je napisao/la:Vogel said veteran David West and Paul George, both of whom have played and started all 78 games this season, thought it would help and suggested it “in a very positive way.” Roy Hibbert has also yet to miss a game.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa Lance Stephenson je u petorci, tesko da ce nastupiti veceras (petorka odmarala sa treningom- coach Frank Vogel opted to give his starters the day off from practice) , ako nastupi, onda bi lagano trebao prebacit, prosjek ove sezone protiv Bucksa mu je preko 17.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Nakon dugo vremena vidim da se forum ponovo aktivirao i dosli momci koji s najboljom namjerom ucestvuju sa postovima .. fino je vidjeti ekipu koja redovno postavlja
od danas redovno postavljam , pa da vidimo kakve smo srece

Nakon toliko remija msm da je red da barsa pokaze kako se igra
Barsa mora dati go , a ko je sposobniji od njega
a Bayern je masina koja melje tako da pobjeda ne dolazi u pitanje
SRETNO momci

od danas redovno postavljam , pa da vidimo kakve smo srece

Nakon toliko remija msm da je red da barsa pokaze kako se igra

Barsa mora dati go , a ko je sposobniji od njega
a Bayern je masina koja melje tako da pobjeda ne dolazi u pitanje
SRETNO momci

ovdje probati na Hanescua, on je tipični prašinar i kvota 2.75 je za probati, ne mora proći ali 1.40 na nestabilnog Andersona je premalo, mislim da će rumunj uzeti barem set i to prvi ako ne i mečActeur je napisao/la: ATP - SINGL: Casablanca, zemlja/tenis
Odigrao sam samo na polovac manču 2/2 (17 kv) i rooney prvi gol (10kv). Ne sviđa mi se ponuda nikako. Čekat ću nba. 

moja greska, nisam vidio da se i on spominje, mada opet nesto mislim da njega nece odmarati pa cu ga staviti over, ako nista kvota 1dr.van nostrand je napisao/la:Pa Lance Stephenson je u petorci, tesko da ce nastupiti veceras (petorka odmarala sa treningom- coach Frank Vogel opted to give his starters the day off from practice) , ako nastupi, onda bi lagano trebao prebacit, prosjek ove sezone protiv Bucksa mu je preko 17.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.