FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tzmalisa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tzmalisa » 09 apr 2016, 22:12

SRSlavinovici je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:il nisam vidio, ali bas niko ne pohvali one sto su bili na utakmici
Neka, ajde da seremo o onim koji nisu dosli :) Meni je dobro bilo, kao i uvijek kada uspijem naci vremena za utakmicu. Momci su 6 kola pred kraj na diobi prvog mjesta :)
to je to, organizacija i situacija mozda nezadovoljava, ali tu smo oni koji jesmo, oni koji su dosli zabavili se na fin nacin, treba naci nesto pozitivno... vođe možda i nisu nešto, ali ipak su uspjeli kolko tolko odrzat navijanje, i podignut atmosferu u par navrata

nego moze li mi neko odgovoriti jel se moze licno da evo naprimjer UG FFC organizuje ciscenje stadiona, ne vidim tu nista lose, mislim da bi se dovoljno nas odazvalo :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2016, 22:13

tzmalisa je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:il nisam vidio, ali bas niko ne pohvali one sto su bili na utakmici
Neka, ajde da seremo o onim koji nisu dosli :) Meni je dobro bilo, kao i uvijek kada uspijem naci vremena za utakmicu. Momci su 6 kola pred kraj na diobi prvog mjesta :)
to je to, organizacija i situacija mozda nezadovoljava, ali tu smo oni koji jesmo, oni koji su dosli zabavili se na fin nacin, treba naci nesto pozitivno... vođe možda i nisu nešto, ali ipak su uspjeli kolko tolko odrzat navijanje, i podignut atmosferu u par navrata

nego moze li mi neko odgovoriti jel se moze licno da evo naprimjer UG FFC organizuje ciscenje stadiona, ne vidim tu nista lose, mislim da bi se dovoljno nas odazvalo :D
Valjda brate oni koji dobijaju platu za to, treba da ciste? :(

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 09 apr 2016, 22:15

pa izvrsio bi se sto posto tim potezom neki pritisak na njih, malo bi se medijska hajka digla, mozda bi to i proradilo, ili vec kako apelovat da se izvrsi ciscenje na tribinama

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 apr 2016, 22:17

Kad je forumska ideja navijaca Zelje mogla prerasti u par stotina hiljada KM, zasto ne bi nasa akcija pocela ?

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 09 apr 2016, 22:19

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kad je forumska ideja navijaca Zelje mogla prerasti u par stotina hiljada KM, zasto ne bi nasa akcija pocela ?
pa to i ja pokusavam rec, ako vec nesto ne ide daj da sami krenemo, pa makar to i sitnice bile

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 apr 2016, 22:25

Eto taman prilike. Protiv Sirokog pod reflektorima nakon toliko vremena. Pripremiti stadion, lijepo ocistiti sto se moze.UG FFC moze koreografiju pripremiti, ponijeti sto veci broj zastava da se vijore sjeverom, itd ...
Ako je vecina ZA onda da ne pricamo samo. Javni poziv poslati i ko hoce neka se ukljuci.

Zasto jos uvijek nemamo nas privatni forum ?

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 apr 2016, 22:47

Ma treba biti realan i priznati da mi ni kao grupa nismo nikad imali mentalitet ozbiljne navijacke grupe. Koliko god mi sebe smatrali istom nikad nas niko nije uzimao toliko za ozbiljno. Istina je takva i njoj treba pogledati u oci. Ne razumijem, jednostavno mi ne ide u glavu kako pravimo vazda iste gluposti i kako su samo nama glupe furke interesantne.

Nisam dole ovu polusezonu nikako ( izuzev kupa s piticama i lige s Radnikom) ali vidim da ponovo istu glupost radimo iz kola u kolo. I treba takodje biti iskren prema sebi i priznati da mi kao grad nemamo kapacitet za jednu ozbiljniju navijacku pricu. Jednostavno sabanluk je duboko u porivima kako tribine tako i grada. Ko je imalo u navijackom svijetu pogledat ce istini u oci i sam sebi ovo priznat a ostali ce nastavit da se raspravljaju sa drugim grupama i daju ljudima povoda da iznose konkretno dokaze o nasem sabanluku.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 apr 2016, 23:11

fukara1919 je napisao/la:Ma treba biti realan i priznati da mi ni kao grupa nismo nikad imali mentalitet ozbiljne navijacke grupe. Koliko god mi sebe smatrali istom nikad nas niko nije uzimao toliko za ozbiljno. Istina je takva i njoj treba pogledati u oci. Ne razumijem, jednostavno mi ne ide u glavu kako pravimo vazda iste gluposti i kako su samo nama glupe furke interesantne.

Nisam dole ovu polusezonu nikako ( izuzev kupa s piticama i lige s Radnikom) ali vidim da ponovo istu glupost radimo iz kola u kolo. I treba takodje biti iskren prema sebi i priznati da mi kao grad nemamo kapacitet za jednu ozbiljniju navijacku pricu. Jednostavno sabanluk je duboko u porivima kako tribine tako i grada. Ko je imalo u navijackom svijetu pogledat ce istini u oci i sam sebi ovo priznat a ostali ce nastavit da se raspravljaju sa drugim grupama i daju ljudima povoda da iznose konkretno dokaze o nasem sabanluku.
Pricas gluposti. Na zapadu je vise ljubavi prema Slobodi nego sto drugi mogu i zamisliti. To sto si ti razocaran mulcima sa sjevera, ne znaci da Sloboda nema svoje navijace i podrsku. Prije rata su ljudi bolje organizovali navijanje od ovih mulaca, ali ajde. Mozemo li jos sta posrati sto se tice Slobode?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 apr 2016, 23:17

fukara1919 je napisao/la:Ma treba biti realan i priznati da mi ni kao grupa nismo nikad imali mentalitet ozbiljne navijacke grupe. Koliko god mi sebe smatrali istom nikad nas niko nije uzimao toliko za ozbiljno. Istina je takva i njoj treba pogledati u oci. Ne razumijem, jednostavno mi ne ide u glavu kako pravimo vazda iste gluposti i kako su samo nama glupe furke interesantne.

Pricas gluposti. Na zapadu je vise ljubavi prema Slobodi nego sto drugi mogu i zamisliti. To sto si ti razocaran mulcima sa sjevera, ne znaci da Sloboda nema svoje navijace i podrsku. Prije rata su ljudi bolje organizovali navijanje od ovih mulaca, ali ajde. Mozemo li jos sta posrati sto se tice Slobode?
Ma da ostali navijaci ne vole svoje klubove samo mi :D
Ostali klubovi nemaju navijace koji prate klubove 30-40 god.
Niko ne umanjuje "ljubav" prema klubu ili nesto slicno.Svi komentarisemo sjever i ponasanje grupe kojoj i sami pripadamo ( barem vecina od nas ) Krojcica hills je clan ovog foruma i fura gostovanja, Staragarda isto,Emirzlatu ( ako se ne varam proslo gostovanje u bl svi smo bili u istom kombiju koji je emir vozio ) i svi ce se ti isto ovo reci. Tako da opusti se. Sloboda je i dalje sveta ;)

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 09 apr 2016, 23:42

krmpotich je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozemo svi pjesme praviti. Otvoris youtube, nadjes neki ubitacan ritam, text smislis i eto.
[youtube][/youtube]

Žara :bow: :bow: :bow:
ovo su skinuli manijaci ritam sa pjesmom i naprijed i naprijed da slavimo daj go

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 apr 2016, 23:44

Koja ste vi negativa led te j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 09 apr 2016, 23:46

pa sad.... gledajte na brojnost nemojte dzaba nesto pricati takva je situacija na citavom balkanu osim delija i torcide..... jednostavno boli ljude k sto se borimo za titulu kad dolazi neka mladost.....pogotovo kisa nedo bog izaci iz kuce i pokisnuti **** ba slobodu..... to je neko njihovo misljenje da samo cekaju te neke derbije i tako je u citavoj bih...... realnost je da zadnjih 10 godina tapkamo u mjestu napravimo 5 dobrih poteza i onda sa jednim losim unistimo sve.....iskreno se nadam da ce sad izaci neka lijepa prica isto kao sto se nadam zadnjih 10 godina......dusa me zaboli kad neko iz zadnjeg reda povede neku pitarsku pjesmu i jos kad kazes zasto to ono odgovor pa svi pjevaju nije njihova....ma daj ba u **** sve nek ide......kad smo bili u 1 ligi federacije vidjelo se da preko noci mogu nastati fine pjesme i samo da hocemo moglo bi i sad.......nastalo je ovako ali nista nije zazivilo da je ostalo jer nikad nemamo vremena da ucimo uvijek ajde pjevaj sto grmi..... to je neko moje misljenje i kao sto reko pozitivna je prica sad dosta je ljudi ukljuceno i volio bi jos da se SG ukljuci jer oni vjerovatno imaju tu neku navijacku pricu i fazon i jedini su koji su odrzali tribinu one 2-3 kriticne godine....... i nemojte dzaba pisati ovdje barem sad je sve javno i ok mozete reci sve sto vam ne odgovara a da vam niko a ne kaze...pa bujrum

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 23:51

Ma extra su Fukare u ovoj sezoni, za razliku od prosle sezone, i prvih nekoliko utakmica ove sezone. Ja sam clan Fukara, ali idem samo navijati, nisam tamo medju vodjama tako da bas ne znas sta se desava tu... Mislim da se ova djeca koja su u prvim redovima moranu gurnuti nazad, jer gdje ste vidili ozbiljnu navijacki grupu sa djecom od 14,15,16 godina u prvim redovima... Slazem se da su ta djeca potrebna grupi, jer oni su buducnosti, ali da budu u prvim redovima je apsurdno. Takodjer, vodje moraju sprijeciti to bacanje baklji u teren, a ne da i oni sami bacaju... Defintivno se mora sjesti, otici na YouTube i traziti ritam za nove pjesme, jer u zadnje vrijeme vrtimo samo jedne te iste pjesme. Ima dosta pjesmi koje se vise ne pjevaju, a dobre su, zasto se ne pjevaju, to ne znam. Danas u drugom poluvremenu pjevalo se "Azmir Husić" pa onda "Titula ale ale", pa opet "Azmir Husić", pa opet "Titula ale ale", pa opet "Azmir Husić", pa opet "Titula ale ale"... To mi je bas bilo smijesno. Gdje su sve one zastave iz 1 Lige FBiH? Lose to vodja organizuje, ali ono bas lose, on isto kao da dodje na tekmu, onako bas radi furke... Ima tu dosta stvari koje su unazadovale od odlaska E.B sto je veoma lose. Ne znam da li ce se doticni vratiti, ali to bi bilo odlicno.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 09 apr 2016, 23:54

[youtube][/youtube] lijepo je ovo pogledatii dobre pjesme i svee

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 apr 2016, 23:57

KrojcicaHills je napisao/la:pa sad.... gledajte na brojnost nemojte dzaba nesto pricati takva je situacija na citavom balkanu osim delija i torcide..... jednostavno boli ljude k sto se borimo za titulu kad dolazi neka mladost.....pogotovo kisa nedo bog izaci iz kuce i pokisnuti **** ba slobodu..... to je neko njihovo misljenje da samo cekaju te neke derbije i tako je u citavoj bih...... realnost je da zadnjih 10 godina tapkamo u mjestu napravimo 5 dobrih poteza i onda sa jednim losim unistimo sve.....iskreno se nadam da ce sad izaci neka lijepa prica isto kao sto se nadam zadnjih 10 godina......dusa me zaboli kad neko iz zadnjeg reda povede neku pitarsku pjesmu i jos kad kazes zasto to ono odgovor pa svi pjevaju nije njihova....ma daj ba u **** sve nek ide......kad smo bili u 1 ligi federacije vidjelo se da preko noci mogu nastati fine pjesme i samo da hocemo moglo bi i sad.......nastalo je ovako ali nista nije zazivilo da je ostalo jer nikad nemamo vremena da ucimo uvijek ajde pjevaj sto grmi..... to je neko moje misljenje i kao sto reko pozitivna je prica sad dosta je ljudi ukljuceno i volio bi jos da se SG ukljuci jer oni vjerovatno imaju tu neku navijacku pricu i fazon i jedini su koji su odrzali tribinu one 2-3 kriticne godine....... i nemojte dzaba pisati ovdje barem sad je sve javno i ok mozete reci sve sto vam ne odgovara a da vam niko a ne kaze...pa bujrum
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali nauci koristiti tacku i veliko slovo, cisto da razumijemo sta imas za reci. Lijep pozdrav.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 10 apr 2016, 00:00

KrojcicaHills je napisao/la:pa sad.... gledajte na brojnost nemojte dzaba nesto pricati takva je situacija na citavom balkanu osim delija i torcide..... jednostavno boli ljude k sto se borimo za titulu kad dolazi neka mladost.....pogotovo kisa nedo bog izaci iz kuce i pokisnuti **** ba slobodu..... to je neko njihovo misljenje da samo cekaju te neke derbije i tako je u citavoj bih...... realnost je da zadnjih 10 godina tapkamo u mjestu napravimo 5 dobrih poteza i onda sa jednim losim unistimo sve.....iskreno se nadam da ce sad izaci neka lijepa prica isto kao sto se nadam zadnjih 10 godina......dusa me zaboli kad neko iz zadnjeg reda povede neku pitarsku pjesmu i jos kad kazes zasto to ono odgovor pa svi pjevaju nije njihova....ma daj ba u **** sve nek ide......kad smo bili u 1 ligi federacije vidjelo se da preko noci mogu nastati fine pjesme i samo da hocemo moglo bi i sad.......nastalo je ovako ali nista nije zazivilo da je ostalo jer nikad nemamo vremena da ucimo uvijek ajde pjevaj sto grmi..... to je neko moje misljenje i kao sto reko pozitivna je prica sad dosta je ljudi ukljuceno i volio bi jos da se SG ukljuci jer oni vjerovatno imaju tu neku navijacku pricu i fazon i jedini su koji su odrzali tribinu one 2-3 kriticne godine....... i nemojte dzaba pisati ovdje barem sad je sve javno i ok mozete reci sve sto vam ne odgovara a da vam niko a ne kaze...pa bujrum
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali nauci koristiti tacku i veliko slovo, cisto da razumijemo sta imas za reci. Lijep pozdrav.
lakse mi ovako sa moba kucati...I nisam znao da imamo profesore bosanskog na forumu ko hoce da razumije sta sam rekao razumit ce

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 apr 2016, 00:05

Razumijem da je tebi lakse, ali ovo je nepismeno. Tvoja poruka gubi na snazi. Ja nisam mogao citati tu papazjaniju, a kamoli neki profesor :) Lijep pozdrav.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 10 apr 2016, 00:06

tinaslafkr je napisao/la:[youtube][/youtube] lijepo je ovo pogledatii dobre pjesme i svee
TP vodio navijanje ovdje ja mislim. Godina 2009/1o nisam siguran ali bas lijepa ekipa je bila tada u Mejdanu. EKipa koja bi sada trebala da cini okosnicu grupe ali jbg zivot je takav da nas je razbacao.Neke u De, Fr, Au a neke nazalost Orasje :S

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 10 apr 2016, 00:08

SRSlavinovici je napisao/la:Razumijem da je tebi lakse, ali ovo je nepismeno. Tvoja poruka gubi na snazi. Ja nisam mogao citati tu papazjaniju, a kamoli neki profesor :) Lijep pozdrav.
Ma vidim da me neko vec spomenuo gore pa ajde reko da odg dok nisam zaboravio... Inace udjem svakih 5 dana na ovaj forum tako da vecinu postova profulam. I kad pisem ove kilometarske postove obicno to ovako izgleda :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 apr 2016, 00:12

Kad već iznosite primjedbe na pjesme da i ja, meni je samo žao što se ne pjeva "2.liga" jer ima i tekst i ritam a evo i ostvaruje se pjesma. Ako nismo u 2.ligi može se tekst korigovati, ali i ovako ima značenje veliko.

Što se utakmice tiče, nešto mi je teško komentarisati. Meni je djelovalo tromo sporo i bez ideje. Možda je zbog izmjena u timu i pozicijama, a možda su i igrači već na izdisaju snage.
Kako god da je, u srijedu ako Bog da Ibrakadabra zabija za našu pobjedu :cool:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.