Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Spartak - Shinnik 1 2.4 - nogomet
Košice - Nitra 1 1.85 - hokej
Partizan - Radnički 2 1.6 - vaterpolo
Košice - Nitra 1 1.85 - hokej
Partizan - Radnički 2 1.6 - vaterpolo
Hanescu je igrač koji najbolje igra na hard poglogama, i to onim brzim hardovima, on nije ni blizu klasični prašinar.zgmiky je napisao/la:ovdje probati na Hanescua, on je tipični prašinar i kvota 2.75 je za probati, ne mora proći ali 1.40 na nestabilnog Andersona je premalo, mislim da će rumunj uzeti barem set i to prvi ako ne i mečActeur je napisao/la: ATP - SINGL: Casablanca, zemlja/tenis
Anderson K. - Hanescu V. | (hendikep +2,5) 1, kv. 1,50
Što se tiče Andersona, mislim da je u ovom meču favorit što pokazuju i kvote na svim kladionicama, ali sam se odlučio za varijantu hendikepa (jer je postavljen jako nizak hendikep) jer ako će pobijediti mislim da bi to trebalo biti sa 3 i više poena, jest da je rizik malo veći, ali je i kvota samim tim u porastu.
Za danas:
Monaco Devvarman hendikep (+4,5) 1
Jankovic - Johansson hendikep (+6,5) 1
Giraldo Ebden 1
Montanes De Schepper 1
Bayern 1
Atl.Madrid 1x
Milwaukee Indiana 2
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Torpedo - Energiya V. - z1 (1,45)
Spartak Vojvodina je proslo bez problema pa evo jos jedna tekma gdje ne bi trebalo biti dosta golova. Ruska 2. liga generalno dosta neefikasna. Danas duel dvije daleko najbolje odbrane lige, jedni primili 12 drugi 15 u dosadasnjih 28 kola. Uz to napadi dosta neefikasni i daju jedva vise od gola po utakmici u prosjeku. Uz to veoma bitna utakmica u borbi za prvu ligu, ekipa koja ovdje izgubi vec ce fino zaostajati tako da ce sigurno se dosta oprezno igrati jer danas je najbitnije da se ne izgubi.
Spartak Vojvodina je proslo bez problema pa evo jos jedna tekma gdje ne bi trebalo biti dosta golova. Ruska 2. liga generalno dosta neefikasna. Danas duel dvije daleko najbolje odbrane lige, jedni primili 12 drugi 15 u dosadasnjih 28 kola. Uz to napadi dosta neefikasni i daju jedva vise od gola po utakmici u prosjeku. Uz to veoma bitna utakmica u borbi za prvu ligu, ekipa koja ovdje izgubi vec ce fino zaostajati tako da ce sigurno se dosta oprezno igrati jer danas je najbitnije da se ne izgubi.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Svi turniri koje je Hanescu osvojio u karijeri bili su na zemljanoj podlozi takoder ima daleko vise meceva na zemlji vec na hard podlozi.bodi123 je napisao/la:Hanescu je igrač koji najbolje igra na hard poglogama, i to onim brzim hardovima, on nije ni blizu klasični prašinar.zgmiky je napisao/la:ovdje probati na Hanescua, on je tipični prašinar i kvota 2.75 je za probati, ne mora proći ali 1.40 na nestabilnog Andersona je premalo, mislim da će rumunj uzeti barem set i to prvi ako ne i mečActeur je napisao/la: ATP - SINGL: Casablanca, zemlja/tenis
Što se tiče Andersona, mislim da je u ovom meču favorit što pokazuju i kvote na svim kladionicama, ali sam se odlučio za varijantu hendikepa (jer je postavljen jako nizak hendikep) jer ako će pobijediti mislim da bi to trebalo biti sa 3 i više poena, jest da je rizik malo veći, ali je i kvota samim tim u porastu.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Beroun - Prostejov 2 1,60
Milsim da bi bilo presrano da odmara bas cijelu petorku,pa ni Popovich to nije nikad radio...a najblizi od startera da igra je Lance.........a na rotoworld takodjer pise da nece bas svi iz petroke dobiti slobodnu vecer.......Baltazar je napisao/la:moja greska, nisam vidio da se i on spominje, mada opet nesto mislim da njega nece odmarati pa cu ga staviti over, ako nista kvota 1dr.van nostrand je napisao/la:Pa Lance Stephenson je u petorci, tesko da ce nastupiti veceras (petorka odmarala sa treningom- coach Frank Vogel opted to give his starters the day off from practice) , ako nastupi, onda bi lagano trebao prebacit, prosjek ove sezone protiv Bucksa mu je preko 17.
Za večeras mi je nekako najizglednije dp2 na obje utakmice. Za one koji ne znaju šta je dp2, to je više golova u drugom poluvremenu. Ipak će u drugom biti na sve ili ništa.
Zapala mi je za oko jedna kvota i to 42,4. A to je pm5 na utakmica Bayern- United. Probati na markicu pa šta bude.

Zapala mi je za oko jedna kvota i to 42,4. A to je pm5 na utakmica Bayern- United. Probati na markicu pa šta bude.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
amarosim je napisao/la:Milsim da bi bilo presrano da odmara bas cijelu petorku,pa ni Popovich to nije nikad radio...a najblizi od startera da igra je Lance.........a na rotoworld takodjer pise da nece bas svi iz petroke dobiti slobodnu vecer.......Baltazar je napisao/la:moja greska, nisam vidio da se i on spominje, mada opet nesto mislim da njega nece odmarati pa cu ga staviti over, ako nista kvota 1dr.van nostrand je napisao/la:Pa Lance Stephenson je u petorci, tesko da ce nastupiti veceras (petorka odmarala sa treningom- coach Frank Vogel opted to give his starters the day off from practice) , ako nastupi, onda bi lagano trebao prebacit, prosjek ove sezone protiv Bucksa mu je preko 17.

http://www.rotoworld.com/player/nba/1731/paul-george" onclick="window.open(this.href);return false;
jbg.............................
http://www.rotoworld.com/player/nba/1597/james-harden" onclick="window.open(this.href);return false;
Lin 14,5 vise maxbet
Lin 14,5 vise maxbet
e ne vjerujem budale. Odigrao sam onda jos Milwaukee - Indiana - 184,5 OVER (1,85) da se ne peglam vise oko toga a Lance kvota 1 jbgamarosim je napisao/la:http://www.rotoworld.com/player/nba/1731/paul-george
tutlek sam za LP ali odigrao sam ovako pa ako netko hoće prepisati eto
Atletico Madrid-Barcelona 3+ 1.85
Bayern-Manchester Utd. 3+ 1.45
2.68
Atletico Madrid-Barcelona 3+ 1.85
Bayern-Manchester Utd. 3+ 1.45
2.68
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 09 apr 2014, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
uglavnom, prva petorka Pacersa odmara veceras
Zadnja izmjena: johnnyyK, dana/u 09 apr 2014, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
odigrao sad u wiliamsu
barca prolaz 1,6
messi daje gol 1,9
bajern mancester oba daju 1,9
ulog 20 km dobitak 116 km
barca prolaz 1,6
messi daje gol 1,9
bajern mancester oba daju 1,9
ulog 20 km dobitak 116 km
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
uze Hanescu bez vecih problema, ispratio sam te ovdje ali dodao sam jos Atlanta - Boston under na poene pa cemo vidjeti, uglavnomzgmiky je napisao/la:ovdje probati na Hanescua, on je tipični prašinar i kvota 2.75 je za probati, ne mora proći ali 1.40 na nestabilnog Andersona je premalo, mislim da će rumunj uzeti barem set i to prvi ako ne i mečActeur je napisao/la: ATP - SINGL: Casablanca, zemlja/tenis

probat cemo jos nesto za veceras :
minnesota - chicago / minnesota (95,5) - manje
memphis - miami (+4,5) - h2
milwaukee - indiana / indiana (94,5) - manje
cleveland - detroit (206,5) - vise
kladionica : PREMIER
minnesota - chicago / minnesota (95,5) - manje
memphis - miami (+4,5) - h2
milwaukee - indiana / indiana (94,5) - manje
cleveland - detroit (206,5) - vise
kladionica : PREMIER
Ako će biti negdje u ponudi parovi polufinala, mislim da će biti izvučeno
Atletico-Real
Chelsea-Bayern
ako netko nađe neka javi, mislim da su ovo polufinalni parovi
Atletico-Real
Chelsea-Bayern
ako netko nađe neka javi, mislim da su ovo polufinalni parovi

i jos dva koja sam prosao:fixator je napisao/la:Barcelona ove sezone kao rezervni dres ima žuto-crvenu varijantu u bojama katalonske zastave. Međutim, gosti su zaključili kako im ti dresovi u prethodna dva nastupa na Vicente Calderonu nisu donijeli sreću, te će danas nastupiti u crnim dresovima.
Je*es ti ekipu koja se uzda u dresove![]()
Atletico Madrid – FC Barcelona 1X @ 1.65
Na golu ovaj djuturum Pinto, onda nema Pujola i Pikea, mrtvi Betis im dao gol sad za vikend, Atletiko zna igrati protivv Barce, cak su u prvoj tekmi i vodili, tacno je da nema Diga Koste i Turana, alli vracaju se Gabi i Miranda a mislim da ce glavni covjek biti mali Diego koji je zabio gol u Barceloni, 4 meča su igrali u sezoni i sve je bilo nereijeseno, ako bude 0':0 ide dalje Atletiko, zato mislim da ce cekati kontru jer Barca mora napadati, a pokazalo se protiv Betisa, kad su bili dobri napadacki ostavili su rupu iza i Betis im je zabio gol.
U prvom susretu Atletico je prepustio inicijativu Barceloni,
a nešto slično argentinski trener najavljuje i danas:sretno svima"Svaka momčad ima svoj stil i teško da će ga mijenjati bez obzira na rezultat prve utakmice. Barcelona svoj stil temelji na kvaliteti igrača koje ima, te na posjedu lopte, dok mi tražimo prostor i kontranapade".

Semper Fidelis
nisam strucnjak za NBA kao neki ovdje ali evo jedan par:
23:55 New Orleans Pelicans- Phoenix Suns x2 @ 1.50
Sansi jos 3 tekme do kraja sezone a svaka im je bitna za plej of, mislim da ako veceras izgube ode plej of
tri puta su igrali sa pelikanima i sve tri pobjedili, mislim da i veceras ne gube
Game 1: Tuesday, November 5th New Orleans Pelicans- Phoenix Sunsa 98-104
Game 2: Sunday, November 10th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 101-94
Game 3: Friday, February 28th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 116-104
23:55 New Orleans Pelicans- Phoenix Suns x2 @ 1.50
Sansi jos 3 tekme do kraja sezone a svaka im je bitna za plej of, mislim da ako veceras izgube ode plej of
tri puta su igrali sa pelikanima i sve tri pobjedili, mislim da i veceras ne gube
Game 1: Tuesday, November 5th New Orleans Pelicans- Phoenix Sunsa 98-104
Game 2: Sunday, November 10th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 101-94
Game 3: Friday, February 28th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 116-104
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.