Čini mi se da ima neka naknada za treniranje ili tako neštoBaja_Zvjerka je napisao/la:Dogovoren je procenat od svake sljedece prodaje ja mislim...
Ustvari, ipak nece..![]()
Treba naglasiti i to da Željezničar za razliku od Ibrahima Šehića, u eventualnom narednom transferu Edina Višće neće imati postotak.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Naknada bude isplacena u ovim ratama koje su stigle, tako da od Viscinog eventualnog transfera necemo dobiti nista, a Buducnost hoce 15 posto.bagrcavi je napisao/la:Čini mi se da ima neka naknada za treniranje ili tako neštoBaja_Zvjerka je napisao/la:Dogovoren je procenat od svake sljedece prodaje ja mislim...
Ustvari, ipak nece..![]()
Treba naglasiti i to da Željezničar za razliku od Ibrahima Šehića, u eventualnom narednom transferu Edina Višće neće imati postotak.
Sto se tice Sehe jos nismo dobili rate i slijedi tuzba.
					Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 04 jan 2012, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Potpis!
Momci zanima me par stvari:
1. Kakve su sanse da Avdukic dode kod nas?
2. Kakav status imaju Rovcanin i Gancev, (Jesu li prodati igraci ili su na posudbi)?
3. Hoce li se ista uciniti po pitanju stadiona (mislim na neko sminkanje, primjer: Maksimir)?

Molio bi samo da mi odgovore oni koji konkretno znaju nesto. Hvala

2. Kakav status imaju Rovcanin i Gancev, (Jesu li prodati igraci ili su na posudbi)?
3. Hoce li se ista uciniti po pitanju stadiona (mislim na neko sminkanje, primjer: Maksimir)?
Molio bi samo da mi odgovore oni koji konkretno znaju nesto. Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
						- Bianconeri1988
 - Kontakt:

Ja koliko znam, Gančevu i Rovčaninu su istekli ugovori na kraju prošle sezone, tako da oni u biti nemaju nikakve veze sa Željom.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
						Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
BlueTiger je napisao/la:Momci zanima me par stvari:
Molio bi samo da mi odgovore oni koji konkretno znaju nesto. Hvala![]()
1.Nikakve
2.Nisu vise nasi igraci
3.Postoje ideje,za sada je sve na tome
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Adem Mešić (15 godina) pozvan i odlazi na pripreme Dinama.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
						"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
...?
A ko je on?

Priča se da je bivši igrač Hajduka i Širokog Brijega Josip Ćutuk dogovorio sa šefom.Inače igra na poziciji štopera.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/josip ... 25746.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.co.uk/en/josip ... 25746.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
						- bistrikboy
 - Kontakt:

Prema pisanju danasnjeg Avaza i Patrick produzuje!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Odavno se nesto suska za ovog lika hmmmbagrcavi je napisao/la:Priča se da je bivši igrač Hajduka i Širokog Brijega Josip Ćutuk dogovorio sa šefom.Inače igra na poziciji štopera.
Ako Nyema produži i još ako dođe ovaj Ćutuk da pojača konkurenciju u defanzivi i to je tonime_tm87 je napisao/la:Odavno se nesto suska za ovog lika hmmmbagrcavi je napisao/la:Priča se da je bivši igrač Hajduka i Širokog Brijega Josip Ćutuk dogovorio sa šefom.Inače igra na poziciji štopera.
DRUG NEBI TI PUNCA
cuj logike kod njih trenirao godinu i po,pa onda bi od svakog igraca i mi i vi imali postotak! U ovakvim slucajevima samo maticni klub ce profitirati,isto tako vi vise sa njim nemate dodirnih tacki sto se tice transfera,zadnji primjer je Haurdic koji je ponikao kod nas,i momak nikad nije odigrao za nas al smo dobili 60 hiljada za njega!lottdogg je napisao/la:zato sto je proveo kod nas godinu i po tako da imamo i mi i buducnost postotak![]()
- spielführer_21
 - Kontakt:

Nije li Višća imao u ugovoru s Tucima da ide određeni postotak od narednog transfera bivšem klubu, tj. Želji? Bar 5, 10 posto? 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
						Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- bistrikboy
 - Kontakt:

Od Visce imamo nesto vise od jedan posto,izvor Cviko!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa vi se na ovome forumu vodite kao informisani a ne znate osnovne stvari. A kad treba pouzdanu informaciju o dolasku i odlasku igraca pojavi se 50 novih clanova i svi kazu provjereno, pouzdano, zna mi ga amidzic, od tetke cerka se zabavljala sa njegovim rodjakom koji je menadzer u austriji itd. i sve neke "provjerene" informacije a o Visci se tu natezete hoce te se usrati.
Zeljeznicar nema klauzulu kada je u pitanju prodaja Visce. Zeljeznicar ima klauzulu i to orgomnu kod Sehica. Od eventualnog Viscinoga transfera Zeljeznicar bi dobio nesto oko 1% kao naknadu za treniranje. Iako nije potekao iz Zeljinog omladinskog pogona Visca je dosao u Zelju u godinama kada se jos vodi kao omladinac i Zeljeznicar zasluzuje naknadu za treniranje. Veci dio postotka negdje oko 3%-4% ce dobiti njegov prvi klub.
Eh sad mozete ici tamo po svojim drugim forumima i pisati kako imate pouzdanu informaciju i da vam je to rekao Zujin sin. Budite kul na dan dva.

Zeljeznicar nema klauzulu kada je u pitanju prodaja Visce. Zeljeznicar ima klauzulu i to orgomnu kod Sehica. Od eventualnog Viscinoga transfera Zeljeznicar bi dobio nesto oko 1% kao naknadu za treniranje. Iako nije potekao iz Zeljinog omladinskog pogona Visca je dosao u Zelju u godinama kada se jos vodi kao omladinac i Zeljeznicar zasluzuje naknadu za treniranje. Veci dio postotka negdje oko 3%-4% ce dobiti njegov prvi klub.
Eh sad mozete ici tamo po svojim drugim forumima i pisati kako imate pouzdanu informaciju i da vam je to rekao Zujin sin. Budite kul na dan dva.
- KB-TM87
 - Kontakt:

Bekric treba da potpise 99% na 3,5 god. za ruski klub uz pravo dobre uslove sto su mu dali i ako ga puste (sto je veoma mala sansa) dosao bi na posudbu na pola godine (i to da ga oni placaju). To je kombinacija, ali nerealna skroz!
Izvor - pametan ce skontati!
Alić - otišao u Slobodu (nije minute kod nas odigrao)
Pehilj - vratio se sa posudbe iz Krajišnika (postigao 5 golova)
Nikolić - vratio se sa posudbe iz Drine (postigao 7 golova)
Josip Ćutuk bivši junior Hajduka i igrač Širokog po rječima njegovog saigrača sa malonogometnog turnira je dogovorio sve sa Amarom i igrat će za Želju
EDIT: informacije su sa tm.org
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
						I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Patrick Gerhardt Nyema produžuje ugovor sa Željom
Na prozivci će se pojaviti i igrači koji su jesenas bili na posudbama. Počet će pripreme, a da li će ostati s nama, odlučit ćemo poslije nekoliko dana, rekao je Osim
Patrick Gerhardt Nyema, liberijski reprezentativac koji nosi dres sarajevskog Željezničara najvjerovatnije će produžiti ugovor sa jesenjim prvakom BiH i aktuelnim osvajačem Kupa BiH.
Ovo je plod razgovora između Liberijca i Amara Osima, menadžera Plavih koji su se sastali početkom 2012. Godine, piše Avaz.
„Pa, bio bi red da Patrick produži“, kratko je rekao Osim, ne želeći komentirati, navodno, interesovanje nekih klubova iz Rusije i Turske za tamnoputog fudbalera.
Menadžer Plavih tvrdi da transfer liste neće biti, iako se pojedini igrači nisu naigrali u prošloj polusezoni.
„Transfer listu nećemo praviti, a što se tiče eventualnog dovođenja novih igrača, za sada se na tom planu ništa ne dešava. Na prozivci će se pojaviti i igrači koji su jesenas bili na posudbama. Počet će pripreme, a da li će ostati s nama, odlučit ćemo poslije nekoliko dana“, rekao je Osim.

Na prozivci će se pojaviti i igrači koji su jesenas bili na posudbama. Počet će pripreme, a da li će ostati s nama, odlučit ćemo poslije nekoliko dana, rekao je Osim
Patrick Gerhardt Nyema, liberijski reprezentativac koji nosi dres sarajevskog Željezničara najvjerovatnije će produžiti ugovor sa jesenjim prvakom BiH i aktuelnim osvajačem Kupa BiH.
Ovo je plod razgovora između Liberijca i Amara Osima, menadžera Plavih koji su se sastali početkom 2012. Godine, piše Avaz.
„Pa, bio bi red da Patrick produži“, kratko je rekao Osim, ne želeći komentirati, navodno, interesovanje nekih klubova iz Rusije i Turske za tamnoputog fudbalera.
Menadžer Plavih tvrdi da transfer liste neće biti, iako se pojedini igrači nisu naigrali u prošloj polusezoni.
„Transfer listu nećemo praviti, a što se tiče eventualnog dovođenja novih igrača, za sada se na tom planu ništa ne dešava. Na prozivci će se pojaviti i igrači koji su jesenas bili na posudbama. Počet će pripreme, a da li će ostati s nama, odlučit ćemo poslije nekoliko dana“, rekao je Osim.
DRUG NEBI TI PUNCA
						- bistrikboy
 - Kontakt:

Vratite se temi a ne autorskim pravima!
@Aldinn1, uspori malo.

@Aldinn1, uspori malo.
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/dra ... sto-u-timu" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo malo klupskih "novosti".

Evo malo klupskih "novosti".
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
						- Cincinnatus
 - Kontakt:

Jel Zeljo ima ikakvu "konekciju" sa stranim klubovima?
Cuo sam ima drustvo sa Chelsea i Lazio ali bolje da pitam.

Cuo sam ima drustvo sa Chelsea i Lazio ali bolje da pitam.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."