FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tesko je igrati kada ispred sebe imas bunker, a sve vise ekipa se tako postavlja prema nama. Pa tako smo i mi Sarajevo razvalili 3:0. Nama fali napadac, malo drugaciji od ove dvojice koje imamo. Bitno je da smo se sa dvije pobjede vratili u veseli niz, idemo dalje 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel ima negdje da se pogleda snimak utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bio na BHT prije sat vremena.staragarda je napisao/la:Jel ima negdje da se pogleda snimak utakmice

- Beduin
- Kontakt:
Ovih posljednjih 2-3 vodja su odlucili dosta tih starijih pjesama izbaciti jer su kopirane od drugih navijackih grupa, naravno uz ubacen nas text, to su i javno pisali po netu i hvalili se kako su izbacili to iz repertoara pa sad imamo nase pjesme. Ja nemam ni snage ni volje sa njima se raspravljati oko toga, ali neko veoma blizak njima bi trebao im poslati ove klipove i podsjetiti kako smo mi to radili kad mnogi od njih nisu ni bili na tribini 2007/8 pa i ranije/kasnije. J3bes neki ponos, a trpi grupa, navijanje, atmosfera.SaltCityAttack je napisao/la:Neke se uopste ne pjevaju ebiga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ova 1. i 3. navijacka mi je uvijek bila TOP, ove 2. se nesto ni ne sjecam, iskreno da ti kazem.

Pa u kupu protiv Sarajeva na Tusnju smo dar-mar napravili i navijali ludilo jbt. Ovaj klip mi je odlican i sve ovo ponoviti protiv Sirokog, bilo bi nenadjebivo. Samo baklje ne bacati u teren, vec kao u Federalnoj gospodski napraviti strasnu bakljadu i ostaviti na tribini.
[youtube][/youtube]
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo su bile spicetinaslafkr je napisao/la:[youtube][/youtube] lijepo je ovo pogledatii dobre pjesme i svee

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Mehidic ocito daleko bolje funkcionise kada udje sa klupe, u to nas je uvjerio nebrojeno puta.
Haurdica se MORA prebaciti na desnu stranu, ako ga se vec planira koristiti, jer Veseli daleko bolje funkcionise na lijevoj strani, covjek je razvaljivao, nastavku sezone vidimo koliko manje pruza na desnom krilu. Steta.
Drago mi je da je Lakicevic dobro odigrao, dok smo izgleda vec i navikli od Efendica da pruza dobre utakmice sa mnogo trke i borbenosti.
Haurdica se MORA prebaciti na desnu stranu, ako ga se vec planira koristiti, jer Veseli daleko bolje funkcionise na lijevoj strani, covjek je razvaljivao, nastavku sezone vidimo koliko manje pruza na desnom krilu. Steta.
Drago mi je da je Lakicevic dobro odigrao, dok smo izgleda vec i navikli od Efendica da pruza dobre utakmice sa mnogo trke i borbenosti.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ovo je ludnica bila 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
pa za zelju prijedlog one male zastavice sto se stavljaju na kola one male da se na ulazu ili uz kartu kupis kartu dobijes zastavicu i da svi imaju iste male i kad igraci izlaze svi ustanu i u isto vrijeme masu jbg nek se da ovaj prijedlog klubu to bi mrak izgledalo a nije skupo ovo je odlican prijedlog
Ljudi jel vi shvatate da mi nismo klub koji je finansijski bezbjedan, klub koji je stao na noge ? Slobodno cu reci da nam sablja visi nad glavom svaki dan biti ili ne biti vi ovdje bacate crnjake iako su dobronamjerni al ne moze se preko noci ispraviti sto je dvije decenije radjeno kriminalno.
Mi smo "ozbiljan" klub u procesu obnove tog istog isto tako i grupa FKR koja od ove polusezone radi odlicno i to treba naglasiti pogotovo gostovanja. Nase je ljudi da dolazimo na stadion, da kupujemo karte, uskoro i rekvizite iz fan shopa i na taj nacin ces pomoci svom klubu, a ne konstantnim gundjanjem.
Jasimo na ovom talasu uspjeha i gurajmo nase igrace da barem izadjemo u Evropu da uzmemo neophodan novac za sve sto nas je pritislo uz dobru prodaju nekih od igraca mi bi svlavili 3.4. rodjendan u 2 godine.
Mi smo "ozbiljan" klub u procesu obnove tog istog isto tako i grupa FKR koja od ove polusezone radi odlicno i to treba naglasiti pogotovo gostovanja. Nase je ljudi da dolazimo na stadion, da kupujemo karte, uskoro i rekvizite iz fan shopa i na taj nacin ces pomoci svom klubu, a ne konstantnim gundjanjem.
Jasimo na ovom talasu uspjeha i gurajmo nase igrace da barem izadjemo u Evropu da uzmemo neophodan novac za sve sto nas je pritislo uz dobru prodaju nekih od igraca mi bi svlavili 3.4. rodjendan u 2 godine.
samo Sloboda
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sad odgledao snimak, vratio sebi na mojatv, s obzirom da jučer s juga skoro pa da ništa nisam mogao ni vidjeti.
Moje neko zapažanje je da smo odigrali dosta pod ručnom, mislim da su igrači već mislima bili na grbavici, odigrali smo onoliko koliko nam je trebalo bez prevelikog trošenja. Ono što mi je upalo u oči jeste da smo dali golove iz prekida, a da pri tome nismo stvorili niti jedne 100% šanse.
Ahmetović uz Mehidića po najlošiji na terenu, Haurdić da nije dao gol bio bi pod ruku s njima dvojicom. S druge strane Lakičević odigrao pristojnu utakmicu, ima jako dobar centaršut, Efendija ko Gatusso u najboljim danima. O ostalim da ne pišem, standardno dobri!
Sve u svemu prezadovoljan utakmicom i rezultatom!
Idemo sad odigrati dobru tekmu protiv skretničara, pa da vidimo šta možemo u revanšu!?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Moje neko zapažanje je da smo odigrali dosta pod ručnom, mislim da su igrači već mislima bili na grbavici, odigrali smo onoliko koliko nam je trebalo bez prevelikog trošenja. Ono što mi je upalo u oči jeste da smo dali golove iz prekida, a da pri tome nismo stvorili niti jedne 100% šanse.
Ahmetović uz Mehidića po najlošiji na terenu, Haurdić da nije dao gol bio bi pod ruku s njima dvojicom. S druge strane Lakičević odigrao pristojnu utakmicu, ima jako dobar centaršut, Efendija ko Gatusso u najboljim danima. O ostalim da ne pišem, standardno dobri!
Sve u svemu prezadovoljan utakmicom i rezultatom!
Idemo sad odigrati dobru tekmu protiv skretničara, pa da vidimo šta možemo u revanšu!?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Beduin@ jesi u Tuzli
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- marseille_unique
- Kontakt:
Samo cu vam reci nije ni ova Mladost za bacit, trcali su ljudi ko navijeni a i nasi nisu zaostajali, sve u svemu danas sam pomislio nekoliko puta "pa jbt u nas se ipak igra dobar fudbal" kako trce gore dole ko navijeni, mislim nije to meni tolko lose kolko kukaju o
nasem fudbalu, oni se napalili na prvoplasirane a mi pokazali kako se kvalitetne pripreme rade u nasem klubu... Meni je bio kvalitetan Fudbal danas...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nasem fudbalu, oni se napalili na prvoplasirane a mi pokazali kako se kvalitetne pripreme rade u nasem klubu... Meni je bio kvalitetan Fudbal danas...
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ljudi su igrali ko navijeni prvo poluvrijeme, a drugo onako i stvarno su dobra ekipa.marseille_unique je napisao/la:Samo cu vam reci nije ni ova Mladost za bacit, trcali su ljudi ko navijeni a i nasi nisu zaostajali, sve u svemu danas sam pomislio nekoliko puta "pa jbt u nas se ipak igra dobar fudbal" kako trce gore dole ko navijeni, mislim nije to meni tolko lose kolko kukaju o
Još ona situacija prvi napad prva minuta odmah prečka, ja mislio gubimo već

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ubojit ritam ubojita pjesma moze se pjevat ekstra samo sto ih pola ne zna ni da postoji pjesma...
Ubojit ritam ubojita pjesma moze se pjevat ekstra samo sto ih pola ne zna ni da postoji pjesma...
U ovoj sezoni smo sa jučerašnja tri boda već oborili rekord u osvojenim bodovima u ovakvom sistemu takmičenja, do juče smo najviše osvojili 50 bodova u sezoni 2008/09 sa skorom 15 pobjeda 5 remija i 10 poraza. Bravo! 

- FrantoBauzek
Na svim frontovima, pomaka ima
Korak po korak i oprezno samo, da pozitivan rezultat na Grbavici uganjamo
Pustite se supljarenja, prognoza i razno raznih dijagnoza. Svako kolo nosi novu neizvjesnost, time i uzbudjenje. Vjerujem treneru, a ne nekom laickom ****. Niko se nije zapit'o, da li je para za dovodjenje novih igraca uopce bilo. Kaze Franto, idemo na dva fronta. Ko ne riskira, taj ne profitira
Fkr navijacka grupa od ove polusezone se poboljsala, a ko ima primjedbe neka se organizaciji prikljuci i neka se lati posla. Voditi navijace je vruc krompir kojeg niko ne zeli imati u svojim rukama.
Svaki pojedinac ima neke prednosti koje bi sigurno bile dobrodosle grupi, pored ljudstva je logistika najbitnija

Pustite se supljarenja, prognoza i razno raznih dijagnoza. Svako kolo nosi novu neizvjesnost, time i uzbudjenje. Vjerujem treneru, a ne nekom laickom ****. Niko se nije zapit'o, da li je para za dovodjenje novih igraca uopce bilo. Kaze Franto, idemo na dva fronta. Ko ne riskira, taj ne profitira

Fkr navijacka grupa od ove polusezone se poboljsala, a ko ima primjedbe neka se organizaciji prikljuci i neka se lati posla. Voditi navijace je vruc krompir kojeg niko ne zeli imati u svojim rukama.
Svaki pojedinac ima neke prednosti koje bi sigurno bile dobrodosle grupi, pored ljudstva je logistika najbitnija

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Mi umjetnici smo najgori 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Koje godine smo ono igrali 3 zaredom protiv Želje? Vezale se dvije kupa i ligaška, osim ako nisam pomiješao šta.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Jesam, ispred Burj al Araba se suncam, slobodan danas.solinas je napisao/la:Beduin@ jesi u Tuzli

28. maja sam tek dole brate, pa cu onda pozvati na fuka ko mogne i bude dole. Ti vec stigao?
075 ❤
075 ❤
Ma ispalo mi tako sa komsijom Evo me u sloveniji oko pola 8 smo dole.Beduin je napisao/la:Jesam, ispred Burj al Araba se suncam, slobodan danas.solinas je napisao/la:Beduin@ jesi u Tuzli![]()
28. maja sam tek dole brate, pa cu onda pozvati na fuka ko mogne i bude dole. Ti vec stigao?
Vracam se u srijedu u Austriju.
Steta reko da zalijemo

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.