Jel` to dojavazgmiky je napisao/la:Ako će biti negdje u ponudi parovi polufinala, mislim da će biti izvučeno
Atletico-Real
Chelsea-Bayern
ako netko nađe neka javi, mislim da su ovo polufinalni parovi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel` to dojavazgmiky je napisao/la:Ako će biti negdje u ponudi parovi polufinala, mislim da će biti izvučeno
Atletico-Real
Chelsea-Bayern
ako netko nađe neka javi, mislim da su ovo polufinalni parovi
Onda sama logika nalaže da se isforsira Dragič preko jer domaćini dosta primaju s te pozicije a ovaj mora potegnuti i igrati maksimalno jer im treba. I Greena ko ima ponudi neka proba.fixator je napisao/la:nisam strucnjak za NBA kao neki ovdje ali evo jedan par:
23:55 New Orleans Pelicans- Phoenix Suns x2 @ 1.50
Sansi jos 3 tekme do kraja sezone a svaka im je bitna za plej of, mislim da ako veceras izgube ode plej of
tri puta su igrali sa pelikanima i sve tri pobjedili, mislim da i veceras ne gube
Game 1: Tuesday, November 5th New Orleans Pelicans- Phoenix Sunsa 98-104
Game 2: Sunday, November 10th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 101-94
Game 3: Friday, February 28th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 116-104
18amarosim je napisao/la:Rondo is expected to get a lot of minutes over the final five games of the season for the Celtics
Rondo 11,5 više maxbet
West ,George and the rest of the Pacers' starters may get a game or two off during the remaining four games of the team's regular season schedule, the Pacers' official site reports.
Vjerujem da ce Vogel odmoriti samo Westa i Georgea i eventualno Hibberta pa mi veliki poklon izgleda Stephenson 12,5 više
Foye 12,5 više maxbet
Vcrs Denver ugoscuje Houston,igrali su prije par dana i u toj utak je Randy ostao na 11 poena,nadam se da ce vcrs biti malo efikasniji...Denveru fale Lawson,Hickson,Chandler,Robinson.........
SINGL 1 WIN !!! FT: 3:1 (1:0) PROFIT: + 24eFlyingDutchman je napisao/la:Dakle za danas:
SINGL 1: Brazil kup, Sampaio - Interporto - 1 1,60 40e
SINGL 2: Vaterpolo 18:00 Partizan - Radnicki - 2 1,65 40e
SINGL 3: Bajern - Mancester jun. (+1,5) - 1 1,70 30e
SINGL 4: Uniks - Zvezda - over 139,5 1,60 20e
TRIPL:
Spartak - Vojvodina - X2 1,45
Del Bonis - Peliwo - 2:0 1,45
Lucic - Jaksic - 1 1,50
Q: 3,15
10e
Srecno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.