Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
Jbte, koje pare za ajmo reć ne toliko atraktivnu ligu.
Gdje smo mi, eeee gdje smo mi.....
NK Široki Brijeg
-
Sariel1987
- Kontakt:
ko ce dati velike novce za ligu u kojoj sami klubovi, bar njihovi predstavnici pricaju kako su kupovali titule i nikom nista, evo primjer zeljeEvolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi par miliona maraka uzmemo za par godina od BH Telecoma.Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Podjeli to sa 12 klubova, svaki dobije cca 100k godišnje.MortemHz je napisao/la:Mi par miliona maraka uzmemo za par godina od BH Telecoma.Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da u ugovoru stoji 5 miliona maraka za 3 godine, svakako je opet jadno a i zlo ti dođe kad skontaš da je to ubjedljivo najbolja ponuda bila.Evolve je napisao/la:Podjeli to sa 12 klubova, svaki dobije cca 100k godišnje.MortemHz je napisao/la:Mi par miliona maraka uzmemo za par godina od BH Telecoma.Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Sad te pitam, kako da mi budemo konkurentni protiv klubova iz ovakvih liga? Moraju se svi planeti posložiti da im budeš konkurentan ( Da imaš dobru ekipu, da nisi prodavao najbolje igrače jer moraš da bi preživio, da imaš par igrača extra klase koji se razviju iz omladinskog pogona a takvi dodju dva možda tri u 10godina, da imaš adekvatan teren da se možeš nadigravat, itd itd itd..). Mislim ok, to je naša realnost, ali drugi put kad se izlazi u europu da nije iznenađenje ispast od neznam luxemburga ili albanaca,makedonaca nedaj Bože slovenaca ili evo poljaka. To je naša realnost, svi jako puno ulažu u nogomet u infrastrukturu dok naši grade zgrade od 8miliona za sebe a dovoljna im prostorija 4x4 i WC koliko rade za ovu ligu.
NK Široki Brijeg
Nadležni organ saveza djeluje po zvaničnoj prijavi.avenija je napisao/la:Evo kakvo mi imamo tuzilastvo i sudstvo, savez, celni ljudi Zeljeznicara pricaju da su titule kupljenje, bivsi igraci potvrdjuju, a organi koji trebaju pokrenuti procese utvrdjivanja istine i oduzimanja namjestenih titula kao da se nista ne desava. Pa zamisli da Perez kaze da je Real kupovao titule, Hiero, Carlos potvrde,pa onda iznosi javno na pressicima za medije itd, igraci se oglasavaju da potvrde a savez i sudstvo suti kao da se nista ne desava.
Jesu nas privikli na zabokrecinu i onda neko ocekuje bolje..ljudi otvoreno bez ikakvog straha cak i vecina navijaca priznaju da je Amar Osim kupio titule. Nije mi jasno sta ceka savez i zasto se ne obavjesti tuzilastvo.
Prijavu može podnijeti bilo tko pa bujrum. Prikupi i složi to malo sistematski sve o čemu govoriš i podnesi prijavu.
tuzlanska Sloboda
Po zvanicnoj prijavi da,ali i NFSBiH,može pokrenuti istragu,posebno kada se radi o regularnosti veceg broja šampionata,kao sto je uradio i Fudbalski savez Italije kada su Juventusu oduzete dvije titulezlajci je napisao/la:Nadležni organ saveza djeluje po zvaničnoj prijavi.avenija je napisao/la:Evo kakvo mi imamo tuzilastvo i sudstvo, savez, celni ljudi Zeljeznicara pricaju da su titule kupljenje, bivsi igraci potvrdjuju, a organi koji trebaju pokrenuti procese utvrdjivanja istine i oduzimanja namjestenih titula kao da se nista ne desava. Pa zamisli da Perez kaze da je Real kupovao titule, Hiero, Carlos potvrde,pa onda iznosi javno na pressicima za medije itd, igraci se oglasavaju da potvrde a savez i sudstvo suti kao da se nista ne desava.
Jesu nas privikli na zabokrecinu i onda neko ocekuje bolje..ljudi otvoreno bez ikakvog straha cak i vecina navijaca priznaju da je Amar Osim kupio titule. Nije mi jasno sta ceka savez i zasto se ne obavjesti tuzilastvo.
Prijavu može podnijeti bilo tko pa bujrum. Prikupi i složi to malo sistematski sve o čemu govoriš i podnesi prijavu.
Zato su oni Italija, a mi smo to što jesmo. Nadam se da nije potrebno dalje elaborirati da oni neće i zašto neće pokrenuti postupak po službenoj dužnosti.Vanja8 je napisao/la:Po zvanicnoj prijavi da,ali i NFSBiH,može pokrenuti istragu,posebno kada se radi o regularnosti veceg broja šampionata,kao sto je uradio i Fudbalski savez Italije kada su Juventusu oduzete dvije titulezlajci je napisao/la:Nadležni organ saveza djeluje po zvaničnoj prijavi.avenija je napisao/la:Evo kakvo mi imamo tuzilastvo i sudstvo, savez, celni ljudi Zeljeznicara pricaju da su titule kupljenje, bivsi igraci potvrdjuju, a organi koji trebaju pokrenuti procese utvrdjivanja istine i oduzimanja namjestenih titula kao da se nista ne desava. Pa zamisli da Perez kaze da je Real kupovao titule, Hiero, Carlos potvrde,pa onda iznosi javno na pressicima za medije itd, igraci se oglasavaju da potvrde a savez i sudstvo suti kao da se nista ne desava.
Međutim, bilo tko od nas da pošalje prijavu su dužni pokrenuti postupak.
tuzlanska Sloboda
U bilo kojo državi da se ovako javno objelodani da je jedan Fudbalski ili Nogometni klub namjestao utakmice,najveca instanca ili krovna kuca nogometa bi pokrenula bar internu istragu,jer svi ovi navodi su javno izreceni i moraju se zastiti drugi klubovi kao i regularnost Državnog prvenstva
Al ovo je **** gdje te instance služe da se džaba krka janjetina i rakija a ne da rade svoj poso.Vanja8 je napisao/la:U bilo kojo državi da se ovako javno objelodani da je jedan Fudbalski ili Nogometni klub namjestao utakmice,najveca instanca ili krovna kuca nogometa bi pokrenula bar internu istragu,jer svi ovi navodi su javno izreceni i moraju se zastiti drugi klubovi kao i regularnost Državnog prvenstva
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Nije atraktivna liga, ali je drzava poprilicno velika tako da imaju pratioce.Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
ASD je napisao/la:Nije atraktivna liga, ali je drzava poprilicno velika tako da imaju pratioce.Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
Na zalost moram priznati da si u pravu...Penaltiky je napisao/la:Al ovo je **** gdje te instance služe da se džaba krka janjetina i rakija a ne da rade svoj poso.Vanja8 je napisao/la:U bilo kojo državi da se ovako javno objelodani da je jedan Fudbalski ili Nogometni klub namjestao utakmice,najveca instanca ili krovna kuca nogometa bi pokrenula bar internu istragu,jer svi ovi navodi su javno izreceni i moraju se zastiti drugi klubovi kao i regularnost Državnog prvenstva
Pitaristok je napisao/la:mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje
45515
Kupuje motane cigare ispred Binga na Slatinigrbavicka je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje![]()
![]()
eno sve mu zao sto nije zaigrao za zelju
ybt, zar ima stvarno neko ko misli da je jaja ture bio u nasoj napacenoj zemlji
- svrakino1921
- Kontakt:
Bio na probi u ZeljiPenaltiky je napisao/la:Ma bio u kurcu, lik igro u Metalurgu iz Donjecka kad je navodno bio u Želji na probi.
Ja bio na treningu Zelje i na kraju treninga izlazi i naziva selam meni
YAYA TOURE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne samo velika vec i razvijena. Pojedini analiticari Poljsku vec nazivaju novom Njemackom. Ekonomija u zadnjih 10 godina im se nevjerovatno razvila sto se odrazava i na sport naravno.ASD je napisao/la:Nije atraktivna liga, ali je drzava poprilicno velika tako da imaju pratioce.Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.
Dok nasa ekonomija sve vise i vise nazaduje, pa se i kod nas to odrazava na sport... pa glasajmo mi za sda, hdz i snsd kad smo ovce
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Puno veća država sa većom kupovnom moći i kvalitetnijim ligom te većim brojem tekmi. Nikakvo čudo da su uzeli tolike pare.
kako nisu igrali,najbolji igraci Evrope i Svijeta su igrali pod BB,kao recimo stio su Lav Jasin i Oleg Blohin,a hoce li vise ne znam.Luka jeste dobar igrac ali je malo prenapuhan ako ce mo posteno(pored Ronalda,Mesija,Salaha,Mbambea,Neimara...)hskzmostar je napisao/la:Denchi je napisao/la:i nakon te sezone više se ničega nisam bojao
![]()
Na mostarskim terenima nije i nece igrati veci igrac!
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.