Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Nije nam dosta sto Mujdza nemoze biti standardni u svom klubu...Besic izgubio svoje mjesto u Evertonu, Medunjanin se izgubio, Hajrovic nesto pomalo igra, Dzeko godinama nije standardni u Cityu..samo nam jos falilo da nam i golman nadje sebi mjesto gdje bi cuvao klupu...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Valja-ne valja...što se tiče naše repke sigurno da ne valja,što se tiče Bega i njegovih finansija sigurno da super valja.samo kakve bi tek bile statistike da zaista brani 40-50 tekmi u sezoni...sa Murinjovim autobusom imaš 50 % tekmi gdje mu timovi ne uspju šutnuti 3 udarca po golu,kada ispred tebe stane Tery,Cahil,Zouma,Bane ..e tada se nabacuju statistike,tada se rade clean shetovi..
- Nerminovic
- Kontakt:
Naravno da ne valja, ovo jedino izgleda dobro na papiru...neko bi rekao da i to valja.

BackSpace United
BackSpace United
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vise bi volio da predje u Romu ( ako je uopste istina da ga je htjela, isto sa Dzekom ) ali vjerujem u Asmira, toliko da sam misljenja da moze izboriti prvu postavu u Celsiju, ima ono nesto, uglavnom sretno majstore sta god

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Citam engleske forume i svi su slozni da bi ovo bio nerezonski, lud i super glup potez.
-
Dzeko izabrao da sjedi na klupi u MC; Salihovic otisao u Kinu, a sigurno je mogao u neki BL klub; Mujdzi se nudio Darmstadt u BL, on izabrao Munchen 1860 ; Begovic sve blizi klupi Chelsea, na vrhuncu karijere...sta reci !?
Kamo srece da imamo siri igracki kadar, pa da ih selektor sve posalje na klupu ili ne pozove, to su zasluzili
Kamo srece da imamo siri igracki kadar, pa da ih selektor sve posalje na klupu ili ne pozove, to su zasluzili
Chelsea ne prodaje igrace iz prvih 11 za nikakve pare jer im se moze. Ako se pogledaju godine i njegovi nastupi u Chelsea-u belgijanac je zamisljen kao prvi golman jos dugo vremena. Begovic da bi uletio umjesto njega bice potrebne minimalno 3,4 losije partije belgijanca zaredom u PL. A to ce se tesko desiti prvo jer je odlican golman a drugo jer Chelsea prima jako malo golova zbog odlicne odbrane- A i ako se to kojim slucajem desi Begovic ce morati odigrati tih par utakmcia fenomenalno. Prva veca greska i opet klupa. Jedino AKO mu je Mourinho obecao da ce braniti SVE utakmice lige prvaka mozda nebi bilo lose. A ovako ako ostane branit ce vise manje samo kupove protiv kombinovanih momcadi. Ako ostane u Stoke-u ili Villi branio bi protiv svih najjacih protivnika i njihovih najboljih igraca, prvih zvijezda.AndreWilliams je napisao/la:Lik je karakterno jak i brzo bi se nametnuo. Mozda Celsi proda belgijanca na kraju sezone i uzme dobre pare. Kako god, Celsi je izazov za svakog fudbalera i tamo nema sta da izgubi. Cjena mu nece pasti za jednu sezonu. Moze i on da potrazi novu sredinu nakon jedne sezone. Za te pare ga ne dovode da sjedi na klupi, vec da igra u kupovima i vreba priliku da zauzme mjesto u prvih 11.
Covjek koji se bavi fudbalom u jednom trenutku zivota se okrene iza sebe i pogleda svoje uspjehe i trofeje.
Svaki od njih ima zelju da njihovo ime bude upisano kao osvajac necega i da ima bilo kakvu biografiju iza sebe.Za jednog ovakvog golmana bi bilo steta da za cijelu svoju karijeru ima upisana neka 7,10 ,15 mjesta.Sa Čelzijom bi imao priliku da se bori za sve trofeje i osim toga duplo bolju platu.
Ne sikiram se ja za Begovica,izborit ce se on za svoje minute jer je covjek olicenje profesionalizma.
Svaki od njih ima zelju da njihovo ime bude upisano kao osvajac necega i da ima bilo kakvu biografiju iza sebe.Za jednog ovakvog golmana bi bilo steta da za cijelu svoju karijeru ima upisana neka 7,10 ,15 mjesta.Sa Čelzijom bi imao priliku da se bori za sve trofeje i osim toga duplo bolju platu.
Ne sikiram se ja za Begovica,izborit ce se on za svoje minute jer je covjek olicenje profesionalizma.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Nerminovic
- Kontakt:
Mora imati + 5 nastupa da bi dobio medaljuarhimed89 je napisao/la:Covjek koji se bavi fudbalom u jednom trenutku zivota se okrene iza sebe i pogleda svoje uspjehe i trofeje.

BackSpace United
BackSpace United
- Marsal
- Kontakt:
U Premiershipu svaki fudbaler mora imati 10 ligaskih nastupa da bi mu se brojalo da je osvojio titulu lige i da bi dobio medalju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zar nije od Owena to smanjeno na pet?Marsal je napisao/la:U Premiershipu svaki fudbaler mora imati 10 ligaskih nastupa da bi mu se brojalo da je osvojio titulu lige i da bi dobio medalju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To pravilo ne važi za golmane ja mislim
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Asmir Begović
Upravo. Draze mi je njegovih 34 utakmica za Stoke u kojim nece osvojiti nista, nego 5 za Chelsea pa na kraju digne pehar EPL ili PL.Moggi je napisao/la:strasan je uspjeh osvojiti nesto u cemu nemas 1% zasluga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Ma kakve to veze ima sto si osvojio pehar, ako nisi igrao? To moze onda reci i ekonom , maser, sekretarica...Mislim, u teoriji se racuna, ali je to slaba fajda ako ne igras.
Usput
http://www.kicca.com/Redknapp/posts/559 ... a9b843bf61
Usput
http://www.kicca.com/Redknapp/posts/559 ... a9b843bf61
- Nerminovic
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:strasan je uspjeh osvojiti nesto u cemu nemas 1% zasluga

BackSpace United
BackSpace United
- Marsal
- Kontakt:
Možda i jeste, nisam siguran. Sjećam se da je tada bilo 10, a je li se išta mijenjalo ne znam.Monolog je napisao/la: Zar nije od Owena to smanjeno na pet?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
u svakog sportiste je moto brze,vise jace, osim u ovih nasih pintihamiza izgleda. u njih je moto "dobro je, guzovace para" , "suti nek ne puca,dobro je i na klupi" i izgleda dobro prepoznat model iz drzavnih preduzeca u bih : "nemoj meni loptu, majke ti"
i onda se pitamo sto nas nema nigdje ....

i onda se pitamo sto nas nema nigdje ....
- maximusdecimus
- Kontakt:
po meni los potez Begovica, biti zamjena,jer ce po svemu sudeci to upravo i biti.i to u najboljim godinama
al hajd ako nista uzet ce pare i trofeje igrajuci nevazne utakmice. opet mi je ovo malo cudan potez Mourinha, uzeti takvog golmana da ti sjedi na klupi. ko zna mozda Belgijanca planiraju prodati nekad u iduce godinu, dvije

Los bi potez bio da ide u Barcelonu na klupu, a ne u Celzi.
Da je on golman kvalitete Pinta ili slične buranije, pa bi se ovaj potez mogao smatrati napretkom.
Ali Asmir ima kvalitet da brani u LP, a on bira klupu.
Da je on golman kvalitete Pinta ili slične buranije, pa bi se ovaj potez mogao smatrati napretkom.
Ali Asmir ima kvalitet da brani u LP, a on bira klupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.