Safet Sušić - Pape

D€LUX
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la D€LUX » 04 jun 2011, 14:59

Alen Škoro je napisao/la:TRI MAGIČNE RIJEČI - SAFET SUŠIĆ PAPE !!!
Kao prvo, ne budalite, mi smo osrednja reprezentacija htjeli vi to priznati ili ne.
A vi koji pljujete po najvecoj legendi bh.fudbala(pored I.Osima) se sramite.STID DA VAS BUDE !!!
Navikle bosnje na mikado cokoladu i cevljanovice,pa im ovaj dingospo ne valja. :oops:
Dobar igrac bez daljnjeg... Al ko trener je kurc'''' najjveccaa!!!
>>No body likes us but we dont care<<

Dos'o ja
Kontakt:

Post Postao/la Dos'o ja » 04 jun 2011, 15:03

[youtube][/youtube]

Opet sam se najezio kad gledam ovaj klip..

DANI PONOSA !!

Susicu uci od boljeg kako se postavlja igra ;)

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 04 jun 2011, 15:04

D€LUX je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:TRI MAGIČNE RIJEČI - SAFET SUŠIĆ PAPE !!!
Kao prvo, ne budalite, mi smo osrednja reprezentacija htjeli vi to priznati ili ne.
A vi koji pljujete po najvecoj legendi bh.fudbala(pored I.Osima) se sramite.STID DA VAS BUDE !!!
Navikle bosnje na mikado cokoladu i cevljanovice,pa im ovaj dingospo ne valja. :oops:
Dobar igrac bez daljnjeg... Al ko trener je kurc'''' najjveccaa!!!
Tako je. Dajte više dosta sa tim. KAo igrač je bio jedan od najboljih igrača ikada koji su rođeni na teritoriji BiH. Svaka mu čast i čestitam mu na tome. Ali kao trener je nikakav, i to je činjenica, kao i ovo ranije navedeno.

Mythbusters
Kontakt:

Post Postao/la Mythbusters » 04 jun 2011, 15:14

Da je najveći problem u igračima, a ne selektoru, pokazuje činjenica da naša reprezentacija pod vodstvom Sušića uistinu igra najljepši fudbal od svog nastanka, naravno onda kada su naši igrači raspoloženi da provedu selektorove zamisli na teren, te da ne možemo kriviti u potpunosti selektora najbolje pokazuje činjenica da smo sa identičnom formacijom u kakvoj smo igrali jučer pobjedili u novembru četvrtfinalistu Svjetskog prvenstva, reprezetnaciju Slovačke. Sve je do pristupa igrača!
Dum spiro spero
A.A.A.B

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jun 2011, 15:37

Dos'o ja je napisao/la:[youtube][/youtube]

DANI PONOSA !!

Sta opet da navijaci baklje bacaju u teren, pa da se igraci malo osvijeste. Jel na tu igru mislis :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jun 2011, 15:41

Napravio je juce gresku oko izbora al i on sam je svjestan toga mada je taj propust sicusan u odnosu na ono sto su mu igraci uradili.

Covjeku ovom treba podrska velika jer sada vec bije bitke sa igracima i za novog trenera.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

|BH_Patriot|
Kontakt:

Post Postao/la |BH_Patriot| » 04 jun 2011, 15:44

Safetu je sada najteže, presudna mu je utakmica sa Albanijom. Sigurno ni sam ne zna da li da stavi one glumce da se šetkaju po terenu, iako svi znamo njihove kvalitete ili da stavi svježu mladu krv Štilića, Bešića, Maletića i borbenog Muslimovića.

Zato ne bih volio da navijači skandiraju protiv njega, jer cjelokupna momčad je kriva za neuspjeh nije samo on !
Safet Sušić: “Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača“.

Idol nacije # 10

Dos'o ja
Kontakt:

Post Postao/la Dos'o ja » 04 jun 2011, 15:48

Adinjo je napisao/la:
Dos'o ja je napisao/la:[youtube][/youtube]

DANI PONOSA !!

Sta opet da navijaci baklje bacaju u teren, pa da se igraci malo osvijeste. Jel na tu igru mislis :?
Baklje su se i prije bacale,vec da nauci kako se postavlja igra i kako se pobjedjuje,a ne da se sramote ;) kontas i ti,ali se pravi "pametan"

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 jun 2011, 15:54

kimbo je napisao/la:Napravio je juce gresku oko izbora al i on sam je svjestan toga mada je taj propust sicusan u odnosu na ono sto su mu igraci uradili.

Covjeku ovom treba podrska velika jer sada vec bije bitke sa igracima i za novog trenera.
BAs to.Ljudi nisu svjesni koliko je on poboljsao nase sanse za bolje sutra.Poslije svakog selektora smo ostajali u samo vecim g ovnima..

Brat bratu radi neke naivne greske,mada je tu puno faktora,ali nije stranac da ne zna kako mi funkcionisemo.Problem je sto mozemo za ove pare samo priustiti selektora tipa Sliskovica..

Sve se nadam da ce se i on ubezobraziti i "prolideriti" ali dabogda kceri.Imao je pogresan pristup prema njima i to je vec propalo.Cinjenica je da ga ne postuju vise igraci i to se tesko moze promijeniti..Ne mozes ti prema nama biti dobar.Mi to odmah iskoristimo...Bilo kako bilo sretno mu i prava je ljudina
Zadnja izmjena: delija, dana/u 04 jun 2011, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 jun 2011, 15:56

Glupa je prica sad pricati kako je pogrijesio sto je zamijenio Vedu sa Ibricicem. Ko god da je sinoc igrao isto bi nam bilo, jer ih je vecina zakazala i to nebi mogla popraviti jedna izmjena. Susic je dobro rekao. Nisu oni ni "i" od igraca. Problem je u tome sto su to sve yebeni amateri. Cast pojedincima.
I neznam kako vam vise ne udje u glavu da nam se ovo vazda desava posle pauza u prvenstvu. Ili slabo pratite repku ili brzo zaboravljate ovakve katastrofe. Pa nemoze vazda biti do trenera, posebno kada je ovakvo nezalaganje na terenu.
Pustite vise onu njihovu pricu kako igraju srcem. Pa ako vec igras srcem za repku, onda dodji spreman na okupljanje, a ne uoci ovakve vazne utakmice na raspust. :x
Jedini problem je ta neprofesionalnost nasih igraca. Opet ponavljam, cast izuzecima.

EDIT: Sada se mogu desiti samo tri opcije:
1. Igraci ce se opametiti
2. Bojkotavt ce Susica (igraci) ili
3. Ako se ne opamete, treba ih vecinu mijenjati.

Najbolja bi bila ova prva opcija, jer u drugoj i trecoj ce trebati dosta novih igraca dovesti, a mi ih nemamo toliko kvalitetnih.
Zadnja izmjena: Bilal, dana/u 04 jun 2011, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jun 2011, 16:05

Bilal je napisao/la:Glupa je prica sad pricati kako je pogrijesio sto je zamijenio Vedu sa Ibricicem. Ko god da je sinoc igrao isto bi nam bilo, jer ih je vecina zakazala i to nebi mogla popraviti jedna izmjena. Susic je dobro rekao. Nisu oni ni "i" od igraca. Problem je u tome sto su to sve yebeni amateri. Cast pojedincima.
I neznam kako vam vise ne udje u glavu da nam se ovo vazda desava posle pauza u prvenstvu. Ili slabo pratite repku ili brzo zaboravljate ovakve katastrofe. Pa nemoze vazda biti do trenera, posebno kada je ovakvo nezalaganje na terenu.
Pustite vise onu njihovu pricu kako igraju srcem. Pa ako vec igras srcem za repku, onda dodji spreman na okupljanje, a ne uoci ovakve vazne utakmice na raspust. :x
Jedini problem je ta neprofesionalnost nasih igraca. Opet ponavljam, cast izuzecima.

EDIT: Sada se mogu desiti samo tri opcije:
1. Igraci ce se opametiti
2. Bojkotavt ce Susica ili
3. Ako se ne opamete, treba ih vecinu mijenjati.

Najbolja bi bila ova prva opcija, jer u drugoj i trecoj ce trebati dosta novih igraca dovesti, a mi ih nemamo toliko kvalitetnih.
Super post
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 jun 2011, 16:11

Bojkotovat Susica??? :lol: mi trebamo bojkotovat one zvijezdice sto ce veceras da ruze po sarajevskim kafanama, bojkotovat repku dok barem dvije tri utakmice te iste "zvezde vecerasnjeg nocnog zivota sa znojnicama oko zgloba, pevaju pesme" ne sjednu na klupu da se sav taj "znoj" sto ga "prolise na terenu" ne osusi :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 jun 2011, 16:13

JuveSissoko je napisao/la:Bojkotovat Susica??? :lol: mi trebamo bojkotovat one zvijezdice sto ce veceras da ruze po sarajevskim kafanama, bojkotovat repku dok barem dvije tri utakmice te iste "zvezde vecerasnjeg nocnog zivota sa znojnicama oko zgloba, pevaju pesme" ne sjednu na klupu da se sav taj "znoj" sto ga "prolise na terenu" ne osusi :lol:
Mislio sam na to da ce ga vjerovatno igraci bojkotovat, nakon sto se izgalami na njih. Znas vec kako se nase "zvijezde" ponasaju, ako nije po njihovom. ;)

Mythbusters
Kontakt:

Post Postao/la Mythbusters » 04 jun 2011, 16:14

[youtube][/youtube]
Dum spiro spero
A.A.A.B

|BH_Patriot|
Kontakt:

Post Postao/la |BH_Patriot| » 04 jun 2011, 16:17

Baš me zanima hoće li igrači tulumariti prije utakmice s Albanijom... :roll:
Safet Sušić: “Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača“.

Idol nacije # 10

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jun 2011, 16:26

Kako su mi smijesni ovi likovi sto postavljaju Susiceve klipove, kako je dobar igrac bio, i td..haha, nevjerovatno kako zatupljen narod.

Da pojasnim malo SAFET SUSIC NE IGRA VISE, on sada pokusava biti trener, a to su 2 razlicite stvari!!!!

Sinoc se moglo vidjeti kako skromno Susic vodi ovu repku, pri rezultatu od 2-0, on sjedi i samo gleda, pa covjece ustani, zagalami, pridji liniji, zovni Dzeku, Misimovica, i ostale..opsuj, vristi..URADI NESTO!!!!

Ne, to nece uraditi, ali ce k'o posljednja pic.ketina na pressici lagano pricati kako to nisu igraci, kako su ovakvi, onakvi..
Pa, ne radis Susicu za zutu stampu, niti si kakva tracara babetina, ti si trener, ti sve to trebas posloziti, natjerati sve te igrace da lete po terenu, ti moras biti prvenstveno psiholog, a ti si daleko od toga.

Samo mi je krivo sto sam kupio par karata za utakmicu protiv Albanije, koga da gledam, i sta da gledam, ni sam ne znam!SRAMOTA!

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 04 jun 2011, 16:28

velez_mostar je napisao/la:Kako su mi smijesni ovi likovi sto postavljaju Susiceve klipove, kako je dobar igrac bio, i td..haha, nevjerovatno kako zatupljen narod.

Da pojasnim malo SAFET SUSIC NE IGRA VISE, on sada pokusava biti trener, a to su 2 razlicite stvari!!!!

Sinoc se moglo vidjeti kako skromno Susic vodi ovu repku, pri rezultatu od 2-0, on sjedi i samo gleda, pa covjece ustani, zagalami, pridji liniji, zovni Dzeku, Misimovica, i ostale..opsuj, vristi..URADI NESTO!!!!

Ne, to nece uraditi, ali ce k'o posljednja pic.ketina na pressici lagano pricati kako to nisu igraci, kako su ovakvi, onakvi..
Pa, ne radis Susicu za zutu stampu, niti si kakva tracara babetina, ti si trener, ti sve to trebas posloziti, natjerati sve te igrace da lete po terenu, ti moras biti prvenstveno psiholog, a ti si daleko od toga.

Samo mi je krivo sto sam kupio par karata za utakmicu protiv Albanije, koga da gledam, i sta da gledam, ni sam ne znam!SRAMOTA!
Tako je. Upravu si.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jun 2011, 16:29

Sto bi volio da zbog ovih sto psuju i pljuju Susica da dadne ostavku pa da im dodje njihov ljubimac Barbarez.

Pa da ga vidimo sta bi on uradio - nista bolje nego Susic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 jun 2011, 16:31

velez_mostar je napisao/la:Kako su mi smijesni ovi likovi sto postavljaju Susiceve klipove, kako je dobar igrac bio, i td..haha, nevjerovatno kako zatupljen narod.

i Ferguson je usto' u finalu pa zagalamio... Nije se isplatilo... Jel do njega onda ?
ser del barça es el millor que hi ha !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2011, 16:33

Ukr'o si mi post sa tastature :mrgreen: Taman da to napišem Bogami, njemu svaka čast za ovo što je igrao, što je razvaljivao...al' to je vrijeme prošlo, sada je trener repke (samo neznam dokad)...i nek' tu pokaže svoje "znanje" :) ukoliko ga na tom području ima ikako ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.