Svak ima svoje misljenje,evo ko je tebi najbolji ikada kad smo vec otvorili tu temu.tuzlak1987 je napisao/la:Da kazes da je bolji npr od Del Piera iz nekog ugla hajd dobro, ali da je najbolji Italije koji je imala stvarno nije realno. To treba zabraniti da se govori..Manuel je napisao/la:
Totti je po meni najbolji igrac kojeg je imala Italija i dovidjenja prijatno
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Unknown Genius
- Kontakt:
To je činjenica.Manuel je napisao/la: Totti je po meni najbolji igrac kojeg je imala Italija i dovidjenja prijatno
Lijepo je to što se želiš ograditi govoreći kako je samo "po tebi" najbolji, ali nema potrebe za skromnošću. Italija do sada nije dala boljeg fudbalera od Tottija, to čitav svijet osim navijača Juventusa zna. Znaju i oni, ali... Ma, razumijemo se.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Unknown Genius je napisao/la:To je činjenica.Manuel je napisao/la: Totti je po meni najbolji igrac kojeg je imala Italija i dovidjenja prijatno
Lijepo je to što se želiš ograditi govoreći kako je samo "po tebi" najbolji, ali nema potrebe za skromnošću. Italija do sada nije dala boljeg fudbalera od Tottija, to čitav svijet osim navijača Juventusa zna. Znaju i oni, ali... Ma, razumijemo se.

Ono kad forumaš zna mišljenje "7 milijardi ljudi"Unknown Genius je napisao/la:To je činjenica.Manuel je napisao/la: Totti je po meni najbolji igrac kojeg je imala Italija i dovidjenja prijatno

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
AS Roma
Pobio si me, nema.Denno je napisao/la:http://www.free-elements.com/Italy/is0.html" onclick="window.open(this.href);return false;Pogba je napisao/la:Poslije Alexa i Baggia dakako.Denno je napisao/la:Jednostavno najveći, najbolji kojeg je Italija imala.
Hajde nam jos ubaci odnos golova u evropskim utakmicama kao sto je LP, golove za repku.
Ispade Di Natale jedan od najvecih ikada.
Pa jedan Zidane se smatra ponajboljim ikada, a jedva je presao 115 golova u karijeri.
Racunas li da Totti u Romi nije nikada imao konkurenciju, a da je Ale imao Trezegueta da dijeli golove s njim, da je kasnije imao Ibru kojeg je Capello vise gotivio, da je imao Inzaghia par sezona, Kovacevica, Di Vaia pa i Zizua koji je bio najbolji igrac planete itd, dok se u Romi sve vrtilo oko jednog covjeka.
Poredis li presiju koju ima kapiten Juventusa i kapiten Rome? Neuporedivo veca u Juventusu. Trebamo li trofeje uvoditi u pricu? Da ne duzim. Ne trebamo se ubjedjivati jer niko nece pobijediti.
Za mene je Alex simbol desetke, na terenu i van njega, model ponasanja i igranja, u svakom smislu i naravno bolji igrac od Tottia.
Ne sporim da je to Totti za tebe.
Bila je i anketa dugo vremena ovdje i bar ako govorimo o forumskim okvirima, Alex je bio daleko ispred.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 sep 2014, 00:50, ukupno mijenjano 4 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Individualno se moze reci sigurno da je Totti ispred Del Piera, klubski iza..Manuel je napisao/la:Svak ima svoje misljenje,evo ko je tebi najbolji ikada kad smo vec otvorili tu temu.tuzlak1987 je napisao/la:Da kazes da je bolji npr od Del Piera iz nekog ugla hajd dobro, ali da je najbolji Italije koji je imala stvarno nije realno. To treba zabraniti da se govori..Manuel je napisao/la:
Totti je po meni najbolji igrac kojeg je imala Italija i dovidjenja prijatno
Pa kada bih vec mogao birati rekao bih nekog od Zoff, Maldini, Facchetti individualno. Za reprezentaciju isto ta 3, a njima se od ovih novijih mogu dodati Pirlo, Buffon i De Rossi. Samo treba pogledati koliko su oni u reprezentaciji i sve ce biti jasno..
Pogba je napisao/la:Denno je napisao/la:Pobio si me, nema.Pogba je napisao/la: http://www.free-elements.com/Italy/is0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajde nam jos ubaci odnos golova u evropskim utakmicama kao sto je LP, golove za repku.
Ispade Di Natale jedan od najvecih ikada.
Pa jedan Zidane se smatra ponajboljim ikada, a jedva je presao 115 golova u karijeri.
Racunas li da Totti u Romi nije nikada imao konkurenciju, a da je Ale imao Trezegueta da dijeli golove s njim, da je kasnije imao Ibru kojeg je Capello vise gotivio, da je imao Inzaghia par sezona, Kovacevica, Di Vaia pa i Zizua koji je bio najbolji igrac planete itd, dok se u Romi sve vrtilo oko jednog covjeka.
Poredis li presiju koju ima kapiten Juventusa i kapiten Rome? Neuporedivo veca u Juventusu. Da ne duzim. Ne trebamo se ubjedjivati jer niko nece pobijediti.
Za mene je Alex simbol desetke, na terenu i van njega, model ponasanja i igranja, u svakom smislu i naravno bolji igrac od Tottia.
Ne sporim da je to Totti za tebe.
Bila je i anketa dugo vremena ovdje i bar ako govorimo o forumskim okvirima, Alex je bio daleko ispred.
Del Piero je vodio Juve do tri finala LP onaj jaki Juve, dok je Totti onu jaku Romu koja je bila prvak Italije doveo do....

@tuzlak1987
Napokon jedan realan post.Sto se tice repke slazem se za sve sto si nabrojao al ovako ako gledamo individualni kvalitet onda je Totti najbolji mislim meni najbolji da me drugi pogresno ne shvate i da sad ne uniste temu.
Gdje ces reci da je Totti individualno bolji od Del Piera,evo sad ce nas Juventini raskomadati haha al neka ce,svak svog konja hvali.
Napokon jedan realan post.Sto se tice repke slazem se za sve sto si nabrojao al ovako ako gledamo individualni kvalitet onda je Totti najbolji mislim meni najbolji da me drugi pogresno ne shvate i da sad ne uniste temu.
Gdje ces reci da je Totti individualno bolji od Del Piera,evo sad ce nas Juventini raskomadati haha al neka ce,svak svog konja hvali.
Tačno tako, gdje ćeš to reci.Del Piero je individualno bolji kad su golovi u pitanju kako ukupan broj tako i onaj za reprezentaciju i u europskim takmicenjima dok Totti ima vise u Serie A.Manuel je napisao/la:@tuzlak1987
Isto tako Del Piero ima vise titula jer i to su neki "individualni" uspjesi gdje je u ostvarenju istih uvijek bio glavni ili prvi do glavnog. Sad ima jos individualnih kriterija al eto ovo je jedan dio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i ja navijam za Juventus ali ne mogu osporiti Tottijeve individualne statistike, ako ne i ponajbolje u Seriji A ikada..Manuel je napisao/la:@tuzlak1987
Mada je Del Piero naravno vise po mom ukusu, bolje je kontrolisao kroz karijeru temperament. Sto bi se reklo gospodin koga svi cijene u fudbalu..
Pa i jeste najbolji u Seriji A,nisam ja napravio tu statistiku.tuzlak1987 je napisao/la:Pa i ja navijam za Juventus ali ne mogu osporiti Tottijeve individualne statistike, ako ne i ponajbolje u Seriji A ikada..Manuel je napisao/la:@tuzlak1987
Mada je Del Piero naravno vise po mom ukusu, bolje je kontrolisao kroz karijeru temperament. Sto bi se reklo gospodin koga svi cijene u fudbalu..
Sto se tice temperamenta tu je Totti skroz druga prica,jbg desava se to je fudbal

Pa Sissoko brate i Totti bi se naosvajao titula da je otisao u Real ili da je imao jaku Romu ko sto je Del Piero imao jak Juve.Ne mozes po tome porediti koji je bolji igrac.Jednostvano Totti je citavu karijeru ostao u Romi i zato ga svi u svijetu postuju i cijene.Lik je gospodin,odbio milione da ostane u Romi,pa pogledaj koliko danas imas igraca koji odbiju da igraju za vece pare da bi ostao u svom klubu.Uz Tottija je tu i De Rossi pa Gerrard a i Lahm.Nema ih puno i zato ih ljudi cijene jer igraju srcm za svoj klub.
GRADNJA NOVOG STADIONA POCINJE POCETKOM JULA 2015.
http://www.forzaroma.info/2014/09/04/e- ... tta/368894" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forzaroma.info/2014/09/04/e- ... tta/368894" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da veličina Tottija ne treba sa se diskutuje, samo pogledajte gdje je on sada i gdje Del Piero sad. Bez omalovažavanja Del Piera al Totti je ipak Totti 

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kakva komparacija. Bravo.GameFKS je napisao/la:Mislim da veličina Tottija ne treba sa se diskutuje, samo pogledajte gdje je on sada i gdje Del Piero sad. Bez omalovažavanja Del Piera al Totti je ipak Totti

#MaxOUT
#MaxOUT
Manuele brate mi taj stadion nikad nećemo napravit kako je krenulo, taman kad izjave da je sve gotovo i da kreće gradnja odmah nešto iskrsne
za mišljenje da je Del Pierro > Totti na osnovu neke ankete na forumu. Osvojio je i Balotelli i tripletu i EPL pa jel bolji od Alexa i Tottija? Činjenica je da su Totti i Del Pierro tu negdje kvalitetom, mada bi ja ispred stavio Tottija jer jednostavno je bolji, ne mnogo, ali je bolji. I šta drugo da im uzmemo za mjerilo nego golove. Alex je svoju karijeru završio u Italiji dok naš kapiten i dalje traje i ruši rekorde. U historiji će na onoj ljestvici ostati ispred i Alexa i Baggia, samo problem je što nije juventin, a jbg vi bi da je sve vaše najbolje, imate preveliko mišljenje o vašem klubu i igračima. Del Pierru svaka čast na karijeri bez incidenata
al ipak Totti je taj koji ruši rekorde, igrač koji je mogao igrati bilo gdje, zarađivati koliko hoće,al ipak je ostao u Romi, iako prgav,ipak ima neki karakter. Samo eto nije juventin 

embrace the chaos
Denno objasnioPogba je napisao/la:Kakva komparacija. Bravo.GameFKS je napisao/la:Mislim da veličina Tottija ne treba sa se diskutuje, samo pogledajte gdje je on sada i gdje Del Piero sad. Bez omalovažavanja Del Piera al Totti je ipak Totti

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Giacherinni je bolji igrac od Tottia.GameFKS je napisao/la:Denno objasnioPogba je napisao/la:Kakva komparacija. Bravo.GameFKS je napisao/la:Mislim da veličina Tottija ne treba sa se diskutuje, samo pogledajte gdje je on sada i gdje Del Piero sad. Bez omalovažavanja Del Piera al Totti je ipak Totti
#MaxOUT
#MaxOUT
Prvo Totti je samo malo mladji od Del Piera, dok je Del Piero krajem 90-ih bio uz Ronalda i jos neke igrace najbolji napadac i igrac na svijetu Tottia slabo da je bilo na mapi.Denno je napisao/la:Manuele brate mi taj stadion nikad nećemo napravit kako je krenulo, taman kad izjave da je sve gotovo i da kreće gradnja odmah nešto iskrsne![]()
za mišljenje da je Del Pierro > Totti na osnovu neke ankete na forumu. Osvojio je i Balotelli i tripletu i EPL pa jel bolji od Alexa i Tottija? Činjenica je da su Totti i Del Pierro tu negdje kvalitetom, mada bi ja ispred stavio Tottija jer jednostavno je bolji, ne mnogo, ali je bolji. I šta drugo da im uzmemo za mjerilo nego golove. Alex je svoju karijeru završio u Italiji dok naš kapiten i dalje traje i ruši rekorde. U historiji će na onoj ljestvici ostati ispred i Alexa i Baggia, samo problem je što nije juventin, a jbg vi bi da je sve vaše najbolje, imate preveliko mišljenje o vašem klubu i igračima. Del Pierru svaka čast na karijeri bez incidenata
al ipak Totti je taj koji ruši rekorde, igrač koji je mogao igrati bilo gdje, zarađivati koliko hoće,al ipak je ostao u Romi, iako prgav,ipak ima neki karakter. Samo eto nije juventin
Del Piero je postigao više golova u karijeri od Tottia, više je postigao golova za reprezentaciju Italije(27 za Del Piera 9 za Tottia), dao je više golova u europskim takmičenjima, bio je prvi strijelac LP što Totti nije bio a igrao je i Totti LP da ne bude zabune.Totti ima više golova u Serie A.
Totti je imao priliku sa Batistutom i ostalim jakom Romom da napravi više u Europi pa nije dok je Del Piero igrao 4 finala LP uz jedno osvojeno, to isto govori o dosta o njima dvojici.
Del Piero je borio se za mjesto u ekipi sa mnogo jačom konkurencijom nego što je bila u Romi i izborio se uvijek za svoje mjesto.
Totti je vukao često lošu Romu to se može i za Del Piera reći pogotovo nakon 2006-e godine kad je loši Juve opet dovodio do LP i čak rušio Real Madrid na Bernabeu te prolazio grupu.
Što se tiče ostanka u timu gdje je Totti odbijao ekipe i tako gubio priliku da osvaja..... pa šta je Del Piero uradio 2006 nego odbio jake ekipe i izgubio priliku da još osvaja i obara rekorde a sam je imao ponude i Barselone i UTD koji su tad za Juventus bili svemirski brod s kim je on tavorio po Serie B i tu bio najbolji strijelac lige i čim se vratio opet bio najbolji strijelac Serie A.
Još jedna bitna stvar Del Piero je imao tešku povredu na vrhu karijere kad ga je sve išlo i to mu karijeru usporilo.
Sve faktore koji su Tottia ograničavali da napravi veću karijeru važe i za Del Piera čak su i gori.
Del Piero je jednostavno bolji igrač što i podaci, lični rekordi i trofeji i performanse u klubovima govore, što se tiče reprezentacije Totti je ostavio bolji učinak iako ni on nije tu briljirao al opet je i tu Del Piero postigao više golova i sa tom uopšteno lošijom predstavom.
Bolji je Alex svakako, samo što je on u repki morao 7-icu nositi i grijati klupu. To što je u Calciu Totti podosta više golova postigao i što će na onoj ljestvi ostati zauvijek ispred to ćemo zanemariti.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.