Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 13:19

juventus 0244 je napisao/la:Sad citam Marotta trazi popuste, pa kako ovi pisu Marotta bi sve odkupio, kako bi zadržap dobre odnose sa ostalim :D . Za Matrija daju hrpu mladih igrača Maronea, Pasquata, .... . Takodjer se i za ostale igrače pominju Amauri, Iaquinta kao mogući mamci :). Ne znam koliko je pametno uzeti igrača kako bi zadržao dobre odnose, ali možda Mottu otkupe, kako bi mogli i Sancheza dobiti :mrgreen: .

A za Tiaga pa to bi bilo dobro, jel to onaj Fucile reprezentativac Urugvaja, koliko godina ima?
http://www.transfermarkt.de/de/jorge-fu ... 44057.html
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 13:20

JuveSissoko je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:"nesto" smo dogovorili sa Portom, Tiago + 5.5 miliona, ne znam ko li je i sta je u pitanju, al sta god da je, Tiaga se rjesavamo :mrgreen:

p.s. u pitanju je Fucile, to ce nam izgleda bit jedan od novih bekova

Dobre vijesti :D

Citam da bi mogo Amauri u fiorentinu. .. mogli bi tu neku zamjenu napraviti Amauri- vargas ili De Silvestria 8-)
vec sam napisao, da bi rado vidio De Silvestria al ga nisam ove sezone pratio,kad sam ga pratio, Ribery je pored njega izgledao veoma tuzno , dakle bio je u super formi, sada ne znam kako stvari stoje, al opet se i on spominje,dakle ima materijala kod momka :mrgreen:
Ma mlad je momak a i nije los samo eto kad bi mogli tu zamjenu napraviti bez ikakvi cash izmedju zasto ne.. Jos je talijan a to Marotta voli ;) ,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2011, 13:34

MaGiCa je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: E onda gledam zambrottu...eh,kako smo ga voljeli samo a izdo nas....Masina je bgm bio u Juventusu..nigdje ni blizu nije bio te forme
Jel vas izdao i Cannavaro?
da ali ne moze se to poredit...

Zambrotta je uz ADP bio najobozavaniji igrac Juventusa...svi smo ludi za njim bili,vec je imao 7-8 godina staza...cesto i zamjenik kapitena..bas ga voljeli.

Fabio je tu bio samo dvije sezone....

Thuram je veci izdajnik od Cannavara i Ibrahimovica recimo..zasto???

pa zato sto je levat imo 34 godine a poletio da ode...gdje ces u pm...gdje ces...

Cannavaro je bio najbolji igrac svijeta u tom trenutku,pa je logicno bilo da zeli nastavit na visokom nivou(kasnije se ispostavilo da ne moze ni priblizno)...al njega i nekako mogu razumjeti...Zlatana pogotovo...

al Thurama i Zambrottu, tesko...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 13:35

Ma mlad je momak a i nije los samo eto kad bi mogli tu zamjenu napraviti bez ikakvi cash izmedju zasto ne.. Jos je talijan a to Marotta voli ;)

da, ako bi u pitanju bila neka razmjena, ja bih ga odmah doveo, tako bi cuvali kesh za jos vece zvijezde, ta bi taktika pravo dobra bila,mislim da ce Marotta da radi nesto u tom stilu, pa da ga i ja vise podrzim u njegovom radu :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 14:05

http://www.transfermarkt.de/de/frederik ... 91716.html

evo skoci cijena Sorensenu na 3 mil, dobar posao, dobro potrosenih tih 150 000 :) samo jos da ga otkupimo, mislim samo budala ne bi to uradila, by the way Happy Birthday Frederik :mrgreen:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 14:26

MaGiCa je napisao/la:
Nitko nije izdajica, to su gluposti. Tesko moze klub financirati onolike place u seriji B. Ostavili su taman igrace koji su bili potrebni za vracanje nazad u seriju A. Ako pojedinci kazu kako im je drago sto su promjenili klub ponovo ih razumijem, jos najbolje da Thuram kaze kako je nesretan sto je presao u Barcu sa toliko godina na ledjima.

Da su svi ostali, danas Juventus ne bi postojao pod tim imenom nego nesto tipa Juventus Ferrari FC :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 14:39

FIFA agent Simone Canovi, izajvio da je Juventus zavrsio oko Rolanda, al eto jedni govore da nije jos, da ga i veceras pratimo, itd itd,hajd vidjecemo

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 apr 2011, 15:04

slika

Many happy returns Frederik Sorensen

Very young, but with the character of a veteran. Frederik Sorensen arrived this summer to play for the Primavera, but it didn’t take too long to convince Del Neri of his qualities and to make his mark in the first team. Up until now he has made 15 appearances in the championship and one in the Coppa Italia.

Today Sorensen turns 19 and the wishes of all at Juventus and Bianconeri supporters could only be “keep up the good work Frederik!”
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 15:22

MaGiCa je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: Stvarno je Pippo nedostizan centarfor...kako sam ga samo volio i jos ga volim...Masina..kakav strijelac...
Meni je iz ovog Juventusa najjaci lik Montero - ultimo guerrero.

Kako je to nenormalan covek. :lol:

Kad je igrao 300ti put za Juve rekao je nesto na foru: "Da nije bilo moje nediscipline, igrao bih sad 400. a ne 300. utakmicu."
[youtube][/youtube]

kazu da je on bio kapiten, a da su drugi samo radi dekoracije nosili kapitensku traku na ruci :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 apr 2011, 15:43

[youtube][/youtube]

kazu da je on bio kapiten, a da su drugi samo radi dekoracije nosili kapitensku traku na ruci :mrgreen:
Kako me nasmija :D :D :D :D . Ma Montero je bio pravi ratnik, bio mi je pravo drag igrač.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 16:12

MaGiCa je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: Stvarno je Pippo nedostizan centarfor...kako sam ga samo volio i jos ga volim...Masina..kakav strijelac...
Meni je iz ovog Juventusa najjaci lik Montero - ultimo guerrero.

Kako je to nenormalan covek. :lol:

Kad je igrao 300ti put za Juve rekao je nesto na foru: "Da nije bilo moje nediscipline, igrao bih sad 400. a ne 300. utakmicu."
[youtube][/youtube]

hahahaah :lol: ,, jel zna ko jel bio montero kaznjen nakon ovog??

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 16:28

Insect_terminator je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Nitko nije izdajica, to su gluposti. Tesko moze klub financirati onolike place u seriji B. Ostavili su taman igrace koji su bili potrebni za vracanje nazad u seriju A. Ako pojedinci kazu kako im je drago sto su promjenili klub ponovo ih razumijem, jos najbolje da Thuram kaze kako je nesretan sto je presao u Barcu sa toliko godina na ledjima.

Da su svi ostali, danas Juventus ne bi postojao pod tim imenom nego nesto tipa Juventus Ferrari FC :mrgreen:
+1
Juventus je lepe pare uzeo za Emersona, Thurama, Cannavara, Vieiru, Zambrottu. Sve matori igraci i svi u blagom padu.
Jedini istinski gubitak je bio Zlatan, ali no way da taj igra u Serie B. Samo bi belaja pravio. Juve na njemu nije izgubio nista finansijski, ali jeste izgubio palmares maestra.
Medjutim, kupovine posle Calciopolija su ga zakovale.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 apr 2011, 16:31

Hvala sissoko za link, pa nije ovaj Fucile ni toliko star (26), nisam ga gledao odavno, ali nije bio loš prije. Ali ipak treba vidjeti nekog drugog :D

Evo ponovo se trača da je Paratici dogovorio Rolanda, ali ako dođe Rolando, onda to znači da Bonucci mora na klupu ili druga opcija da Chielini igra LB, e sad koliko je to pametno, ali bice zanimljiv ovaj prijelazni rok :D, ja sam mislio da je prosla sezona nadmašila sve, ali izgleda da će ova biti još dramatičnija, kad nas samo počnu povezivati sa igračima, ali nije ih mnogo ostalo sa kojima Juve nije povezivan. :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2011, 16:47

MaGiCa je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

+1
Juventus je lepe pare uzeo za Emersona, Thurama, Cannavara, Vieiru, Zambrottu. Sve matori igraci i svi u blagom padu.
Jedini istinski gubitak je bio Zlatan, ali no way da taj igra u Serie B. Samo bi belaja pravio. Juve na njemu nije izgubio nista finansijski, ali jeste izgubio palmares maestra.
Medjutim, kupovine posle Calciopolija su ga zakovale.
sve to stoji...troskovi su se morali pokrit nekako..al

Thuram je mogao komotno ostati...nit su mu pare trebale,nit je mogo sta napravit vise u karijeri...mogo je dzaba fakticki igrat i pomoc klubu.

najteze je bilo za Zambrottu...jbg...kleli smo se u njega...

Cannavara i Ibru donekle oprvdavam...Emerson i Vieira...uzele su se neke pare al tanko je to...a Ibra i Viera su otisli u FC Tavollini :cry: :evil:

Mnogo vise su vrijedili svi,nego sto smo dobili za njihove transfere...al eto,imali su visoke place,pa je prodaja bila jedino rjesenje,ako vec nisu htjeli igrati po nizim standardima...

Al zato Del Piero,Nedved,Buffon,Trezeguet,Camoranesi, koji su u stvari bili i najvredniji igraci te ekipe,ostali su...hvala vam...to nikada necemo zaboraviti,jer tesko da bi se odmah vratili.

Tesko je o tim temama iznova govoriti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 17:57

VAN DER WIEL-ROLANDO-CHIELLINI-CLICHY

hajmo interno glasanje, svidjal vam se ovo, mislim da je realno, djeluje mi kao da cemo mi ovo ljeto ipak kvalitetne igrace ganjat, valjda me nece Marotta napravit budalom,pa da se djaba nadam jednoj ovakvoj odbrani :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2011, 18:02

dosta dva beka...kvalitetna..stopere vec imamo...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 18:05

sarajlija89 je napisao/la:dosta dva beka...kvalitetna..stopere vec imamo...
slijedece sezone, treba Sorensena stavljat na stopera, kad mali onako igra na beku, ni na stoperu,prirodnoj poziciji, ne moze bit gori, nadam se da nece bit jos koji sMotta da mu uzima dragocjeno vrijeme za napredak, a momak u 5 minuta na neprirodnoj poziciji sa svojih sada 19 godina odigra bolje nego onaj italijanski vjeciti talent,a danasnji mediokritet sMotta

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 18:05

Ako mislis na Bonnuci-Chiellini neznam ... nekako im nejde zajedno ;) a moguce da se poprave ako bi dobili dobra dva beka.. Meni je nekako Barzagli sigurniji od ovog Bonnuci, i previse smo dali za njega:S

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 18:08

SoloJuve26 je napisao/la:
Ako mislis na Bonnuci-Chiellini neznam ... nekako im nejde zajedno ;) a moguce da se poprave ako bi dobili dobra dva beka.. Meni je nekako Barzagli sigurniji od ovog Bonnuci, i previse smo dali za njega:S
treba nama jos jedan stoper, da guza malo proradi kod mister 15 miliona aka italijanski talent, neka malo se oznoji,nije dovoljno biti italijan pa da imas propust, nek dodje taj Rolando, nek pojaca konkurenciju,neka Bonucci malo se preispita, to nama treba, a ne , kupi italijana , oboji stadion u italijanske boje i ljepota, udri, ma kkkita, samo rad i znoj, pa bio ti meni iz tunguzije ili iz Italije ne bitno

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 18:12

usputna info, nisam znao da je agent Pirla isti kao i kod Matria i Tonia, znaci dobri odnosi sa nama, "cujem" da se Marotta s tim agentom sastaje u Ponedjeljak, hajd,ako nista, Pirlo bi dosao dzabe, ima mozda u njemu jos koja dobra utakmica :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []