Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ne vjeruj svakome
Ako je ovaj navod iz Daily Maila tačan, onda Džeko ide za 45,30 mil. Eura.City to spend big on striker- Daily Mail
Manchester City are prepared to splash out £38million on Wolfsburg striker Edin Dzeko. Should the Blues pull out all the stops to land the highly-rated forward?
Ne, u EL jeAjde bolje bilo gdje nego da ostane...Jel City u ligi prvaka?
Samo sam objavio navod iz Daily Maila. Ono što piše prije toga nije iz Daily MailaCLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas
ma kako god dok ne objavi Sky Sport nista od togaNoName je napisao/la:Samo sam objavio navod iz Daily Maila. Ono što piše prije toga nije iz Daily MailaCLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas
Ili AvazCLS je napisao/la:ma kako god dok ne objavi Sky Sport nista od togaNoName je napisao/la:Samo sam objavio navod iz Daily Maila. Ono što piše prije toga nije iz Daily MailaCLS je napisao/la:Daily Maila = Expres kod nas
ja i dalje mislim da je City ubjedljivo najozbiljniji kandidat (a mozda sada i jedini, jer malo ko ce platiti tolike pare ja mislim) ali sad kad sam vidio da je Daily mail to objavio vise nisam tako siguran u to ;Dno comment je napisao/la:Daily Mail potvrdio: Džeko dolazi u redove Manchester Citya za 43 miliona eura
http://www.rep.net
haha..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Meshko91, rishovski i 33 gosta.