Mislim paša da ga je vrijeme pregazilo i nije to onaj Rovčanin.Uvalio ga neko i tu je neki mali dil,da demantuje sigurno ne može i treba se tražit mlad robustan špic i sa iznošenim cipelama se ne ide na teferidž.Vjerujem da Vlado može spremit ekipu za vrh,ali treba dobrih igrača dovest,vako sa igračima koji se zadovoljavaju sa par hiljada km-NEMA USPJEHA.Pa nemojte bolan biti u zabludi da Antić,Vučić,Petrović mogu donosit bodove-nema ništa od toga.harden je napisao/la:Ovaj Rovcanin je bezveze doveden al eto. Nek nas demantuje svojim igrama.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
nebeskasila
- Kontakt:
Za sad nos nema neko zvucno ime neki jak igrac mozda sad u ovih par dana. Ali ne treba nam odmah PL nek se ide polako.
Nacuo sam da je klub iznajmljen na 20godina. Narucene su nove stolice, komplet krov dogovoren da se zamijeni.pravi se novi pomocni. Farbaju se tribine. Pravice se svlacionice. Ne znam zasto nam treba da pucamo toliko u nebo a do prije deset dana nismo imali nista.
Nacuo sam da je klub iznajmljen na 20godina. Narucene su nove stolice, komplet krov dogovoren da se zamijeni.pravi se novi pomocni. Farbaju se tribine. Pravice se svlacionice. Ne znam zasto nam treba da pucamo toliko u nebo a do prije deset dana nismo imali nista.
- ASD
- Kontakt:
Vucic je odlican igrac za ove lige.vorkapa je napisao/la:Mislim paša da ga je vrijeme pregazilo i nije to onaj Rovčanin.Uvalio ga neko i tu je neki mali dil,da demantuje sigurno ne može i treba se tražit mlad robustan špic i sa iznošenim cipelama se ne ide na teferidž.Vjerujem da Vlado može spremit ekipu za vrh,ali treba dobrih igrača dovest,vako sa igračima koji se zadovoljavaju sa par hiljada km-NEMA USPJEHA.Pa nemojte bolan biti u zabludi da Antić,Vučić,Petrović mogu donosit bodove-nema ništa od toga.harden je napisao/la:Ovaj Rovcanin je bezveze doveden al eto. Nek nas demantuje svojim igrama.![]()
Nije ni Petrovic los.
Ako je tako ok.ASD je napisao/la:Vucic je odlican igrac za ove lige.vorkapa je napisao/la:Mislim paša da ga je vrijeme pregazilo i nije to onaj Rovčanin.Uvalio ga neko i tu je neki mali dil,da demantuje sigurno ne može i treba se tražit mlad robustan špic i sa iznošenim cipelama se ne ide na teferidž.Vjerujem da Vlado može spremit ekipu za vrh,ali treba dobrih igrača dovest,vako sa igračima koji se zadovoljavaju sa par hiljada km-NEMA USPJEHA.Pa nemojte bolan biti u zabludi da Antić,Vučić,Petrović mogu donosit bodove-nema ništa od toga.harden je napisao/la:Ovaj Rovcanin je bezveze doveden al eto. Nek nas demantuje svojim igrama.![]()
Nije ni Petrovic los.
Jako realan komentar. Da bi se vratio u PL trebas imati ekipu koja je uigrana i na okupu ili da si pun para ko blata pa da dovedes ekstra klasu ali i to nista ne znaci jer ste vidjeli kako smo otresli dva puta Simin han sa satro zvjezdama. Mozda budete medju prvih 5 ali kao potencijalnog kandidata vas ne vidim sto ne znsci da iduca godina nije vasa. Ove godine borbu ce voditi Velez i Olimpic jer su najvise ulozili i imaju najbolje ekipe. Nije sto sam velezovac ali opet dajem sansu nama jer Olimpik je puno mijenjao i dok se to uigra prodje voz. Nama je 90% ekipe ostalo koja je satrala sve redom zadnjih 8-9 kola sa novim igracima Fajicem u spicu i Cvijanovicem na krilu. Cekamo ovog def veznog senegalca Daba koji je igrao za juniore Intera iz Milana. Nije da vas omalovazavam i osporavam vasa nadanja ali stvarno smo ove sezone betonNeRi_K je napisao/la:Nema razloga da dižemo tenzije po pitanju borbe za prvo mjesto sa Veležom, jer smo ostali u ligi više sretno nego spretno. Hvala Bogu da su se stvari počele mijenjati i da možemo očekivati u idućoj sezoni napredak, ali Premijer liga u ovome trenutku nije realna.
Velež je na okupu godinu dana, sada su doveli ciljana pojačanja, uradili su puno na infrastrukturi, dok mi moramo težiti novim svlačionicama i općenito poboljšavanju infrastrukture, a Premijer liga će doći.Ima puno važnijih stvari koje se moraju dovesti u red od Premijer lige. Ekipa Jedinstva uz kvalitetne pripreme može biti među prvih pet na polusezoni, jer ne može se ekipa stvoriti preko noći.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
ma treba biti realan, nazalost mene iz Bihaca je sramota zbog ovih kao nick-Ismar..., ne pisem cesto, ali sam primjetio citajuci mnoge teme, da provocira ostale navijace, po pisanju je rijec ili o balavcu ili o nekom mentalno ogranicenom...
Jedinstvo u PL nije realno, ako se nadate da ce pomoci lopov Duric, onda zelim sve najgorre u zivotu tom "nogometu" i tim debilima..
-necu da gledam kupljene utakmice vise,
-necu debile od sudija koji sude domacinski,
-hocu teren za nogomet, a ne oranicu,
-hocu momke sa naseg kantona, a ne polovnjake alkoholicare sa strane
Jedinstvo u PL nije realno, ako se nadate da ce pomoci lopov Duric, onda zelim sve najgorre u zivotu tom "nogometu" i tim debilima..
-necu da gledam kupljene utakmice vise,
-necu debile od sudija koji sude domacinski,
-hocu teren za nogomet, a ne oranicu,
-hocu momke sa naseg kantona, a ne polovnjake alkoholicare sa strane
Nema razloga da se dižu tenzije između Jedinstva i Veleža, jer bez obzira na sve ova dva kluba imaju tradiciju koja zaslužuje poštovanje.Mexico je napisao/la:Jako realan komentar. Da bi se vratio u PL trebas imati ekipu koja je uigrana i na okupu ili da si pun para ko blata pa da dovedes ekstra klasu ali i to nista ne znaci jer ste vidjeli kako smo otresli dva puta Simin han sa satro zvjezdama. Mozda budete medju prvih 5 ali kao potencijalnog kandidata vas ne vidim sto ne znsci da iduca godina nije vasa. Ove godine borbu ce voditi Velez i Olimpic jer su najvise ulozili i imaju najbolje ekipe. Nije sto sam velezovac ali opet dajem sansu nama jer Olimpik je puno mijenjao i dok se to uigra prodje voz. Nama je 90% ekipe ostalo koja je satrala sve redom zadnjih 8-9 kola sa novim igracima Fajicem u spicu i Cvijanovicem na krilu. Cekamo ovog def veznog senegalca Daba koji je igrao za juniore Intera iz Milana. Nije da vas omalovazavam i osporavam vasa nadanja ali stvarno smo ove sezone betonNeRi_K je napisao/la:Nema razloga da dižemo tenzije po pitanju borbe za prvo mjesto sa Veležom, jer smo ostali u ligi više sretno nego spretno. Hvala Bogu da su se stvari počele mijenjati i da možemo očekivati u idućoj sezoni napredak, ali Premijer liga u ovome trenutku nije realna.
Velež je na okupu godinu dana, sada su doveli ciljana pojačanja, uradili su puno na infrastrukturi, dok mi moramo težiti novim svlačionicama i općenito poboljšavanju infrastrukture, a Premijer liga će doći.Ima puno važnijih stvari koje se moraju dovesti u red od Premijer lige. Ekipa Jedinstva uz kvalitetne pripreme može biti među prvih pet na polusezoni, jer ne može se ekipa stvoriti preko noći.
Bihać svakako zaslužuje Premijer ligu, ali sve u svoje vrijeme. Tek na zimu možemo pričati o mogućim ambicijama, ako se desi da nam druge ekipe uključujući i Velež ne budu bodovno nedostižne.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma Velez jeste jak ove sezone ali ne znaci da je nemoguce. Vidjecemo na polusezoni sve nek se igraci bore da se napokon pogleda normalna utakmica a ostalo ce doci. Vidjecemo kakvi su nam igraci dosli sve je ovo tanko sve za sredine tabele
- ASD
- Kontakt:
Po meni u prosloj polusezoni ste najtanji bili u odbrani, poprilicno staromodni igraci.
Kad bi tu doveli kvalitetnog igraca.
Ostalo dovesti neke mladje igrace koji mogu napredovati.
Recimo Iskra ima dvojicu-trojicu velikih talenata za ovog nivoa koji jos nisu promijenili klub, a vjerujem da hoce.
I na tu ekipu iz polusezonu u polusezonu nadogradjivati ekipu pa nebi ni sumnjao sekunde da bi vam Premijer liga bila blizu.
Pogresno bi bilo natrpati ekipu zvijezdama poslije godina nerada.
Omladinski pogon takodje treba bolje nego sto je sad.
Kadeti i juniori uopste nisu konkurentni u OL Zapad.
A ne sumnjam da u Bihacu i okolini Bihaca ima talentovane djece
Kad bi tu doveli kvalitetnog igraca.
Ostalo dovesti neke mladje igrace koji mogu napredovati.
Recimo Iskra ima dvojicu-trojicu velikih talenata za ovog nivoa koji jos nisu promijenili klub, a vjerujem da hoce.
I na tu ekipu iz polusezonu u polusezonu nadogradjivati ekipu pa nebi ni sumnjao sekunde da bi vam Premijer liga bila blizu.
Pogresno bi bilo natrpati ekipu zvijezdama poslije godina nerada.
Omladinski pogon takodje treba bolje nego sto je sad.
Kadeti i juniori uopste nisu konkurentni u OL Zapad.
A ne sumnjam da u Bihacu i okolini Bihaca ima talentovane djece
Pod novim rukovodstvom kluba dolaze i nove promjene.
Uskoro počinje akcija postavljanja novih stolica na cijelom stadionu.
Svi navijači Jedinstva će imati priliku učestovanja u ovoj akciji, kupovinom stolice.
Uskoro više detalja o samoj akciji!
CRVENO-BIJELI ZA ŽIVOT CIJELI !
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Svaka cast, stadion ce progledati kad se zamjene stolice, krov i uredi prostor oko stadiona...
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Bilo bi dobro kada bi se domace utakmice igrale nedjeljom, mislim da bi posjeta bila puno veca i nadam se da se nece tolesrisati nedisciplina igraca, tipa opijanja i sl, neka biraju ili alkoholicari ili sportiste i koga se uhvati izbaciti iz kluba taman da je najjaci igrac u drzavi...
Takodjer prvu utakmicu mozda staviti besplatan ulaz, a pozvati legende kluba, bivse igrace i trenere i sve koji su na bilo koji nacin dali neki doprinos klubu...
Takodjer prvu utakmicu mozda staviti besplatan ulaz, a pozvati legende kluba, bivse igrace i trenere i sve koji su na bilo koji nacin dali neki doprinos klubu...
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce biti nediscipline i slicnoga previse je ozbiljan projekat da bi bilo mjesta tome...sutra ili prekosutra je predstavljanje trenera i investitora...kako sam cuo da ce doci napadac u21 reprezentativac makedonije...prozivka i pocetak priprema je 01.07 nakon cega slijedi odlazak na Jahorinu gdje ce se odraditi bazicne pripreme te odlazak na turnir neki u banja luku gdje ce igrati i borac banjalucki
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
-
nebeskasila
- Kontakt:
Treba dogovoriti i neku jaku prijateljsku u bihacu pred pocetak sezone da se vrati narod na stadion ima tu puno nekih sitnica koje ce privuci narod na tribine a nama nw treba puno
Ima li kakvih informacija u vezi održavanja press konferencije?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Napadač U-21 Makedonije repke??????bihacusrcu1 je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti nediscipline i slicnoga previse je ozbiljan projekat da bi bilo mjesta tome...sutra ili prekosutra je predstavljanje trenera i investitora...kako sam cuo da ce doci napadac u21 reprezentativac makedonije...prozivka i pocetak priprema je 01.07 nakon cega slijedi odlazak na Jahorinu gdje ce se odraditi bazicne pripreme te odlazak na turnir neki u banja luku gdje ce igrati i borac banjalucki
Ako je reprezentativac ove države pa što bi bolan dolazio u Bihać?
U svakom slučaju je dobro ako potpiše.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
A sto ne bi dosao? Dolazi u ponovo jaku sredinu da pojaca konkurenciju u napadu, sta je cudno?vorkapa je napisao/la:Napadač U-21 Makedonije repke??????bihacusrcu1 je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti nediscipline i slicnoga previse je ozbiljan projekat da bi bilo mjesta tome...sutra ili prekosutra je predstavljanje trenera i investitora...kako sam cuo da ce doci napadac u21 reprezentativac makedonije...prozivka i pocetak priprema je 01.07 nakon cega slijedi odlazak na Jahorinu gdje ce se odraditi bazicne pripreme te odlazak na turnir neki u banja luku gdje ce igrati i borac banjalucki
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima li sta novo?
Bravo i samo naprijed.BIHfAnatiC86 je napisao/la:A sto ne bi dosao? Dolazi u ponovo jaku sredinu da pojaca konkurenciju u napadu, sta je cudno?vorkapa je napisao/la:Napadač U-21 Makedonije repke??????bihacusrcu1 je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti nediscipline i slicnoga previse je ozbiljan projekat da bi bilo mjesta tome...sutra ili prekosutra je predstavljanje trenera i investitora...kako sam cuo da ce doci napadac u21 reprezentativac makedonije...prozivka i pocetak priprema je 01.07 nakon cega slijedi odlazak na Jahorinu gdje ce se odraditi bazicne pripreme te odlazak na turnir neki u banja luku gdje ce igrati i borac banjalucki
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Kad je ta konferencija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.