AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Juve-TZ
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Juve-TZ » 24 nov 2011, 18:44

kad onaj rece dajte mi dokaz da se prevrcu i glume upo sam sa stolice :lol:

u seriji a bi xavi dobio zuti za ono i mozda kao krasic par utakmica kazne....

ono je ocita namjera da iscenira, mogao je mozda i postici pogodak ali je isao da iscenira...u drugom poluvremenu sudija je izasao nakon sto je pregledao i uvidio da nije bio penal te poceo realno suditi i nije svirao ono nad fabregasom sto je bio 10x veci penal od onog nad xavijem...

zbog ovog sam zamrzio barsu, jos kad kazu real prljavo igra....a onaj buskec legne uvijek pred kraj kad vode jedan razlike i valja se 3 minuta :lol: e moje jade...prljaviji su od intera :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 19:06

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 24 nov 2011, 19:21

Tony je odlicno konstatovao: Barcinom protivniku onakav penal se nikada ne svira, ali bas nikada! Evo jedan frisak primjer:
[youtube][/youtube]

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 19:29

sve više i više medija prenosi da traju pregovori oko teveza. kakva su vaša mišljenja, ja sam nekako podijeljen?

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 19:35

baresi#6 je napisao/la:sve više i više medija prenosi da traju pregovori oko teveza. kakva su vaša mišljenja, ja sam nekako podijeljen?
kažu da je i papi :mrgreen: dao zeleno svjetlo i da je već 99% igrač milana od januara, e sad ostaje da se sa sitijem dogovore, a oni ga se žele riješiti za stalno i hoće klauzulu o obaveznom otkupu na kraju sezone a milan bi samo posudbu pa da se na ljeto onda dogovaraju(a onda bi ćelo ponudio 2 miliona i boneru :lol: ).
svi znamo da od casana nema ništa ove sezone, dakle treba nam jedan napadač, e od teveza boljeg nema, mislim ima ali su svi pod ugovorom, al od ovih realnih opcija je najbolji, biće vjerovatno skup, ali to je već tuđa briga, od mene glas ZA (a on je vrlo važan-mislim glas :mrgreen: )
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 nov 2011, 19:40

BOA BOA BOA, TENG TENG TENG HAHAHAHHA koji je ovo kralj :lol:

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 nov 2011, 20:18

Radije bih Super Marija ili Kuna, ali eto nije ni Karlitos los. Mislim da je on odlican za Italiju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 nov 2011, 22:52

Sad ce Silvio srediti ekipu, cim se on setka po svlacionicama, sprema se nesto. 8-)
Mislim da bi nam dobro dosao, pogotovo sto nema Cassana.

I ne bi se bas tako lako rijesio Taiwa, u dvije utakmice nije mogao pokazati sta moze, a ako mrtvi Antonini moze dobiti toliko prilika, vala moze i Taiwo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 nov 2011, 22:58

Ako dovedete Lulica,imati cete jos jednog simpatizera iz Bosne :lol: :lol: :lol:

ozbiljno mislim!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 nov 2011, 18:04

ma kakav lulić bacaju bombe bezveze. taiwo je zasad loš ali polako ima vremena da se dokaže.
Tevez Agent: "We like the Milan"

Kiavash "Kia" Joorabchian, Tevez agent has spoken exclusively to Sky. The Iranian leadership met yesterday to discuss the Rossoneri their possible transfer of Carlos Tevez in the court of Massimiliano Allegri. The journalist has found the prosecutor in the famous restaurant in Milan "Giannino," Joorabchian has left open the doors of the transfer: "I heard Carlos and would be happy to come to Italy. We talked to the big Italian clubs AC Milan interest us. Tevez wants to play at a big club. "Adriano Galliani could meet for the second time tonight Argentinean agent in negotiations to continue.
google translate sa milannwes sry. šta kažete je li rano da mu zaželimo dobrodošlicu? 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 nov 2011, 19:08

baresi#6 je napisao/la:ma kakav lulić bacaju bombe bezveze. taiwo je zasad loš ali polako ima vremena da se dokaže.
Tevez Agent: "We like the Milan"

Kiavash "Kia" Joorabchian, Tevez agent has spoken exclusively to Sky. The Iranian leadership met yesterday to discuss the Rossoneri their possible transfer of Carlos Tevez in the court of Massimiliano Allegri. The journalist has found the prosecutor in the famous restaurant in Milan "Giannino," Joorabchian has left open the doors of the transfer: "I heard Carlos and would be happy to come to Italy. We talked to the big Italian clubs AC Milan interest us. Tevez wants to play at a big club. "Adriano Galliani could meet for the second time tonight Argentinean agent in negotiations to continue.
google translate sa milannwes sry. šta kažete je li rano da mu zaželimo dobrodošlicu? 8-)
Pa mozda jeste al mislim da je to gotova stvar.Ćelo je opasan :mrgreen:
Sacekajmo da se pojavi u millanellu.
A Taiwa treba malo sačekati da se privikne,kad smo mogli trpiti Abatea i Antoninija vala mozemo i njega jer je frajer zvijer mrtva.
I spominje se Veloso iz Genoe kao mogucnost,sto se mene tice moze odma :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 nov 2011, 19:17

čini mi se da je taiwo završio karijeru u milanu, nema ga u zadnjih par utakmica ni na klupi a spreman je, izgleda da max na njega više ne računa, nije dobivao baš previše prilika ali sve što je igrao je bio loš, ako eventualno dobije još neku priliku moraće odigrati najbolje partije života da bi ostao, već se sve češće spominje njegov odlazak, a kreću špekulacije ko bi mogao doći na tu poziciju. Šteta stvarno sam od njega najviše očekivao od svih pojačanja.
a tevez bi trebao doći, kažu on je dogovorio svoje uslove još klubovi da se dogovore, a manchesteru je u interesu da ga se rješi, samo cifra od 25-30 miliona koja se spominje nije mala, a nama napad nije najslabija tačka, naprotiv najjači je dio tima, ok mora se neko dovesti umjesto casana, ali vezni i taj l bek su potrebniji

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 nov 2011, 19:26

Taiwo ? kad je tek dosao i ona utakmica protiv Bayerna po vasim postovima se dalo zakljuciti da ste vise nego zadovoljni njegovim nastupima .. Medutim sta se desava ? da li je on doista kalibar za Milan ? po onom sto Alegri smatra nije - il sta ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 nov 2011, 19:41

bio je i ozljeđen, pa kad se oporavio dobio je šansu u 2-3 utakmice serie a i 2-3 u LP, ni u jednoj nije pokazao ništa posebno, djeluje izgubljen moraju mu saigrači pokazivati kad treba krenuti naprijed kad ne i sl.
e sad jel mu trebalo dati više utakmica u kontinuitetu-ja mislim da jest, ali imaju ljudi u milanu plaćeni za to i izgleda da su skontali da nije taj kalibar, mada se još nadam da će mu dati zadnju šansu i da će je on iskoristiti

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 nov 2011, 19:49

Mah, ja sam gledao nekoliko partija Milana gdje je Taiwo bio u prvoj postavi, posebno pomno sam pratio onu protiv BATE-a, al', ruku na srce, ništa posebno nije pokazao sem par dobrih prodora. Ostalo su bile izgubljene lopte i očajni centaršutevi. Opet, ima priliku da se pokaže, a nema dvojbe da je pouzdaniji od Ante. :lol:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 26 nov 2011, 00:12

Nek su Antonini i Bonera kvalitet, najlosiji Taiwo odigra kao Antonini u najboljem izdanju.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 nov 2011, 11:46

Al najjace je kad boneru stavi na lijevog beka il na desnog :roll:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 nov 2011, 17:29

The first goal for Barcelona is vitiated by an offside position of Xavi, you see the bottom of the screen ahead of the defenders Milan fans. The fifth episode is charged with the penalty given very generously to Xavi for a deduction of venial Aquilani. In the second half Puyol already warned of strong action by hitting the ball with AC Milan arm Stark but not stop the game shows him a second yellow and then red. "The hope is that we will be better in the coming matches."
jeste mi srce ko džamija što su sinoć glumci izgubili i što kaskaju za realom velikih 6 bodova.

nego za večeras, kakav je sastav kakve su prognoze? juve se ne šali sad su na +4 i tekma manje, ova se utakmica mora pobijediti po apsolutno svaku cijenu. raspored je povoljan naredna kola i mora se to maksimalno iskoristiti.
ne igra nesta koji je mjesec dana van stroja, naviknuli smo na povrede ključnih igrača. u zamjenu će uskočiti yepes, šta je sa mexesom??

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2011, 17:34

nema mexesa još desetk dana, operisao ruku nakon ozljede na treningu :roll:
prvi put ove sezone neće braniti abiati umjesto njega amelia, ostalo standardno jedino pitanje je uz ibru pato ili robinjo

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 nov 2011, 20:32

MILAN: Amelia Abbot, Yepes, Thiago Silva, Antonini, Aquilani, van Bommel, Nocerino, Boateng, Pato, Zlatan Ibrahimovic. Facilities: Rome, Seedorf, Ambrosini, Bonera, Emanuelson El Shaarawy, Robinho.
Pippa i Taiwa ni na klupi nema ccccc **** ga Anttonini

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.