FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 01 nov 2009, 23:26

Red or Dead je napisao/la:@manijakk ...ti ako budes dolazio u Mostar,ja cu ti prvi glavu razbiti kamenom...nece te cijelo kosevo sastavit ! ;)
STRAH OD MANIJAKA...pozdravite bubnjara :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 01 nov 2009, 23:49

Sjajna uvertira za derbi,vrlo bitna tri "gostujuća" boda koja nam donekle nadoknađuju propušteno sa Rudarom,Zvijezdom i Modričom.Bitno je da smo od prve minute postavili stvari na svoje mjesto,da se vidjelo ko je gazda na našem terenu,na vrijeme se dao gol(nadam se da će baš Alen odlučiti i derbi),bilo je tu još prilika da se i ranije riješi utakmica a ne da strahujemo do kraja ali ne može uvijek ići onako kako mi želimo.Drago mi je da naša odbrana još jednom prolazi neokrznuta,još u Zenici,Lukavici i Travniku se vidjelo da se ove sezone neće puno ekipa naigrati pored naše odbrane.
Odradili smo danas nezgodniji dio posla,pobijedili smo težeg gradskog rivala,sad bi trebalo da je na redu nova poslastica,stiže nam naša meza i mislim da baš u toj idućoj utakmici moramo poraditi na realizaciji šansi,moramo te laganije utakmice puno ranije rješavati u svoju korist.

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 01 nov 2009, 23:54

Da li neko moze postaviti neki link ili napisati, kracu historiju sarajevskih derbija, posljednje rezultate, omjer u pobjedama (ukupno i na Grbavici), najbolje strijelce itd... :) hvala

adin
Kontakt:

Post Postao/la adin » 02 nov 2009, 00:03

Halo pacenici iskomplexirani dok se tekma ne zavrsi ne serite o tome kako ce te vi nekoga "poderati"na terenu ili na tribinama!Nakon 7 godina sebi dolazite i odmah bi da ste najjaci ,najbolji ...polako loptu dole ;)
Zeljeznicar jedan od rijektih timova koji ima zagarantovane 2 euro tekme u sezoni!
Taj neki vas praznik Zubandan je dokaz vase iskomplexiranosti,zbog tog "praznika" znamo da smo za vas DIVOVI!

Znam da navijam za Veliki Klub, jer simpatizeri manjeg gradskog kluba slave dan kad su pobijedili taj Veliki Klub!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 nov 2009, 00:13

adin je napisao/la:Halo pacenici iskomplexirani dok se tekma ne zavrsi ne serite o tome kako ce te vi nekoga "poderati"na terenu ili na tribinama!Nakon 7 godina sebi dolazite i odmah bi da ste najjaci ,najbolji ...polako loptu dole ;)
Zeljeznicar jedan od rijektih timova koji ima zagarantovane 2 euro tekme u sezoni!
Taj neki vas praznik Zubandan je dokaz vase iskomplexiranosti,zbog tog "praznika" znamo da smo za vas DIVOVI!

Znam da navijam za Veliki Klub, jer simpatizeri manjeg gradskog kluba slave dan kad su pobijedili taj Veliki Klub!

A ti dosao da provociras? Je li balo? Ko je manji Klub? Ko je stariji 20 godina? Ko ima SVOJ stadion, a ko igra na gradskom? Kako je nastalo Torpedo, pardon sarajevo...

Obrisi nos pa daodji da pricamo ;)

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 02 nov 2009, 00:19

manijakdv je napisao/la:Sjajna uvertira za derbi,vrlo bitna tri "gostujuća" boda koja nam donekle nadoknađuju propušteno sa Rudarom,Zvijezdom i Modričom.Bitno je da smo od prve minute postavili stvari na svoje mjesto,da se vidjelo ko je gazda na našem terenu,na vrijeme se dao gol(nadam se da će baš Alen odlučiti i derbi),bilo je tu još prilika da se i ranije riješi utakmica a ne da strahujemo do kraja ali ne može uvijek ići onako kako mi želimo.Drago mi je da naša odbrana još jednom prolazi neokrznuta,još u Zenici,Lukavici i Travniku se vidjelo da se ove sezone neće puno ekipa naigrati pored naše odbrane.
Odradili smo danas nezgodniji dio posla,pobijedili smo težeg gradskog rivala,sad bi trebalo da je na redu nova poslastica,stiže nam naša meza i mislim da baš u toj idućoj utakmici moramo poraditi na realizaciji šansi,moramo te laganije utakmice puno ranije rješavati u svoju korist.
normalno da hoce ;) :D

ultras TM
Kontakt:

Post Postao/la ultras TM » 02 nov 2009, 00:19

[quote="adin"]Halo pacenici iskomplexirani dok se tekma ne zavrsi ne serite o tome kako ce te vi nekoga "poderati"na terenu ili na tribinama!Nakon 7 godina sebi dolazite i odmah bi da ste najjaci ,najbolji ...polako loptu dole ;)

Znam da navijam za Veliki Klub, jer simpatizeri manjeg gradskog kluba slave dan kad su pobijedili taj Veliki Klub![/qu

e vidjecmo na derbiju ko je bolji :D vi serete o zubandanu zato sto vas boli taj dan al boli ce vas jos dugo dugo al nebrinite bice jos takvih dana ,a subota slijedeca ce biti jedan od njih 8-)

p.s.jadna vam sudba kad vas osnova udba/da vam nismo dali igrace ne bi ni nastali zato ti idi na temu tvog VECEG gradskog kluba koji to VECI zasniva na dokazima koje samo vi vidite i niko drugi ,,,,zato cao vidimo se u subotu 8-)
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 02 nov 2009, 00:21

adin je napisao/la:Halo pacenici iskomplexirani dok se tekma ne zavrsi ne serite o tome kako ce te vi nekoga "poderati"na terenu ili na tribinama!Nakon 7 godina sebi dolazite i odmah bi da ste najjaci ,najbolji ...polako loptu dole ;)

Bas se pitam da li ce ovakvih ikad nestati, jarane ti si bolestan, ne znam sta vam je ba vise, jel stvarno ne mozete bez Zelje nikako, pa napisi nesto konstruktivno na vasoj temi, sto si dosao ovamo da bezveze zapocinjes raspravu, znamo da ne mozete bez nas nikako, ne morate nam dokazivati to stalno. Izgleda ko god nema nista pametno da pise dodje na ovu temu da prosipa svoje frustracije! Idi ba popij lijek.

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 nov 2009, 00:31

Ma registrovao se da provocira... stipu ga...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 nov 2009, 00:34

Pustite malene nek žive u nadi do subote da nas mogu dobiti i na terenu i na tribini. a onda u subotu će bii sve rečeno i viđeno.cijela Bih će vidjeti KO JE BROJ 1 NA TERENU I NA TRBINAMA
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 nov 2009, 00:35

TMovac je napisao/la:Pustite malene nek žive u nadi do subote da nas mogu dobiti i na terenu i na tribini. a onda u subotu će bii sve rečeno i viđeno.cijela Bih će vidjeti KO JE BROJ 1 NA TERENU I NA TRBINAMA

Zar nije u nedjelju derbi?

jakytm87
Kontakt:

Post Postao/la jakytm87 » 02 nov 2009, 01:02

Evo na stranici http://www.fkzeljeznicar.com pise da se derbi igra u subotu u 20:00 h ;) ŠPICA

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 nov 2009, 01:31

Pa jel moguće da će se igrati 07.11 u 20.00

Pa jel moguće da mi jedino taj termin ne odgovora i da tada ne mogu na tekmu. Nije u 19.00, 18.00 ili 17.00 nego baš u 20.00. Pa **** mu ja mater u **** ako je tako. A biće ko da gledam.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 nov 2009, 01:37

nikad_izvini je napisao/la:Pa jel moguće da će se igrati 07.11 u 20.00

Pa jel moguće da mi jedino taj termin ne odgovora i da tada ne mogu na tekmu. Nije u 19.00, 18.00 ili 17.00 nego baš u 20.00. Pa **** mu ja mater u **** ako je tako. A biće ko da gledam.

Ma meni u 18 30 dodjela diplome, jbg valja trcati, al sta ces...

Ja sam danas na copu cuo da je u nedjelju derbi :?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 nov 2009, 01:41

Nikad bolja atmosfera a i pozicija na tabeli pred gradski (veciti) derbi. Koliko se stampa ulaznica, koliko dobijaju pitari, ima li tv prenosa na compu? Ako brkajlija uzme tri boda, smesi vam se evropa do godine, a i titula nije nemoguca! Od kako je Brko kaznio "kapitena" Cocalica puno vam bolje ide. 8-)
Sretno u derbiju i hocu da se prozorska okna na Alipasinom tresu od navijanja. :D

jakytm87
Kontakt:

Post Postao/la jakytm87 » 02 nov 2009, 01:41

Trazit ce se karta vise :lol:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 nov 2009, 01:49

Jedino u šta se uzdam jeste da će njanje igrati u lištici u Srijedu i da će tražiti a mi pristati da se igra u Nedjelju :mrgreen:

Nemojte me ****, zaista nema smisla. **** vas prijenos u 20 h. Neću, neću, neću, neću i nećuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
da se igra u Subotu, moram da radim **** mi posao mater.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 nov 2009, 02:08

nikad_izvini je napisao/la:Jedino u šta se uzdam jeste da će njanje igrati u lištici u Srijedu i da će tražiti a mi pristati da se igra u Nedjelju :mrgreen:

Nemojte me ****, zaista nema smisla. **** vas prijenos u 20 h. Neću, neću, neću, neću i nećuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
da se igra u Subotu, moram da radim **** mi posao mater.
nemoj se sekirat...opet cu ti sastav diktirat, nije problem :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 02 nov 2009, 07:11

Bilo bi extra kad bi nekako derby se laganice mogao nabacit na soupcast ima nas sto igrom slucaja nismo u SHEHERU :( ;) i naravno Zeljo 3-1 Sarajevo -abd :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

adi_bosanac
Kontakt:

Post Postao/la adi_bosanac » 02 nov 2009, 08:36

Imaju li svi igraci pravo nastupa na derbiju. Moze li neko izbaciti statistiku

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, itatabisine i 34 gosta.