STRAH OD MANIJAKA...pozdravite bubnjaraRed or Dead je napisao/la:@manijakk ...ti ako budes dolazio u Mostar,ja cu ti prvi glavu razbiti kamenom...nece te cijelo kosevo sastavit !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
STRAH OD MANIJAKA...pozdravite bubnjaraRed or Dead je napisao/la:@manijakk ...ti ako budes dolazio u Mostar,ja cu ti prvi glavu razbiti kamenom...nece te cijelo kosevo sastavit !
adin je napisao/la:Halo pacenici iskomplexirani dok se tekma ne zavrsi ne serite o tome kako ce te vi nekoga "poderati"na terenu ili na tribinama!Nakon 7 godina sebi dolazite i odmah bi da ste najjaci ,najbolji ...polako loptu dole
Zeljeznicar jedan od rijektih timova koji ima zagarantovane 2 euro tekme u sezoni!
Taj neki vas praznik Zubandan je dokaz vase iskomplexiranosti,zbog tog "praznika" znamo da smo za vas DIVOVI!
Znam da navijam za Veliki Klub, jer simpatizeri manjeg gradskog kluba slave dan kad su pobijedili taj Veliki Klub!
normalno da hocemanijakdv je napisao/la:Sjajna uvertira za derbi,vrlo bitna tri "gostujuća" boda koja nam donekle nadoknađuju propušteno sa Rudarom,Zvijezdom i Modričom.Bitno je da smo od prve minute postavili stvari na svoje mjesto,da se vidjelo ko je gazda na našem terenu,na vrijeme se dao gol(nadam se da će baš Alen odlučiti i derbi),bilo je tu još prilika da se i ranije riješi utakmica a ne da strahujemo do kraja ali ne može uvijek ići onako kako mi želimo.Drago mi je da naša odbrana još jednom prolazi neokrznuta,još u Zenici,Lukavici i Travniku se vidjelo da se ove sezone neće puno ekipa naigrati pored naše odbrane.
Odradili smo danas nezgodniji dio posla,pobijedili smo težeg gradskog rivala,sad bi trebalo da je na redu nova poslastica,stiže nam naša meza i mislim da baš u toj idućoj utakmici moramo poraditi na realizaciji šansi,moramo te laganije utakmice puno ranije rješavati u svoju korist.
Bas se pitam da li ce ovakvih ikad nestati, jarane ti si bolestan, ne znam sta vam je ba vise, jel stvarno ne mozete bez Zelje nikako, pa napisi nesto konstruktivno na vasoj temi, sto si dosao ovamo da bezveze zapocinjes raspravu, znamo da ne mozete bez nas nikako, ne morate nam dokazivati to stalno. Izgleda ko god nema nista pametno da pise dodje na ovu temu da prosipa svoje frustracije! Idi ba popij lijek.adin je napisao/la:Halo pacenici iskomplexirani dok se tekma ne zavrsi ne serite o tome kako ce te vi nekoga "poderati"na terenu ili na tribinama!Nakon 7 godina sebi dolazite i odmah bi da ste najjaci ,najbolji ...polako loptu dole
Zeljeznicar jedan od rijektih timova koji ima zagarantovane 2 euro tekme u sezoni!
Taj neki vas praznik Zubandan je dokaz vase iskomplexiranosti,zbog tog "praznika" znamo da smo za vas DIVOVI!
Znam da navijam za Veliki Klub, jer simpatizeri manjeg gradskog kluba slave dan kad su pobijedili taj Veliki Klub!
TMovac je napisao/la:Pustite malene nek žive u nadi do subote da nas mogu dobiti i na terenu i na tribini. a onda u subotu će bii sve rečeno i viđeno.cijela Bih će vidjeti KO JE BROJ 1 NA TERENU I NA TRBINAMA
nikad_izvini je napisao/la:Pa jel moguće da će se igrati 07.11 u 20.00
Pa jel moguće da mi jedino taj termin ne odgovora i da tada ne mogu na tekmu. Nije u 19.00, 18.00 ili 17.00 nego baš u 20.00. Pa **** mu ja mater u **** ako je tako. A biće ko da gledam.
nemoj se sekirat...opet cu ti sastav diktirat, nije problemnikad_izvini je napisao/la:Jedino u šta se uzdam jeste da će njanje igrati u lištici u Srijedu i da će tražiti a mi pristati da se igra u Nedjelju![]()
Nemojte me ****, zaista nema smisla. **** vas prijenos u 20 h. Neću, neću, neću, neću i nećuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
da se igra u Subotu, moram da radim **** mi posao mater.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, itatabisine i 34 gosta.