Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@Brnjoo spammeru
sta si se zarakijao 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
a budale zenke, pa kad sam ja spammao :ugeek:
- Nail for Real
- Kontakt:
vala basBrnjoo je napisao/la:a budale zenke, pa kad sam ja spammao :ugeek:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:vala basBrnjoo je napisao/la:a budale zenke, pa kad sam ja spammao :ugeek:![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ova tema malo zamrla. jos malo ce biti hladna kao Busbyeve bebe
Hajmo ljudi, ako nista udrite sa spammanjem, pa da gero ima sta raditi
Hajmo ljudi, ako nista udrite sa spammanjem, pa da gero ima sta raditi
Zidane junior krenuo očevim stopama
ENZO Zidane, 15-godišnji sin Zinedinea Zidanea, jednog od najvećih nogometaša svih vremena, dokazuje iz dana u dan da je naslijedio očeve gene.
Tako se Zidane junior trenutno nalazi u omladinskom pogonu Reala, kluba u kojem je njegov otac završio svoju karijeru 2006. godine.
Zanimljivo, igra također na veznoj poziciji i nosi dres s brojem 10 kao i otac, a baratanjem lopte, te općenito nogometnom tehnikom i držanjem na terenu, nevjerojatno podsjeća na umirovljenu zvijezdu "tricolora".
"On je zaista poput kopije svog oca na travnjak", komentirao je sportski direktor Reala Jorge Valdano
[youtube][/youtube]
ENZO Zidane, 15-godišnji sin Zinedinea Zidanea, jednog od najvećih nogometaša svih vremena, dokazuje iz dana u dan da je naslijedio očeve gene.
Tako se Zidane junior trenutno nalazi u omladinskom pogonu Reala, kluba u kojem je njegov otac završio svoju karijeru 2006. godine.
Zanimljivo, igra također na veznoj poziciji i nosi dres s brojem 10 kao i otac, a baratanjem lopte, te općenito nogometnom tehnikom i držanjem na terenu, nevjerojatno podsjeća na umirovljenu zvijezdu "tricolora".
"On je zaista poput kopije svog oca na travnjak", komentirao je sportski direktor Reala Jorge Valdano
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- -Barcelona-
- Kontakt:
zar je zidan nosio broj 10 u realu,koliko ja znam nosio je 5Raul_64 je napisao/la:Zidane junior krenuo očevim stopama
[youtube][/youtube]
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ma copy paste,možda su mislili na reprezentaciju mada nema smisla...važno je da i ovaj okreče ove crveno-plave dresove 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jadni ovi crveno plavi nisu se ni 6 godina odmorili eto još jednog za 3-4 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa u isto recenici pise da igra istu poziciju i nosi broj isti kao otac koji je umirovljena zvijezda 'tricolora"znaci da se misli na reprezantaciju,,pozz
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Omerbavarac
- Kontakt:
U skoli.nevjernik je napisao/la:gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:U skoli.nevjernik je napisao/la:gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Promatra dok ga mijenjas. Kakvo je to pašče na slici, jel to onaj od onog Karovica sto je silovo onog zavezanog psića xDnevjernik je napisao/la:gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme![]()
ne mogu da vjerujemBrnjoo je napisao/la:Promatra dok ga mijenjas. Kakvo je to pašče na slici, jel to onaj od onog Karovica sto je silovo onog zavezanog psića xDnevjernik je napisao/la:gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme![]()
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
zasto?nevjernik je napisao/la:ne mogu da vjerujemBrnjoo je napisao/la:Promatra dok ga mijenjas. Kakvo je to pašče na slici, jel to onaj od onog Karovica sto je silovo onog zavezanog psića xDnevjernik je napisao/la:gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme![]()
A sto vam treba da ga prizivate,zbog spama cu onda vas prijaviti a ne njega posle 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=362792 Ako niste gledali vrijedi pogledati 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
kralju svaka ti cast na ovomejuznjak> je napisao/la:http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=362792 Ako niste gledali vrijedi pogledati
Dugo nisam gledao reportazu o Madrilenu, uglavnom su to sve bile o El Clasicu, ali jedna nasa ovdasnja, iako kratka, je sjajna. Bilo je nekoliko podataka pomenuto za koje fkt nisam znao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.