Ima logike to sto kazes ali ja prije svega pricam o ovoj ekipi,mi smo 2015 odigrali odlicno,najbolja ekipa ikada (vjerovatno) nam dala dva gola iz kontri. Nakon izjednacenja mi smo jedan period bili bolji,krenuli po golove i pobjedu. A ne ko obezglavljene preplasene kokosi 45 min molili Boga se sudija svira kraj kao u ovom finalu,a tokom cjele sezone djelovali ko odred ubica.ramiral je napisao/la:Samo dvojica ne računajući Gigija su bila u prvoj postavi u onom finalu 2015. Kad je u pitanju svježa krv za eventualne bitke u nekom novom finalu nisam siguran više da li bi i kako bi odigrali.
Razlog zasto se 2015 nismo obrukali je to sto je ekipa imala manji pritisak,finale je bilo nesto potpuno neocekivano.
Zanimljivo i pomalo zastrasujuce je to koliko faktora jedna ekipa mora ispuniti da bi zasluzeno(ponavljam zasluzeno,jer anomalije tipa srece iskljucujem) uzela LP. Povjerovao bi u sve ali da mi je neko rekao da cemo epski chokirati u drugom poluvremenu vjerovatno bi se nasmijao ono od srca.
Medjutim sta je tu je. Ocekivali smo bolja vremena,ekipa se ucvrstila u samom vrhu ervopskog nogmeta ali stvari ne izgledaju tako dobro.
Opet ce ekipa pretrpiti velike promjene. Krpimo se. Nema konstante u igrackom kadru. Eto Alves izgurao Cuadrada. Zaluzeno,ali na jednu sezonu,i sada Cuadrado treba da se bori za prvih 11? Dolazi ovaj i onaj a pominje se odlazak Sandra,Bonuccia itd. Jos kada na to sve dodas potencijalnu zabranu trgovine u narednoj sezoni,mozda i dvije...
Baksuzna je ova ekipa a i mi sa njom