Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Klasicno za BiH. Malo progledas kroz prste i odmah se to vidi kao slabost i poziv za orgijanje. Necu vise upozoravati, tema je Premiker liga. Mislim da sam dovoljno rekao.
Kada ce biti skupsina FK Slobode , jer ode nam Nalic u Zelju ako ne bude skupstine 
Ako je tema premijer liga zasto onda dopustas ovim nizeligasima da pisu ovdje?admin je napisao/la:Klasicno za BiH. Malo progledas kroz prste i odmah se to vidi kao slabost i poziv za orgijanje. Necu vise upozoravati, tema je Premiker liga. Mislim da sam dovoljno rekao.
Ovaj mazlum moze provocirati i vrijedjati, kada mu se odgovori brise se...
Nemojte da netko dobije po glavi prvom prilikom u Mostaru...
Budite sigurni da hoce ako se nastavi s brisanjem ili baniranjem...
Daj mi furadana!
Aj opasni prosetaj. Drago nam je sto smo se druzili.Shullenta je napisao/la:Ako je tema premijer liga zasto onda dopustas ovim nizeligasima da pisu ovdje?admin je napisao/la:Klasicno za BiH. Malo progledas kroz prste i odmah se to vidi kao slabost i poziv za orgijanje. Necu vise upozoravati, tema je Premiker liga. Mislim da sam dovoljno rekao.
Ovaj mazlum moze provocirati i vrijedjati, kada mu se odgovori brise se...
Nemojte da netko dobije po glavi prvom prilikom u Mostaru...
Budite sigurni da hoce ako se nastavi s brisanjem ili baniranjem...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Usvajanje novog budžeta: Za FK Sloboda i izgradnju Tušnja rekordna sredstva
RSD Sloboda će, zahvaljujući većem budžetu Grada Tuzla, dobiti rekordnu tranšu u iznosu od 1.175.000 KM umjesto ovogodišnjih 700.000 KM.
Također, usvajanjem novog budžeta za izgradnju i rekonstrukciju stadiona Tušanj biti izdvojeno 1.389.219,66 KM.
Sjednica Gradskog vijeća Grada Tuzle bit će održana u četvrtak, 20. decembra, a predložen je dnevni red koji sadrži 18 tačaka među kojima je i usvajanje budžeta za 2019. godinu.
Kada je u pitanju FK Sloboda i tranša od 1.175.000 KM prema RSD “Sloboda” navijačima i simpatizerima to ulijeva dosta nade za nastavak sezone “Crveno-crnih” i borbu za sami vrh tabele i izlazak u Evropu.
RSD Sloboda će, zahvaljujući većem budžetu Grada Tuzla, dobiti rekordnu tranšu u iznosu od 1.175.000 KM umjesto ovogodišnjih 700.000 KM.
Također, usvajanjem novog budžeta za izgradnju i rekonstrukciju stadiona Tušanj biti izdvojeno 1.389.219,66 KM.
Sjednica Gradskog vijeća Grada Tuzle bit će održana u četvrtak, 20. decembra, a predložen je dnevni red koji sadrži 18 tačaka među kojima je i usvajanje budžeta za 2019. godinu.
Kada je u pitanju FK Sloboda i tranša od 1.175.000 KM prema RSD “Sloboda” navijačima i simpatizerima to ulijeva dosta nade za nastavak sezone “Crveno-crnih” i borbu za sami vrh tabele i izlazak u Evropu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vlada FBiH nagrađuje klubove i sportiste: Zrinjskom 15 hiljada KM za osvajanje Premijer lige
E jesu se vala pritrgli..MortemHz je napisao/la:Vlada FBiH nagrađuje klubove i sportiste: Zrinjskom 15 hiljada KM za osvajanje Premijer lige
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa vise dobije prvak San Marina

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
belosevic28
- Kontakt:
Taman za jedan nepostojeci penal. Petnes milja i neki Doslo ce da svira.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ćuo sam da će skupštinu održati u biblioteci.mirza24 je napisao/la:Kada ce biti skupsina FK Slobode , jer ode nam Nalic u Zelju ako ne bude skupstine
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
1,4 miliona....pazi sad....za rekonstrukciju TusnjaMortemHz je napisao/la:Usvajanje novog budžeta: Za FK Sloboda i izgradnju Tušnja rekordna sredstva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo je za pohvalu, izdvojili su vise nego prosle godine a sad sto marku nisu utrosili jbiga 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
GradKamena2
- Kontakt:
Ovi iz saveza nisu normalni sa ovim kaznama za oblacenje,boli njih **** u ceme ce trener vodit utakmicu,pa u engleskoj si mogo vidit da u sorcu treneri vode utakmice,strasno !
- Evolve
- Kontakt:
Ako se iko oblači "fino" u ovoj ligi to je Nalić, sa stilom,ALI, mislim da u praviliku stoji da moraš imat klupske boje, znak,grb ili nešto na sebi. Mislim da možeš i u donjem vešu vodit ako imaš klupske oznake na njemu haha
NK Široki Brijeg
-
GradKamena2
- Kontakt:
Sto je opet glupost,bola nek nosi covjek sta hoce pogotovo ako se ovako gospodski oblaci,logika 0 bodova ,a zato i zivimo u najnakaradnijoj drzavi u europi.
Vrhunski transfer kona, dva mil za stopera i jos ostaje do kraja sez u klubu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Evolve
- Kontakt:
Pa zar nije Kortrijk Tan'ov isto? Fino odradise ovo upumpavanje love heheRooney88 je napisao/la:Vrhunski transfer kona, dva mil za stopera i jos ostaje do kraja sez u klubu.
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste.Evolve je napisao/la:Pa zar nije Kortrijk Tan'ov isto? Fino odradise ovo upumpavanje love heheRooney88 je napisao/la:Vrhunski transfer kona, dva mil za stopera i jos ostaje do kraja sez u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.