Rooney88 je napisao/la:
Pa realno nije ni Dinamo poceo od ovog sto je danas. Tako i nasi klubovi trebaju poceti od necega. FKS je krenula sa Cimirotom, sada Nihad pravi veci transfer. Jos 1-2 kluba neka isprate sa istim/slicnim/vecim transferom i eto ti odlicnog pocetka. Pa da i mi konacno ugledamo svjetlo dana po pitanju klupskog fudbala.
Opet se nismo shvatili izgleda. Aludiraš da ja mislim da je ovo loš transfer šta li. Ne. Dao Bog da moj Široki bude prodavao igrače po toj cifri, odmah bi potpisao. Samo govorim realnost da transfer od 1mil€ i nije nešto velik u smislu da će se glave vrtiti zbog njega po europi ili regionu. Dobar igrač će se uvijek prodati pa i iz ove lige. Toga nama treba, dobrih igrača, dobre škole nogometa, dobre trenere koji će znati usmjeriti mlađariju, bit će i para onda
MortemHz je napisao/la:Pa njima su veći budžeti, koliko para toliko muzike. Ne mogu se bosanskohercegovački klubovi mjeriti sa hrvatskim gdje je samo Dinamu veći budžet od kompletne naše lige i to desetorostruko.
Upravo to,lige imaju više para, klubovi imaju više para, zato i govorim da je ovaj transfer samo kap u moru što se tiče iznosa. Iz naše perspektive odličan transfer.