FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ArsenalSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ArsenalSA » 24 apr 2014, 01:45

Nervoza je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Head je napisao/la:Dupovac kaznjen samo jednu utakmicu,igra derbi. :kafa:
Ja odmah poslije utakmice napisah.

Pozdrav za vrsne poznavaoce fudbala iz susjedstva koji su ubjedjivali ostale i mene da se moraju dobiti dvije utakmice :shh:
I ja sam se raspravljao sa par ljudi, nigdje ne pise da crveni karton znaci automatsku zabranu igranja dvije utakmice. Ako neko zna koji clan to regulise neka postavi bio bih mu zahvalan.
Momci gledaju englesku ligu, pa misle da su ista pravila i kod nas.. ja koliko sam upucen, direktan crveni karton kao u slucaju dupovca je jedna utakmica ne igranja.. zadnji igrac odbrane, nije isao da slomi nogu protivniku..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 apr 2014, 02:08

Nisi dobro upucen, skoro uvijek ide 2 i vise utakmica, jer se pravi razlika za direktan crveni i 2 zuta... ;) Sada nije tako, ali inace jeste, neko iz komisije je procijenio to zbog necega... al hajd i nije neki igrac...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 apr 2014, 02:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi dobro upucen, skoro uvijek ide 2 i vise utakmica, jer se pravi razlika za direktan crveni i 2 zuta... ;) Sada nije tako, ali inace jeste, neko iz komisije je procijenio to zbog necega... al hajd i nije neki igrac...
Šta vam radi Ibraković .. Pa to nije humano :kafa:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 apr 2014, 10:31

Krokodil je napisao/la:
Šta vam radi Ibraković .. Pa to nije humano :kafa:
Štima termine utakmica kako njemu paše :kafa: :opaopa:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 24 apr 2014, 10:43

Za nesportsko ponasanje ide direktan crveni. Onaj faul Dupovca uopste nije nesportski, tako da ne znam sta se cudite, normalno je bilo ocekivati jednu utakmicu kazne. Drugo je to sto vi gledate sa razlicitih aspekata, pa milion nekih verzija iznosite...

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 24 apr 2014, 15:34

Koliko sam upucen oko crvenih kartona svugdje u svijetu crveni karton nosi minimalno dvije utakmice, dok dva zuta kartona od jednog pa dalje..
Sad vjerovatno sto smo mi mimo svijeta pa je kod nas naopako. Sad da je Zeljo ovako, debili bi pisali ko sto pisu sedam godina, Osim u savezu, on vam sredio, a sad Ibrakovic nesto sredio ? :lol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 apr 2014, 16:51

stannis je napisao/la:Koliko sam upucen oko crvenih kartona svugdje u svijetu crveni karton nosi minimalno dvije utakmice, dok dva zuta kartona od jednog pa dalje..
Sad vjerovatno sto smo mi mimo svijeta pa je kod nas naopako. Sad da je Zeljo ovako, debili bi pisali ko sto pisu sedam godina, Osim u savezu, on vam sredio, a sad Ibrakovic nesto sredio ? :lol:
Zar tebi i takvima kao ti nije danas dan žalosti :plac: , a ti na ovakav dan našao piskarati na temi velikana s Koševa. :roll:

Neće nam srediti Ibraković nego Csuhay :wave:
SRETAN BROJ - 1725

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 apr 2014, 17:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi dobro upucen, skoro uvijek ide 2 i vise utakmica, jer se pravi razlika za direktan crveni i 2 zuta... ;) Sada nije tako, ali inace jeste, neko iz komisije je procijenio to zbog necega... al hajd i nije neki igrac...
Sve zavisi od tezine starta, komisija procijenila. Prijatno druze :)
1946

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 apr 2014, 17:15

franklampard8 je napisao/la:
Zato sam i rekao skoro uvijek ide 2 i vise, ali on je koliko sam citao bio zadnji igrac, tako da je namjera ocita i trebalo je biti vise od 1... 1 utakmica ide nakon pregledavanja snimka npr. pa se utvrdi da igrac nije namjerno startovao da povrijedi igraca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 apr 2014, 17:16

Dosta ljudi je pomislilo da je sviran faul nad Dupovcem, pa ti vidi ;)
1946

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 24 apr 2014, 17:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
Zato sam i rekao skoro uvijek ide 2 i vise, ali on je koliko sam citao bio zadnji igrac, tako da je namjera ocita i trebalo je biti vise od 1... 1 utakmica ide nakon pregledavanja snimka npr. pa se utvrdi da igrac nije namjerno startovao da povrijedi igraca...
Nije namjera bila da faulira nego da uzme loptu čisto . Zna se kad igrač ide da spotakne protivnika il ga povuče,kad ne može da ga stigne,itd.Dupovac je ušao u duel i jbg zakačio ga, s tim da je Vule bio pored odma ,MOŽDA je mogao i žuti dati al' eto ni ovo nije nepošteno,ako ćemo realno.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 24 apr 2014, 19:21

franklampard8 je napisao/la:Dosta ljudi je pomislilo da je sviran faul nad Dupovcem, pa ti vidi ;)
:o :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2014, 20:39

Polaznici Akademije FK Sarajevo odigrali su prijateljske utakmice protiv selekcija HNK Hajduk Split.
U-19: HNK Hajduk Split 0:5 FK Sarajevo
Strijelci: Anđušić (2), Handžić, Bašović, Plakalo.
U-17: HNK Hajduk Split 3:2 FK Sarajevo
Strijelci: Smajlagić, Bošnjak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 apr 2014, 21:04

Da li će se vratiti do vikenda u Sarajevo, mislio sam da bi Fare mogao dobiti malo veću minutažu protiv Vitežana.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 24 apr 2014, 22:38

hilmo je napisao/la:Da li će se vratiti do vikenda u Sarajevo, mislio sam da bi Fare mogao dobiti malo veću minutažu protiv Vitežana.

Volio bih da dobije bar 30 minuta . Mislim da on u ovim utakmica može najviše pružiti. Također bih volio da odigra i Kouadi da vidimo kakav je :D
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 apr 2014, 00:21

Ja bih volio da Kouadio zaigra u derbiju :D
pa da bude ...da ga hoce zabit Kouadio...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 00:36

neki cemo da igramo u evropi... a neki necete :rol: :rol:
dobih 7 dana Bog zna zasto, no nema veze, u subotu strasno bitna tekma u kojoj moramo odmoriti i sacuvati igrace povreda i kartona a ipak pobjediti vitez koji je demoralisan sigurno nakon 5 komada Viteza

akademija ubi brasno! sad slijedi ovaj "ljetni" kamp po cijeloj BiH i to ce biti strasan posao, samo da se dobije ta dokumentacija za gradnju akademije, nacrt i plan je STRASAN!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 apr 2014, 10:57

Ne mogu da vjerujem kako je Sinan Sinanovic glup. :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:

Pise da su nasi trazili odgodu za 17 maj jer kao hocemo da dovedemo neke igrace iz Cardiffa da igraju u finalu,engleska liga zavrsava 11 maja pa eto da ima vremena.Ako bi bilo 14 maja onda to ne bi bilo moguce.

Kakav debil. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 apr 2014, 13:03

Znal neko da li se Dzeno skoluje za trenera, i ako se skoluje dokle je stigao??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 apr 2014, 13:11

Blizu je dobijanja licence, bar je tako u jednom interviju izjavio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, n0dix, sarajevo19461987, Vutra i 18 gostiju.