Mislim da ima više "cijenovnih razreda" VAR-a. Od par miliona pa do 15-20miliona. Neznam tocno od cega zavisi sve to.miky_hz je napisao/la:Realno cifra od 1.5 miliona eura je smjesna za takav projekat(VAR).Ja sam kontao da je to puno vise.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Široki Brijeg
Od opremanja VAR sobe. Svaki stadion mora imati te sobeEvolve je napisao/la:Mislim da ima više "cijenovnih razreda" VAR-a. Od par miliona pa do 15-20miliona. Neznam tocno od cega zavisi sve to.miky_hz je napisao/la:Realno cifra od 1.5 miliona eura je smjesna za takav projekat(VAR).Ja sam kontao da je to puno vise.
It's better when it's live
Do you even zeljo bro?MakabiTuzla je napisao/la:Zar nije uslov za licencu rijesen nacin otplate poreznog duga. Jel to opet imamo duple arsine za lopove?miky_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Bitno je da se ministarstvo očituje po pitanju onog duga od 2.2M KM. Vuče se evo skoro četiri godine, ovo sve ostalo što duguju kombinovano nije kao ovaj jedan dug.
Ma cuo si sta kaze Siljak za taj dug od 2.2 mil,samo ce odgadjati to,nakon sto dodje opet tamo nekad opet ce uloziti zalbu,i tako sve u krug .Kod koje uprave ce to doci na naplatu boga pitaj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
sve ce to lahko da se napravi , danas kladionica ima 20 plazmi sto ne bi jedna prostorija na stadionu 
- tuzlak1987
- Kontakt:
I taj izlagac kameleon pravi.
Sto se prodaje bezveze prica da su navijaci izgradili nesto? Savez ce krov, savez travnjak, kanton-opstina-privrednici visokim donacijama tribinu. Kakvi crni navijaci, jedan privrednik i politicar poklope sumu koju skupi 10 milja navijaca. Tu je posao odradjen tako sto se napravila prica koja je natjerala one koji imaju deblji novcanik da uplacuju jake sume kao i politicare.
Funkcionisanje Zeljeznicara je sasvim dobro, potrebno je da zadrze entuzijaste koji su ocito radili dobar posao, a nisu po nekim odborima u klubu.
Po onom izlaganju kameleona ne bih rekao da imaju neke visoke dugove, a imaju solidnu podrsku sponzora pa onda opcine, grada i kantona, mozda i Federacije tako da ce taj budzet Zeljeznicara biti stabilan. Ali se ne trebaju okrenuti samo dovodjenju igraca, a zapostaviti organizaciju za koju treba priznati da je kod prosle uprave bila dobra.
Reprogram placaju vec godinama u ratama na 10 godina. Uz prisustvo Evrope to je budzet od 2 miliona i vise.
Sto se prodaje bezveze prica da su navijaci izgradili nesto? Savez ce krov, savez travnjak, kanton-opstina-privrednici visokim donacijama tribinu. Kakvi crni navijaci, jedan privrednik i politicar poklope sumu koju skupi 10 milja navijaca. Tu je posao odradjen tako sto se napravila prica koja je natjerala one koji imaju deblji novcanik da uplacuju jake sume kao i politicare.
Funkcionisanje Zeljeznicara je sasvim dobro, potrebno je da zadrze entuzijaste koji su ocito radili dobar posao, a nisu po nekim odborima u klubu.
Po onom izlaganju kameleona ne bih rekao da imaju neke visoke dugove, a imaju solidnu podrsku sponzora pa onda opcine, grada i kantona, mozda i Federacije tako da ce taj budzet Zeljeznicara biti stabilan. Ali se ne trebaju okrenuti samo dovodjenju igraca, a zapostaviti organizaciju za koju treba priznati da je kod prosle uprave bila dobra.
Reprogram placaju vec godinama u ratama na 10 godina. Uz prisustvo Evrope to je budzet od 2 miliona i vise.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 dec 2018, 01:21, ukupno mijenjano 2 puta.
čestit Božić svima bosancima i hercegovcima katoličke vjeroispovijesti
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestit Božić svim ljudima koji prate ovu našu ligu, sve najbolje i da ove blagdane provedete sa svojim najmilijim u radosti i veselju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pridružujem se čestitkama
Merry Christmas and Happy New Year što bi se reklo u američkim božićnim filmovima
Merry Christmas and Happy New Year što bi se reklo u američkim božićnim filmovima
- Evolve
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama.Evolve je napisao/la:Sretan Božić !
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Hvala i vama u ŠB!Evolve je napisao/la:Sretan Božić !
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakav var kod nas u Bosni se samo mogu Varit krompiriRiziko je napisao/la:Živim za VAR u ovoj ligi.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Hvala na čestitkama,sretan Božić svima koji ga slave!
Naravno VAR što prije u BIH nogomet
Naravno VAR što prije u BIH nogomet
Samo jedno ime
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakav crni VAR, nisu ludi da sebi uskrate mogućnost da lopovišu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- robertkosar
- Kontakt:
Kakav crni radnicki klubPitaristok je napisao/la:bio bi i kod nas mozda, da nisu dali radničkom klubu za stadionGracanicaAA je napisao/la:VAR tehnologija stiže u Hrvatsku, FIFA finansira 80 posto troškova
Za par godina ocekujem kod nas.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Cestit Bozic svima koji slave. Sve najbolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Pitaristok
- Kontakt:
pa i za lopovluk treba rad, ne moze se samo ukrasti, dakle ipak jesu radnički klub,robertkosar je napisao/la:Kakav crni radnicki klubPitaristok je napisao/la:bio bi i kod nas mozda, da nisu dali radničkom klubu za stadionGracanicaAA je napisao/la:VAR tehnologija stiže u Hrvatsku, FIFA finansira 80 posto troškova
Za par godina ocekujem kod nas.![]()
Kamatarski i lopovski klub hnk seljesnicar
pravilno je "radnicko/lopovski, sve smo napravili od drzavnih para, lazemo da smo sami protiv svih, ima toga jos, futbol od engleza igra, zeljeznicmarski klub"
Sretan Bozic i sve najbolje svima koji slave.
kako je Kemal Alispahić opcija želji za trenera et? ako neko može odgovorit 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:kako je Kemal Alispahić opcija želji za trenera et? ako neko može odgovorit
I ja se pitam
Mozes mislit i vama je bio trener
Svasta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.