Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Louis van Gaal in his presser: "The club doesn't have to sack me. Sometimes I do it by myself."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ako prenoci, ostaje i za Chelsea
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
O ovome sam pisao,
zašto su mu dopustili da vodi ovu utakmicu kad otkaz svakako slijedi i kad su ovo baš bespotrebno izgubljena tri boda. Potpuno idiotski potez uprave.
zašto su mu dopustili da vodi ovu utakmicu kad otkaz svakako slijedi i kad su ovo baš bespotrebno izgubljena tri boda. Potpuno idiotski potez uprave.
Pool samo dva boda iza, sto pokazuje koliko je situacija alarmantna. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Joj kakva skupina kretena se sad mota u klubu,nismo dobili 9 utakmica zaredom i oni izmisljaju toplu vodu,daj mu otkaz,dovedi bilo koga od dvojca Giggs i Mourinho,bolje ovaj drugi da proba spasiti sezonu da nebi morali placati polovne igrace po 30 m funti jer opet ne igramo LP,ako ne uspije Mou ovo vratiti na pravi put,onda rekonstrukcija ekipe,pocev od Carrickove i Svajnije ozbiljnije uloge u ekipi,preko iste te uloge Rooneya,dovesti TRI krila da haraju ligom,a ne da nam je glavna opcija tu Depay koji nije nista pokazao ove sezone..Dovest kako treba odbranu a ne ove neke po meni polu-igrace tipa Blinda,Roja,treba imat tri extra dobra igraca u odbrani,dakle Shaw i Smalling,dok su Jones,Darmian i ekipa za rotaciju,ne za ozbiljnu ulogu..ja sam nekako najvise ogorcen igrackim kadrom jer ovo sad sto imamo po meni ne moze igrati ozbiljan,fizicki zahtjevan fudbal kakav se igra u EPL,za ligu prvaka vec odavno ne govorim nista jer se zna kakvo je to takmicenje i koliko ga je tesko osvojiti,tu treba poravnanje 1000 i jedne zvijezde na nebu i ko zna sta vec sve ne da predjes put preko Barce,Reala,Bayerna,PSG-a,Citya itd itd otkaz jos vcrs dati babunu a i onaj Ed je odradio svoje,donio milijardu u sponzorima hajd sad mrs i ti kad si nesposoban i gledas sve ovo i trpis,niko iz kluba da se izjasni preko pressa kako treba
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kada sam pisao na pocetku kakav je ubleha...Asteriks je napisao/la:Pool samo dva boda iza, sto pokazuje koliko je situacija alarmantna.

Otkaz MUST BE do sutra ujutro.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Pa tjeratje ga vise pobogu! Dokle? Hitno nogirati, do ponosi pa kakav raspored smo samo imali a gledaj ti prevare sta je uradio. Pobjede se i ne sjecamo, izbacio nas je iz LP, kikseve Liverpoola smo samo pratili kulturno, potrosio tolike pare a i LP ce dovesti pod znak pitanja sa svim ovim kiksevima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

Jos je samo Soton u goroj formi u zadnje vrijeme.
I jos par cinjenica: Chica, nas zlatni dzoker, prodisao u novoj sredini, Angel (smteljar) takodjer, Nani u Sportingu/Feneru odlican, itd itd. Sve za deset samo u ovoj prciji od sistema nema napretka.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Koje gubljenje vremena, para, zivaca ali najgore od svega srozavanja kluba, ne bi cudilo da ovi iz kluba sad krenu po Beniteza ccccccc
Sent from my m2 note using Tapatalk
Sent from my m2 note using Tapatalk
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- theboss_RD07
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Ja koliko vidim,ovaj konj i dalje ostaje na klupitheboss_RD07 je napisao/la:Sta se vise ceka s tim otkazom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC
Ma ide on, vjerovatno ce se sutra odrzati neki sastanak gdje ce se donijeti ta odluka.majestic24 je napisao/la:Ja koliko vidim,ovaj konj i dalje ostaje na klupitheboss_RD07 je napisao/la:Sta se vise ceka s tim otkazom
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Moze li gore od ovoga?
Mozda da nas onaj raskupusani Chelsea uzme na OT s tri razlike pa da onda nesto uprava mijenja.
Za Luju smo vec sve izanalizirali. Pa on je cak i nesto mijenjao racunajuci od utakmice protiv Wolfsburga (npr visoki pressing, danas Rooney na klupi) ali ovi ljudi sto igraju za nas su odron mrtvi.
Razumijem da ti sistem ne lezi, razumijem da igras pod pritiskom, razumijem i pad forme. Ali ovo je novi level bezidejnosti, nepistojanja plana, teamwork abortiran... Pa mi vise ni nemamo ekipu.
Daj nam trenera s autoritetom i nekom normalnom vizijom igre i s razumnim motivacijskim sposobnostima da napravi ekipu od ove gomile izgubljenih u Edovim raspucima...
Svaki naredni moment izostanka reakcije uprave cini istu idiotskijom i izgubljenom u parabolama Lujine filozofije. Bruka i sramota.
Mozda da nas onaj raskupusani Chelsea uzme na OT s tri razlike pa da onda nesto uprava mijenja.
Za Luju smo vec sve izanalizirali. Pa on je cak i nesto mijenjao racunajuci od utakmice protiv Wolfsburga (npr visoki pressing, danas Rooney na klupi) ali ovi ljudi sto igraju za nas su odron mrtvi.
Razumijem da ti sistem ne lezi, razumijem da igras pod pritiskom, razumijem i pad forme. Ali ovo je novi level bezidejnosti, nepistojanja plana, teamwork abortiran... Pa mi vise ni nemamo ekipu.
Daj nam trenera s autoritetom i nekom normalnom vizijom igre i s razumnim motivacijskim sposobnostima da napravi ekipu od ove gomile izgubljenih u Edovim raspucima...
Svaki naredni moment izostanka reakcije uprave cini istu idiotskijom i izgubljenom u parabolama Lujine filozofije. Bruka i sramota.
Jeli otkaz ima veze sa burzom nesto tako je bilo sa Moyesom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Jbt imamo 7 bodova zaostatka za ekipom koja se bori za titulu,20 utakmica a do kraja a oni nista ne rade. Yebite mater vise glupani,saljite ga nazad u Holandiju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Imal' danas press povodom tekme sutra??
- theboss_RD07
- Kontakt:
e yebem vam mater u picku i upravu citavu.
Igramo protiv jedne od najlosijih ekipa PL jos na domacem terenu!!
Igramo protiv jedne od najlosijih ekipa PL jos na domacem terenu!!
⭐
Daj vise kupujte igrace koji su provjereni,tako radi i real i barca imamo pare nemamo nista,otpustite idiota rumenog,dajte g.nevila gigsa i scolsa na klupu...
Podrska za LVGa!
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.