Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2013, 23:53

Hvala puno na korektnom komentaru.:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 25 avg 2013, 23:58

Od ove utakmice i nisam ocekivao da uzmemo 3 boda, jer na ovom gostovanju je remi tradicionalni rezultat. Uvijek tamo odigramo dobro, ali ne pobijedimo. Danas su obje ekipe odigrale dobro i Velez je mozda u nekim periodima imao vise od igre, ali ni mi nismo puno zaostajali. Postigli smo po 1 gol, propustili po jos nekoliko prilika i to je to.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 26 avg 2013, 01:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Klupa je malo tanka
Ovo vam je anjveca mana. Nemate sirine u roster. Ali dobro, vjerovatno ce se dovesti jos 1-2 kvalitetna igraca.

Ono sto je najbitnije za vas je da vec sada pocnete rjesavati problem oko licence. Da vam se ne ponovi situacija od prosle sezone.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 avg 2013, 10:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Klupa je malo tanka i Duljevicu se treba ocitati lekcija. Prerano je decko odletio u oblake, jos pure mora jesti da bude igrac za nase lige, a da ne govorimo o necem drugom za sta sigurno ima predizpozicije, ali sa ovakvim odnosom tesko da napravi karijeru.
Nisam dugo gledao ljepšu tekmu.Za Duljevića samo riječi hvale upućujem.Momak je po meni najjači igrač lige.Ono što mu se desilo juče, se svakome može destiti,a i dešava se vrhunskim igračima.Mali ako ovako nastavi ,ima da bude zvijezda.Meni nije jasno zašto nema veću minutažu u mladoj reprezentaciji.
Mislim da ste i sa Torlakom doosta dobili.Pozdrav iz Tuzle.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 26 avg 2013, 12:34

dobar rezultat u borbi za europi. sada ide pravi ispit da li može Olimpik i titulu zaganjati? može ako pobjedi bilo koji rezultat osim pobjede nevalaj odnosno ostaje onda borba za europu...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 26 avg 2013, 15:42

joksimovic je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Klupa je malo tanka i Duljevicu se treba ocitati lekcija. Prerano je decko odletio u oblake, jos pure mora jesti da bude igrac za nase lige, a da ne govorimo o necem drugom za sta sigurno ima predizpozicije, ali sa ovakvim odnosom tesko da napravi karijeru.
Nisam dugo gledao ljepšu tekmu.Za Duljevića samo riječi hvale upućujem.Momak je po meni najjači igrač lige.Ono što mu se desilo juče, se svakome može destiti,a i dešava se vrhunskim igračima.Mali ako ovako nastavi ,ima da bude zvijezda.Meni nije jasno zašto nema veću minutažu u mladoj reprezentaciji.
Mislim da ste i sa Torlakom doosta dobili.Pozdrav iz Tuzle.
Bice Duljo veliki igrac I vrijeme radi za njega a minutaža u U-21 zavisi od onog malenog.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 avg 2013, 19:04

Mislim da imamo dovoljno dobrih igraca na klupi, jer su vecina mladi koji hoce se dokzati, i nece traziti plate k'o Salcinovic, tako da mozemo Torlaku npr. placati lakse.

Kapic je dobar igrac, dosta brz i moze pomoci okrenuti tempo igre ako ide sporo.
Jedino do sada mi je sumnjiv Irhan Smajic, lose protiv Borca igrao a bolje protiv Veleza. Nisam dovoljno vidio da sta zakljucim oko njega, ali znam da bih htjeo da Emra Tahirovic igra kao napadac za Olimpic cim mu se otvori prilika i fali nam napadac, on je vrlo iskusan.

Kad izlazimo u Evropi, onda ce biti teze, i onda valja dovesti jos makar jednog veterana koji ima iskustvo u takvim takmicenjima i protiv jacih ekipa i za to treba zadrzati pare zaradjene na transferima itd da nebi bilo kojih dugova slucajno ili prevelikih troskova, jer to je i cilj one UEFA licence, da ne bude previse troskova.
Ja da odlucujem, vratio bih Subasica i stavio bih Merajica na klupi ako bude koja jaka ekipa u prvom kolu u Evropi(ako dodjemo do Evrope, a siguran sam da hocemo) zbog mogucne treme. I mozda bih stavio Rahmanovica na Durakovu poziciju, ali bih volio dati Duraku dosta vremena ipak, samo smatram da moze i njemu doci trema ako bude koji jak protivnik.

Sve u svemu, ova ekipa je savrsena za ligu kao nasu, i pametno djeluju u klubu sto daju prilike i iskustvo mladim igracima tako rano. Samo da bude sve sigurno oko ekonomije ako vec nije, i onda samo naprijed, ne treba nam niko vise. Mislim da je mentalitet pred utakmicama nama najveci problem, borba iz prve minute odmah, a to se moze lahko promijeniti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 26 avg 2013, 19:46

Kada ce te odrediti dan i satnicu utakmice?
Je l' i zvanicno Otoka?

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 27 avg 2013, 08:20

Stadion Otoka-cijena 5KM :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 avg 2013, 12:50

Trazim stream utakmice, ne mogu da nadjem.
Zar ce prikazati Leotar - Zvijezda i Borac - Radnik, a ne ovakav derbi kao Olimpic - Sarajevo? :?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 27 avg 2013, 18:00

svejedno je napisao/la:Stadion Otoka-cijena 5KM :D
Znaci Nijaz odrzao obecanje dato na nasem forumu. ;)

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 27 avg 2013, 18:47

Svaka cast Olimpicu .. Bod protiv Veleza vise nego zasluzen :D
evo kako sam ja vidio utakmicu ..da malo prokomentarisem igrace --

Hamzic dobar golman ali za razliku kakav je bio u sarajevu .. puno losiji.. i svaku utakmicu pocne braniti posle 5-te minute :lol: :lol:
Torlak i Regoje najbolji stoperski tandem a i onaj mali iz hrvatske u svakom slucaju dobro dodje ako bi doslo do povrede ..
Rizvanovic solidan ..
Merajic po meni najgori igrac olimpica trenutno .. mislim da dijete nema nista osim dobre procjene skoka glavom .. mozda zna trcat .. al smijesan igrac u svakom slucaju ..
Durak trkac i samo trkac ma da nekad i ta trka ode u prazno .. a kad loptu primi, ko da mu je neko atomsku dao .. mislim da ne zasluzuje igrati prvu .. posle 70-te moze igrati da malo unese svjezine i zivosti ..
Rahmanovic, mlad momak i vidi se da je skolovan i znalac .. puno bolji tandem da ledetom .. umjesto duraka ...

zaboravio sam Vidovica momka o kojem se nema sta pametovati, jednostavno pokazuje svakom ko dodje na teren sta znaci biti kapiten i zivjeti za fudbal .. Momak koji me divi svaku utakmicu ..
Smajic - majstor .. dovoljna je jedna rijec
Kokot nekako se vise ocekuje od njega .. vrhunski igrac al mislim da nema dovoljno lopti ..
Duljevic konstantno dobar i mislim da se to od njeg i ocekuje .. jednostavno momak ima kvalitet i .

ove ostale ne poznajem nest pretjerano osim Ledeta i Kapica i malog Mujezinovica ..

mislim da durak leti i merajic .. lede i mujezinovic umjesto njih ..

SRETNO PROTIV SARAJEVA ! :)
Toto Riina

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 28 avg 2013, 15:45

Samo brzinsko pitanje, nije provokacija: da li je istina da je Torlak zamolio da neigra utakmice protiv Sarajeva ove sezone?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2013, 16:20

EXIT je napisao/la:Samo brzinsko pitanje, nije provokacija: da li je istina da je Torlak zamolio da neigra utakmice protiv Sarajeva ove sezone?
To je bezveze I budimo ozbiljan klub kao što smo I do sada bili.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2013, 17:33

Ja nisam cuo za to. Igrace valjda.

Nego mislim da kontam sto nema na televiziji ili prenos utakmice. Pozvali su sto vise navijaca da dodju, cijena je 5 KM, mozda hoce da rasprodaju sto vise karti. Jer da ima prenos mozda nebi toliko doslo naroda koliko bi doslo kad nema.

Samo je problem sto ne zivimo svi dovoljno blizu da budemo na licu mjesta. :cry:
Moze li ko da snimi ovo nekako? Pitacu i komsije sa Koseva dali ide ko od njih da moze snimiti. :D
Jer ovu utakmicu jednostavno hocu da vidim.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 28 avg 2013, 18:49

EXIT je napisao/la:Samo brzinsko pitanje, nije provokacija: da li je istina da je Torlak zamolio da neigra utakmice protiv Sarajeva ove sezone?
Cini mi se da je Vladavic nesto slicno trazio, tj. da ne igra protiv Veleza. Tada je krenulo sve nizbrdo na relaciji Olimpic-Vladavic i on je ubrzo napustio Otoku. Nije problem voljeti jedan klub, a igrati u drugom, ali budi profesionalac jbt!

Sto se tice prijenosa (govorim za BHT), nije naziv projekta "Derbi kola" direktno vezan za najjacu utakmicu kola, vec da svi klubovi u ligi dobiju isti tretman tokom sezone. Dakle, da sve klubove iz lige isto puta gledamo na TV-u.

Sto se tice Arene, ne znam kako stoje stvari, ali mislim da oni pretezno rade prijenose iz Zenice.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 avg 2013, 13:51

AdiRajvosa je napisao/la:Kada ce te odrediti dan i satnicu utakmice?
Je l' i zvanicno Otoka?
16:30, subota 31-08-2013, Otoka :)
5 KM ulaznica, k'o sto je svejedno rek'o.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 avg 2013, 16:27

slika

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 avg 2013, 17:09

Koliko ona tribina ima sjedecih mjesta,koliko ce biti karti u prodaji,ima li neko blizak upravi olimpica da mi ostavi 2-3 karte dacu mu ja lovu?
1946

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 avg 2013, 12:51

Head je napisao/la:Koliko ona tribina ima sjedecih mjesta,koliko ce biti karti u prodaji,ima li neko blizak upravi olimpica da mi ostavi 2-3 karte dacu mu ja lovu?
Kapacitet je 3 000, ne znam hoce li sve biti za prodaju ali mislim da hoce.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.