Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- TravisBickle
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Scouting je puno losiji u zadnjih par sezona nego sto je prije bio. Izgleda da se na to ne obraca puno paznje sto je ogromna greska, naravno Martial je izuzetak. Svi ostali veliki klubovi se u zadnje vrijeme sve vise na to oslanjaju, dok mi placamo igrace puno vise nego sto oni zaista vrijede.
Ne znam ko je zaduzen za to ali ko god da je radi vrlo los posao na tom polju.
A realno i medicinski tim nije na nivou, posebno su loši u prognozama do kad će neko biti out i da li je spreman da igra nakon povrede. Jedino je Arsenal gori od nas po tom pitanju.
Nije skauting kada ides gledatiMartiala ili Morgana, to su igraci o kojima vec znas sve i samo pratis njih individualno na terenu i razmisljas dali se uklapaju ili ne. Koji se to klubovi oslanjaju na skauting a ne placaju masno igrace? Nemojte navoditi ove omladince sto u Barci dobiju sansu zadnjih 10 minuta nakon sto Neymar i Sule zabiju po tri komada.TravisBickle je napisao/la:Scouting je puno losiji u zadnjih par sezona nego sto je prije bio. Izgleda da se na to ne obraca puno paznje sto je ogromna greska, naravno Martial je izuzetak. Svi ostali veliki klubovi se u zadnje vrijeme sve vise na to oslanjaju, dok mi placamo igrace puno vise nego sto oni zaista vrijede.
Ispade da samo mi lupavo veliku lovu na pojacanja a ostali dovode za sicu pa prave WC od njih. Ja takve medju TOP klubovima nisam vidio. Vrijeme kada si mogao dobrog igraca dovesti za male pare je proslo. Danas ako si mlad i odigras dobro 3 mjeseca odmah traze 50 miliona i lupaju o safiru kojeg nemaju namjeru prodavati za manje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rooney88 je napisao/la:Nije skauting kada ides gledatiMartiala ili Morgana, to su igraci o kojima vec znas sve i samo pratis njih individualno na terenu i razmisljas dali se uklapaju ili ne. Koji se to klubovi oslanjaju na skauting a ne placaju masno igrace? Nemojte navoditi ove omladince sto u Barci dobiju sansu zadnjih 10 minuta nakon sto Neymar i Sule zabiju po tri komada.TravisBickle je napisao/la:Scouting je puno losiji u zadnjih par sezona nego sto je prije bio. Izgleda da se na to ne obraca puno paznje sto je ogromna greska, naravno Martial je izuzetak. Svi ostali veliki klubovi se u zadnje vrijeme sve vise na to oslanjaju, dok mi placamo igrace puno vise nego sto oni zaista vrijede.
Ispade da samo mi lupavo veliku lovu na pojacanja a ostali dovode za sicu pa prave WC od njih. Ja takve medju TOP klubovima nisam vidio. Vrijeme kada si mogao dobrog igraca dovesti za male pare je proslo. Danas ako si mlad i odigras dobro 3 mjeseca odmah traze 50 miliona i lupaju o safiru kojeg nemaju namjeru prodavati za manje.

dosao Lujo u Lowry Hotel

Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
- TravisBickle
- Kontakt:
Svi placaju nerealne cifre za igrace, ali kakve igrace, dok mi moramo svakog igraca kojeg hocemo dovesti preplatiti. Sve cesce se moze procitati kako timovi dovode igrace od 15, 16 godina i naravno samo par njih na kraju postanu neki vrhunski fudbaleri al to se opet na kraju isplati. Dok ja ne znam kad smo mi zadnji put doveli nekog takvog igraca, odnosno dijete, jer su realno u tom dobu daleko od nekog ozbiljnog igraca.
slabo u zadnjih nekoliko godina..prije je to bilo mnogo vise nazalost 
Advokat Sarajevo
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Penziono pravo
Pravo osiguranja
advokatski ured Sarajevo
Razvod braka
Naknada štete
Stvarno pravo
advokat Sarajevo
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Krivicno materijalno
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Medijator
Forum
Web design
U praksi
ePravo
BiH-Pravo

Advokat Sarajevo
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Penziono pravo
Pravo osiguranja
advokatski ured Sarajevo
Razvod braka
Naknada štete
Stvarno pravo
advokat Sarajevo
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Krivicno materijalno
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Medijator
Forum
Web design
U praksi
ePravo
BiH-Pravo
Zadnja izmjena: superE, dana/u 06 mar 2016, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Louis Van Gaal's red army 
I ono ako je istina da su Unitedovi navijači skandirali Jose Mourinho, sramno i ponižavajuće, mislio sam da su bar navijači u Engleskoj operisani od toga. Razumljivo mi je i da su tražili smjenu, ali skandiranje donedavnom treneru rivala koji se samo povezuje sa klubom, koliko god ga priželjkivali za trenera, je za mene degutantno.

I ono ako je istina da su Unitedovi navijači skandirali Jose Mourinho, sramno i ponižavajuće, mislio sam da su bar navijači u Engleskoj operisani od toga. Razumljivo mi je i da su tražili smjenu, ali skandiranje donedavnom treneru rivala koji se samo povezuje sa klubom, koliko god ga priželjkivali za trenera, je za mene degutantno.
1946
Van Gaal je bio gotov nakon Norwicha, to je sigurno, a zašto su ga pustili da vodi još ove dvije utakmice ostaje nejasno. Da li radi zgusnutog rasporeda ili radi eventualne neugodnosti za Mourinha da odmah vodi United protiv Chelseaja možda ćemo saznati nekad.
Nema dileme da je nakon sutra bivši, bez obzira na ishod meča.
Zbog ovog odugovlacenja sa otkazom cemo ostati bez LP 100%
Re: RE: Re: Manchester United FC
Sve bi to imalo smisla da nema jednog upitnika...zasto bi to tulipan prihvatio??Baader je napisao/la:Van Gaal je bio gotov nakon Norwicha, to je sigurno, a zašto su ga pustili da vodi još ove dvije utakmice ostaje nejasno. Da li radi zgusnutog rasporeda ili radi eventualne neugodnosti za Mourinha da odmah vodi United protiv Chelseaja možda ćemo saznati nekad.
Ipak je to tvrdoglav i preponosan lik..
Jedino ako su mu plasirali pricu da nema nista od otkaza i da ima njihovo povjerenje
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ne vidim zašto ne bi prihvatio, džentlmenski dogovor.
Meni je ovakav potez grozan, bespotreban i besmislen, a vidjećemo hoće li ispasti tako.
Jedna jako čudna stvar čitavo ovo vrijeme je bila i šutnja kluba.
Meni je ovakav potez grozan, bespotreban i besmislen, a vidjećemo hoće li ispasti tako.
Jedna jako čudna stvar čitavo ovo vrijeme je bila i šutnja kluba.
Pa eto sad da je Chelsea neki historijski rival i nije, to je vise onaj rezultatski rival, niti je Mata izvizdan na Bridgeu, niti bilo koji drugi igrac koji je nekad igrao za United i Chelsea..BitiSrcemVezan je napisao/la:Louis Van Gaal's red army
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa zbog ova dodatna 2 meča je postao omražen lik, ismijava ga cijela novinarska mreža..mozda zbog toga??
Logicnije mi je bilo nakon Norwicha..ili mozda cak Wolfsburga
Isto kao nas Sušić, da je sam dao otkaz nakon Izraela, ne bi bio ni blizu dna na kojem je sad..mislim na navijače i njihov stav prema njemu
Logicnije mi je bilo nakon Norwicha..ili mozda cak Wolfsburga
Isto kao nas Sušić, da je sam dao otkaz nakon Izraela, ne bi bio ni blizu dna na kojem je sad..mislim na navijače i njihov stav prema njemu
Najgora moguca stvar a vrlo moguca je postavljanje Giggsa kao glavnog covjeka. To bi bio udarac i za klub i za njega,u ovakvoj situaciji bi ga samljeli a to ne zelim jer ga volimo svi ali ja ne vidim u njemu covjeka za ivaj posao tako da molim Boga da ne bude on taj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Imam osjecaj kao da je Lvn na potpisu ugovora upozorio do cega moze doc,i da ima rjesenje...
Uprava ceka,ne znam sta cekaju...
Barsi je dugo trebalo da ima ovu danas igru...
Sad jednostavno imaju i igrace koji mogu igrati vise pozicija...
Ovaj hoce nesto da napravi od igraca koji po meni nisu sposobni za tako nesto...
Odnosno treba jos najmanje tri sezone,a mislim da united nema vremena za takvo nesto i zato Mou ce doci vjerovatno poslije Chelsea...
Ako i on bude promasaj,e onda Susic neka preuzme mozda osvojimo neki turnir
Uprava ceka,ne znam sta cekaju...
Barsi je dugo trebalo da ima ovu danas igru...
Sad jednostavno imaju i igrace koji mogu igrati vise pozicija...
Ovaj hoce nesto da napravi od igraca koji po meni nisu sposobni za tako nesto...
Odnosno treba jos najmanje tri sezone,a mislim da united nema vremena za takvo nesto i zato Mou ce doci vjerovatno poslije Chelsea...
Ako i on bude promasaj,e onda Susic neka preuzme mozda osvojimo neki turnir

Ako Giggsa ostave da vodi ekipu do kraja sezone, onda vjerovatno računaju na to da pokupe Guardiolu, za šta vjerujem da su jako male šanse.
Inače, ne bih se bunio da sa Van Gaalom ode i Giggs, čisto da negdje drugo popuni svoj trenerski rezime i da možemo vidjeti od kakvog trenerskog kova je sačinjen.
Inače, ne bih se bunio da sa Van Gaalom ode i Giggs, čisto da negdje drugo popuni svoj trenerski rezime i da možemo vidjeti od kakvog trenerskog kova je sačinjen.
Gore od ovog ne moze. Trenutno je ta neka mrtva tacka i bilo kakva promjena je automatski napredak.
Postavlja se pitanje da li ce npr. Jozo rizikovati pa prihvatiti trenutno stanje ili ce cekati da se sezona sumira i naravno krene po svom od pojacanja, preko priprema itd.
Tako da jedino vidim Giggsa, ak nista kao prelazno rjesenje. Ipak se ni jednog trena nije odvajao od kluba tokom karijere, poznaje naravno i nedostatke/prednosti ovog rostera, tako da bi to bila neka spasilacka misija.
Iako nema trenerskog kredibiliteta, uvjeren sam da bi, ak nista vratio sistem na tvornicke postavke.
Postavlja se pitanje da li ce npr. Jozo rizikovati pa prihvatiti trenutno stanje ili ce cekati da se sezona sumira i naravno krene po svom od pojacanja, preko priprema itd.
Tako da jedino vidim Giggsa, ak nista kao prelazno rjesenje. Ipak se ni jednog trena nije odvajao od kluba tokom karijere, poznaje naravno i nedostatke/prednosti ovog rostera, tako da bi to bila neka spasilacka misija.
Iako nema trenerskog kredibiliteta, uvjeren sam da bi, ak nista vratio sistem na tvornicke postavke.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 27 dec 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sta moze Giggs bolje od Van Gala budimo realni on je samo pocetnik u odnosu na Van Gala,jos on uci nije United Cesena itd,nek ide sa Nevillom nek se uce ,nije bas vrijeme za ucenje u Unitedu
Zeljeznicar! 1921 !
Odakle poceti: nema tempa, muske igre (duela), pokrivanja pozicija pri izlasku nekog veznog/beka, kvalitetnih kretnji bez lopte,..
Ovo su osnove fudbala, a upravo to United ne pokazuje ove sezone. Nismo nadigrani nego ponizeni u par navrata, zato kazem da bi bilo kakva promjena bila napredak.
Ovo su osnove fudbala, a upravo to United ne pokazuje ove sezone. Nismo nadigrani nego ponizeni u par navrata, zato kazem da bi bilo kakva promjena bila napredak.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.