itekako,rezultat sve govori,u 4 tekme,4 pobjede uz 13 golovaVolvic je napisao/la:Jel se pobolsalja igra sarajeva, otkad je jarni otisao ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Ja bih rekao da se realizacija popravila odnosno dosla do savrsenstva, treba biti posten i reci da smo i za vrijeme Jarnija igrali sa dosta kombinatorike...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako, Hilmo skidam kapu, jedini si realan.hilmo je napisao/la:Ja bih rekao da se realizacija popravila odnosno dosla do savrsenstva, treba biti posten i reci da smo i za vrijeme Jarnija igrali sa dosta kombinatorike...
hilmu za moderatora
Inace, Sarajevo zestoko dobar nogomet igra, napadački, sto naravno i statistika i pokazuje, Vitez 4:0, 3:0 Zvijezda, 3:2 Travnik, Uščuplić radi vise nego dobar posao

Inace, Sarajevo zestoko dobar nogomet igra, napadački, sto naravno i statistika i pokazuje, Vitez 4:0, 3:0 Zvijezda, 3:2 Travnik, Uščuplić radi vise nego dobar posao

- franklampard8
- Kontakt:
Upravo tako.hilmo je napisao/la:Ja bih rekao da se realizacija popravila odnosno dosla do savrsenstva, treba biti posten i reci da smo i za vrijeme Jarnija igrali sa dosta kombinatorike...
1946
Sad ako mlatnemo kone na Grbavici oni ce pasti na 4 mjesto.Onda im ostaje samo da mole Boga da Sarajevo osvoji kup-da tako idu u Evropu. 

Koliko znam Krste,Stojčev,Cimirot imaju ugovor mislim na po još dvije godine a Tatko još godinu do 2015 mislim ali ako dođe ponuda niko ne garantuje ali ja mislim da ostaju sviamorovski je napisao/la:sekac je napisao/la:amorovski je napisao/la:MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN !!!
Ma ne treba titula, ovo sam ceko dugo, dugo vremena, 4 utakmice 13 golova.. krv ti jbm jos kup da uzmemo s Bozijom pomoci i sine ko na konju smo.. imamo ekipu za slijedecu sezonu aBd .. Dzenu nekako ostavit na klupi, luda smo ekipa sa njim..
Uglavnom, drago mi je da se razumijemo..
Krste objasnio s golovima.. Odlična zamjena za Komazeca..
E jel mi moze neko rec, jel ostaju on, stojcev, cimirot i tatko i slijedecu sezonu ? Jel neko upucen u produzivanja ugovora i kolko ko ima ugovor..Hvala
Sarajevo ljubavi moja!
Ko u doba Leotara kad je bio sampion, nije se ni ovaj savez odmakao daleko od onog prije. Ne znaju ljudi koliko je Sarajevo ovim poslom sa Tanom napravilo za BH fudbal.
Nasa igra je super, vidi se razlika u treneru jer su igraci rastereceni opusteno igraju ali i pozrtvovano. Ne bih se slozio da je i Jarni imao igru, mozda do 25 m a dalje nismo imali nista nije bilo prilika samo prazno dodavanje. Takticki smo bili nula od ekipe. Samopouzdanje igraca je svakom novom utakmicom bilo sve manje, gusila ih je igra na terenu.
Sto se tice Dzene mislim da bi smo trebali naci rijesenje kako da ostane i nastavi svoj posao i bez licence, dali bi sebi autogol kada bi smo umjesto njega doveli nekoga drugog.
Na kraju nas vidim na drugoj poziciji kada ce nas jako boliti neki bodovi iz sezone koje smo tek tako prosuli.
Nasa igra je super, vidi se razlika u treneru jer su igraci rastereceni opusteno igraju ali i pozrtvovano. Ne bih se slozio da je i Jarni imao igru, mozda do 25 m a dalje nismo imali nista nije bilo prilika samo prazno dodavanje. Takticki smo bili nula od ekipe. Samopouzdanje igraca je svakom novom utakmicom bilo sve manje, gusila ih je igra na terenu.
Sto se tice Dzene mislim da bi smo trebali naci rijesenje kako da ostane i nastavi svoj posao i bez licence, dali bi sebi autogol kada bi smo umjesto njega doveli nekoga drugog.
Na kraju nas vidim na drugoj poziciji kada ce nas jako boliti neki bodovi iz sezone koje smo tek tako prosuli.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
amorovski je napisao/la:Uglavnom, drago mi je da se razumijemo..sekac je napisao/la:valjda 4 MAJamorovski je napisao/la:MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN !!!
Ma ne treba titula, ovo sam ceko dugo, dugo vremena, 4 utakmice 13 golova.. krv ti jbm jos kup da uzmemo s Bozijom pomoci i sine ko na konju smo.. imamo ekipu za slijedecu sezonu aBd .. Dzenu nekako ostavit na klupi, luda smo ekipa sa njim..
KONE 4. APRILA VAM JE SMAK SVIJETA !!
1946 !!!
Krste objasnio s golovima.. Odlična zamjena za Komazeca..
E jel mi moze neko rec, jel ostaju on, stojcev, cimirot i tatko i slijedecu sezonu ? Jel neko upucen u produzivanja ugovora i kolko ko ima ugovor..Hvala
Ostaju svi od nabrojanih,za sada Osmanagic i Todorovic su jedini koji imaju kartu jednom smjeru...o ovim posudjenim ce se jos naglabati,te o jos par pojedinaca koji imaju upitnik iznad glave,cak nisam siguran ni da ce se Vule povucio kako je najavljivao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dženan Uščuplić,gospodin koji ce Sarajevo uvesti u grupnu fazu Evropske lige
Kad je Jarni u pitanju imali smo hrpu dodavanja na svojoj polovini medjutim kada je dolazilo do prijenosa lopte na protivnicku polovinu i ostajanja posjeda na istoj bilo je prevelikih problema. Takodje problem je bio u kontrama jer smo brat bratu mogli postici 5-6 pogodaka za vrijeme njegovog mandata iz kontri, medjutim nije se znalo ni kud ko trci ni kako ko treba da se postavi... Sad to izgleda dosta bolje, osnova ovih dobrih rezultata je odlicno iskoristavanje praznog prostora.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Razlika je u tome sto igraci sada imaju vise slobode i to je vidljivo i to i oni sami govore,bilo je lijepih utakmica i kad je Jarni bio tu,ja i sada mislim da je ona prva utakmica sa Zrinjskim ovdje mozda i najbolja utakmica sezone,u smislu same igre,kontrolisanja igre,e sad sto se nisu iskoristile sve sanse o tom po tom ali po mom mozda i najbolja utakmica posebno za sistem takmicenja kakav je kup
Cinjenica je isto da se sada puno vise ide prema naprijed,i ove rotacije igraca su doprinjele tome,kod Jarnija se igralo na sigurno,prvenstveno se gledalo na svoj gol pa sve ostalo i kad se zabije gol za 1-0 stajalo se i ganjale kontre, pa nam se to obijalo o glavu,zato je sada drugacije jel se prvenstveno gleda kako zabiti gol vise i ne stajati kod 1-0,Jarni je to vodio nekako ziheraski,sablonski je sve izgledalo svi su imali neke zadatke striktne i to je izgledalo ko sah bukvalno,puno peglanja pozadi milion dodavanja stopera,milion vracanja golmana,uglavnom igre na sigurno i opet kazem previse i puno vise se paznje pridodavalo cuvanju naseg gola nego li igri prema naprijed,i zavrsavalo je to tako kako je zavrsavalo sa toliko nula i utakmica bez gola
Cinjenica je isto da se sada puno vise ide prema naprijed,i ove rotacije igraca su doprinjele tome,kod Jarnija se igralo na sigurno,prvenstveno se gledalo na svoj gol pa sve ostalo i kad se zabije gol za 1-0 stajalo se i ganjale kontre, pa nam se to obijalo o glavu,zato je sada drugacije jel se prvenstveno gleda kako zabiti gol vise i ne stajati kod 1-0,Jarni je to vodio nekako ziheraski,sablonski je sve izgledalo svi su imali neke zadatke striktne i to je izgledalo ko sah bukvalno,puno peglanja pozadi milion dodavanja stopera,milion vracanja golmana,uglavnom igre na sigurno i opet kazem previse i puno vise se paznje pridodavalo cuvanju naseg gola nego li igri prema naprijed,i zavrsavalo je to tako kako je zavrsavalo sa toliko nula i utakmica bez gola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- thenaturalone
- Kontakt:
Komsinice ce proklinjati dan kad su napravili slucaj "Ljupko Petrovic"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzeno je jedan od nas i zna da nas zanimaju pobjede, toga Jarni nije bio svjestan isao je na sigurno vazda. Nadam se da ce Dzeno naloziti ekipu maksimalno za derbi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Imamo strašan kostur ekipe za slijedecu sezonu.
Evo redom; Delac 21,Dupovac 24,Cimorot 21,Bilbija 24,Kovacevic 21,Radovac 19,Handic 18,Stojcev 26,Velkoski 25,Travancic 22,Duljevic 20,Kouadio 22 .Ako se jos zadrzi Jajalo,to ce biti strasna ekipa.Ovde treba dodati jos par dobrih pojacanja,sto ce dici jos kvalitet ekipe,koja je sad trenuto poprilicno jaka.

Evo redom; Delac 21,Dupovac 24,Cimorot 21,Bilbija 24,Kovacevic 21,Radovac 19,Handic 18,Stojcev 26,Velkoski 25,Travancic 22,Duljevic 20,Kouadio 22 .Ako se jos zadrzi Jajalo,to ce biti strasna ekipa.Ovde treba dodati jos par dobrih pojacanja,sto ce dici jos kvalitet ekipe,koja je sad trenuto poprilicno jaka.
Mogli bi mi na Velkoskom fine pare uzeti
Neka odigra par utakmica za Makedoniju i solidno Evropu, mogao bi postati nas najbolji poslijeratni transfer.

Neka odigra par utakmica za Makedoniju i solidno Evropu, mogao bi postati nas najbolji poslijeratni transfer.
Gojkara Cimirot ce bit skuplji transfer od bilo kog igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da u fenomenalnoj je formi.Samo da ovako nastavi, sigurno da ce i u reprezentaciji Makedonije vise igrati.Ima dobar ugovor,redovna primanja,i ako bude neko zainteresovan za njega, mogli bi bogatstvo uzeti na njega.Ali tu je amidza da kaze zadnju rijec.Uz njega dobru lovu bi mogli uzeti i na Cimorotu,ali ni Cardif nije daleko ako ovako nastavi.pisac je napisao/la:Mogli bi mi na Velkoskom fine pare uzeti![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gojko je nasa zlatna koka. Od milion+ eura akobogda.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, johntravolta123, laznokrilo, mnon46, Seipronto i 93 gosta.