FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni je Cimirot uz Zakarica i Gojaka najperspektivniji igrac lige.
Licno, nas najbolji i najkonstantniji igrac ove polusezone.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jajalo i Stojcev su njega preporodili, sad ima zadatak samo da trci i uzima duele sto on odlicno radi. Naprednija verzija Sesara, daleko naprednija.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo se ti nadaj da ce neko dati 1.000.000 € za igraca iz PL BiH, tako ste pisali i za Radovca kad je otisao na probu u Zenit, pa iz Saida.Sarajlijc@ je napisao/la:Gojko je nasa zlatna koka. Od milion+ eura akobogda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako upadne u reprezentaciju u sljedecih nekoliko mjeseci, plus dobre igre u evropi sto da ne? Mada ga ja licno ne bih jos prodavao, neka ga.Elegant je napisao/la:Samo se ti nadaj da ce neko dati 1.000.000 € za igraca iz PL BiH, tako ste pisali i za Radovca kad je otisao na probu u Zenit, pa iz Saida.Sarajlijc@ je napisao/la:Gojko je nasa zlatna koka. Od milion+ eura akobogda.
Dobra stvar je sto vise ne moramo prodavati iole ozbiljnog igraca za bilo kakve pare.
Stojcev, Velkosi, Cimirot, svi mogu otici za adekvatnu cijenu.
Ako niko ne ponudi trazeno, Boze moj, neka ih kod nas, takvi igraci kad ostanu dobro je za klub.
Sigurno da se nece prodavati u bescijenje kao ranije sto su pojedini igraci.
Stojcev, Velkosi, Cimirot, svi mogu otici za adekvatnu cijenu.
Ako niko ne ponudi trazeno, Boze moj, neka ih kod nas, takvi igraci kad ostanu dobro je za klub.
Sigurno da se nece prodavati u bescijenje kao ranije sto su pojedini igraci.
Tesko za te novce znas i sam kako to ide, a reprezentacija mu je odlicna odskocna daska, samo mislim da je rano za A tim.
Ima bruka ovih igracina po europi, tako da Pape nece zvati ove iz nase lige.
Ima bruka ovih igracina po europi, tako da Pape nece zvati ove iz nase lige.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pisac je napisao/la:Po meni je Cimirot uz Zakarica i Gojaka najperspektivniji igrac lige.
Vidi jednu stvar,da bi prodao igraca moras imati jak i stabilan klub, u svim segmentima.Pa mi smo Husejinovica dali za 50.000 km,kad smo bili strogi kokuzi.Kunem se da bi sad jedan kadet,otisao za vece pare.Ne možes igraca prodati za 1 milon km,a da mu das platu 500 km,i da ima primanja svaki 2-3 mjeseca.Nedavno je izjavio pred.Kusturica, da je do nedavno Dupovac vrijedio nekih 50.000 km,a sad nekih 500.000 km.U cemu je stvar.

Dupovac nije nista specijalno odigrao,ali situacija u klubu vise nije ista.Ne moze sad doci jedan menadzer i reci plivate mu 3-4 plate,ne postujete ugovorene obaveze,ako ga ne pustite vani za nase uslove, predacemo na arbitrazu i nece te dobiti nista.Znaci sad klub Sarajevo postavlja uslove.Vidi sta se desava sa Osmanagicem(covjek ima dobra primanja nece da raskine ugovor),i ne samo on vec dosta igraca.Sad imamo problem kako otjerati igrace koji nemaju kvalitet za Sarajevo.
Sve su to neke stvari koje su se promjenile u nasu korist.Ako iko napravi neki milionski ugovor to je Sarajevo,ovo sto kone pišu imaju mladu ekipa ovo-ono, to macku o rep mogu okaciti.
Upravo tako.
Nekad su nam najbolji igraci igrali za 800KM i to neredovnih.
Naravno da su svi zeljeli sto prije otici iz kluba.
Naravno da je klub prodavao najbolje igrace za bilo kakve pare samo da bi se ostalima mogle plate podijeliti, slucaj Dzakimc.
Sad vise nije takva situacija.
Lupan sad, ako jednom Velkovskom mozemo dati 10 000€ mjesecno, naravno da ce on potpisati na dvije godine a ne na pola godine. Onda smo mi u situaciji da diktiramo uslove njihove prodaje.
Svi pominju kako ekipe u regionu prodaju igrace za milionse iznose. Pa tamo pojedini igraci imaju godisnja primanja od po 300, 400 000€. Naravno da ce onda za njih traziti 5,6 miliona.
Mi smo jos daleko od toga u svakom pogledu, ali smo daleko i od onoga gdje smo bili do samo prije godinu dana.
Nekad su nam najbolji igraci igrali za 800KM i to neredovnih.
Naravno da su svi zeljeli sto prije otici iz kluba.
Naravno da je klub prodavao najbolje igrace za bilo kakve pare samo da bi se ostalima mogle plate podijeliti, slucaj Dzakimc.
Sad vise nije takva situacija.
Lupan sad, ako jednom Velkovskom mozemo dati 10 000€ mjesecno, naravno da ce on potpisati na dvije godine a ne na pola godine. Onda smo mi u situaciji da diktiramo uslove njihove prodaje.
Svi pominju kako ekipe u regionu prodaju igrace za milionse iznose. Pa tamo pojedini igraci imaju godisnja primanja od po 300, 400 000€. Naravno da ce onda za njih traziti 5,6 miliona.
Mi smo jos daleko od toga u svakom pogledu, ali smo daleko i od onoga gdje smo bili do samo prije godinu dana.
Imamo dobre-predobre temelje,sad ce se klub moci posveti tom sportskom aspektu.A to je stvaranje tima za osvajanje duple titule,te najbolje igrace iz Akademije polako ubacivati u prvi tim, i tako stvarati nove igrace, na kojim ce klub u buducnosti moci dobro zaraditi.
Malo imamo problema sa tom zemljom za gradnju trening terena,ali valjda ce se i to brzo rijestiti.
Malo imamo problema sa tom zemljom za gradnju trening terena,ali valjda ce se i to brzo rijestiti.
Na pravom smo putu to se već sad osjeti a kako će tek biti ubuduće,imate 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
- Kontakt:
Za par mjeseci smo pobjegli svim ostalim za svjetlosnu godinu, organizacijski naravno sto je i najvaznije. Vec se konture naziru hvala dragom bogu, buducnost i perspektivu kakvu ima FKS niko u ovoj drzavi nece imati ni blizu dugo dugo vremena, pa i u regionalnim okvirima malo je klubova koji se mogu pohvaliti da su u ovakvoj situaciji. Kostur ekipe je super talentovan i jako mlad sa odlicnim ugovorima, akademija ce poceti davati rezultate u doglednoj buducnosti i krug ce lagano poceti da se zatvara. Kada se uzme u obzir prilicno turbulentna sezona, pogotovo prvi dio, ove godine dosta kup. Sljedece ce to biti svakako druga prica 

Kovacevic me je iznenadio pravo, odlican kostur ekipe, abd desni bek, tog Sirijca dovest ili Berberovica, i lijevi bocni nam treba, zajedno sa Hebibovicem i Dujevicem ekipa ce da bude odlicna....
Ovaj mali Anjđušić busi sve redom u U-19 selekciji, trebalo bi ga prikljuciti narednu sezonu
Ovaj mali Anjđušić busi sve redom u U-19 selekciji, trebalo bi ga prikljuciti narednu sezonu

Ne treba sad žuriti sa prebacivanjem iz akademije, neka ih tu bolje im je...Treba ove što su već sa prvim timom kaliti.. Radovac i Handžić su strašni igrači samo im treba malo rutine u utakmicama prvog tima.
Da je samo sagraditi taj kamp da se dobiju kvalitetni prostori za treniranje. Prije par dana je bila jednica Općinskog Vijeća Ilidža na kojem se trebalo raspravljati o toj dodjeli zemljišta. Ima li neko više informacija?
Da je samo sagraditi taj kamp da se dobiju kvalitetni prostori za treniranje. Prije par dana je bila jednica Općinskog Vijeća Ilidža na kojem se trebalo raspravljati o toj dodjeli zemljišta. Ima li neko više informacija?
Ako mi budemo medju prve tri ekipe u prvenstvu i osvojimo kup, ko ce ici u europu 4. ekipa ili celik?

Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Ekipa sa četvrte pozicije.male87 je napisao/la:Ako mi budemo medju prve tri ekipe u prvenstvu i osvojimo kup, ko ce ici u europu 4. ekipa ili celik?![]()
![]()
![]()
Koji ćemo biti na kraju sezone 2, 3 ili 4 pitanje je veliko? Ali samo jedno znamo na Grbavici moramo pobjediti po svaku cijenu.

SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar je Nemanja, ima i skoro desetak utakmica u PL u dresu Leotara. Mada je Mihojevic takodjer Trebinjac ja mislim najbolji u toj selekciji on ima 25 utakmica u PL.macahz je napisao/la:Kovacevic me je iznenadio pravo, odlican kostur ekipe, abd desni bek, tog Sirijca dovest ili Berberovica, i lijevi bocni nam treba, zajedno sa Hebibovicem i Dujevicem ekipa ce da bude odlicna....
-
- Kontakt:
Hebibovic je propao najvjerovatnije.Produzio sa Velezom i zeli vani..jedino ako ne uspije ali opet cemo morati platiti.Iskreno sumnjam.macahz je napisao/la:Kovacevic me je iznenadio pravo, odlican kostur ekipe, abd desni bek, tog Sirijca dovest ili Berberovica, i lijevi bocni nam treba, zajedno sa Hebibovicem i Dujevicem ekipa ce da bude odlicna....
Sirijac i Berberovic također dosta nerealno.Dzemo je kapiten tamo...Sirijac postoji šansa ali vidjećemo
Sto će ti ljevi bek pored Puzigaće?
I mi se preseravamo ponekad...
hoce li biti dozvoljen dolazak nasih navijaca u zenicu, ili ce biti ko proslu uutakmicu sa celikom 

Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Puzigaca koliko je naprijed dobar, toliko je nazad lossamosarajvo je napisao/la:Hebibovic je propao najvjerovatnije.Produzio sa Velezom i zeli vani..jedino ako ne uspije ali opet cemo morati platiti.Iskreno sumnjam.macahz je napisao/la:Kovacevic me je iznenadio pravo, odlican kostur ekipe, abd desni bek, tog Sirijca dovest ili Berberovica, i lijevi bocni nam treba, zajedno sa Hebibovicem i Dujevicem ekipa ce da bude odlicna....
Sirijac i Berberovic također dosta nerealno.Dzemo je kapiten tamo...Sirijac postoji šansa ali vidjećemo
Sto će ti ljevi bek pored Puzigaće?
I mi se preseravamo ponekad...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bhfanatic14, Imamkarbarum, Konzerva, Kyle88, mnon46, nedimmmm1337, PAPE3, Posejdon, ronaldo99, Rule_hz, senad82, Vanja8 i 117 gostiju.