Neki dan sam ga vidio i bas ga pitam gdje nesto, kaze da nikako ili skoro nikako pise po forumima u zadnje vrijeme, ali tu je on prati Arsenal i dalje jednakim zarom.Murga je napisao/la:Momci, gdje nam je onaj AllGunsBlazing ili kako mu vec nick bi?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Jbg ima covjek pametnijeg posla, valja rijesit egzistenciju itd...
Jedini covjek koji je sa mnom uvijek branio Girouda 
Dobar momak
Dobar momak
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nema veze, ponese covjeka jbg 
- Marsal
- Kontakt:
Ma on je extra momak, prije sam ja sa njim po Zenici redovno pratio tekme po kafanama, cesto bi naleti i @franqqqq koji isto slabo pise. A AGB je prije god dana zavrsio fakultet pa trazi posao, trazi selameta sto bi se reklo. Dugo je i u vezi, msm da se planira i zeniti ukoliko nadje sta...
@franqqqqa s drugee strane vidjam samo po kafanama i iskljucivo u zenskom drustvu, momak ih mijenja ko carape
Obojica su fakat zlatni momci, dobrota i postenje izbija iz njih
@franqqqqa s drugee strane vidjam samo po kafanama i iskljucivo u zenskom drustvu, momak ih mijenja ko carape
Obojica su fakat zlatni momci, dobrota i postenje izbija iz njih
Gunneri su uvijek bili poznati kao rasni poznavaoci zena i zenskog mentaliteta. Ko ce sa zenama bolje od Gunnera 
Cestitke momcima
Cestitke momcima
Čitam malo ovih dana o utakmici sa Bayernom, pa čak i Wenger je rekao da bi sad potpisao remi ( i ja bi ), i generalno najoptimističniji govore da bi remi bio ravan pobjedi.
Ja iskreno jedva čekam utamicu, i mislim, a prije svega se nadam, da će momci odgovoriti muški i izvući fin rezultat.
Da su tu Ramsey, Ox i Walcott, pobjeda bi bila sasvim realna opcija, ovako Pep već zna 100% koji će sastav Wenger izvesti i ima vremena da eksploatiše svaki nedostatak, dok su se Bayernu i vratili neki igrači i imaju raznovrsnije opcije. No, jedina stvar koja ide na naš mlin je ta da je Bayern pod imperativom pobjede jer bi mogli sebi zakomplikovat život i završit na 2. mjestu ako nas ne pobijede.
Ako uspješno upijemo pritisak prvo poluvrijeme, onda bi se karte mogle okrenuti u našu korist, jer je Bayern ekipa koja igra malo slabije u drugom poluvremenu, a mi evo u posljednje vrijeme mnoge teške utakmice prelomismo u istom.
Sve u svemu kako god se završi ja neću biti razočaran. Odradili smo u prvoj utakmici ono što smo htjeli, a i imamo premalo opcija za neko kalkulisanje prije svega u napadu tako da nam mnogo toga zavisi od Girouda, da budemo iskreni
.
Ja iskreno jedva čekam utamicu, i mislim, a prije svega se nadam, da će momci odgovoriti muški i izvući fin rezultat.
Da su tu Ramsey, Ox i Walcott, pobjeda bi bila sasvim realna opcija, ovako Pep već zna 100% koji će sastav Wenger izvesti i ima vremena da eksploatiše svaki nedostatak, dok su se Bayernu i vratili neki igrači i imaju raznovrsnije opcije. No, jedina stvar koja ide na naš mlin je ta da je Bayern pod imperativom pobjede jer bi mogli sebi zakomplikovat život i završit na 2. mjestu ako nas ne pobijede.
Ako uspješno upijemo pritisak prvo poluvrijeme, onda bi se karte mogle okrenuti u našu korist, jer je Bayern ekipa koja igra malo slabije u drugom poluvremenu, a mi evo u posljednje vrijeme mnoge teške utakmice prelomismo u istom.
Sve u svemu kako god se završi ja neću biti razočaran. Odradili smo u prvoj utakmici ono što smo htjeli, a i imamo premalo opcija za neko kalkulisanje prije svega u napadu tako da nam mnogo toga zavisi od Girouda, da budemo iskreni
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ziv, zdrav. Samo vala bez volje da se raspravljam sa nedokaznim likovima.
Ja sam citao negdje i slazem se sa tim misljenjem, a to je, da Giroud nema snage za svaku utakmicu. Jednostavno previse se trosi u duelima, a i u ganjanju odbrane(znamo koliko se trudi). I zato je i "proradio" prosle godine nakon pauze od pola godine i ove godine nakon sto je igrao izmjenicno sa Walcottom. I jos jedna stvar, on puno zavisi od ekipe, dakle ekipa mora biti dobra, pravilno rasporedjena da bi i Giroud valjao. I dalje stojim iza toga da sa njim i Walcottom te sa 4 gola Welbecka moze do titule.
Ozila sam kritikovao, i mora se reci opravdano. Tek ove sadasnje utakmice pokazuju koliko smo Rambo i ja bili u pravu. Ozil moze, kad hoce, bez obzira spic bio brz ili spor igrac, bez obzira igrao Cazorla iza njeg ili ne, bez obzira protiv koga Arsenal igra. I ne mislim da je on lijen, on trci to se vidi po kilometrima, ali nekad je ta trk eto samo da se ispostuje tim. A nekad se na njemu vidi da mu je stalo da pokaze i onda kao takav cini ogromnu razliku. Dakle samo je pitanje zelje, a ne toga kako on ne radi u ovakvim ili onakvim timovima. Sjetimo se da je prva asistencija bila bas za Girouda
Eto do narednog nekog pisanja, nemojte se puno svadjati.
I bega kako te ne zabole ruke od tolikih samara? Hocemo na kafu u Kakanj sad kad bude Celik igrao? Javi na fb
I druze Marsale ako si za tekmu(pod uslovom da ne igraju u nedjelju) mozemo zajedno tamam i sa begom da malo sjednemo.
Ja sam citao negdje i slazem se sa tim misljenjem, a to je, da Giroud nema snage za svaku utakmicu. Jednostavno previse se trosi u duelima, a i u ganjanju odbrane(znamo koliko se trudi). I zato je i "proradio" prosle godine nakon pauze od pola godine i ove godine nakon sto je igrao izmjenicno sa Walcottom. I jos jedna stvar, on puno zavisi od ekipe, dakle ekipa mora biti dobra, pravilno rasporedjena da bi i Giroud valjao. I dalje stojim iza toga da sa njim i Walcottom te sa 4 gola Welbecka moze do titule.
Ozila sam kritikovao, i mora se reci opravdano. Tek ove sadasnje utakmice pokazuju koliko smo Rambo i ja bili u pravu. Ozil moze, kad hoce, bez obzira spic bio brz ili spor igrac, bez obzira igrao Cazorla iza njeg ili ne, bez obzira protiv koga Arsenal igra. I ne mislim da je on lijen, on trci to se vidi po kilometrima, ali nekad je ta trk eto samo da se ispostuje tim. A nekad se na njemu vidi da mu je stalo da pokaze i onda kao takav cini ogromnu razliku. Dakle samo je pitanje zelje, a ne toga kako on ne radi u ovakvim ili onakvim timovima. Sjetimo se da je prva asistencija bila bas za Girouda
Eto do narednog nekog pisanja, nemojte se puno svadjati.
I bega kako te ne zabole ruke od tolikih samara? Hocemo na kafu u Kakanj sad kad bude Celik igrao? Javi na fb
Celik!3,2,2.
Eto Anele,čovjek ti rek'o. A ti kao vjerni fan Turskog iluzioniste to nikad nisi htio prihvatit
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Eto Anele,čovjek ti rek'o. A ti kao vjerni fan Turskog iluzioniste to nikad nisi htio prihvatit

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ma nisam zainteresovan više za gostovanja da ti pravo kažemAllGunsBlazing je napisao/la: I druze Marsale ako si za tekmu(pod uslovom da ne igraju u nedjelju) mozemo zajedno tamam i sa begom da malo sjednemo.
Mene protiv Bayerna raduju nasi prekidi, koji su zadnje vrijeme sjajni 
Kljuc pobjede protiv Bayerna Cech i prekidi
Kljuc pobjede protiv Bayerna Cech i prekidi
Znači poraz sutra
TEAM NEWS: @HectorBellerin out with injury, Jeff Reine-Adelaide comes into squad #BAYvAFC
TEAM NEWS: @HectorBellerin out with injury, Jeff Reine-Adelaide comes into squad #BAYvAFC
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A yebem ti...
Sad onaj bivši igrač Debuchy ide u prvih 11...
Možda uskrsne ili vaskrsne ili šta većArtetitis je napisao/la:A yebem ti...Sad onaj bivši igrač Debuchy ide u prvih 11...
Wenger: "
Guardiola wanted to play under my coaching; he wanted to play for Arsenal.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako svaki put fale najbolji igraci protiv seljadije. Costa ce unistiti Debuchya koji je cak gori od Sagne trenutno.anell je napisao/la:Znači poraz sutra![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.