Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Objasnio sam ti sve aspekte svoje akcije i zao mi je sto ti nisi to skontao. A jos mi je vise zao da vi i dalje cetnicima nazivate ljude koji su izgubili najdraze zbog istih tih cetnika i smatrate to salom. Dzaba upozoravanja, dzaba molbe. Drago mi je da si barem osjetio kako izgleda kada se neko zajebava sa necim sto je intimno bolno i nikako ne bi trebalo biti predmet zajebancije, a sto ste bi godinama koristili bez imalo empatije. Stoga stari, zaj3bi sa zlobnosti, samo sam stavio ogledalo pred vasa lica i vi ste se upecali kao somovi i dokazali moju poentu. A sada se vise necu zezati sa tobom, dosadno je vise ponavljati sve ovo nekome ko ne razumije osnovne civilizacijske norme. Lijep pozdrav 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Uglavnom kako se klub ponasa prema igracu, tako ce igrac i prema klubu, naravno ima slucajeva kad nije tako ali malo, ne bi Krpic izradio Slobodu da prvo nisu njega izradili i popljuvali...MakabiTuzla je napisao/la:Ovo sto Krpic veli da ce otici samo ako klub bbude zadovoljan objesite macku o rep. Isto je govorio i u Slobodi pa nas zavalio
I ako Zeljeznicar bude korektan prema njemu, vjerovatno ce i on isto biti korektan prema njima, naravno to ne zna da ce biti budala i staviti interese njihove ispred svojih...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sloboda je dala 100k da dovede Krpića (jer je imao želju da se vrati) i dogovorili sve s njim, ništa mu nisu bili dužni.YNWA je napisao/la:Uglavnom kako se klub ponasa prema igracu, tako ce igrac i prema klubu, naravno ima slucajeva kad nije tako ali malo, ne bi Krpic izradio Slobodu da prvo nisu njega izradili i popljuvali...MakabiTuzla je napisao/la:Ovo sto Krpic veli da ce otici samo ako klub bbude zadovoljan objesite macku o rep. Isto je govorio i u Slobodi pa nas zavalio
I ako Zeljeznicar bude korektan prema njemu, vjerovatno ce i on isto biti korektan prema njima, naravno to ne zna da ce biti budala i staviti interese njihove ispred svojih...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sloboda je prvo dobila za Krpica 3x vise love nego sto su ga platili, a prema Krpicu tu ga izradili, nije dobio ratu koja je trebala njemu pripasti, kasnije budi siguran da su mu ostali duzni kao i svim drugim igracima, jos ga lijepo pljuvali...Penaltiky je napisao/la:Sloboda je dala 100k da dovede Krpića (jer je imao želju da se vrati) i dogovorili sve s njim, ništa mu nisu bili dužni.YNWA je napisao/la:Uglavnom kako se klub ponasa prema igracu, tako ce igrac i prema klubu, naravno ima slucajeva kad nije tako ali malo, ne bi Krpic izradio Slobodu da prvo nisu njega izradili i popljuvali...MakabiTuzla je napisao/la:Ovo sto Krpic veli da ce otici samo ako klub bbude zadovoljan objesite macku o rep. Isto je govorio i u Slobodi pa nas zavalio
A Krpic je jedino kriv sto je isforsirao povratak u Slobodu, a lagano je mogao otici u Zeljeznicar i Zrinjski, ali za njega je tada postojala samo Sloboda, ali nakon 6 mjeseci u Slobodi i onog medijskog rata, sasvim je jasno bilo da Krpic dok je TC u klubu u Slobodu nije dobrodosao, niti bi se on vratio i da mora traziti drugi klub u ovoj ligi, samo me cudi sto to nije bila TZ...
Sarajevo i Liverpool
On je zakinuo Slobodu za 100k, kakva rata kad je potpisao amaterski na 6 mjeseci, jednostavno nije htio produžiti jer ga je menadžer nagovorio.
Čuj lagano je mogao otići, jes da su ovi iskeširali.
Nije rata, mislio sam na procenat od transfera u Svedsku, koji je trebao njemu pripasti a koji nije dobio...Penaltiky je napisao/la:On je zakinuo Slobodu za 100k, kakva rata kad je potpisao amaterski na 6 mjeseci, jednostavno nije htio produžiti jer ga je menadžer nagovorio.
A itekako su Zrinjski i Zeljeznicar bili spremni njega dovesti, i platiti sto je Sloboda...
Sarajevo i Liverpool
Pa što nisu?YNWA je napisao/la:Nije rata, mislio sam na procenat od transfera u Svedsku, koji je trebao njemu pripasti a koji nije dobio...Penaltiky je napisao/la:On je zakinuo Slobodu za 100k, kakva rata kad je potpisao amaterski na 6 mjeseci, jednostavno nije htio produžiti jer ga je menadžer nagovorio.
A itekako su Zrinjski i Zeljeznicar bili spremni njega dovesti, i platiti sto je Sloboda...
Zato sto je zelio u Slobodu, i odbio Zrinjski i Zeljeznicar.Penaltiky je napisao/la:Pa što nisu?YNWA je napisao/la:Nije rata, mislio sam na procenat od transfera u Svedsku, koji je trebao njemu pripasti a koji nije dobio...Penaltiky je napisao/la:On je zakinuo Slobodu za 100k, kakva rata kad je potpisao amaterski na 6 mjeseci, jednostavno nije htio produžiti jer ga je menadžer nagovorio.
Sarajevo i Liverpool
Fina teorija, elem on je zajebo Slobodu, potpisao amaterski kad je trebao ispuniti obećanje i profi ispalio se u Iran. Možda su mu trebali kakav bonua za vjernost, sta misliš?
Znači Sloboda izleti 100k i ne uplati mu ratu od transfera (koja je par puta manja) i on digne sidro?
Znači Sloboda izleti 100k i ne uplati mu ratu od transfera (koja je par puta manja) i on digne sidro?
Tu ratu od transfera spominjem zbog korektnosti, on je vjerovatno se pomirio sa tim da je nece dobiti, ali to tako ide, kad je sve uredu, onda nema veze, mogu se oprostiti i dugovi, problem je kad krenu problemi, onda se sve spominje i dugovi iz proslosti...Krpic se vratio u klub gdje mu je bilo lijepo, kapiten, miljenik navijaca, dobar sa upravom, ali je nakon povratka zbog rezultata, stanja u klubu doslo do cega je doslo, sukobi, losa atmosfera, a onda cinis i ono sto nisi mislio da ces uciniti, i ne samo Krpic, tako je kod svih igraca...Penaltiky je napisao/la:Fina teorija, elem on je zajebo Slobodu, potpisao amaterski kad je trebao ispuniti obećanje i profi ispalio se u Iran. Možda su mu trebali kakav bonua za vjernost, sta misliš?
Jednostavno Krpicevo razmisljanje je bilo, niste me ispostovali(rata, plate), prozivate me, pljujete, zasto bi ja ispostovao dogovor nakon svega i ostao, i ko ga moze kriviti zbog toga sto je uradio ? Ne sumnjam da je i menadzer imao dobar uticaj na njega, ali zbog toga mu je i menadzer, da stiti njega i njegove interese...
Sarajevo i Liverpool
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Šta je ovo? Što god ima sirotinje i sakupljača ferosirovina, ode u Tursku na pripreme.
Nemojte samo slati humanitarne brojeve na Pomozi.ba, da se možete vratit.

Nemojte samo slati humanitarne brojeve na Pomozi.ba, da se možete vratit.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Neko u tursku neko u Gabelu na turnirGradonacelnik je napisao/la:Šta je ovo? Što god ima sirotinje i sakupljača ferosirovina, ode u Tursku na pripreme.![]()
![]()
Nemojte samo slati humanitarne brojeve na Pomozi.ba, da se možete vratit.![]()
SAMO ŠIROKI!
nastupilo je širenje Saidizma u Tuzlanskom kantonu 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
S obzirom šta dobiješ, usluga, kvalitet terena, ambijent i atmosfera za treniranje i za koji novac, ne znam koji klub bi našao zamjerku i ukoliko je finansijski iole stabilan ne bi poželio u Antaliji odraditi pripreme.Gradonacelnik je napisao/la:Šta je ovo? Što god ima sirotinje i sakupljača ferosirovina, ode u Tursku na pripreme.![]()
![]()
Ultra All inclusive i pići...
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Neko u Tursku a neko na turneju po SAD-u, onaj, Gabeli.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Danima ne mogu u Taverni kolača poslije jela pojest, nema, jedan dan ga vidim da ulazi, reko to je to.Denchi je napisao/la:nastupilo je širenje Saidizma u Tuzlanskom kantonu
Tako je i ovdje bilo onda kad su govedo hranili, **** ti zemberek đe god uđeš sve pusto, ne moraš ni pitat ko je bio tu, u Revoluciji smo što patos nije počeo jestPenaltiky je napisao/la:Danima ne mogu u Taverni kolača poslije jela pojest, nema, jedan dan ga vidim da ulazi, reko to je to.Denchi je napisao/la:nastupilo je širenje Saidizma u Tuzlanskom kantonu
u Metropolisu proglašen za Gosta DecenijeOsim13 je napisao/la:Tako je i ovdje bilo onda kad su govedo hranili, **** ti zemberek đe god uđeš sve pusto, ne moraš ni pitat ko je bio tu, u Revoluciji smo što patos nije počeo jestPenaltiky je napisao/la:Danima ne mogu u Taverni kolača poslije jela pojest, nema, jedan dan ga vidim da ulazi, reko to je to.Denchi je napisao/la:nastupilo je širenje Saidizma u Tuzlanskom kantonu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma Mrvica samo što kod tetke Zilhe nije išao na užinu :tokralju
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Mi poslje odošmo svom narodu pare ostavit, a ne višestoljetnom agresoru.since1948 je napisao/la:Neko u tursku neko u Gabelu na turnirGradonacelnik je napisao/la:Šta je ovo? Što god ima sirotinje i sakupljača ferosirovina, ode u Tursku na pripreme.![]()
![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.