Otelo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 09:42
emir18 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 09:32
Porediti rezervu Liverpoola i prvotimca Reala, neka za vas ma pomoći
Ti ne kontaš baš. Imao si glup argument.
Ispred Robertsona jer nema poraza od kako je starter, ali zapravo ima jedan jer je izašao. Ima i Robertson jedan ligaški poraz, na više startova. I Konate nije rezerva, ali nije ni starter. Startao je finale FA Kupa, startao veliki broj mečeva u Ligi prvaka. Nije klasični treći štoper, nego se rotira.
I Konate odigrao 28 mečeva u sezoni, starter Mendy velika 34 meča
Glup argument, jer trebam objašnjavati da je Mendy uz Casemira i Courte najvažniju igrač odbrane, Madrid se patio.na početku sezone bez njega, nije igrao do 8 kola, kada se oporavio i vratio u prvi tim umjesto Nacha koji ga je krpio i nije mogao odgovoriti zadatku na LB.
Moje mišljenje je da Mendy je ispred na LB, imam pravo na njega isto kao što ti imaš pravo reći da je Robertson ispred, to je sve subjektivno, Isto kao ovi engleski stručnjaci što su samo 2 igrača Madrida stavila u prvih 11.
Igrač koji je osvojio 2 La lige, gdje je Madrid primio najmanje golova u zadnji 20 godina, je jako bitna karika, prije si imao Marcela koji je najbolji LB ikad, pa je puhalo na sve strane , Ramos i Cazo ga morali sakrivati defanzivnio sa Mendyem to nije slučaj, zato u Vini se može opustiit u odbrani.
Svako vidi nešto u igraču kojeg gleda u svom klubu, ja nisam pratio Liverpool da sad imam neke argumente da li je Robertson ispred ili ne

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”