Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DamirT
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DamirT » 22 mar 2024, 16:56

Horoz je napisao/la:
22 mar 2024, 16:55
DamirT je napisao/la:
22 mar 2024, 16:49
Horoz je napisao/la:
22 mar 2024, 16:26

U tu grupu bi trebala i kadaifliga.
Ko ce nam onda ostati? :urnebes:
Ma dobro, Krunić i Džeko su dokazali da su igrači u velikim ligama i ekipama. mislim na ove što igraju u prosjeku kadaif lige.
Ma znam, zezam se :mrgreen:

Zabraniti igracu koji ode u Ferencvaros da primirise reprezentaciji. Svako ko je tamo otisao od nasih je debelo grohnuo, a igraju grupnu fazu skoro svake godine...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 22 mar 2024, 18:47

Gledam mladu repku, boze sacuvaj ovih momaka ne znam kako ih nije stid bavit se fudbalom vecinu. Muharemovicev dolazak u Juventus bez obzira sto igra za U23 ekipu je jedna od vecih prevara, momak kao kapiten 1 od najgorih na terenu. Respektabilna utakmica Sakote, Vukovica i Bristrica(mocan je momacki fizicki kao centarfor ako nista sto se tice i snage i trcanja). Ostali da bog sacuva. Karic jos borben i nista vise od toga

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 mar 2024, 20:21

Kad bi nekako mogli Gigovica dobiti da igra za nas, mislim da bi bio dobar add-on na sredini terena, imajuci u vidu da dosta radi na sredini terena a nekako nam to fali.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 mar 2024, 20:24

fanatik19 je napisao/la:
22 mar 2024, 18:47
Gledam mladu repku, boze sacuvaj ovih momaka ne znam kako ih nije stid bavit se fudbalom vecinu. Muharemovicev dolazak u Juventus bez obzira sto igra za U23 ekipu je jedna od vecih prevara, momak kao kapiten 1 od najgorih na terenu. Respektabilna utakmica Sakote, Vukovica i Bristrica(mocan je momacki fizicki kao centarfor ako nista sto se tice i snage i trcanja). Ostali da bog sacuva. Karic jos borben i nista vise od toga
Njih pratit, koju god generaciju, je poseban vid mazohizma tako da svaka cast.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 23 mar 2024, 08:51

Mlada reprezentacija bi bila super da se ponekad provjere neki kvalitetniji potencijalni reprezentativci kada ih ima i da vidimo prvo na cemu smo, ali problem je što ko iole nesto zna igrati neće da se prebacuje na nase sportsko državljanstvo dok ne dobije sigurnost A tima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 23 mar 2024, 10:21

fanatik19 je napisao/la:
22 mar 2024, 18:47
Najgori potez u historiji ovog sporta je napravio Muharemovic. Ne vidim svrhu igraca koji ima 21 godinu, a toboze je toliki talent da igra u omladinskim timovima i ligama. Prije ce biti tresla se gora rodio se mis. Ozbiljni talenti sa 21 god vec igraju prve lige. Njemu tek slijedi povratak na nivo gdje je bio prije 3 godine, neki tim iz austrijske bundeslige, odnosno dzaba je izgubio 3 godine karijere, a nista nije postigao. Sansu u prvom timu Juventusa nece nikad dobiti, jer u prvi tim Juventusa se ne ulazi bas iz 2.tima direktno.
Igraci Slovenije niti igraju u boljim klubovima, niti imaju vise seniorskog iskustva od nasih igraca pa nas glatko dobise. Ali pogledajte ko je njima selektor.
Kosovo uze bod Njemackoj u gostima sa mahom igracima iz domace lige.
Ne vjerujem da u nas svaki put razlog moze biti nekvalitet igraca, u svim selekcijama mi se redovno sramotimo protiv svih.
PS
Ovaj Omerovic treba biti pozvan u A repku vec od sljedećeg puta.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 mar 2024, 10:36

A sto nebi trebalo da bude do igraca. Kad je neki BiH klub u juniorskim uzrastima nesto napravio? Zar nije Sarajevo igralo nedavno protiv kluba iz Ukraine, gdje su bili inferiorni. Jednostavno jako lose se radi, jos losije investira po nekim Evropskim standardima, i onda imamo ovakve rezultate.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 23 mar 2024, 11:00

Hansestadt je napisao/la:
23 mar 2024, 10:36
A sto nebi trebalo da bude do igraca. Kad je neki BiH klub u juniorskim uzrastima nesto napravio? Zar nije Sarajevo igralo nedavno protiv kluba iz Ukraine, gdje su bili inferiorni. Jednostavno jako lose se radi, jos losije investira po nekim Evropskim standardima, i onda imamo ovakve rezultate.
Pa kostur svake te Nase mlade reprezentacije cine igraci iz inostranstva i to vrlo cesto iz najozbiljnijih evropski akademija. Evo i protiv slovenije od 11 pocetnih 6 su iz inostranstva, ostalih 5 vec uveliko ozbiljno igraju seniorski fudbal, 3 igraju u najboljem timu u drzavi seniorski fudbal.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 mar 2024, 11:18

mercurial je napisao/la:
23 mar 2024, 11:00
Hansestadt je napisao/la:
23 mar 2024, 10:36
Pa kostur svake te Nase mlade reprezentacije cine igraci iz inostranstva i to vrlo cesto iz najozbiljnijih evropski akademija. Evo i protiv slovenije od 11 pocetnih 6 su iz inostranstva, ostalih 5 vec uveliko ozbiljno igraju seniorski fudbal, 3 igraju u najboljem timu u drzavi seniorski fudbal.
Ja ovde samo vidim Muharemovica kao igraca koji se formirao u nekoj ozbiljnoj Akademiji od 11 igraca na terenu. Sto se ipak vracamo na ono staro, ne mozes ocekivati da ti Dijaspora da nekoliko kvalitetnih igraca iz svakog uzrasta koji ce napraviti dobre karijere. Jednostavno matematicki je nemoguce. Mi mozemo pokupiti nekoliko igraca kroz godine, i evt tako imati konkurentan tim kao sto sada imamo u A reprezentaciji dobrih igraca. Izmedju ostalog to podrazumjeva isto tako da prihvatimo neke igrace koji nemaju mjesta u reprezetnacijama Zapadne Evrope. Ne sve, ali neke od njih. Najveci je problem sto BiHPL nista ne nudi. 20 godina nista konkretno ta liga nije dala da mi budemo konkurentni. Ne moze se reci da je to do nekog selektora. Kakav selektor.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 23 mar 2024, 11:31

Nemamo mi mnogo kvalitetnih igrača. Od onog što sam vidio neki dan Dedić, Ahmedhodžić i Krunić su 40% ekipe. Džeko i Pjanić se ili trebaju oprostiti ili prihvatiti da budu tu kao rezerve da uđu probati uraditi nešto i da mlađi uče od njih. Igrače poslije 34 godine ne treba zvati (ne navodite Messija, Ronalda, Modrića molim vas), samo zauzimaju mjesto mlađem koje im je neophodno za razvoj.
Ja u napadu ne vidim iole kvalitetnog igrača. Možda da je Elvir Koljić imao više sreće sa povredama već bi bio u ligi petice. Treba ići sa Demirovićem i Tabakovićem u početku dok se neko novi ne pojavi. Ne vidim zašto se ne bi probalo popričati sa Đurićem opet. Da je to uradio možda bi ga imali u četvrtak i možda bi pospremio dugu loptu na kraju utakmice neku za izjednačenje.

Odmah svim silama po Jašića i Karića! Kakav Čivić, Bojan Nastić je prije bolji igrač m više pokazao od njega ono malo što je igrao za reprezentaciju pa se opet Čiva forsirao.

Obavezno tražiti novog playmakera, hajradinović nije ta klasa, Bašić stagnira a Rahmanović je polušpic, kao i Varešanović. Treba vidjeti kakav je Huseinbašić tu, ako ne onda igrati bez tog playmakera a sa dva centralna vezna.

I sad na kraju, jer je tema "zaboravljeni" igrači. Šta je sa Muhamedom Bešićem, bolji je i od Cimirota i od Tahirovića i od Hadžiahmetovića uvijek bio? Zašto ga se tek tako prekrižilo.

Ovo je za sad prvih 11 (bez Džeke i Pjanića) - za slijedeće prijateljske: Vasilj - Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac - Dedić, Cimirot, Krunić, Gazibegović-Hajradinović- Demirović, Tabaković

Ovo bi bilo za možda drugi dio godine (ako dobijemo Jašića, vrati se Bešić, Đurić se vrati): Vasilj - Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac - Dedić, Huseinbašić, Bešić, Krunić, Jašić- Demirović, Đurić
Glory Glory Man United

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 23 mar 2024, 15:34

Daduli je napisao/la:
23 mar 2024, 11:31
Nemamo mi mnogo kvalitetnih igrača. Od onog što sam vidio neki dan Dedić, Ahmedhodžić i Krunić su 40% ekipe. Džeko i Pjanić se ili trebaju oprostiti ili prihvatiti da budu tu kao rezerve da uđu probati uraditi nešto i da mlađi uče od njih. Igrače poslije 34 godine ne treba zvati (ne navodite Messija, Ronalda, Modrića molim vas), samo zauzimaju mjesto mlađem koje im je neophodno za razvoj.
Ja u napadu ne vidim iole kvalitetnog igrača. Možda da je Elvir Koljić imao više sreće sa povredama već bi bio u ligi petice. Treba ići sa Demirovićem i Tabakovićem u početku dok se neko novi ne pojavi. Ne vidim zašto se ne bi probalo popričati sa Đurićem opet. Da je to uradio možda bi ga imali u četvrtak i možda bi pospremio dugu loptu na kraju utakmice neku za izjednačenje.

Odmah svim silama po Jašića i Karića! Kakav Čivić, Bojan Nastić je prije bolji igrač m više pokazao od njega ono malo što je igrao za reprezentaciju pa se opet Čiva forsirao.

Obavezno tražiti novog playmakera, hajradinović nije ta klasa, Bašić stagnira a Rahmanović je polušpic, kao i Varešanović. Treba vidjeti kakav je Huseinbašić tu, ako ne onda igrati bez tog playmakera a sa dva centralna vezna.

I sad na kraju, jer je tema "zaboravljeni" igrači. Šta je sa Muhamedom Bešićem, bolji je i od Cimirota i od Tahirovića i od Hadžiahmetovića uvijek bio? Zašto ga se tek tako prekrižilo.

Ovo je za sad prvih 11 (bez Džeke i Pjanića) - za slijedeće prijateljske: Vasilj - Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac - Dedić, Cimirot, Krunić, Gazibegović-Hajradinović- Demirović, Tabaković

Ovo bi bilo za možda drugi dio godine (ako dobijemo Jašića, vrati se Bešić, Đurić se vrati): Vasilj - Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac - Dedić, Huseinbašić, Bešić, Krunić, Jašić- Demirović, Đurić
Prvo takmičenje koje bismo mogli ciljati plasmanom je Euro 2028. Je li fakat ima neko realan i normalan ko bi pozvao sada igrača koji će tada biti u 39. godini života, a nije svjetska klasa? Naravno, mislim na Đurića, ali i sa manje godina na sve igrače koji će tada biti na nivou naše lige ili niže.

Cimirot će tada imati 36 i ne bi bio problem da je svjetska klasa, ali će on tada biti rezerva u našoj ligi. Krunić će imati 35, također je u padu, vrlo upitno da li ima smisla išta graditi na ovakvima.

Ali, ovo se u prvom redu odnosi na uvođenje igrača koji nisu tu. Apsolutno bespotrebno. Trebamo napraviti bazu od igrača koji su budućnost barem 2 ciklusa. Najstariji koji treba ostati je Kolašinac, jer će on i sa 35 (koliko će imati na Euru 2028.) biti dovoljno dobar za našu reprezentaciju i jer i dalje igra na najvišem nivou. Promovisati ga u kapitena. Sve ostalo preko 30 godina treba otpisati, pa čak i malo mlađe koji ne donose ništa specijalno, a ne mogu dalje rasti (Rahmanović, Gojković, Saničanin i slični).

Vasilj, Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Barišić, Kolašinac, Mujakić, Tahirović, Huseinbašić, Hadžiahmetović, Bašić, Varešanović, Demirović, Hamulić, plus Tabaković/Prevljak/Hajradinović od tih graničnih. Prosjek godina ovoj ekipi je 23. Donose novu energiju, potpuno su različiti od te prethodne generacije, a već imaju ok klubove i za većinu možeš očekivati da će rasti i dalje i da će u narednih 5 godina biti na zadovoljavajućem nivou (većinu, da sad neko ne ganja jednog igrača i preispituje). Na ovo treba do sljedećih kvalifikacija naći još 2-3 igrača da upotpune roster i da to bude osnova i temelj. Tu ganjati Jašića, Gigovića, Bajraktarevića, Katića, Špikića, Karića i koga već, to svi bolje znate vjerovatno. Na tu osnovu i temelj dodaješ SAMO I ISKLJUČIVO igrača koji je odskočio. Dakle, ne igrača Sarajeva, ne igrača Zrinjskog, ne igrača Universitatee, niti igrača Lech Poznana. Naravno, može ako su baš mladi, ali nekog sa 28 godina iz ovih ekipa - NE.

Zakažeš dva puta godišnje prijateljsku za igrače koji nisu ova okosnica, ali ni tu ne zoveš lika od 30 godina, nego U23 igrače.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 mar 2024, 15:39

Iako je bil.prijaTeljska Bazdar niie debitovao za Srbijj protiv Rusije

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 23 mar 2024, 16:18

zaostrog je napisao/la:
23 mar 2024, 15:34
Daduli je napisao/la:
23 mar 2024, 11:31

Prvo takmičenje koje bismo mogli ciljati plasmanom je Euro 2028. Je li fakat ima neko realan i normalan ko bi pozvao sada igrača koji će tada biti u 39. godini života, a nije svjetska klasa? Naravno, mislim na Đurića, ali i sa manje godina na sve igrače koji će tada biti na nivou naše lige ili niže.

Cimirot će tada imati 36 i ne bi bio problem da je svjetska klasa, ali će on tada biti rezerva u našoj ligi. Krunić će imati 35, također je u padu, vrlo upitno da li ima smisla išta graditi na ovakvima.

Ali, ovo se u prvom redu odnosi na uvođenje igrača koji nisu tu. Apsolutno bespotrebno. Trebamo napraviti bazu od igrača koji su budućnost barem 2 ciklusa. Najstariji koji treba ostati je Kolašinac, jer će on i sa 35 (koliko će imati na Euru 2028.) biti dovoljno dobar za našu reprezentaciju i jer i dalje igra na najvišem nivou. Promovisati ga u kapitena. Sve ostalo preko 30 godina treba otpisati, pa čak i malo mlađe koji ne donose ništa specijalno, a ne mogu dalje rasti (Rahmanović, Gojković, Saničanin i slični).

Vasilj, Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Barišić, Kolašinac, Mujakić, Tahirović, Huseinbašić, Hadžiahmetović, Bašić, Varešanović, Demirović, Hamulić, plus Tabaković/Prevljak/Hajradinović od tih graničnih. Prosjek godina ovoj ekipi je 23. Donose novu energiju, potpuno su različiti od te prethodne generacije, a već imaju ok klubove i za većinu možeš očekivati da će rasti i dalje i da će u narednih 5 godina biti na zadovoljavajućem nivou (većinu, da sad neko ne ganja jednog igrača i preispituje). Na ovo treba do sljedećih kvalifikacija naći još 2-3 igrača da upotpune roster i da to bude osnova i temelj. Tu ganjati Jašića, Gigovića, Bajraktarevića, Katića, Špikića, Karića i koga već, to svi bolje znate vjerovatno. Na tu osnovu i temelj dodaješ SAMO I ISKLJUČIVO igrača koji je odskočio. Dakle, ne igrača Sarajeva, ne igrača Zrinjskog, ne igrača Universitatee, niti igrača Lech Poznana. Naravno, može ako su baš mladi, ali nekog sa 28 godina iz ovih ekipa - NE.

Zakažeš dva puta godišnje prijateljsku za igrače koji nisu ova okosnica, ali ni tu ne zoveš lika od 30 godina, nego U23 igrače.
Ja pišem o ostatku godine i kvalifikacijama za SP (i ne vidim zašto ne bismo i zašto nećemo ciljati plasman na SP, zato što si ti tako napisao?) i da dok ne iskoči neko bolji bude Đurić, ako hoće.
Ne možeš ti znati gdje će biti Kolašinac sa 35 i kakav će biti , to ne može niko znati. Za kapitena nije, previše je sirov, prije su to Ahmedhodžič ili Dedić.
Glory Glory Man United

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 23 mar 2024, 16:36

Daduli je napisao/la:
23 mar 2024, 16:18
Ja pišem o ostatku godine i kvalifikacijama za SP (i ne vidim zašto ne bismo i zašto nećemo ciljati plasman na SP, zato što si ti tako napisao?) i da dok ne iskoči neko bolji bude Đurić, ako hoće.
Ne možeš ti znati gdje će biti Kolašinac sa 35 i kakav će biti , to ne može niko znati. Za kapitena nije, previše je sirov, prije su to Ahmedhodžič ili Dedić.
Ovim primadonama treba jedna sirovina za kapitena. Džeko je previše mekan za toga, sjetite se Spahića kako se šutilo. Kolašinac sutra treba da bude kapiten, a Dedić zamjenik. Ovom narodu treba ovan predvodnik da bi funkcionisao kako treba od politike do sporta. Mi znamo samo u uređenim sistemima funcionisati. Ako treba da se nešto dogovara a sve Bosanci, Srbi, Hrvati tu će odmah biti kuršlusa
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 23 mar 2024, 16:51

meecko je napisao/la:
23 mar 2024, 16:36
Daduli je napisao/la:
Ovim primadonama treba jedna sirovina za kapitena. Džeko je previše mekan za toga, sjetite se Spahića kako se šutilo. Kolašinac sutra treba da bude kapiten, a Dedić zamjenik. Ovom narodu treba ovan predvodnik da bi funkcionisao kako treba od politike do sporta. Mi znamo samo u uređenim sistemima funcionisati. Ako treba da se nešto dogovara a sve Bosanci, Srbi, Hrvati tu će odmah biti kuršlusa
Šta se ba šutilo? De ba.
Glory Glory Man United

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 23 mar 2024, 17:15

Daduli je napisao/la:
Baš zbog toga i jesmo ovdje gdje jesmo. Nikad ne znamo presjeći, reći "pravimo ekipu za dalje", nego se vazda nešto kofol nadamo i hoćemo odmah uspjeh. Štaviše, ekipu treba sada rasteretiti, iskoristiti 2 godine da se promijeni klima u potpunosti što se tiče reprezentacije. Trebamo iskoristiti 15-20 utakmica koje ćemo imati u tom periodu da se uigramo i da skinemo pritisak da se mora ići na SP. Nećemo ići, nemamo kvalitet, ne možemo evo na Euro u 3 ciklusa, gdje je smiješno lakše plasirati se, a ne na SP. Taj pritisak nam ne treba, a konstantno se pravi (prošle kvalifikacije su također izgubljene jer se to radilo). Ako se ukaže šansa, super.

Ali, imamo sada dvije strašne prijateljske. Nakon toga imamo Ligu nacija sa 6 strašnih utakmica. Nakon toga imamo 8 utakmica u kvalifikacijama, također odličnih. Dakle, samo ovdje 16 utakmica. Plus možemo u svemu ovome dogovoriti 1-2 slabije prijateljske da se isprobaju igrači koji nisu grupa koju sam napisao. Zamisli da ti ovih 18 utakmica igra slična ekipa i da ih uigravaš. Dakle, samo ne budalesati, nikakav Đurić, nikakvi starohani. Bolje je uigravati bilo koga od 18 godina, nego njega. Ovo je KLJUČ. Sa ovim brojem utakmica će se uigrati svako, a pogotovo ovaj kvalitet koji imamo i koji nije loš. Ako budemo gurati 3 utakmice Prevljaka, pa 3 Đurića, pa isto tako do pola Saničanina, od pola Kovačevića, a onda na kraju trećeg našli, nema od toga ništa opet.

Imamo 18 utakmica za uigravanje, da od ovih momaka koji imaju u prosjeku 23 godine dobijemo igrače sa desetinama nastupa u reprezentaciji, koji će da u kvalifikacijama za Euro 2028. prekucaju. To treba biti naš cilj.

I čisto da ne ostane nedorečeno, mada mislim da je svima jasno: Zašto ne ganjati kvalifikacije za SP? Prema trenutnim jakosnim grupama za SP (a mogu biti samo gore po nas) neka najlakša grupa koju možemo dobiti je: Danska, Češka, BiH, Estonija, San Marino. Umjesto Danske može biti samo neka velesila. Je li neko fakat misli da mi možemo biti PRVI u ovakvoj grupi? A da, prolazit će samo prvoplasirani na SP. Eh da, možemo otići i u baraž kao drugoplasirana ekipa gdje bismo imali isti sistem kao sada za Euro, samo bi protivnici bili kud i kamo ozbiljniji :D Otprilike da moraš proći baraž tipa: Nizozemska-Turska, Švedska-BiH.

Dakle, na SP nećemo i ne treba se zamarati tim, treba iskoristiti utakmice da se ekipa uigra. Kao što je neko napisao, do augusta definisati ko je bazen od 20-25 igrača za naredni ciklus od 4 godine i to forsirati. NIKO sa 30+ godina tu ne smije biti OSIM igrača koji igraju na top nivou (ala Kolašinac). Plus, rasteretiti momke da apsolutno nije bitno i ne dizati famu kada nas Njemačka otrese ili kada ne mognemo s Mađarima ništa. Ok, gradimo ekipu.
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 23 mar 2024, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 23 mar 2024, 17:25

Opet on napisa roman a ne ubijedi nikog.
Niko ne može znati kakve će ekipe tada biti u odnosu na sad i kada se bude izvlačilo.
Glory Glory Man United

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 23 mar 2024, 17:28

Daduli je napisao/la:
23 mar 2024, 17:25
Niko ne može znati kakve će ekipe tada biti u odnosu na sad i kada se bude izvlačilo.
Apsolutno je irelevantno. Ne postoji kombinacija igrača u kojoj će BiH naredne godine praviti rezultate kakve nikad u historiji nije pravila. Štaviše, BiH iz 2013. ne bi prošla kvalifikacije za SP u ovom sistemu.

Ali vjerujem da smo sazreli bar toliko da ovo shvatamo i da ne pravimo greške kao ranije. Evo ne treba biti puno pametan pa se samo vratiti na meč sa Italijom 2021., kada smo značajne minute za uigravanje ovih igrača koji su danas tu odlučili dati strašnom Arminu Hodžiću, Saničaninu i Cipetiću. Cipetić je igrao desnog beka, jer nam je bilo rano uigravati Dedića ili Gazibegovića, a slično i Saničanin na stoperu. Čivić i Deni Milošević su dobili šansu sa klupe :D Helem, isplatilo se pravo.

I nikome nije palo na pamet da tada obezbijedi 2-3 momka koja se moglo obezbijediti pozivima u prvi tim i da uigra nešto smisleno.
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 23 mar 2024, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 23 mar 2024, 17:31

zaostrog je napisao/la:
23 mar 2024, 17:28
Daduli je napisao/la:
23 mar 2024, 17:25
Apsolutno je irelevantno. Ne postoji kombinacija igrača u kojoj će BiH naredne godine praviti rezultate kakve nikad u historiji nije pravila. Štaviše, BiH iz 2013. ne bi prošla kvalifikacije za SP u ovom sistemu.
Daj se ne provaljuj više majke ti. Svo vrijeme samo kontriraš na ovom forumu, širiš negativnu energiju, čak i govor mržnje imaš a administrator ti toleriše to. Ideš ti na blok.
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, EdinjoBos, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 66 gostiju.