AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Više para bi dobili za Saelemaekersa nego za Messiasa ali sa dolaskom dvojice iz Belgije sumnjam da bi on sad išao.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma neka Saleta, zahvalan igrač i koliko vidim popularan je u svlačionici, ako nista koristit ga za dobar team building
-
celikmilan
- Kontakt:
Sanches je izgleda već na pregledima u PSG pa je napokon i to gotovo. Imaju još vremena nekog drugog da dovedu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja bih uzeo Sara iz Tottenhama. Samo 20 godina, koliko sam čitao, veliki talenat, koji napreduje velikom brzinom, a uklapa se u ovaj mladi Milan. Mada ni Ndombele nije loša opcija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
CDK je za jedan dan dobio 100k novih pratioca na instagramu, eto sta znaci kad potpises za veliki klub
- Romagnoli13
- Kontakt:
Baš me zanima koga će Maldini i Massara izabrati za novog veznog igrača. Već se spominje par imena, ali mislim da je to lupetanje medija.
Dok se za stopera zna, Diallo ili Tanganga.
Dok se za stopera zna, Diallo ili Tanganga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gambler1899
- Kontakt:
Renato je i zvanično potpisao za PSG tako da je i ta prica zavrsena, pitanje je koga su jos pikirali osim njega s obzirom da su se od januara on i Botman povezivali s nama (cesto i kao gotovi transferi samo se ljeto cekalo da se potvrdi). Ko se nudi na tržištu a da nama odgovara?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sar iz Tottenhama, Fofana iz Lensa(za kojeg je Lens odbio već 30M od PSGa), Frattesi iz Sassuola. To su tri imena koja se najviše spominju. Na kraju će to biti neko za koga mediji veze nisu imali.gambler1899 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 19:47Renato je i zvanično potpisao za PSG tako da je i ta prica zavrsena, pitanje je koga su jos pikirali osim njega s obzirom da su se od januara on i Botman povezivali s nama (cesto i kao gotovi transferi samo se ljeto cekalo da se potvrdi). Ko se nudi na tržištu a da nama odgovara?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prema prvim izvještajima danas je Charles imao odličan prvi trening sa ekipom. Već u subotu bi ga mogli vidjeti 20-30 minuta u zadnjem pripremnom meču.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao, CDK i Adli
Više i ne pamtim kad smo zadnji put imali ovakvu skupinu talentovanih igrača gdje ti ih je milina gledati, počevši nazad od Maignana, Tomorija, Kalulua, Thea pa do Tonalija, Benasera i sad novopridošlih igrača.
Ova Sanchez saga završila očekivano, zanima me kome će se sad okrenuti i koga će Moncada iskopati.
Više i ne pamtim kad smo zadnji put imali ovakvu skupinu talentovanih igrača gdje ti ih je milina gledati, počevši nazad od Maignana, Tomorija, Kalulua, Thea pa do Tonalija, Benasera i sad novopridošlih igrača.
Ova Sanchez saga završila očekivano, zanima me kome će se sad okrenuti i koga će Moncada iskopati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da li je realno da su likovi kupili igrača u istom poziciji i u istoj ulozi za 40m. Vrv ovaj vitinja ide na rotaciju. Tačno kad pomisliš da ne može postojati toliko glup menadžment, Parižani ti dokažu suprotno.
Ugl nije ni toliko loše. Treba onda nastaviti tražiti fizički dominantnijeg igrača za box2boxa. To, ili nabildat ketelara da igra tu ali onda naći igrača desno. Bilo kako bilo, ekipa je već sad znatno jača u odnosu na ovaj period prošle godine.
Ugl nije ni toliko loše. Treba onda nastaviti tražiti fizički dominantnijeg igrača za box2boxa. To, ili nabildat ketelara da igra tu ali onda naći igrača desno. Bilo kako bilo, ekipa je već sad znatno jača u odnosu na ovaj period prošle godine.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:

I onda mi nesto upravi zamjeramo. Jednostavno se boris protiv finansijski superiornijih timova i to je realnost.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bitno da je dečko završio u Milanu, odnosno tamo gdje je tako jako i htio. Sad vidjeti kad i kako će riješiti ostale dvije - tri pozicije koje imaju za regulisati.
Zyech sjeo isto na pogresan let umjesto za Milano on pogrijesi avion i sjede za Manchester...
Bremer, Botman, Sanches, Zyech su bili zavrseni transferi, bravooo....
P.s. radi se u tajnosti jedan bh postar je blizu San Sira, Doner meister takodje....biti ce veoma interesantno...
Bremer, Botman, Sanches, Zyech su bili zavrseni transferi, bravooo....
P.s. radi se u tajnosti jedan bh postar je blizu San Sira, Doner meister takodje....biti ce veoma interesantno...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne sjecam se da je iko pisao da su Ziyech i Bremer bili blizu Milana? Otkud sad te priče?
Sanches i Botman to jesu. Ali su arapski novci bili jači. To je cijela poenta.
Na oni što je bilo ne treba se vraćati, još je 10 dana do početka sezone, a Milan treba centralnog veznog i stopera.
Sanches i Botman to jesu. Ali su arapski novci bili jači. To je cijela poenta.
Na oni što je bilo ne treba se vraćati, još je 10 dana do početka sezone, a Milan treba centralnog veznog i stopera.
Kako CDK potpisa tacno mi fali ono iducih 48h je kljucno, vec evo 5 dana nista vezano za Milan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.