Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
Koliko povreda u Milanu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja bih cijeli fitnes tim otpustio, jer su skoro uvijek iste povrede.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ko bi rekao da ce Lazio i Atalanta nakon 10 utakmica imati najmanje primljenih golova...
Sutra ce biti zanimljivo pogledati utakmicu..vjerujem da ce biti dobra..
Sutra ce biti zanimljivo pogledati utakmicu..vjerujem da ce biti dobra..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fiorentina je ušla u sezonu sa dobrim ambicijama. A na terenu su katastrofa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma viole ce prvu svoju dobru tekmu u sezoni odigrati protiv nas zadnje kolu pred pauzu, standardno protiv nas odigraju dobro 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sumnjam da će podići formu do tad. Katastrofa su. Ako Milan bude u punom sastavu, rutinirat će ih.
Ok kontakt postoji, ali lopta je izasla vanka kad je nastao, kako to moze biti penal.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
I sad poredite taj penal i start koji je prošao bez žutog čak. Te zašto je Tomori u LPa dobio crveni i kakav penal je to bio. Očito da sudije širom evrope ne znaju kako da ustanove kriterije za penale. Zato imamo puno čudnih odluka u skoro svakoj ligi.
Ako je svirao penal ovo je definitivno morao biti karton, i crveni da je dao ne moze niko prigovoriti, jer je dzon isao u koljeno, ali kriteriju su danas cudni.Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:30I sad poredite taj penal i start koji je prošao bez žutog čak. Te zašto je Tomori u LPa dobio crveni i kakav penal je to bio. Očito da sudije širom evrope ne znaju kako da ustanove kriterije za penale. Zato imamo puno čudnih odluka u skoro svakoj ligi.
Hahahaha jel moguće ovo?! Im neke logike,samo su provjerili da li je penal,ne mogu crveni provjeriti hahahah.

Max Allegri
Ja ovakve situacije nikad ne bih sudio kao penal, cak ni za ekipu za koju navijam, nije ga sprijecio u odigravanju, Bonaventura je pucao i promasio, lopta je izasla van terena i tu nastaje kontakt kad je Di Marco zakasnio.
Za razliku od te situacije pogledaj situaciju na drugom kraju terena kad Di Marco puca, golman Fiorentine brani i u nastavku udara Di Marca, lopta nije izasla van terena i da ga Teracciano nije pokupio Di Marco je mogao doci do lopte i pucati na prazan gol.
Znam i ja da se ovakvi penali sude ali ja ih ne bi sudio iskljucivo zato sta je lopta van terena kad nastaje kontakt.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma nisu samo Italijani ocajni, danas smo vidjeli i kako Englezi se prosipaju kad je City igrao.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja bi mu dao crveni za taj start
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne bih ni ja svirao penal jer je lopta već izašla, al bi mu dao crvenu jer je čovjeku mogao završit karijeru
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jbt lik umalo zavrsio karijeru Bonaveturi i ni karton nije dobio, a neko ovdje jos dodje i pise da nije penal, a jbt
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa danas golman uleti đonom Haalandu i ništa sudija nije svirao niti je VAR reagovo. Jednostavno sudije nemaju jasan kriterij kad je penal u pitanju.
Ma ovdje je svirao penal al nije dao nikakav karton, a crveni je bez ikakavog razmisljanja trebao biti
Ma mislim da nije bio jaki kontakt, i ako izgleda brutalno. Bonaventura se je odmah pridigao…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Vratise se viole i niko nista ne smije ovdje napisati 
Al ovome interu jednostavno svako moze go dati, dobra tekma za gledati
Al ovome interu jednostavno svako moze go dati, dobra tekma za gledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.