Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
asistencija pa polaganje
i jos jedno polaganje !
i jos jedno polaganje !
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 03 mar 2013, 04:24, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
Ovi Netsi su presmjesna ekipa ubjedljivo najlosija koja ce igrat u play off-u sve na silu igraju.JTS je napisao/la:ja rekoh da nema šanse da bude ova razlika .. nisu mi ni Bullsi nešto :-/ izgubit' će Brooklyn i od Bobcatsapropuh je napisao/la:Da sam sebe citiram jos da sam opalio kladionicu valjalo bipropuh je napisao/la:Napokon igraju s ozbiljnijom ekipom, ovo bi trebalo Bullsi da da odrade bar 15-20 +
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
fini poeni mirze,i to je to,solidan veceras,mozemo biti zadovoljni
hahah...samo vi spavajte. 

izgura na 9 a sut preko 50 %
dobro sam utrefio

fino covjek maloprije rece 10p vise od 50% za poen fula ... MT3 OBJASNIO KAKO SE IGRA 9P A ONA DVOJICA TOKMAKA O
igru brisi( od tima ), koseve pisi 

sreća ne odo odmah leć...super iskoristio svoje minute
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
e jesam baksuz,kad izadje ja pravo ugasih stream
ne vidjoh ova 4 poena sad mi zao :S
ne vidjoh ova 4 poena sad mi zao :S
- storm_raider
- Kontakt:
Super, 9 poena. Popravio je utisak, bravo majstore!
Sport je lijek za tijelo i duh.
trebo je i onu tricu sutati kad je proso pa asistiro, boli ga neka stvar sutaj nakucavaj sebi poene boli i druge briga za tebe
9 poena, 1 asist, 3 skoka, not bad 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nets su izgubili ovo u drugoj cetvrtini !.Bulls su vrlo dobar tim u odbrani a Nets nisu mogli pogoditi nista .Nekoliko puta bili su otvoreni za sut nisu pogodili ni JJ a ni Williams .Izgleda da svaki tim u zadnji nekoliko tekmi nista nemasi osim HORNETSA a i izvukose se nakraju i protiv njih .
dobar veceras al ce se ovo isto ponoviti najvjerovatnje i u sledecoj utakmici, glupi PJ
- storm_raider
- Kontakt:
E sada protiv najgore ekipe lige u gostima - Charlotta. Tu ce nadam se dobiti 20 minuta i napokon preci 15 poena. Odmorite se 3 dana, pa opet dernek ovdje. Laku noc svima.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- sigurnoable
- Kontakt:
U play off bi bili dobri ako bi prva petoka bila Lopez Willims Johnson Teletovic i Wallace....samo da se jos malo uigraju ali sa Sabitom 2 tesko da ce moci jer "OVO JE EKIPA KOJA NIJE IGRALA DUGO ZAJEDNO I IMAJU RAZLICITE ULOGE U SVOJIM TIMOVIMA"
komentar sa RealGM koji je pobjedio
Mirza Teletovic doesn't fit in well with the Brooklyn Nets at all, he actually has a brain cell

Mirza Teletovic doesn't fit in well with the Brooklyn Nets at all, he actually has a brain cell
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mirza jos jednom vrlo dobra utakmica..Nije sjajan,nije perfektan al za dvojicu igraca (koje necu da imenujem) koji igraju na njegovoj poziciji i vise od toga..Kako ga je samo divno vidjet da fintira tricu i razbije citavu odbranu,onda moze sutat tricu ko zazeli,puno se oslobodio sto je sjajno..Sad je samo molit Boga da ovaj dobije nogu pa da zaigra jednom u zivotu u 1. pol ili slucajno kad nije 20 razlike,jer mu to carlesimo ocito nece omogucit..i za kraj
Mirza - 10:30 min 9p +3 dok je u igri
Dva majstora 20:12 min 0p -11,-3 dok su u igri
MT3 IGRACINO
Mirza - 10:30 min 9p +3 dok je u igri
Dva majstora 20:12 min 0p -11,-3 dok su u igri
MT3 IGRACINO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.